×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова ще омайват делегатите, зелените саботират с протест председателството (Видео)


Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова ще омайват делегатите, зелените саботират с протест председателството (Видео)
Показваме на чужденците България през погледа на влюбените Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова
05 Януари 2018, Петък, 18:22 ч.
Автор: Антония ЧОРЕВА

Представиха трите клипа, които ще излъчват за България пред чужденците

Три клипа е подготвила България за председателството, които да представят страната ни пред чужденците.

Първият клип е озаглавен “Това е България” и през погледа на двама актьори – Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова- представя как може човек да се влюби в България.
Той бе представен днес в НДК от министъра по председателството Лиляна Павлова.

Клипът показва, че България е скритото бижу на Европа, смята министърът.

Клипът представя запознаването на двамата актьори във влак, които се влюбват един в друг и тръгват на пътешествие из страната. През техния поглед чужденците могат да видят български традииции, културата, природата, икономиката, възможностите, дигитална България – бърз интернет.

Изтъкнато е, че страната ни е на картата на света от 13 века.

"Най-голямото богатство на България са хората - истински и искрени. И понеже хората правят мястото, твърдо вярваме, че именно съединението прави силата”, завършва клипът. Той е направен за 10 дни, разказа министър Павлова.

                

Вторият клип е за приоритетите на председателството ни и посочва, че България ще търси баланса между различни гледни точки и припомня четирите основни приоритети - перспективата на Западните Балкани, сигурността и стабилността, цифровата икономика и младите хора.
Тези теми ще бъдат и в дневния ред на съвместното заседание на правителството с колежа на комисарите на 12 януари, което е и първото събитие в страната ни с европейски делегати.

                        

В момента се подготвя и трети клип - който да покаже известните българи, постиженията ни и какво сме дали на света.

Всички клипове са по три минути и ще бъдат преведени и на английски език и ще имат жестомимичен превод. Видеата струват на бюджета 202 хил.лв.

Първото излъчване на клиповете ще бъде в Зала 3 на НДК на 12 януари, когато след официалното откриване на 11 януари, ще бъде и първото пленарно заседание на Колежа на комисарите с президента Жан-Клод Юнкер и българското правителство.

С клиповете ще започва представянето на всички съвети, които предстои да заседават, както в Брюксел и неформалните в София.

Музиката на председателството е композирана от Краси Тодоров и ще се използва във всички аудио-визуални материали.

Като най-тежката задача пред председателството Лиляна Павлова вижда представянето на позицията на 28-те страни-членки и да се намери пресечната точка.

България е поела от Естония над 120 досиета, по които трябва да работи за напредък.

Министър Павлова коментира и протестите за Пирин, които текат в момента. Тя каза, че те не притесняват правителството, но стига да са законни и да не са целенасочено избрани като дата с цел провокация.

Вероятно министърът има предвид датите, когато в страната ни има събития с чужди делегати и специално 11 януари, когато България официално открива председателството на Съвета на ЕС. А снощи екоактивистите обявиха, че именно тогава ще е следващият им протест. 

В категории: Политика


Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
8
Коментара по темата
8.
До всички
05.01.2018 18:40:29
0
1
Вярно е, не пътувам с влак! Тези влакчета са за къси разстояния, като съм ги виждал дори на забравени от бога места!
Уважаеми съграждани, инвеститорите не се връзват на голи клипове, това представяне на страната ни е за туристите, онези дето представляват скрития износ. Пак е добре, че има изписан уеб сайт за заинтересованите лица!
Между другото навремето доста пътувах с влаковете!
Лека вечер!
7.
Bars
05.01.2018 18:08:50
0
4
Ако хората бяха най-голямото богатство на България, нямаше да тънат в мизерия, нямаше да сме най-бедната нация в Европа, нямаше да се топим като лански сняг, децата ни нямаше да бягат от Родината си...Кого заблуждавате лицемери ?
6.
Hahahha
05.01.2018 16:52:02
0
4
Покажете реалността в България - беднотия, мръсотия , убийства и изнасилвания..... а не лустрация!
5.
До 2
05.01.2018 16:50:22
0
3
Ти явно не пътуваш с влакове..... знаеш ли какво е влак в България???? Равно е тоалетна . Като цяла България.
4.
До 1
05.01.2018 16:48:40
0
4
Напълно си прав. Последния път тоалетната във влака беше в пикоч до глезените. Относно цената на клипа - много е и 10 000 лв. Половината кадри да свалите от интернет и са скалъпени в нов клип. Ама усвояване да има за дебелата ......
3.
До 2
05.01.2018 16:42:20
0
2
Живея в Америка
2.
До 1
05.01.2018 16:31:43
2
2
Явно не си излизал извън Бургас!
1.
Q
05.01.2018 16:21:50
1
4
Реалната цена на този клип е 10 000 лв. Не павече. Останалото е усвояване .....
А и такъв влак няма в.бг..... явно сте ходили до Швейцария да снимате .....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра в апартамент в блок 87, грози го присъда до 12 г. 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка Ето кои са те  Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите
Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори