×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЦСКА забрави бургаските легенди Пейо Николов, Тотко Дремсизов, Дражо Стоянов и Георги Чиликов


ЦСКА забрави бургаските легенди Пейо Николов, Тотко Дремсизов, Дражо Стоянов и Георги Чиликов
Само Стойко Сакалиев поканен за 70-годишния юбилей на "червените"
04 Май 2018, Събота, 00:12 ч.
Автор: Явор ПЕЕВ

Само една бургаска легенда е поканен за грандиозното шоу

Доскорошната бургаска футболна звезда Стойко Сакалиев е поканен за тържествата по повод 70-годишния юбилей на ЦСКА в събота вечерта, научи Флагман.бг.

Саката е шампион с "червените" през 2004 година и безспорен любимец на агитката.

"Получих покана от изпълнителния директор Пламен Марков. Не се колебах. Ясно е, че ще има грандиозно шоу за юбилея на моя любим отбор. Ще награждават всички допринесли за "червената" кауза през годините. Тръпка с приятели, това очаквам", призна Саката пред Флагман.бг

Затова пък други играли с екипа на ЦСКА през годините не са в списъка за планираните грандиозни тържества - Пейо Николов, Тотко Дремсизов, Дражо Стоянов и Георги Чиликов.

Пейо Николов играе с успех с екипа на ЦСКА от 1966 до 1968 година.

"Нямам покана. Не се чувствам обиден, все пак съм бил на "Армията" само 13 месеца", с голяма доза скромност коментира пред Флагман.бг  легендата на бургаския футбол Тотко Дремсизов, който през далечната 1972 година триумфира като шампион с "армейския" клуб и носител на купата на Съветската армия.

Вратарят Дражо Стоянов е част от ЦСКА от 1972 до 1974 година. В този период веднъж е шампион и два пъти носител на купата на Съветската армия.

"Никой не ме е канил", не скри Дражо.

Чиликов е част от ЦСКА през 2007-ма, но успешният му предишен период от 2001-ва до 2005-та в кръвния враг "Левски" с 57 гола за "сините" и настоящият като помощник треньор на "Лудогорец" явно са причина за липсата на покана от страна на ЦСКА, коментират запознати.

Друга бургаска легенда, свързана с успехите на ЦСКА - Иван Притъргов би трябвало да бъде почетен посмъртно от шефовете на "армейците", смятат осведомени. Шампион е с отбора през 1976 година и голмайстор на тима през сезона с 10 попадения.

В категории: Спорт


8
Коментара
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 2
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
8
Коментара по темата
8.
до 7
06.05.2018 07:42:48
1
2
Има спортна зала ''Никола Станчев'' в Меден рудник.
7.
Марин
05.05.2018 16:54:16
1
6
То Бургас си забрави най-големите и известни спортисти. Вие питате футболисти, играли 1-3 години в ЦСКА. Освен Зала "Бойчо Брънзов" да има друга зала или улица кръстена на световен или олимпийски шампион? Те дадоха всичко на града и страната, а какво им дадохме ние? Иначе улици на поети, политици и съдии има. Позор!
6.
Ужас
05.05.2018 16:13:31
0
4
Наши и ваши при честването на 70-Та на ЦСКА.Срамота,Играчи допринесли повече от един Стойчо Стоилов примерно,не са нито поканени,нито споменати в славните редици на отбора.Тоя михлюзин Стойчо Стоилов има не повече от 25 мача и едва 4 гола за отбора,с нищо незапомнен с престоя си в ЦСКА.Със смешните си коментари и неадекватни обяснения за играта и състоянието на отбора.Затова му беше забранено от ЦСКА да коментира публично,защото две думи неможе да свърже.Да не говорим че е арогантен селянин.Не случайно е бил прострелян през 2002 год.защото хем виновен хем налита на бой,човека от уплаха се е самозащитил с каквото е преценил.Малоумна сбирщина в ЦСКА,с изключение на благодетеля Гриша Ганчев.
5.
М.Балев
05.05.2018 15:46:49
1
5
Спортистите на ЦСКА да си празнуват юбилея , честит да им е ,
обаче футболната менажерия заради която направиха Гришата лига е пребоядисания отбор на Литекс . В официално пшсмо до УЕФА те си признават , че са Литекс , а преименуването им е маркетингов трик . Футболния ЦСКА умря на 09.09.16 г. и бе погребан подобаващо от народа.
Тези които припознават ЦСКА в отбора на Ганчев са най-нещастните и отчаяни спортни фенове на света.
4.
Бургас
05.05.2018 14:40:49
0
0
Да, защото това бяха истински спортисти в истинския футбол. Нито един не е станал милионер, а са играли по-добре от някои от сегашните 'звезди'. Сакалиев беше и футболист на Пейо Николов, когато в Бургас все още имаше футбол...
3.
Спарта
05.05.2018 11:55:10
2
16
Това не е ЦСКА това е Литекс на Гриша Ганчев пребоядисан от оранжево на червено
2.
Станчо от Пънчево
05.05.2018 11:23:53
1
8
Какъв 70 годишен юбилей като след 3 години ще празнуват 100 годишен
1.
gg
05.05.2018 10:24:10
4
21
Нормално... все пак те никога не са играли в Литекс
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч!
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори