×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нинова и Цветанов си спретнаха лют ТВ-дебат в края на политическия сезон


28 Юли 2018, Събота, 11:55 ч.
Източник: Epicenter.bg

"Когато критикуваш властта, върху теб се хвърля цялото мракобесие", заяви Нинова. „Вие внасяте хаос в държавата“, упрекна я Цветанов
Лют, макар и не директен, скандал си спретнаха в ефира на БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. И двамата бяха гости на предаването "Панорама" по БНТ, но Цветанов бе в студиото, а Нинова се включи от Казанлък, където бе на младежка среща на левицата в навечерието на утрешния събор на Бузлуджа.

Цветанов още веднъж разви тезата си, че БСП и президентът Румен Радев действат в синхрон, с цел да свалят правителството и да влязат във властта през задния вход.

"Имах чувството, че ролите са се разменили - че БСП управлява, а ГЕРБ са в опозиция. Не конспиративните теории за пълзящ преврат ще решат проблемите в България", отвърна Нинова.

А на въпроса какво е правила при протестиращите в с. Шарково каза: "Чуйте какво казват протестиращите. Ще стоим до хората, защото са онеправдани!"

Припомняме, че Корнелия Нинова отиде при животновъдите в засегнатите от чумата по животните райони.

Според Цветан Цветанов страната е пред епидемия от чума заради хора като нея. Припомни кадрите с протестите в Шарково и още веднъж повтори тезата, поддържана от ГЕРБ, че в района е имало организирана провокация на БСП.

Мнението му даде повод на Нинова да мине в атака.

"Ето това е моделът, който искаме да променим. Когато критикуваш властта, върху теб се хвърля цялото мракобесие. На това искаме да сложим край с нашата "Визия за България", подчерта лидерът на левицата.

„Време е да намерим енергия да сложим край на прехода. Големият въпрос е готово ли е обществото ни на това. Важно е колко, къде и кога да върнем ролята на държавата в образованието, в икономиката, в здравеопазването и да спрем модела, в който държавата се отказва от ключови сектори и ги дава на корпоративни структури“, подчерта Нинова.

"Не сме антиевропейска партия, защото искаме да договорим с народа си при какви условия бихме приели еврото. Тя сподели опасенията си, позовавайки се на финансови експерти, че това би довело до обедняване на народа".

"Не за пръв път ще имаме разминавания със Сергей Станишев. В левицата уважаваме различното мнение. Аз ще убеждавам с аргументи другарите си защо политиката на Вишеградската четворка, води правилна политика. Показахме, че можем да защитаваме националния си интерес с Истанбулската конвенция", категорична бе тя.

„Време е да намерим енергия да сложим край на Прехода. Големият въпрос е готово ли е обществото ни на това. Важно е колко, къде и кога да върнем ролята на държавата в образованието, в икономиката, в здравеопазването и да спрем модела, в който държавата се отказва от ключови сектори и ги дава на корпоративни структури“, подчерта Нинова.

Тя призна, че не всички възприемат новите виждания.

Цветанов коментира, че с новата програма БСП се връщат назад във времето. Той попита Нинова, защо досега приватизацията е била добра, а сега тръгват към национализация. „Вие внасяте хаос в държавата“, упрекна я той.

Няма да споря по този начин. Препоръчвам ви първо да четете, а после говорете, призова тя.

Тук Цветанов коментира, че с новата "Визия" БСП се връщат назад във времето. Той попита Нинова, защо досега приватизацията е била добра, а сега тръгват към национализация. „Вие внасяте хаос в държавата“, упрекна той.

Няма да споря по този начин. Препоръчвам ви първо да четете, а после да говорите, призова тя.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че след три години ще подновят спора по време на парламентарните избори.

„Българските избиратели дадоха гласът си за ГЕРБ и западните ни партньори оценяват високо усилията ни“, каза Цветан Цветанов.

В категории: Политика


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
до ВСС....и ИВСС
29.07.2018 11:11:04
0
3
До Главен инспектор ИВСС ,Теодора Точкова......моля направете нещо .....да се спре тази ''АНАРХИЯ" в ИВСС ....причините за които са от ястни по ястни .....ЯВНИ ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ С ФАЛШИВА ЛИЧНА КАРТА И ФАЛШИВИ УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ / Тодор Костадинов Тодоров/......които трябва да бъдат ПРИКРИВАНИ от прокурор Милена Стойчева-Генчева с пр.пр.Вх.№667/16 от 16.06.2016г по описа на РП-Айтос
Моля на основание чл.24 от ЗДОИ да получа копия на преписката и материалите по нея !!!!
4.
Дернев
28.07.2018 19:40:16
1
2
Ако БСП обявят, че премиер ще е К. Паскалев, а на МВР или правното Т. Дончева, мога да гласувам за тях. Наче всичко ще е поредната доза празни слова и гопу обещания.
3.
Голям смях
28.07.2018 11:03:02
1
11
Цветанов винаги чупи тъпомера.
2.
Elin
28.07.2018 10:20:04
15
6
Абе, Нинова, ти ли ще промениш "Визията на държавата" бе, ти и Бсп, та нали управлявахте, така променихте визията , че ни ебахте мамата бе наглеци такива. Ти визията на твоята партия не можеш да промениш да избягате от комунистическото си минала, че визията на държавата ще оправяш. Вземете се скриите най-после стига сте ръсили глупости!
1.
Браво на Нинова!
28.07.2018 10:05:22
5
19
Поздравления за Нинова, че натри носа на тоя неадекватен гробаджия. Време е за избори!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори