×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Живко Табаков към кметовете на Созопол, Приморско и Царево: Подкрепете ни, ще изпуснем златна възможност за туризма


Живко Табаков към кметовете на Созопол, Приморско и Царево: Подкрепете ни, ще изпуснем златна възможност за туризма
Живко Табаков призова Панайот Рейзи, Димитър Германов и Георги Лапчев да застанат зад създаването на туристическия клъстер
26 Февруари 2018, Понеделник, 09:31 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Панайот Рейзи, Димитър Германов и Георги Лапчев не са присъствали на учредителното събрание на ОУТР на 22 февруари, с което поставиха под въпрос заработването на туристическия клъстер, алармира Табаков


Кметовете на три общини от Бургаска област – Созопол (Панайот Рейзи), Приморско (Димитър Германов) и Царево (Георги Лапчев) не са присъствали на учредителното събрание на Организацията за управление на Бургаския черноморски туристически район, с което са на път да саботират създаването на туристическия клъстер.

Това алармира на извънредна пресконференция в Бургас днес Живко Табаков, упълномощен представител на Бургас в ОУТР-то и идеолог на туристическото обединение. Флагман.бг предава на живо брифинга (ВИЖТЕ ТУК).

Табаков уточни, че на 22 февруари са присъствали пълномощници на останалите 9 общини и 5 неправителствени организации, но по Закон, за да се финализира процедурата на Общото събрание трябва да са всички учредители.

Нямало как трите общини да се изключат на този етап, за да се случи това трябвало да се тръгне от самото начало, а това ще отнеме няколко години, обясни пред журналисти Живко Табаков.

На 15 март ще се направи втори опит за учреждаване на клъстера, ако и той пропадне, Бургас ще се сбогува с идеята да има Организация за управление на туристическия район, предупреди Табаков.

Създаването обединява усилията на общините от Бургаска област да предлагат по-качествен туристически продукт и гарантира възможност да участва за еврофинансиране и разработване на големи проекти в сферата на туризма.

Става въпрос за милиони евро, които ще могат да усвоят всички общини, уточни Живко Табаков. Най-малкото още при стартирането си организацията ще получи финансиране за маркетинг и участието на международни борси, а не както е сега средствата за тези борси да идват от общинските бюджети и не всички да могат да си ги позволят.

Табаков призова кметовете да присъстват на общото събрание следващия месец, за да се финализира процедурата и да не се пропуска златна възможност за туризма.

Той уточни, че ще изпрати отворено писмо до министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът Валери Симеонов, министърът на туризма Николина Ангелкова и депутатът Петър Кънев, за да ги призове за подкрепа.

В категории: Политика


14
Коментара
Флагман.БГ Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" 09/05/2024, Четвъртък 13:31 1
14
Коментара по темата
14.
Кандидат-студент
26.02.2018 16:22:48
0
1
На малките снимки,чичкото от най-горната има вид на бакалавар от Йейл и магистър от Оксфорд!
13.
mlad kenef
26.02.2018 16:02:14
0
1
Трият коментарите, НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ФЛЕГМАНИ!!!
12.
Ivan
26.02.2018 15:00:43
1
11
Защо ли никой не го взима на сериозно?
11.
До 10:
26.02.2018 14:25:04
2
9
Явно на пресконференции ще го караме.
10.
Дани
26.02.2018 14:23:10
2
12
Какви са тези пресконференции напоследък, Бачийски пометна крак и айде всички след него?
9.
INFO
26.02.2018 14:20:10
1
9
Кои са петте неправителствени организации? Някой от тях да не е свързана с Табаков ?
8.
Kalin Ko
26.02.2018 14:03:48
0
4
Ideqta ne e losha. Glupavo e za 3 obshini da se provalq ideqta za Turizma v BS i raiona.Edinstvenoto koeto, nqkoga mi e
haresvalo svurzano s Tabakov e hubavata mu rusa jenichka. No tazi ideq e strahotna i dano ne propadne zaradi tezi trimata malumnici. Vsqko uchastie e svurzano s pari..VQRNO E! No, tezi she sa dobra investiciq i reklama.
7.
*********
26.02.2018 13:54:26
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Rt
26.02.2018 13:39:03
2
5
Закон за вреди причинени от държавата и общините. В целия град има дупки по улиците и общината не взема отношени за това, колективен иск за причинени вредо на автомобилите ни срещу .......модела кой...
5.
Към Ж. Табаков
26.02.2018 13:32:38
2
17
Абе Живко, какво се пениш , защо се правиш, че не знаеш колко струваш и какви са ти възможностите. Въздух под налягане си.
4.
4
26.02.2018 13:25:30
1
19
Табачка, ти ли ще си шефа на клъстера дето ще разпределя милионите евро?!
3.
Табаков
26.02.2018 13:18:32
0
5
Щом ми триете коментарa значи е вярно .
2.
*********
26.02.2018 13:03:29
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Касабова
26.02.2018 12:47:46
0
7
е то остава и да ги изтървете тези пари!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Андреа се пусна от спалнята на богат турчин, за да дразни Кобрата Андреа се пусна от спалнята на богат турчин, за да дразни Кобрата Двамата се забaвляват добре, търкаляйки се под завивките Чакал се разходи в ж.к."Меден рудник" Чакал се разходи в ж.к."Меден рудник" Животното изглежда изплашено и не доближава до хората Жена от ж.к. "Възраждане" висна през терасата и опита да се самоубие, психолози часове я разубеждават Жена от ж.к. "Възраждане" висна през терасата и опита да се самоубие, психолози часове я разубеждават Eкшънът се разигра на ул. "Г.С. Раковски" Млад мъж е с опасност за живота след брутална катастрофа на АМ "Тракия" Млад мъж е с опасност за живота след брутална катастрофа на АМ "Тракия" Водачът от Пловдив бил зад волана на лек автомобил, когато губи управление над возилото, напуска платното са движение и след като се удря в мантинелата се преобръща в крайпътната зона Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Баку проявява интерес към предстояща процедура за търсене и проучване на природен газ Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Поведението на певицата вече е повод и другите да възстанат срещу постоянното ѝ нахалстване и желание да командва парада Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Президентът Радев се ръкува с участници в шествието на Безсмъртния полк Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Този път в сюжета в подигравателното им видео, което се върти в социалните мрежи, се включва най-малкият Супермен Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" Натали Трифонова е абсолютният фаворит във формата Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Множеството се извиваше чак до книжарница "Хеликон"  
Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Западът изкривява истината за Втората световна война, защото пречи на колониалната му политика, обяви президентът Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Алек я отхвърли, но тя си намери човек, който може да й осигури желания живот  Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори