×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ пита Кирил Добрев за морал ли е говорил с Цветан Василев


ГЕРБ пита Кирил Добрев за морал ли е говорил с Цветан Василев
Полицията да провери дали Ценко Чоков е звънял от ареста, каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков
28 Май 2018, Понеделник, 11:08 ч.
Автор: Антония Чорева, снимка: Архив

БСП обяви, че бившият кмет Ценко Чоков е звънял от затвора, за да ръководи изборите в Галиче

Полицията да провери дали бившият кмет на Галиче Ценко Чоков се е обаждал да ръководи изборите.

Това поиска ГЕРБ след твърденията на БСП, че Чоков е ръководил изборите от ареста.

„Призоваваме полицията и властите да проверят твърденията на БСП за телефонни обаждания от страна на Ценко Чоков. Не приемаме, че БСП и Добрев биха могли да бъдат стожера на морала“, каза депутатът Тома Биков по повод изказването на Кирил Добрев от БСП.

Той посочи, че Кирил Добрев е емблематична личност от 90–те години. „Той още не е дал обяснение какво е правил неколкократно при Цветан Василев. За банки ли са си говорили или за морал? Доколкото разбирам, последно време единственото, за което той говори е морал", каза още Биков.

„БСП са свободни да искат касиране на изборите, но са первърнали Галиче в битката за Сталинград“, коментира Тома Биков.

Биков анализира също така явяването на БСП в частичните избори по места – с ГЕРБ или с ДПС.

Партията не издигна свои кандидати.

„В населените места, ГЕРБ беше единствената алтернатива на ДПС, а не БСП“, каза Биков.

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов от своя страна гарантира, че в списъците на изборите в Галиче не е имало дописване на имена.

Паунов подчерта, че само двама-трима души са дописани, тъй като са били длъжностни лица.

В категории: Политика


Флагман.БГ Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 25/05/2024, Събота 16:40 2
7
Коментара по темата
7.
Силвия
30.05.2018 19:32:27
0
0
Хахаха много точно са се изказали от ГЕРБ този път. Цветан Василев и без това последните 4 години вместо да е на топло в затвора ръси само морал и се изкарва жертва. Сигурно Кирил Добрев е ходил да взима частни уроци от него. А според инази домова книга той не се е бавил много при Василев. Само колкото да прибере едно пличе и айде.
6.
Йордан
29.05.2018 19:08:28
0
0
Предвид, че Цветан Василев е известен като фараон, източил милиарди от КТБ, е ясно, че за друго е ставало дума.
5.
до 4
28.05.2018 18:52:22
0
6
Добро утро ,аз съм вашта леля!Чак сега ли загря?
4.
гражданин
28.05.2018 18:50:46
0
3
цветанов си призна по телевизия европа че герб е била подкрепена от дпс стана ясно че герб и дпс управляват задкулисно
3.
Интригант
28.05.2018 17:32:27
0
6
Всичките се един дол крадци...Аре паk ме блорирайте по ай пи,тополовградски ротарианци
2.
Крис
28.05.2018 17:28:25
0
6
А Влади Горанов за какво си говореше на кафенце със Шиши?
1.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
28.05.2018 16:59:51
0
5
В 21 век овцете избират между ГЕРБ и БСП.... Още 100 г. заплатите ще са от порядъка на 2-3 лв за час. Продължавайте да гласувате.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Може ли карта да „изчезне“ пред очите ви и да се появи на друго място? Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Ето какво още да очаквате на филмовия фестивал Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна На място са били изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия сезон на "Ергенът", отново се шегува с романтичното риалити Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24 Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той
Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори