×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата започна разследване за смъртта на сина на Ивайло Московски. Привличат го като обвиняем?


Прокуратурата започна разследване за смъртта на сина на Ивайло Московски. Привличат го като обвиняем?
Образувано е досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост, съвсем скоро се очаква Московски да бъде привлечен като обвиняем
07 Февруари 2018, Сряда, 08:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Извършени са огледи и разпитани седем свидетели

Започнало е разследване за смъртта на сина на транспортния министър Ивайло Московски - Кристиян. Както съобщихме в петък при инцидент с моторна шейна почина 4-годишното дете на министъра. Още тогава стана ясно, че Московски е управлявал моторната шейна, излязъл е от пистата й се е забил в дърво, сблъсъкът е отнел живота на детето му.

Ето какво съобщиха от прокуратурата:

По повод постъпили множество запитвания от медии относно инцидент на 02.02.2018 г. в к. к. „Боровец“, пресцентърът на прокуратурата на Република България съобщава следното:

Досъдебното производство е образувано на 02.02.2018 г. по реда на чл.212 ал.2 НПК с първото действие по разследването на разследващ полицай от ОД МВР София – оглед на местопроизшествие, за това, че на 02.02.2018 г., около 15.00 ч., в землището на курортен комплекс „Боровец“, обл.София, е причинена по непредпазливост смъртта на Кристиян Ивайлов Московски– престъпление по чл.122 ал.1 НК.

Първоначалните и неотложни действия са докладвани на Окръжна прокуратура - София, под чието наблюдение е започнало и се води досъдебното производство.

В хода на разследването са извършени пет огледа на местопроизшествие, разпитани са седем свидетели, изготвена е съдебномедицинска експертиза на труп, изискана е справка от „КАТ-ПП“ при ОД МВР София, възложени са ОИМ.

По делото следва да бъдат разпитани голям брой свидетели и да бъдат назначени множество съдебни експертизи и други действия по разследването, част от които изискват и специфични знания за разрешителния режим и правилата за ползване на моторни шейни.

По предложение на административния ръководител на Окръжна прокуратура – София и наблюдаващия прокурор, с постановление на главния прокурор от днес - 07.02.2018 г., разследването по делото е възложено на Национална следствена служба.


В категории: Животът


14
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 2
14
Коментара по темата
14.
на първо четене!
08.02.2018 15:28:52
0
0
Детето се е возело отпред!... а шофьора е бил пиян! това с високата скорост на този терен не става!!!
13.
Рокафелер
07.02.2018 15:41:32
0
3
Човека изглежда лек циганин но такъв е
12.
Ана
07.02.2018 14:25:37
0
10
Не вярвам някаква истина да излезе.Ще кажат,че е в отпуска,компенсация и т.н.Пробите за алкохол и наркотици също могат да се подменят.Скоростта ще излезе,че е в норма.Накрая някоя бабуна ще е виновна.В живота понякога се случват инциденти и при спазени нормативи-съдба,но дали е така само те знаят и съвестта им дано е чиста.
11.
Питащ
07.02.2018 14:01:05
0
15
А защо не пишете чия е била шейната? Възможно ли е да е била на крупен транспортен бизнесмен,притежател на стотици тирове? Ако е така,това не е ли конфликт на интереси,защото става дума за транспортния министър? Ако всичко е такова,ще излезе че ако министъра си беше на работа в петък по обяд,и ако не обича парсата от бизнесмени.Можеше да не се стигне до там. А обратното направо си е Божа работа!
10.
Моля?
07.02.2018 13:43:41
1
15
Тука някой пак ни орави на овце! Някой иска да проявяваме човечност към такива като крадливите политици,наркобоса Очите,корумпираните ченгета прикриващи убийци и крадци,всичката тази сган унищожаваща държавата,пенсионерите,болните нуждаещи се от животоспасяващо лечение и т.н
Айде всички които се припознават в гореизброените категории да не ни налагат какво и към кого да проявяваме!
9.
СПРЕТЕ СЕ
07.02.2018 13:35:32
15
16
Да убиеш собственото се дете ,колко повечи да го наказват .Спрете се малко с тъпи и злобни коментари,да ок съгласно закона ще го подведат под отговорност , но мислите ли ,че на човека му пука след такава трагедия.Проявете малко човечност и се спрете с глупавите коментари.
8.
Манго
07.02.2018 13:24:26
0
14
Ей за това нашият ромски брат не трябваше да сяда на този ''моторизиран кон"! Тази кон е само ако има нещо за крадване!
7.
Онзи отгоре
07.02.2018 13:18:15
2
14
Чеда мои,ГРОБ може да го покрие ако е пил алкохол. Но не може да помогне на съвестта му.Тя ще е тази която ще го мъчи до като е жив.И всичките пари на света няма да му помогнат да излекува съвестта си,особенно ако е пил. Господ ще го съди за това.
6.
Ая
07.02.2018 13:07:14
10
4
Ако е вярно,че само с шейна се стига до хижата,тогава само възрастни гости ли може да са почиващите там?Това дете с хеликоптер ли трябваше да кацне там?Друг е въпросът с каква скорост се е движел,детето било ли е вързано,забили ли са се в дърво или са се обърнали и т.н. и т.н.
5.
Орган
07.02.2018 13:06:29
1
12
Ами те освен за алкохол,и за наркотици могат да му вземат проба.Те сега да му вземат кръвна проба,пак ще покаже,ако е взимал кока или е пушил трева месец назад. Така е при птп с жертва. Само дето ако е пил като е карал шейната,вече няма как да покаже. И като се има в предвид каква милиционерска групировка са ГРОБ,пак са измислили как да прикрият нещата.
4.
Ggvg
07.02.2018 12:44:22
1
21
При такива случаи нали винаги виновният се арестува за 24 часа,нищо че няма да се укрие.?Примери много.Но Московски не е задържан.Появиха се изказвания,че е употребил алкохол,а не е взета алкохолна проба.Защо ли? Просто питам.Ако аз си закарам моторната шейна там дали ще ми разрешат и аз да покарам?Защото на Московски му разрешиха.Жалко за детето.Иначе уж всички бяхме равни пред закона,но Московски е по—равен,а сега е и по— нисък от тревата.Ех Московски,каква я мислеше ти,а тя каква стана.Човек без капка отговорност,а седнал да ръководи държавата.
3.
@@@@@
07.02.2018 12:39:27
1
17
Естествено, че ще го привлекат, като обвиняем. Въпросителната в заглавието е напълно излишна. Остана да го призоват, като свидетел. Вярно, че трагедията е голяма, но закона и е закон и важи за всички граждани, било то и действащи министри. Московски трябва да си подаде оставката веднага, това не е политически акт, а отговорно поведение.
2.
Оп
07.02.2018 11:58:29
2
5
Още един удар за ДПС
1.
сам
07.02.2018 11:49:27
6
19
Ако е наистина виновен , мигновено следва въпроса: защо не е задържан и защо премиера не му е свалил доверието си ?
Жалко, най-жалко е за детенцето му !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори