×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращи разкрития за шофьора на автобуса-ковчег от АМ "Тракия"


30 Април 2018, Понеделник, 16:51 ч.

Виновницата за катастрофата, която сега е на свобода срещу гаранция от 5 бона, има едно нарушение за 10 години стаж като шофьор – засичана е с 0.9 промила алкохол в кръвта през 2016 г.

Шофьорът на автобуса, който се обърна на магистрала „Тракия“ на фаталния петък, 13 април, има шест глоби от КАТ, сред които и за каране без колан, съобщава „Телеграф“. Веселин Георгиев бе зад волана на рейса на „Юнион Ивкони“, когато той бе блъснат от лек автомобил „Рено Меган“, каран от 29-годишната плевенчанка Цвета Таскова.

35-годишният мъж не успя да овладее возилото и го обърна в канавката, премазвайки до смърт шестима души. 26 човека бяха ранени при зловещия инцидент.

Виновницата за катастрофата, която сега е на свобода срещу гаранция от 5 бона, има едно нарушение за 10 години стаж като шофьор – засичана е с 0.9 промила алкохол в кръвта през 2016 г.

Веселин пък е натрупал общо 6 глоби от пътни полицаи. Всичките нарушения е извършил с личния си автомобил. „Има книжка от много години, но е започнал да гази правилата през 2015 г.“, уточниха от полицията.

През 2015 година е първият гаф на Георгиев. Тогава камера на КАТ го е засякла с превишена скорост между 20 и 30 км/ч над ограничението. Затова му е бил съставен електронен фиш за 100 лева. През 2016 година професионалният шофьор има две нарушения – шофиране без задължителния обезопасителен колан и акт за това, че е забравил да включи фаровете си. Три от глобите на Веселин са от миналата година. Тогава той е засичан за втори път с превишена скорост – отново с малко повече от 20 км/в над ограничението.

Отделно го спипали пак без колан. Сдобил се е с фиш и за това, че е забравил да залепи стикера за сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на предния прозорец на колата си. Шофьорът от „Юнион Ивкони“ е платил всичките си санкции. Той вече е бил разпитан два пъти от полиция и прокуратура за катастрофата и разследващите са убедени, че няма вина за трагедията.


В категории: Крими


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
До 2
01.05.2018 20:53:39
0
0
В грешка си ,автобуса се удря в колата
12.
В грешка сте
01.05.2018 20:50:47
0
0
Точно цигънина е виновника линия Бургас-София "оборотния" шофьор са го подритнали в Сливен да се ксчи на автобуса а до Сливен как отиде този автобус....само питам
11.
Шофьор
01.05.2018 13:50:46
0
0
Малиии,убиец рецидивист....без фарове кара,без колан,че даже и с 20км над малоумните ограничения.....направо в газовата камера го вкарвайте !
10.
Mat
01.05.2018 08:33:17
0
4
Голям шок толкова тежки нарушения нямам думи.Егати тъпите статии,че то всеки втори шофьор има повече.
9.
baihui
30.04.2018 21:02:52
2
4
Имал съм нещастието да ползвам услугите на въпросната турска фирма-превозвач! Шофьорите и са пълни КРЕТЕНИ, които не са способни да превозват лук, чесън и картофи дори!
8.
I az do 2ri
30.04.2018 17:47:28
1
4
Значи вървиш си и си въртиш дебелия 100 килограмов задник и от космоса пада една съчмичка 20 грамова и хоп главата ти се подава през ан...са. Ма колко си тъп!
7.
До #2
30.04.2018 17:41:52
1
7
ЕКСПЕРТ си голям.Ето ти задача за втория срок на втори клас(ти си малоумник).Ти се ДВИЖИШ,подчертавам ДВИЖИШ,с колата си със средна скорост,колата ти тежи близо 2 тона,минаваш през местност със скален масив,търкулва се към пътя скален къс с тегло примерно 10 пъти по малко,200 кг.Няма да мръдне колата ти изобщо,така ли???По Физика влизал ли си в часовете изобщо.
6.
Do 2-ri
30.04.2018 16:54:32
1
6
Брат, ти една запетайка не си сложил на правилното място а пишеш за другите, че са неграмотни.
5.
Калин
30.04.2018 15:43:43
2
3
Това шофьорите на Юнион-Ивкони да карат с една ръка е епидемия. На 19.04.18 пътувах с автобуса от Бургас за Софиясе в 6 часа. Към 10 часа без малко да стане същият инцидент. Говорейки по телефона шофьора тръгна да се прибира в дясната лента, а тя беше заета. Рязко завъртя волана и автобуса се разклати. Изтръпнахме.
4.
bai kosta
30.04.2018 15:30:13
0
9
До 2 Ами ти си напълно готов за вещо лице-автотехнически експерт.Не си губи времето ами започвай да работиш.Със знанията си и възможностите си най вероятно ще те оценят и в чужбина.
3.
bgman
30.04.2018 14:59:00
0
3
Ако си лежал в затвора за престъпление, след определен брой години по закон това се заличава от досието ти и си с чисто съдебно минало.
При КАТ обаче такова няма - вадят ти кирливите ризи сто години назад и ти носят черни точки.
2.
Ами
30.04.2018 14:28:31
9
8
Аз да кажа. Напално логично е, да, е виновен шофора на, автобуса. Вие експертите да не сте луди. Това, е дефакто една задача за втори клас. Карат, автобус 12 тонен и кола 900 кг. Колата, се удря леко отстрани в автобуса. Кой ще се обарне. Отговор а.. Автобуса понеже шофора си е бсркал в носа и е говорил по телефона и не знае каде е или отговор б колата понеже от удара ще се заклещи или ще се обарне.. Кой е отговора. Тез, експерти да, се, варнат вав втори клас да решавст задачи. Извода е че сме управлявани от глупави неграмотници. Даже и не искат, да мислят. Егсти глупаците. Как може, да обвинят момичето. 90 процента от всички които питате ще, ви кажат че шофора на автобуса е виновен. Явно се управляваме от 10 процента които остават и са пални глупаци
1.
2XL
30.04.2018 14:17:11
0
5
Аз съм потресен!!! Въй-и-и...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това беше - те се разделиха Това беше - те се разделиха Каква точно е драмата, не е ясно, известно е само, че Валерия е в Гърция със свои близки Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори