×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нинова контраатакува Борисов през бивша негова интимна партньорка


Нинова контраатакува Борисов през бивша негова интимна партньорка
Нинова твърди, че иска проверка на придобиването на „Си Банк“ от Цветелина Бориславова, но думите й са по-скоро политическо говорене
04 Май 2018, Петък, 12:15 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Лидерката на БСП поиска проверка на сделката за "Си Банк" в политическа декларация


Корнелия Нинова контраатакува ГЕРБ и Бойко Борисов заради нападките към нея. Управляващите и днес напомниха, че тя е приватизирала „Техноимпекс” по времето на Иван Костов.

Лидерката на БСП направи декларация от името на парламентарната си група по повод навършване на една година от официалното избиране на правителството „Борисов 3”.

Нинова обясни, че управляващите демонстрирали нестабилност, като посочи примери с противопоставяне между представители на различните партии от мнозинството.

По-опасното е нестабилност в политиките. Цялата идея за преглед на прехода приключи с „Техноимпекс“ с една единствена цел – да употребят желанието на хората за справедливо възмездие, насочвайки го към лидера на опозицията. В момента, в който чуха, че искаме преглед на прехода на „Си Банк“ и Цветелина Бориславова,  БТК, „Кремиковци“, когато произнесохме изречението – мутрите, които са били в групировките, вън от властта сега, преходът приключи. Толкова за последователната им политика за справедливост и възмездие”, заключи Корнелия Нинова.

Миналата година Нинова пак атакува по същата линия, като каза, че Цветелина Бориславова трябвало да обяснява как се е сдобила с банка. До момента обаче думите на лидерката на БСП са по-скоро политическо говорене. Официално проверка на сделката за „Си Банк” не е известно да е искана със сигнал до прокуратурата или друг разследващ орган.

Бориславова е бивша интимна партньорка на премиера Бойко Борисов.

Днес в парламента декларации по повод навършването на една година на правителството „Борисов 3” имаха още ДПС и ГЕРБ.

Мустафа Карадайъ обвини ГЕРБ, че легитимират популизма и ксенофобията, управлявайки с „Обединените патриоти”.

Цветан Цветанов пък отговори, че са постигнати сериозни успехи, били увеличени пенсиите, възнагражденията на учителите и т.н.

В категории: Политика


Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 1
9
Коментара по темата
9.
*********
04.05.2018 19:13:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
8.
До4ти
04.05.2018 18:44:40
3
5
Явно си от феновете на комунизма и ”онова време” но дори и да си такъв до”слепота”,пак ще забележиш че Китай няма нищо общо с онзи ваш и на СССР сиромашки и въшлив комунизъм,който рухна икономически. А не защото Запада го е побеждавал във война.
А това е защото,след пограничните военни конфликти между Китай и СССР в края на шейсетте години. Китай стопля отношенията със САЩ,историческата среща на Великият Мао и Картър,след солидна дипломатическа подготовка от страна на Хенри Кисинджър.
Та ти Фенчо,би трябвало да знаеш,че най-много продукция Китай произвежда за САЩ,от там идва и огромният дълг на САЩ към Китай. Но понеже американският пазар е ”огромна хапка” Китай си произвежда за САЩ,и двете страни са добре,въпреки словестните престрелки,които са ”прах в очите на хората” Та в общи линии,ако знаеш какво е влиянието на долара и на САЩ по отношение на световната банкова система,ще разбереш защо Китай отваряйки се към САЩ и запада,постига това икономическо чудо със индустрията,технологиите,небостъргачите,и десетките китайски милиардери. По същата логика можеш да разбереш,защо стандарта в Титова Югославия беше най-висок в соц лагера. Влошаването на отношенията на Тито и Сталин,води до затопляне на отношенията между Югославия и Запада,поради което югославяните пътуваха свободно на Запад,и доста от тях работеха в автомобилните заводи в Западна Германия. Така че ”учителю” накрая излиза,че без САЩ и западна Европа,търговия и бизнес не става. Със омраза към богатите и напредналите,богат и напреднал не се става.
Питай г-жа Нинова,която захлеби като зам министър в првителството на Иван Костов,приватизирайки Техноимпекс и пращайки сина си в САЩ( да е живо и здраво момчето,и до днес е там) и уреждайки съпруга си на добра работа в Лукойл. Тази Лукойл на която Костов на Нинова,продаде бургаската рафинерия Нефтохим.
Та така,всеки папка от ”омразният запад” и вика на бунаците,да живей Русия,излизайте от ЕС,мразете САЩ!
Ах г-жа Техноимпекс,ти ”синя кукувице” кацнала в червеното гнездо.
Хахааас
7.
Хаха
04.05.2018 18:40:55
8
15
Какво постигна Герб бе?? Постигнал...
Постигна да мрат хора по болниците щот нямат пари за лекарства. Постигна да фалират банки. Постигна да сме на 111 място по свобода на словото. Постигна Делян Добрев да е феодал в Хасково и всички обществени поръчки да ги печелят роднините му, с които той няма нищо общо!!!
Какво постигна? Същата правешка измет дето сложи плочките пред НДК- изкарали година, сега слага и тези в Бургас...
Сервитьорки стават членове на бюджетни комисии. Данчо ментата ще остави Синеморец без плаж...
Какво постигна за 10 год. НИЩО
Постигна дебел гъз за себе си и всички мажоретки наоколо.
Постигна и за Гинка нещо.
6.
Нели
04.05.2018 18:10:08
5
18
Кое точно е съградил Борисов ....КТБ или външния дълг , Булгартабак или БТК, Белене или Бургас -Александрупулис, Южен поток или ЧЕЗ , ..., коя зала или стадион или община или митница не са окрали , коя банка или коя телевизия , медия или сайт не са изрекетирало да им прехвърлят в собственост , Дунарит ли , Рубин ли , Мишо бирата ли не беше , Каки, Кокинов, Мирослав Найденов , МосКов , ЕВН , Плевнелиев , Домусчиев, кое още не са ок/с/ рали...Нинова ли е виновна , че Цветелинка , Бойко и СИК са 20години смучат кръвта на Цяла България.....заедно с Костов и турските мекерета и техните подлоги/ патриотари/?
5.
До 3
04.05.2018 17:19:06
0
16
Ето ти един цитат от новия вожд......„Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме“!
4.
fen
04.05.2018 17:02:15
4
9
Си Дзинпин специално изтъкна, че марксизмът е ключов елемент от националната идеология на Китай и ще допринесе за по-нататъшно укрепване на отвореността на страната, както и на нейния динамичен растеж. "Само социализмът с китайски характеристики ще позволи на страната ни да се развива успешно", заключи той. В Китай марксистката философия е водеща идеологическа основа. От 1978 г. страната започна да провежда политика на реформи, марксизмът като обект на научни изследвания беше значително обогатен.

УЧЕТЕ СЕ!
3.
до ГДБОП
04.05.2018 16:20:58
24
11
кур нелийо , аз съм на 79 години но по нагъл и безочлив човек от теб не съм срещал. а овен всичко си и доста глупава.не проумяваш ли ,че с това неистово реване за щяло и нещяло прогони и най големите симпатизанти на БСП. кур нелийо, защо си мислиш.че като сме възрастни сме прости , не е добре да подценяваш хората.което си е истина-истина е ,Бойко Борисов постигна това ,което вие нямаше да постигнете и за 100 години ,разликата между вас и него е ,че той гледа да съгради а вие искате да откраднете и да разрушите.. аз бях член на БКП но бях от идеалистите,които наистина вярваха в свободата,равенството и братството.кур нелийо, за какво да гласувам за теб - защото сме равни по бедност със теб или със някой от висшите в БСП ли ? с това си държане ,като селска проститутка ,ти ме отврати от БСП и ми помогна да се уверя ,че наистина ти и цялата пасмина около теб сте лъжци и крадци
2.
nedevbs
04.05.2018 16:19:23
3
11
След като на времето и сегашните управляващи и сегашната опозиция и най вече лидерите им приватизираха в несвяст, на принципа давай да лапаме, сега му е времето, затова сега пенсиите са в такива размери.
1.
Напред България!!!!!
04.05.2018 16:12:18
14
1
Бивша партньорка защо не говори сега за Цар Борисов. Напред, стига с тея комунистическо пърдели.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала
Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик 
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори