×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте мотивите на съдия Даниела Драгнева да отвори запечатаните обекти от търговското изложение на „Тройката”


Вижте мотивите на съдия Даниела Драгнева да отвори запечатаните обекти от търговското изложение на „Тройката”
Данъчните затвориха вчера шест обекта на площад "Тройката", но днес съдия Драгнева от АДмС(долу вляво) разпореди отварянето й
05 Юли 2018, Четвъртък, 14:42 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Запечатването не може да защити фиска, а и ще попречи на търговците да работят, за да си платят глобите, пише в мотивите си магистратът

Съдия Даниела Драгнева от Административния съд в Бургас (АДмС) е магистратът, отменил и 6-те запечатвания на НАП на временните обекти на площад „Тройката”, показа проверка на Флагман.бг.

24 часа след показната акция на бургаските данъчни (ВИЖТЕ ТУК) АДмС Бургас постанови обектите отново да бъдат отворени. Според магистратите са допуснати съществени нарушения при съставянето на акта. Не било добре мотивирано и приемането на предварителното изпълнение на мярката, отбелязва в мотивите си Даниела Драгнева.

Съдът разпореди на данъчните да отпечатат 6-те затворени обекта на "Тройката"

Между кориците по делото стават известни няколко любопитни факта. Изобщо не се отрича, че не са издавали касови бележки, а по-скоро се атакува частта от предварителното изпълнение на наказанието – затварянето преди актът да е влязъл в сила.

На очи се набива, че търговците са декларирали ниски дневни обороти по време на изложението между 50 и 200 лева. Според НАП това е необяснимо, защото те се намирали на място с голям поток от хора.

Прави впечатление, че почти всички запечатани търговци са имали неплатени задължения към фиска.

Бургаската фирма „Марсиела” ЕООД, регистрирана в ж.к.”Изгрев, е затворена, защото данъчен под прикрие си е купил тениска за 16 лева без да получи касов бон. Среднодневният оборот на фирмата за изложението бил 55,60 лева. Т.е. – равняваш се на четири тениски. Дали е така – може само да се гадае.(ВИЖТЕ РЕШЕНИЕТО ТУК). Фирмата има два съставени акта за абсолютно идентични провинения ТУК

От „Ласт Чент” ЕООД  е закупена дамска жилетка за 10 лева. И тук декларираните приходи са ниски, което е накарало данъчните да ги проверят, тъй като следят онлайн приходите на всички търговци. (РЕШЕНИЕТО НА АДмС Бургас ТУК) 

Друг запечатан е Евгени Топалов от Казанлък, от когото е закупена тениска за 12 лева, без да се даде касов бон. Неговите обороти са сред най-високите в изложението – 278 лева. (РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ТУК)

От „Български бизнес форум” ООД от София е закупено портмоне за 29 лева, отново без бон, а среднодневният оборот е 194 лева. (ВИЖТЕ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ТУК)

Чорапена борса Краси” ЕООД от Сливен пък е сергията, затворена заради бележка от 1 лева, става ясно от съдебните актове, показа проверка на Флагман.бг в актовете на АДмС Бургас.(РЕШЕНИЕТО НА АДмС Бургас ТУК)

Основният мотив на НАП Бургас за затварянето на обектите е „трудно поправими вреди за фиска” и мерки за превантивен контрол.

„С предварителното изпълнение се осъществява защита на интереса на бюджета, свързан със заплащане на данъци върху действително реализираните приходи от продажби. Разпореждането има превантивен характер с цел предотвратяване укриването на приходи и отклонение. Обстоятелството, че търговецът не е издал фискален бон при продажба, препятства възможността за проследяване на регистрираните обороти и влияе върху размера на публичните му задължения, което от своя страна води до ощетяване на фиск”, изтъкват данъчните, но съдия Драгнева не приема мотивите им.

Освен, че открива грешки при съставянето - като липса на подпис при един от глобените, отбелязва й, че запечатването на този етап не било наложително.

„С тази мярка не може да се защити фиска, защото изпълнението и́ не се състои в събирането или предотвратяване на разхищаването на средства и имущество, които съответния търговец притежава и които могат да послужат за ефективно събиране на дължими публични задължения. За това нейното предварително изпълнение по никакъв начин не може да допринесе за защита интереса на държавния бюджет, свързан със заплащането на данъци върху действително реализирани приходи, както твърди органа. Ефектът от изпълнението на мярката не би бил по-различен, ако тя се изпълни след като влезе в сила административният акт, който я постановява”, пише в мотивите си бургаският магистрат.

По-нататък Даниела Драгнева допълва, че това не е необходимата превенция и ако актът бъде потвърден, едва тогава трябва да се затворят обектите.

„Предварителното изпълнение означава единствено, че административният акт ще бъде изпълнен преди да е влязъл в сила. Заповедта за налагане, с която е постановено запечатване на търговски обект няма по никакъв начин да обезпечи неощетяването на фиска, защото чрез запечатването на търговския обект не могат да се събират данъчни задължения. Напротив, така дейността на търговеца временно ще бъде спряна, а от там и неговите приходи, които да обезпечат плащането на публични задължения”, допълва Драгнева.

В категории: Бизнес


35
Коментара
35
Коментара по темата
35.
Гладни нападжии
06.07.2018 22:14:49
2
6
Не се наядохте, бе! Запечатвате обкети, щото не издали 1 касова бележка. ГОЛЯМА РАБОТА!
Ами вършете си вие работата. Минете, предупредете го да спазва данъчното законодателство, ако не си вземе поука, му съставете акт, после наказателно постановление. Ако вече не му увира главата си му запечатайте обекта.
Правите се на нинджи, които са над закона. Тези принудителни мерки каква работа вършат, освен някои шефове в НАП да си купят нова вила в Гърция?
Скоро присъствах на разговор между двама данъчни, които на висок глас коментираха, че благодарение на тия запечатвания по инициатива на Пенка Жекова са се видяли с пари от рушвети.
Сега всички собственици на запечатаните фирми ще влязат в ревизия като физически лица, ще направят ревизия на фирмите и това е за 5 години назад.
По време на проверките обикновено се обаждат и казват "Елате да си поговорим" та... така разбираш, че "може да оправим работата, ама ще трябва някой лев"... Казват ти, че си скрил данъци за 200 000 хиляди лева и за 20 хиляди ще те "оправят"
Да не си мислите, че на някой от НАП му дреме за бюджета? Всичките действат като ОПГ с политически протекци. На мен ми искаха 15000 лева и като не им ги дадох ми направиха ревизионен акт. Обжалвах си го, спечелих делото и не им дадох 1 лев. Даже ми платиха разходите за адвоката и таксите, дето платих на съда за делата.
Мачкайте ги тия и не им се давайте.
34.
Балона
06.07.2018 13:16:39
1
4
Хотел "Беласица" в Приморско кога ще го проверите бях два дена там касов бон невидях
33.
Тази Съдийка е черен лебед май!
06.07.2018 10:39:08
2
6
Има доста интересни и необясними факти за нея и съпруга!
32.
Магистратско семейство
06.07.2018 10:36:41
0
1
Ненчо Драгнев и жена му – съдийката Даниела Драгнева, са участвали в множество сделки с имоти, именно използвайки банкови кредити, които обаче вместо да бъдат изплащани дълги години, били връщани почти на момента.

Фрапиращото е, че същото това семейство Драгневи е стояло разкрачено от двете страни на барикадата по време на делата за заграбените 740 дка земи в Лозенец, Варвара, Синеморец – огромна измама, за която ДЕСАНТ изнесе потресаващи факти преди месеци. Скандалните разкрития обаче не смутиха спокойствието на родната Темида.

Съпругата Даниела е била старши юрисконсулт в Областна дирекция „Земеделие и гори“ (2003 – 2007 г.), а съпругът й Ненчо се е преструвал на адвокат на мними реститути и е претендирал за държавните парцели, контролирани от въпросната дирекция. И така, в резултат на очевидния конфликт на интереси семейството изведнъж се оказва едър собственик на скъпоценни земи край морето.
31.
Магистратско семейство се вписа в мафиотска схема
06.07.2018 10:34:41
2
2
Въпросът е как адвокатът Ненчо Драгнев изведнъж се оказва супер милионер и мащабен инвеститор в енергийния сектор.

Според Георги Дражев схемата е ясна и тя се прилага вече 20 години. Спечелените по престъпен начин милиони се изнасят в офшорни банки и фирми, след което се теглят заеми през техните българските клонове. Така следата на мръсните пари се губи.

Водещият Валентин Касабов пък показа документи, от които е видно, че Ненчо Драгнев и жена му – съдийката Даниела Драгнева, са участвали в множество сделки с имоти, именно използвайки банкови кредити, които обаче вместо да бъдат изплащани дълги години, били връщани почти на момента.

Фрапиращото е, че същото това семейство Драгневи е стояло разкрачено от двете страни на барикадата по време на делата за заграбените 740 дка земи в Лозенец, Варвара, Синеморец – огромна измама, за която ДЕСАНТ изнесе потресаващи факти преди месеци. Скандалните разкрития обаче не смутиха спокойствието на родната Темида.

Съпругата Даниела е била старши юрисконсулт в Областна дирекция „Земеделие и гори“ (2003 – 2007 г.), а съпругът й Ненчо се е преструвал на адвокат на мними реститути и е претендирал за държавните парцели, контролирани от въпросната дирекция. И така, в резултат на очевидния конфликт на интереси семейството изведнъж се оказва едър собственик на скъпоценни земи край морето.

Всъщност в схемата участват още поне петима адвокати, както и съдии и държавни служители, сред които прозират връзки с протурската партия ДПС, като на повърхността засега изплуват роднина на депутата Йордан Цонев – Ментата, както и общинският съветник в Бургас Селим Иса, който по време на манипулираните съдебни дела е бил шеф на Областна дирекция „Земеделие и гори“ и началник на настоящата съдийка Даниела Драгнева. Повече в Гугъл !
30.
Закони само за някои
06.07.2018 06:29:51
1
11
Щом общината е замесена в престъпление, то се прикрива потулва и накрая оправдава. Нарушение е очевадно че има. Атакували процедурата. Повод затова всеки може да измисли. Ето примерно хартията на акта била в разрез с еконормите на нам си коя директива. Хатишката че не от тециклирана хартия е по важно от това че има престъпление с укриване на данъци, тъй да знаете.Ей затова у нас няма един вкаран в затвора депутат.
29.
До 26 и останалите дебили
06.07.2018 04:53:44
2
22
Когато съда разглежда по предварително изпълнение съда е ДЛЪЖЕН да се произнесе в рамките на деня,в който е подадена жалбата. Така че решението е съвсем точно. Проблемът е друг-когато си прост,то е завинаги!
28.
Много са се развихрили НДСВ + Фотоволтаици
06.07.2018 00:32:42
0
4
http://register.bulnao.government.bg/2013y/CFF7548F-545D-4AD9-820D-A4918E5D58D057483.xml
27.
*********
06.07.2018 00:21:49
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
26.
Много бърза тази Драгнева!
06.07.2018 00:09:31
19
14
Кога ги запечетаха, кога пуснаха жалба, кога насрочиха дело, та на 12-я час от запечатването вече е решено ??? Да не е чакала съдията в задната стаичка на някой от обектите! Толкова бързо "правораздаване" за никое друго съдопроизводство няма! Има съмнение ча тази съдия се е специализирала по дела срещу НАП, дори ги завежда още преди НАП да е направил проверка, нарушителят е оправдан преди да му съставят акт! Е няма такова чудо! Отличничка от всякъде :))))
25.
Дъ бос
06.07.2018 00:04:42
3
14
Голям кеф ще е да се затвори Кауфланд и Лидъл за месец.
24.
Работник
05.07.2018 23:51:34
3
16
Браво Драгнева. За съжаление скоро няма да имат кой да затварят
23.
Браво
05.07.2018 22:50:21
8
25
Е, някой най-сетне да покаже на НАПаджийските хунвейбини, че има и закон. Браво на съда! Ма кво ли да очакваме от хора съгласиши ае да работят за 500 лв на месец. Ценз, морал, знания!? Да бе, да.
22.
1234
05.07.2018 22:49:32
9
9
И как разгледаха толкова бързо жалбата?????
21.
Deqn
05.07.2018 22:38:40
2
12
Evala tova e 4ovek gospod zdrave davi dava
20.
коментаторът
05.07.2018 22:31:48
5
32
Трябва нещо да се направи срещу това запечатване! НАП Е ИНСТИТУЦИЯ "ЗА" ХОРАТА НЕ "ПРОТИВ" ТЯХ!
Трябва да ви кажа че самите инспектори в НАП са напъвани до краен предел за да
запечатват обекти. Имам роднина която е инспекторка там. Една от ръководителките на екипите им ги праща на проверки
и казва че не иска да се прибират без да са запечатали някой.Стига се до там да купуват по десет сладоледа
на ден с личните си пари, които никой не им дава после. При положение че заплатите им не зависят от това колко обекта са зпечатали!!!
Aко посмеят да се оплачат им посочват вратата. Каква е тази диктатура.
Има нещо сбъркано в тая държава?!
19.
Аферим
05.07.2018 22:29:38
6
19
Съдийката НЕ Е права, категорично. НО това запечатване на всяка цена трябва да спре. И моля Ви НАП, научете служителите си на обноски, говорят на "ти" на "брачед", на "брат"! Това е смешно ,олекват.
18.
Аз търтовеца
05.07.2018 21:49:16
10
29
Адмирации за съдията!Много правилно искат глоби нали трябва хората да работят за да ги платят!И данъчните какво си мислят с чорапки по 1 -2 лева колко оборот се прави!Да вземат данъчните да си направят бизнес да видят как се вадят пари!Несигурно на втория ден ще се откажат!юСпрете да тормозени хората!
17.
МутроНАП
05.07.2018 21:24:09
7
36
Не само съдия Драгнева,но и други съдии масово отменят тези запечатвания,защото са си изцяло незаконни.Крайно време е НАП да поеме поеме отговорност за своеволията и башибозушкия си подход към нарушителите.Санкцията за неиздаване на бон е глоба, а не ликвидация на бизнеса. Нека всеки,който е пострадал да си търси правата в съда,за да се спре с това беззаконие. Образец от жалба може всеки да си свали от интернет и да си е пренапише спрямо своя казус,за да не дава пари на адвокатите,които и без това се крият като мишки,ако трябва да се яват по дела на НАП.
16.
Пострадал
05.07.2018 20:55:44
8
55
Браво на съдийката! Преди време двама данъчни с усмивки накараха продавачката ми да разпише за преброяването на касата като я увериха, че всичко е наред. След това получих глоба от 3000 лв, защото имало ТЕХНИЧЕСКО разминаване в касата и касовия апарат. Разминаването идваше от това, че момичето не знаеше, че трябва да въвежда начално салдо в апарата, но го правеше в касовата книга, т.е, касата беше абсолютно точна и всички фактури им бяха представени на място! В съда, юрисконсултката на НАП обясни на съдийката, че е извършено ВИСОКО ОБЩЕСТВЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!? Съда отмени нацяло малоумния им акт!

Тези изроди и паразити, не осъзнават, че се хранят от нашите данъци и сами режат клона на който седят. Абсолютно непродуктивни паразити с власт над здравите организми. Такива не за пръв път историята е виждала и те като другите в ада ще горят!
15.
Интересно
05.07.2018 20:12:11
5
12
Този сайт е Коректив за всичко,а на него КОЙ му е Коректив?
14.
едно пиленце ми каза
05.07.2018 20:10:56
3
30
Какво се занимават с тия дребни риби? 16 лв., 1 лв.... глупости. Да пратят един агент под прикритие да си пазари в "1000 бани". Там не си играят на дребно. Десетки хиляди на ден без касов бон и без фактура.
13.
Криво седи, но право съди другарко съдия!
05.07.2018 19:58:53
25
18
Да се разбира, че трябва да се остави лицето хванато в нарушение да продължава да нарушава закона, защото иначе щяло да има загуби за фиска....Тая другарка съвсем за канарчета ни взема! Явно трябва на неделно у-ще да ходи!

... За това нейното предварително изпълнение по никакъв начин не може да допринесе за защита интереса на държавния бюджет, свързан със заплащането на данъци върху действително реализирани приходи, както твърди органа. Ефектът от изпълнението на мярката не би бил по-различен, ако тя се изпълни след като влезе в сила административният акт, който я постановява”, пише в мотивите си бургаският магистрат.
12.
Данъчен
05.07.2018 19:56:25
10
34
Браво на Драгнева,запечатването е ясно на всички,че е много крайна мярка.Не трябва да се запечатват обектите,нека работят и да събират пари за акта.По този начин пълнят гушата на адвокати а няма смисъл.Закона го е измислил някой който няма мозък.А и тези новите от Фискален контрол вчера ги назначиха днес са на терен с проверки, така господа не става.Браво Драгнева,поздравления
11.
Съдийката си знае, защо е над закона!
05.07.2018 19:52:28
6
10
Предварителното изпълнение означава единствено, че административният акт ще бъде изпълнен преди да е влязъл в сила. Да бе, да! Има актове, които се обжалвани, още преди да бъдат съставени! Готови бланки за решения има на касата по 500 до 5000 лв. се продават ;)
10.
gradski
05.07.2018 19:50:33
8
27
Има светлина в тунела. Милиционерските подходи на НАП до никъде няма да докарат. Пишат ти Акта и ако не го платиш до 3 дена те затварят - справедливо и нормално. Не може две санкции - глоба и затваряне за едно нарушение.
9.
Да и идете
05.07.2018 19:43:59
1
6
Питчката на Даниела и най-вече вече тия от най-големите модерната сграда Тринити
8.
Сефте
05.07.2018 19:41:25
19
22
За пореден път съдът се прави на Господ - Законът дава ама съдията не разрешава. В България съдиите не се подчиняват на закона а се мислят за по- велики и от него
7.
Н2
05.07.2018 19:40:25
10
25
Да се разбира ли,че като ти съставят акт за алкохол може да си караш докато съда не е определил наказанието...
6.
Съдииката е права
05.07.2018 19:36:26
14
22
И да триете и да клепате съдя Драгнева е права и , като пример искам да глобят сайта да му вземат акаунта и сървърите , да му сложат лепенка на Тринити и тогава да трият тия магарета
5.
1
05.07.2018 19:30:03
16
36
Браво на съдия Драгнева. Какви са тези безсмислени принудителни мерки, да се ограничава правото им на труд за някакви деяния, за които дори няма съставени и актове. Ако търговеца е нарушил закона да му се наложи санкция, както си му е реда с наказателно постановление, което да е влязло в сила. Ами, ако НАП-аджии затворят обекта и по късно се окаже, че това което търговеца е сторил не е нарушение, кой ще му възстанови щетите.
4.
3
05.07.2018 19:17:26
14
25
Съдия Драгнева направо си казва, че такова нещо като предварително изпълнение няма. Нищо,че в закона го има.Можело като влезел адм.акт в сила тогава да запечатали обекта.Ами той обекта е временен и до 1 месец вече го няма, а съдебната процедура по обжалване ще се точи 1 година.Типично за административното правосъдие- можеш да лишиш от логика абсолютно всичко
3.
Корупцията в съда ни убива
05.07.2018 19:17:19
11
23
С всеки изминал ден ,институцията която трябва да защитава държавата и народа го унищожава може би и това е една от причините народа да бяга в Бургас човешкия живот неструва нищо
2.
*********
05.07.2018 18:50:15
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
Нап репресия
05.07.2018 18:46:11
28
51
Поздравления на съдия Драгнева . Запечтването цели единствено да смачка дребния бизнес ! Това не е начина .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори