×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Остават три дни до националното състезание с водородно задвижвани автомобили Horizon Grand Prix
  • Хороскопа си за деня - виж тук
  • Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обращение от днес
  • Илон Мъск позволи публикуването на порнографско съдържание в социалната мрежа X
  • От 3400 до 523 лева - това е ножицата между пенсиите, които се дават в България
  • Лекарите може да не разрешат на Майк Тайсън повече да се боксира, въпреки че се уговори за професионален двубой с ютубъра Джейк Пол
  • Стрелба по посолството на САЩ в Ливан, военни са простреляли нападателя, за когото съобщиха само, че е сирийски гражданин
  • Експлозия във военна база в Южен Израел оставя девет души ранени
  • Жега и гръмотевични бури през следващите дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето как да се превърнете в полови атлети


26 Май 2018, Събота, 23:59 ч.

Обичайно е сексуалността да се равнява на сексуалната издръжливост, въпреки че възпламеняващия възбуждащ бърз секс е за предпочитане пред дългия, но скучен секс. Изследванията показват, че почти половината от мъжете достигат до оргазъм за две минути (или по-малко). Установено е, че средната секс сесия трае 10 минути (19 с любовната игра), като добрата новина е, че точно толкова е времето, което хората искат секса да продължи. Ако ти не си удовлетворена от времетраенето, тук има няколко трика, които ще ти помогнат.

1. Накарай го да мастурбира преди това. Чувала ли си изречението „Да правиш секс без мастурбиране е като да излезеш със зареден пистолет“ ? Еякулацията един или два часа по-рано ще помогне на гаджето ти да удължи времето, за което ще стигне до оргазъм след това. Може да го възбудиш отново с бавна интимна любовна игра и да синхронизирате ритъма си постепенно.

2. Възползвай се от рефрактерния период при мъжете. Кой е казал, че сексът трябва да се ограничи само до една сесия? Изчакай няколко минути след като той свърши. Много мъже са силно чувствителни по време на втората ерекция. Стига да не си толкова нетърпелива (може да се върнете към  любовната игра), можеш да получиш доста добри резултати при втория рунд.

3. Пробвайте нещо ново и извън стандартното легло. Когато си с един и същ партньор известно време, рутинните секс пози могат да държат тялото му в очакване да свърши и това наистина да стане по-рано. Новите секс пози и усещания отвличат вниманието, т.е. колкото по-непознато, толкова по-добре.

4. Опитайте с прекъсване по време на сексуалния акт. Когато е на крачка от оргазма, спрете и изчакайте около минута. Въпреки че всеки има точка, от която няма връщане назад, ако я изпреварите, ще може да удължите времето, за което ще достигне до финала.

5. Стисни основата на пениса му. Това е една много стара (и ефикасна) техника, която може да използваш. Направи го с ръка или с помощта на пръстен. Това буквално задържа еякулацията му. Мисли за него като за огъване на маркуч, по който тече вода (но определено не огъвай пениса му при никакви обстоятелства!!!) Просто го хвани здраво.

6. Накарай го да пробва кегел, йога или пилатес. Всички тези упражнения укрепват мускулите на таза, а това ще му помогне да контролира оргазмените спазми (да, мъжете също могат да правят упражненията на Кегел!).

7. Опитайте перпендикулярни секс пози. Това е начин да се избегнат най-чувствителните области на пениса (по-специално долната част на главата, където са разположени много нерви). Лъжички или изправени един срещу друг ще ви е приятно, но без да го изстреля веднага към оргазма.

8. Медикаменти. В някои ситуации партньорът ти просто трябва да отиде на лекар. Ако преждевременната еякулация е сериозен проблем, който се отразява отрицателно и на отношенията ви, най-добре е да се посъветва с някой, който наистина може да му помогне. Най-добре е да избягва добавки, които може да си купи на бензиностанцията.

9. Използвайте по-дебели презервативи. Най-вероятно практикувате безопасен секс, така че просто смени покупките! Имай предвид, че все пак трябва да изберете вариант, с който се чувства добре.

В категории: Животът


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
agent 007
27.05.2018 03:06:32
2
2
Напълно съм удовлетворена от моят партньор.Точно по инструкцийте работя.1.Го възбуждам с ръка,играя си с пенисът му,после малко и фелацио,докато свърши.След 30 мин. е готов.Настава истинска вакханлия.Викам от удоволствие,когато прониква в мен.Чак комшийте разбират,когато съм с любовника си.
1.
живко
27.05.2018 00:42:26
1
9
Всички мъже са много потентни, обаче жените бъркат лайната. Правят си изкуствена визия, залъгват от разстояние, а после като махнат дрехите, грима, прическата....чакат да им направят по 2-3 тека, еми няма как да стане, никой не прави 2-3 тека на жена която не харесва. Същото и при брака, жените спират да се токат, дебелят, отпускат се и после, мъжа и не я ебе, ами той я е харесал и взел с онази визия, когато е била наточена, слаба и готина мацка и му се ебе от такава, а не от онази в която се е превърнала после.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още 9,3 млн. лв. в помощ за украинци под закрилата на България Още 9,3 млн. лв. в помощ за украинци под закрилата на България Решението е на Министерски съвет Задържан е заподозрян за срязаните спирачки на локомотива в Лом Задържан е заподозрян за срязаните спирачки на локомотива в Лом Извършителят може да получи от 5 до 15 години затвор Как премиерът Главчев ни изложи пред Турция с безплодната си помпозна визита на ГКПП-Малко Търново Как премиерът Главчев ни изложи пред Турция с безплодната си помпозна визита на ГКПП-Малко Търново Международната среща в понеделник всъщност е възпроизвела новина и не е била само кух пиар - ние изобщо не знаем колко са напред съседите с проекта на тяхна земя, а пък ние настояваме да строим огледално Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Училище „Александър“ стартира летни програми за интензивно изучаване на английски език Учениците на Мариета Рохова са сред децата с най-високи езикови постижения в България Коалиция „Солидарна България” закри кампанията си в Бургас: Ще бъдем част от 50-ото НС Коалиция „Солидарна България” закри кампанията си в Бургас: Ще бъдем част от 50-ото НС Ние сме про-работническа коалиция и в следващото НС ще отстояваме интересите на трудещия се човек”, каза Иван Кирилов, който води листата на коалицията за 2-ри МИР Новите патрулки тръгнаха по АМ "Тракия" Новите патрулки тръгнаха по АМ "Тракия"  Припомняме, че вчера вътрешният министър Калин Стоянов връчи ключовете на 86 автомобила за нуждите на пътна полиция в страната Кървава драма: Мъж се барикадира в жилище и намушка две жени, полицай произведе изстрели Кървава драма: Мъж се барикадира в жилище и намушка две жени, полицай произведе изстрели Една от ранените е настанена в болница От утре животът на тези три зодии може да се промени кардинално От утре животът на тези три зодии може да се промени кардинално Настъпва новолуние  Ад в Гърция, властите предупреждават за нещо страшно Ад в Гърция, властите предупреждават за нещо страшно Очакват се необичайно високи температури  Той е олимпийски шампион, но се забърка в страшен скандал, след като заплаши плеймейтка с убийство Той е олимпийски шампион, но се забърка в страшен скандал, след като заплаши плеймейтка с убийство "Ще ви убия! Ще ви съсипя!", крещял Кирил Терзиев
Кейт Мидълтън написа бележка със зловещо послание Кейт Мидълтън написа бележка със зловещо послание Принцесата на Уелс все още се опитва да се пребори с коварната диагноза Отиде си обичана турска актриса (СНИМКА) Отиде си обичана турска актриса (СНИМКА) През последните години тя се бореше с онкологично заболяване Къде в държавната администрация заплатата е 6 хил. лева Къде в държавната администрация заплатата е 6 хил. лева Най-високите максимални заплати взимат служителите на позиция "Директор на дирекция“ Това е новият Фончо - джигит, който кара колата си с алкохол на волана Това е новият Фончо - джигит, който кара колата си с алкохол на волана Мъжът обича да демонстрира положението из Луковит, като определено се чувства над закона Хакери удариха жестоко ТикТок! Важни личности и медии изпищяха Хакери удариха жестоко ТикТок! Важни личности и медии изпищяха Сред атакуваните е и Парис Хилтън, но профилът й не е компрометиран Отиде си турска звезда - любимка на милиони българки Отиде си турска звезда - любимка на милиони българки Почина Фатма Каранфил Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обръщение от днес Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обръщение от днес  Новите купюри са полимерни, а не хартиени Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Един от хакнатите е на CNN Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Според някои анализатори офанзивата край Харков може да прикрива опит за пробив на други места по фронтовата линия Везните да не отказват помощ, а Близнаците да внимават с парите! Везните да не отказват помощ, а Близнаците да внимават с парите! Хороскоп за деня – 5 юни 2024, сряда
Елена ПОПТОДОРОВА, бивш посланик в САЩ Елена ПОПТОДОРОВА, бивш посланик в САЩ Здрасти, Вучич! Готово, брат, става. Разбирате ли какво съобщи Вучич за казуса "Сребреница" Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Вчера мъжа ми получи анонимно писмо.
- Ау, какъв ужас. От кого?
Виц на деня Виц на деня - Какво прави червей в главата на блондинка?
- Гладува.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук От хитростите на блондинките: като няма какво да кажеш - усмихни се и си оправи сутиена.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори