×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вече имам оферти от чужбина, не мога да изоставя асистентите си на произвола на съдбата


Вече имам оферти от чужбина, не мога да изоставя асистентите си на произвола на съдбата
Димитър Димитров - Херо изненадващо напусна Лудогорец
06 Юни 2018, Сряда, 17:40 ч.
Автор: Явор ПЕЕВ

Идвам си в Бургас да си гледам на спокойствие внуците и Световното в Русия, после ще му мислим




Флагман.Бг се свърза по телефона с вече бившият старши треньор на "Лудогорец" Димитър Димитров, който в момента на разговора пътуваше от Разград в посока родния Бургас. По-рано през деня Херо хвърли оставка, както още снощи Флагман.бг предрече (ВИЖТЕ ТУК)


- Г-н Димитров, кога и защо решихте да си тръгнете от "Лудогорец", отборът, който изведохте до седмата шампионска титла?

- Истината е, че ми предложиха да остана треньор, но без помощниците ми. Решението ми не е спонтанно, а обмислено. Как мога да оставя асистентите ми Георги Чиликов и Петър Колев на произвола на съдбата. Ние сме били един екип и аз не мога да ги предам. Какво значи аз оставам, а те си тръгват? Неморално е! С тези хора съм работил дълги години  и не бих ги оставил на улицата. Има и друго. Не съм такъв тип треньор, на който други да правят селекцията, а аз да съм само изпълнител на на терена. Всичко е един процес, за да мога после да си нося отговорността.

- Какво не успяхте да свършите по време на престоя ви  в Разград?

- Тръгвам си с високо вдигната глава. Станахме шампиони с уникална разлика преди втория ЦСКА. Влязохме в групите на Лига Европа. Там прескочихме отбори като "Хофенхайм" и "Истанбул Башакшехир", които са с бюджети от 120 до 150 милиона евро. Е, няма от какво да се срамувам. Напротив!

- А сега накъде?

- Идвам си в родния Бургас. Море, слънце, релакс. Ще си гледам внуците на спокойствие, далеч от ежедневното футболно напрежение. Ще следя с интерес Световното в Русия пред телевизионните екрани. Така, че минимум 40 дни ще съм в "пенсия". После ще видим. Без да звучи самохвално, вече имам предложения за работа, предимно в чужбина и то в страни, в които не съм работил до този момент. Повече не искам да коментирам.

- В събота ще имате добър повод да почерпите за 59-ия ви рожден ден. Къде ще го отпразнувате?

- Нямах планове, но при сегашните обстоятелства  е ясно. Ще се почерпим с най-близките си хора.. Къде, в Бургас или около града ще го решим със семейството, но със сигурност ще си изкараме страхотно.
А, да не забравя, пожелавам успех на "Лудогорец" в новата кампания, защото си тръгвам с добри чувства от Разград.

В категории: Спорт


8
Коментара
Скандал с новата песен на Мария
Скандал с новата песен на Мария 30/05/2024, Четвъртък 13:59 1
Флагман.БГ Свиха колелото на този актьор Свиха колелото на този актьор 30/05/2024, Четвъртък 12:20 0
8
Коментара по темата
8.
Цанко
07.06.2018 11:27:25
0
1
Херо е новият треньор на Нефтохимик. Подписал е на 04.06. Нарочно не се гласи още, за да не направят феновете някоя простотия.
7.
патриот
07.06.2018 07:25:28
3
4
не бе пичове,утива тренер в Глиган малко търново с менаджер и,янчев,кво лошо има ,и глиганите са човек.
6.
Az
07.06.2018 01:53:01
9
6
Помияра Херо говори за морал и помощници. Изгониха те и сега избиваш комплекси.
5.
до 4
06.06.2018 23:00:40
4
6
като не знаеш не коментирай
едната оферта е от черноморец а другата от нафтата
4.
имал оферти
06.06.2018 22:55:10
10
5
хахахаха
добре бе ти си по търсен и от карло анчелоти
той човека чака за наполи доста а ти само няколко часа
3.
Stefan
06.06.2018 22:07:37
6
11
Не те харесвам Херо,но ако вярно което казваш е мъжка постъпка
2.
Защото
06.06.2018 21:25:54
13
9
Херо е чуждопоклонник
1.
хахаха
06.06.2018 21:23:24
10
5
Херо,защо ми се струва че за хасковския селянин "Терезин Маринов" ти пука повече от колкото за Чиликов който е от Бургас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вземете половин франзела и за минута я превърнете в мързелив пай с месо Вземете половин франзела и за минута я превърнете в мързелив пай с месо Ето как  Трагедия в Слънчев бряг: Двама туристи паднаха от 7-ия етаж на хотел, загинаха на място Трагедия в Слънчев бряг: Двама туристи паднаха от 7-ия етаж на хотел, загинаха на място Жертвите са 44-годишна жена и 50-годишен мъж от Нидерландия Има ли решение на демографската катастрофа - ето идеите на държавата Има ли решение на демографската катастрофа - ето идеите на държавата На срещата присъстват представители на няколко министерства Защо не позволяват поставянето на паметник на Стефан Данаилов пред Народния театър Защо не позволяват поставянето на паметник на Стефан Данаилов пред Народния театър Ирен Кривошиева се опитва да издейства монумент на покойния Мастер, но според общината той трябва да е пред дома му в "Лозенец", а не пред театъра Тази певица изглежда като абитуриентка, вижте как се появи на бала на сина си Тази певица изглежда като абитуриентка, вижте как се появи на бала на сина си Единственият наследник на Есил Дюран завърши 12 клас Икономическият министър: Регионалните неравенства пречат на икономическото развитие Икономическият министър: Регионалните неравенства пречат на икономическото развитие Той допълни, че демографската политика трябва да бъде наречена национален приоритет на този етап Свиха колелото на този актьор Свиха колелото на този актьор Ако го видите по обяви и заложни къщи, свържете се с мен, призова Бойко Кръстанов Шеф готвач ме научи на този трик със замразяване на краставиците – уникална работа Шеф готвач ме научи на този трик със замразяване на краставиците – уникална работа Ето я тайната Рекорден брой отбори ще се състезават на 8 юни в Бургас за място на световното първенство по водородно задвижвани автомобили Рекорден брой отбори ще се състезават на 8 юни в Бургас за място на световното първенство по водородно задвижвани автомобили Общо 11 училищни отбори от 8 различни градове ще премерят умения в управлението на водородни автомобили, които сами са конструирали през годината Как се ставаше мъж в казармата, а не във фитнеса Как се ставаше мъж в казармата, а не във фитнеса Като не си държал оръжие, компенсираж с анаболни мускули
Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Измамата със социални помощи е една от най-големите във Великобритания Тя не е глупава, просто стана блондинка Тя не е глупава, просто стана блондинка Пълна промяна при Мария след Капките Най-старата стюардеса в света почина Най-старата стюардеса в света почина Издъхна на 88-годишна възраст Рак уби голяма звезда едва на 37 години Рак уби голяма звезда едва на 37 години Чомоглу, която имаше дъщеря на име Пера, почина в сряда Рекордна жега в Индия, живакът достигна до 52,9 градуса в Делхи Рекордна жега в Индия, живакът достигна до 52,9 градуса в Делхи Учените посочват като причина климатичните промени 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник 4 години затвор или пробация и глоба са наказанията, предвидени в закона, за това, в което е обвинен милиардерът, който се надява да се върне в Белия дом Пари и любов за Овена, а Водолеят да внимава с авантюрите Пари и любов за Овена, а Водолеят да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 30 май 2024, четвъртък Вики от Ергенът избели зъбки, стана ли по-хубава Вики от Ергенът избели зъбки, стана ли по-хубава Няма вече жълти зъбки, а само "нерви лабави" Рекорден брой смъртни случаи от употреба на наркотици в Германия през 2023 г. Рекорден брой смъртни случаи от употреба на наркотици в Германия през 2023 г. Хероинът остава наркотикът, чиято употреба води до най-много жертви Зловеща прогоба мори мъжете на тази известна българка Зловеща прогоба мори мъжете на тази известна българка Голямата ѝ любов е китаристът Християн Платов
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори