×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Признание! Представиха „Пристанище Бургас“ ЕАД в авторитетно круизно списание като атрактивна дестинация


Признание! Представиха „Пристанище Бургас“ ЕАД в авторитетно круизно списание като атрактивна дестинация
Проблемите на порта са геополитически и са извън контрола на ръководството, уверява Cruise Times
19 Януари 2018, Петък, 15:25 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Cruise Times е отделило 4 страници в последния си брой, с които хвали „прекрасната инфраструктура“ и „блестящо ръководство“


Пристанище Бургас предоставя страшно много на пристигащите и отпътуващи пътници. Освен несъмнимия чар на района около него, градът служи като портал за други различни, атрактивни дестинации в региона. От златни пясъци и древни градове до защитени от UNESCO местности. „Пристанище Бургас“ ЕАД несъмнено ще живне в дейността си с круизните кораби.

Това е цитат от авторитетното списание „Cruise Times”, което в последния си брой е отделило две фолиа(2 х 2 страници, б.а.) за за пристанището на Бургас. Изданието е изключително влиятелно в глобален план и едно от трите, които са официални медийни партньори на световните круизни изложения.

Присъствието на „Пристанище Бургас“ в такова солидно издание, и то в цели 4 страници, е несъмнен знак за успеха на разрастващия се порт.

Бургаското пристанище има прекрасна инфраструктура, която през последните няколко години бе обновена и развита, но геополитическите процеси в Черноморието и високите такси за минаване на Босфора, засега спъват развитието на круизния туризъм в Черноморския басейн. 

Конфликтите в Украйна, Турция и Близкия Изток, се отразиха пагубно на круизния трафик към Бургас“, пише изданието, позовавайки се на директорът на „Пристанище Бургас“ ЕАД Диян Димов.

Заради тези проблеми е отнета възможността на много туристи да изпитат на живо красотата на Бургаския регион. „Проблемът е в Истанбул. Ако Истанбул се върне като дестинация, корабите отново ще акостират на Бургаското пристанище“, казва Владимир Караджов – изпълнителния директор на Renaissance Tours.

Въпреки това от списанието допълват, че с такова желание и концентрирана енергия, портът един ден със сигурност ще се побратими отново с големите фирми в круизния бизнес.

Бъдещето е пред нас.





В категории: Бизнес


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
Ееееех......
20.01.2018 18:35:13
0
1
......какво беше Пристанище Бургас,какво стана!?!? Навремето всяко корабно място беше заето,рейда пълен,чакат ли чакат за да влязат,народ,работници,приходи.А сега?Няма кораби,няма хора/съкратени/,няма приходи.Жалко,много жалко!
8.
GO40 до Gocho
20.01.2018 09:19:02
2
3
...Ей,тъпанар.........щьььььььььььььььььь ИБА в каторжника.........първо се научи да пишеш.....тогава се изхождай неподготвен.........ха ха ха ха .............шматко..........
7.
до 6
20.01.2018 03:31:29
3
7
Последния круиз акостирал във Бургас бяха само СОЦИАЛНО СЛАБИ ПЕНСИОНЕРИ по програма на Германското Социално Осигуряване въобще НЕ им дреме къде слизат кво гледат те пари НЯМАТ НЕ купуват файда от тях ЙОК.Меркел ПЛАЩА те само ядът на Кораба и гледат Програмата на Аниматорите
6.
Пешо кура
19.01.2018 22:40:46
2
7
И как така проявиха интерес към едно безлюдно пристанище
5.
зрител от ложата
19.01.2018 20:43:09
3
10
Ха ха ха ха .... Пропуснали сте да поставите надпис - "платено съобщение" или "реклама"! Круизна дестинация с два кораба за изминалото лято.... Интересно колко е бил хонорара/подкупа/ от общинския или друг бюджет за да се появи този суперлатив в Cruise Times.... :) ... за вас не питам :) .... Даже във в. "Работническо дело" едно време нямаше такива статии в подобен, познат ни до болка "бодряшки стил"..... :) Как беше - да влязат санитарите :)
4.
Gocho
19.01.2018 19:04:56
7
4
Не вие проблема - винкела !
Самите Вие сте си проблема !
Не разбрахте че сте мазохисти !
Много ви е готино , когато е гадно !
Народ от мазохисти !
Що не вьзтанахте срещу системата ве ?!
Що спите ?!
Чакате някой друг ли да дойде и да опере пишкиря , а вие само да се вьзползвате?!
Ами мьрши сте !
Всите останали на тая територия !
3.
Roger
19.01.2018 18:47:24
5
13
И откога рекламно издание, стартирано преди няколко месеца, стана "солидно" и "авторитетното списание" ?!
Някой май много яко пилее общински пари, за да "рекламира" в световно неизвестни издания, усвоявайки нашите пари уж за "престижна реклама".
А и после чак и пуска линкове по сайтчета, за да покаже в колко "престижно" списание са отразени грижите на Кмета за града.
Прост народ-слаба държава!
2.
do 1
19.01.2018 18:30:21
4
7
kenef e zaqoto sa Vinety i Vinkelov
1.
Gocho
19.01.2018 18:25:06
7
14
Хаааа , хаааа....
Аве ?!
Това момче , наистина ли си вярва?!
Ако - да , пратете го на психо преглед !
Разберете Истината !
Никой , ама наистина Никой не се интересува от посещения на тая територия !
Сериозно !!!
Имало е Велика история по тия места , но от 28 години , това място е абсолютен Кенеф !!!
Даже и мухите - лайнярки го избягват !
Така е при трите прасенца !
А вие си спете !
Не дай си Боже - кораб да ви мине !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори