×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо ни викали Кьор Бургас. Ами ние и по равния път да се спънем, пак ще обвиним другия


Защо ни викали Кьор Бургас. Ами ние и по равния път да се спънем, пак ще обвиним другия
Имаме дотатъчно примери за местен нихилизъм и е крайно време първо да се вгледаме вътре в самите себе си
12 Юли 2018, Четвъртък, 06:07 ч.
Автор: Флагман.бг

И докато взаимно се плюем, останалите вървят напред, а пък ние за изоставането виним управниците си


Превърна ли се в тенденция бургазлията да мрънка и  недоволства от всичко, независимо дали е направено за негово добро и дали изобщо го засяга. Пречат му дупките по разбитите улици, но не иска да плаща по-високи данъци, пречи му музиката от съседното заведение, но и ще протестира, ако го затварят в 22 часа, пречи му пушека от цаца, но като седне на капанчето в Морската градина първо пита: „Прясна ли е рибата?“.

Има такива хора сред нас, които винаги са недоволни - хора, които и по правия и най-равен път да се спънат, пак ще се оплачат, че друг им е виновен.

Сигурно си спомняте наскоро, как една вечер небето над Бургас бе озарено от невиждана по своята пищност 20-минутна заря за юбилея на една от водещите банки у нас. Вместо възхита от илюминациите, на редакционните телефони заваляха оплаквания и сигнали, че се вдигнал невъобразим шум, изплашили се домашните любимци, било твърде продължително, което било недопустимо по...норматив?!, отпадъците от конфетите падали в морето и замърсили водата. Имаше и настояване да видим каква сметка за ток е платила Общината за същата тая празнична вечер, защото "разпищолилите" се банкери били ползвали за светското събитие на Моста електричеството без пари?!

И никой не позвъни на дежурния ни репортер, за да каже: напишете едно благодаря на инициаторите на изненадата, на която всички се насладихме, а децата ни се радваха от сърце. 

Подобен е случаят и с многобройните жалби на един и същ бургазлия, вече цели осем години, срещу съученика  му от началното училище, за който ви съобщихме вчера

В средата на юни, в един неделен следобед, над града се изля изневиделица огромно количество дъжд, целият град беше под водно одеяло. Но за кратко.

Потоп нямаше, новата канализация на реновирания бул."Богороди" издържа  на първото си изпитание и нямаше нито една пробойна, водата се стече бързо,  градът се върна веднага към нормалния си живот. Независимо от това, редакционната поща се задръсти от снимки, придружени с критични бележки към местните ни управници, които не чистели, били некачествени строежите им, опъвали едни големи комисиони и т.н., докато в същото време в Берлинското метро плуваха като в басейн, но от там никой не се сети да плюе властта, а прие природното явление философски и с разбиране.

Към поводите за мърморене, преминаващо в грозни псувни, трябва да добавим и ремонтите, които допреди наистина бяха блокирали целия град. Добре де, искаме да караме автомобилите си по здрави пътища, а не по „развълнувани морета“. За колко време и кога обаче да станат тези ремонти – зимата не е благоприятна, а лятото е пълно с туристи. През пролетта работниците и техниката толкова много ни пречеха, управляващите бяха толкова виновни за неудобството, че се налагаше незабавно да ги свалим.

Но това са само щрихи.

Европейско социологическо проучване показва, че като цяло българите са най-недоволни, нещастни и подозрителни към ближния, че сме на дъното по удовлетвореност от живота и не защото в България той е лош, а защото не ценим хубавите неща в него.

За Бургас специално баба ми често казваше: Кьор* Бургас! Което ще рече, че не ни върви, защото все мрънкаме и обвиняваме ближния за несполуката си. После се чудим защо другите градове като Пловдив и Варна вървят още от тоталитарно време все по-напред от нас, а ние не сколасваме да ги стигнем.

Вие да сте чули някой гагауз да оплюе кмета Портних из тамошните медии? Или откъм Фелибето  някоя майничка да е поискала оставката на Тотев?!

*кьор - от турски сляп, но в смисъл на човек, който невиждайки не може да прецени и  каква е реалната обстановка, за да вземе адекватни мерки

В категории: Животът


33
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
33
Коментара по темата
33.
така така
13.07.2018 11:31:00
0
2
ти да се прави нещо ама да е качествено и с нормални цени на поръчкитр ... малко мисъл да се вкара в проектите... тук всичко се прави на космически цени! проектите някой ги прави без никаква практикалност! площадите с китайски камъни.. мильони от европа за мега объркана транспортна схема и накрая пак били на загуба и дайте да вдигаме цената на билета... само глупости в общината! същата работа като Йоанката само дето се краде в мноооого големи мащаби! къде са работните места питам аз? Бургас е място за сервитьорки фризьорки и дилъри! младите хора бягат от тук
32.
Бургазлия-курназлия
13.07.2018 09:22:42
3
3
Кавото било,било в миналото.Гледайте напред,развивайте се и не чакайте само на държавата.Бургас е страхотен европейски град и ще става все по-добър във всяко отношение.Не без наша помощ.
31.
Георги
12.07.2018 18:11:16
3
12
Ами да направят нещо качествено и няма да се оплакваме.А пък повечето от журналистите са си на хранилка и изобщо не са ми критерий за каквото и да е.
30.
Портних ли?
12.07.2018 18:02:45
2
7
хахахах флегми, пихте си хапчетата
29.
Йсхдкф
12.07.2018 17:53:09
2
9
Какво трябва да се кефя на зарята на някоя си банка. Да бяха известили, че ще има такова мероприятие. Аз лично не останах доволен защото детето току що беше заспало и се стресна. И да не забравяме че зарята не се вижда от цевсички комплекси
28.
до 26
12.07.2018 17:22:04
0
4
Грешиш, или някой друг се е писал така. Мъж съм. Вчера единствено и изрично което съм написал е било, че нямам фейсбук ( по темата с ония, които си устроили битка). Иначе благодаря за признанието.
27.
Читател
12.07.2018 17:04:07
1
0
Сега отидох да видя коментарите, объркал съм се. Много хора, много коментари.
26.
Читател до 23 "Аз от Бургас с Адидас"
12.07.2018 16:56:28
1
10
Вчера не беше ли написал коментар със същия псевдоним, но изрично поясни, че си момиче? Иначе няма значение полът, разбира се, просто питам от любопитство защо има разминаване. Относно това, което си написал е най-точното и добре формолирано мнение по темата, което някой можеше да даде. Флагман да те попитат може ли и ако си съгласна - да си го сложат на сайта. Ние сме тук и живеем, развиваме иконокимата и продължаваме съществуването на тази държава само поради една причина и тя е възпитанието, ценностите и борбеността ни. И за това искаме да бъдат коректни с нас. Те не са. Голяма част от служителите са отговорни и са добри хора. Неведнъж се е случвало да ми влизат в положение, когато съм сбъркал. И от полиция, и в съда, и в НАП, и в агенцията по вписвания, и в кварталния магазин, и в големия хипермаркет. Има и монтьори, които не те лъжат. Има много добри и отговорни хора. Всичко, което пречи да живеем спокойно, са две шайки кретени - едните като от онази статия вчера и другите, които управляват задкулисно. Смятам вторите са поръчали тази статия. Иначе аз също съм доволен от града. Върви в правилна посока, но може по-добре и може още. Дори доста повече.
25.
rwe
12.07.2018 16:26:26
5
17
Наглостта на тази "медия" Флагман няма граници. Вие НЯМАТЕ ПРАВО да пишеше такива "анализи". От години сте на общинска и партийна хранилка облагодетелствани, ходите на най-скъпия ресторант в града всеки ден все едно е столовата на цеха. Препечатвайте си рекламните и спуснатите съобщения и толкова. Наглостта си я дръжте малко поне в граници.
24.
бургазлия
12.07.2018 16:24:09
6
5
НАПИШЕТЕ ЕДНА БЛАГОДАРСТВЕНА СТАТИЯ ЗА ФОЙЕРВЕРКИТЕ НА МОСТА... БЕШЕ СТРАХОТНО.. ДОГОДИНА ЧАКАМЕ ПАК :)
23.
123
12.07.2018 15:59:50
0
12
кмета кога ще изгони циганите от плажа на моста. целия комлук се изсипва всеки ден - циганите си перат дрехите ,циганчетата скачат от моста и серът във водат . това е лицето на града - как може такова нещо?????
Всеки турист идва в Бургас и отива да види моста и там гледа гнусните мангали как на цели тумби са налазили моста и плажа до моста.
там до моста дъното е полегато - няма подводни ями и циганите затова са се намърдали на най-хубавото място - на лицето на града !
22.
аз ot Burgas s adidas
12.07.2018 15:44:07
6
30
Мили ми колеги. И аз съм живял навън. В един известен град във Фландрия. Което си е хубаво, хубаво си е, но...Както писаха и други под мен - дразнещо е качеството на ремонт/направа. Не искам да давам примери - написано е под мен. В чужбина ( не ги възхвалявам, дори напротив) обаче данъкоплатецът е бог. Бях свидетел на ремонт в близост до градския площад. Всичко беше обезопасено и се работеше нощно време от 18 до 23 часа и сутрин от 10 до 13 часа. Вярвате ли, че който местен искаше можеше да надзърне в обезопасената зона и да се информира лично какво се прави, как се прави и защо се прави. И което ми беше най-интересното и далечно за мен - технически ръководител добре облечен и с каска с папки в ръце отговаряше на всеки желаещ да научи нещо. Полицаите им са на колела, а тези които вървят пеш са с ръце зад кръста. Местните отговарят, че това е поза, в която органите на властта демонстрират, че щом те са спокойни, спокойни могат да се чувстват и гражданите. Разбирате ли гледните точки тук и там. Предполагам, че не всичко е чисто и прозрачно и в тамошното управление, но близостта на управниците до обикновените хора, социалната им политика и обвързаност винаги дава доверие и вяра на хората там. И въпреки това, да работиш в общинската служба на Анверпен е по-скоро отговорност, отколкото благодат. Тук не оставам с подобно усещане. Уж всичко се прави за гражданите на Бургас, а когато се сблъскаш с обикновени бюрократични ( напълно и излишно наложени по административен път) разбираш, че совите не са това, което са. Арогантността в тукашните служби озверява хората и ги дистанцира от общата идея всички да работим за града и ЕДНАКВО да използваме привилегията да живеем тук. За съжаление не се получава така. Бургас е малък град. Няма скрито - покрито ( така е и в Антверп де), а когато всеки вижда промяната в екстериора на власт имащите е логично хората да се позамислят, аджеба всички наши средства ли отиват по предназначение. Иначе кмета на Антверп е известен с това, че ходи с колело на работа. С колела ходят и холандските депутати. Може да са най-големите мошеници на света, но точно този обществен натиск към тях ги е накарало да я карат "по-скромничко" и да не демонстрират лукс, чрез държавни средства. Точно холандците и белгийците биха разпорили управниците си, ако някой от тях абдикира от задълженията си за сметка на собствения си комфорт. И вярвайте - ние българите сме ТЪРПЕЛИВ народ, ония режат до две. Пък ако си мислите, че всичко което се прави за тях е харесвано - жестоко се лъжете. Знаете ли, че там дори не харесват парапетите си, а когато коментирах с местни, че са много претенциозни ме изгледаха неразбиращо. Позволих си да кажа, че парапет от ръчно ковано желязо трудно се поддържа във времето и за това у нас се избягват такива естетически и скъпи ограждения, въпреки че не ни пречи да асфалтираме и кърпим нови пътища целогодишно. Не ме разбраха явно, ама бяха категорични, че не сме отстоявали интересите си...И в интерес на истината е така, ама пък ми дойде малко в повече вашата статия в която май настоявате да сме повече признателни и благодарни отколкото взискателни и критични. Истината обаче е, че прогрес и качество се постигат само с критика и страхът от критикуващите. Така че с две думи: Не споделям тезите ви. Кьор може да бъде оня, който се радва на всичко което му направят, само и само да бъде доволен, пък било то и спукано балонче с цената на расово конче.
PS: Иначе, да в Бургас бяха направени много хубави неща - обходи, детелини, саниране на сгради ( поне естетически са издържани), освежаване на паркови райони, игрища...Което си е, си е. И копче човек не може да каже, но си има и бая тръни в иначе добре изкосената ни градина.
21.
До дебилите
12.07.2018 15:39:49
12
11
Прости дебили са бургазлии ,нещасти душици .Винаги не са доволни те искат държавата да му даде нова кола апартамент и да го прати на почивка без пари и ако може комшията да обслужи и жената щото са некадърници .
20.
Жалки хейтъри
12.07.2018 15:35:17
10
6
Имам един приятел дето постояно плюе властта и държавата и за всичко недоволства каквото и да се направи винаги му намира косур .Обаче същия този човек влачи най-много от тази държава под формата на помощи облаги и родата е на държавната хранилка с той не е платил един лев на тази държава с иначе има големи претенции къ нея . Българина е един нещастен мързелив и клапъв нещастник каквото и да му направиш той винаги ще е недоволен .
19.
Бс
12.07.2018 14:59:46
2
33
Хайде да дойде някой журналист,а пък аз ще го разведа из по-важните завършени обекти на Бургас и да ми каже как може месец,два след основен ремонт да има нужда от нов такъв?! Визирам част от тях: Ул."Александровска" и "Богориди",моста,пл."Царица Йоана",ул."К.Фотинов".Това са само част и ги посочвам,защото са в централната част на града.Щом тука качеството е такова,смятайте в кварталите какво е.
18.
Където БСП е на власт, там е шок и ужас!
12.07.2018 14:59:44
11
6
Корнела отчете 76 платени от Позитано протести за 6 месеца! Платени протестери, платени гласоподаватели, платени лъжи от фалшиви сайтове, БСП Корнела и свине си плаща за да е на власт поне на Позитано! Тъпите червенотиквеничета ще и духат на голямата дупара, а тя към Вирджините прехвърля капитали при Еленка Станишковата Офшорка!Тука също има платени, особено от Сливен и Ямбол!Дивият Северозапад също е представен подобаващо, нали е на БСП!
17.
Калуд
12.07.2018 14:57:45
4
24
Кьор Бургас ни викат Вариации. Защото навремето ни крадяха всичко —делфинариуа, двореца на спорта. За други не знам да ни наричат. Преди пет години бях на гости във Варна и като се написа започнаха да ни оплуват и обиждат града. С една дума простаци са си. По въпроса за пръскането, живял съм извън България , а там как мрънкат хората и как искат да си получат всичко и качествено от местната власт на която плащат данъци Така, че да искаш качествени ремонти си е в реда на нлрмалното.
16.
Tърговец
12.07.2018 14:24:37
5
31
Кьор Бургас има над 150 мил дългове от фонтанчета,бусленти и фотоволтанични пейки за клошари
15.
Извод
12.07.2018 14:23:16
4
28
И докато едните недоволстват, другите правят фелацио след фелацио на местната управа.
14.
Не ходете
12.07.2018 14:22:51
2
2
Не ходете тука съм и аз топалка е по прашкота е наистина ма е много проста и маи е пияна възмотен съам направо
13.
Na Slanchaka
12.07.2018 14:20:54
5
4
На сланчака сам до кея точно от ляво до банджито на розава хавлия по прашка дантела тип мини монокина ебахти и скуката щом се стигна чак до тука да си тардя компания вав флагмана който иска да заповяда ма нищо повече от компания за плаж да си знаете.
12.
В Сливен
12.07.2018 14:16:09
5
14
В Сливе на нивата с картофите ти е коментара нали казах хора от Сливен и Ямбол да не коментират еейй прости пак и нагли ееей
11.
12.07.2018 14:15:18
1
1
Пипи, качи го пак, секси, и хич да не ти пука!
10.
9
12.07.2018 14:14:41
16
7
Абсолютно вярна статия, веднага има 8 потвърждения и очаквам да се увеличат .
9.
Пипи Чорапчето
12.07.2018 14:11:24
3
20
КЪДЕ ми е коментара, бе, "свободните , независими медии"?;))
8.
Туй онуй
12.07.2018 14:08:03
7
21
Като цяло в статията има доста верни неща, а на нас че не ни оттърва първо да погледнем себе си , а после да критикуваме другите това е вече друг въпрос , и в чужбина има наводнения има и обилни снетовалежи има и катастрофи и други бедствия , просто там хората проявяват разбиране и търпение.
7.
Sivyshka
12.07.2018 14:06:14
10
14
Стига с тея глупави коментари Сливен и Ямбол да малчат като неим харесва обратно на село смерисахте града ни за това сам на Сланчака сега заради такива като вас ма поне си се разхождам спокойно по прашка тука
6.
$$$
12.07.2018 14:02:50
5
32
На КЬОР-Софра ядат продажни медии които ден-ношно ВЬЗХВАЛЯТ герб вместо да кажат че 'ЦАРЯ' е ГОЛ Бьлгария е на 1во масто поСмьртност,Бургас в топ 3 по Престьпност кражби от Евро Фондове Мрьсен Вьздух РАКови болести самоубииства младежка безработица
5.
Писна ни
12.07.2018 13:59:31
9
10
Писнани от селяните този балон ще се спука обратно в Ямбооол работа тука нямата измерисвайте се по най барзия начин
4.
Sliven
12.07.2018 13:54:22
7
23
Защото много от Сливен и Ямбол станаха "бургазлии"в това е целия проблем на местните ни писна от Селендури аиде марш да орете Сланчоглед и на Сламчака е сащата порнография пално с такива отрепки долни
3.
ваб
12.07.2018 13:53:56
5
28
"Сигурно си спомняте наскоро, как една вечер небето над Бургас бе озарено от невиждана по своята пищност 20-минутна заря..."
А спомняте ли си в колко беше началния час на въпросната заря !
2.
1
12.07.2018 13:42:31
2
29
последното изречение изобщо не е вярно . Портних го правят на г-з, а срещу Тотев има дори наказателни дела
1.
Павката
12.07.2018 13:42:28
5
30
Защо да се вдигат данъците, сега общината прибира милиони, които отиват не по предназначение- такери на бус лентите по 2,40 лв на парче, а снегорина зимата ги събира. Има куп още такива потънали пари. Като не може нито зимата нито лятото да се асфалтира го направете в тъмната част на денонощието! Ама общината не иска да плати повече пари за нощен труд! Относно зарята- кеф за гостите, ужас за живущите! И да наистина не е това мястото за подобни неща. Подарък за града - дрън дрън, видяхме бургазлии как реагират. Като искат банките парти със заря си има комплекси със зали и места за заря. Ама общинарите нали бяха поканени на безплатен кетъринг всички и разрешението не закъсня!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори