×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Война за Банско: Леонардо ди Каприо и Джаред Лето в защита на Пирин, Каролев показа къщите им


Война за Банско: Леонардо ди Каприо и Джаред Лето в защита на Пирин, Каролев показа къщите им
И Леонардо ди Каприо се включи в защита на Пирин
19 Декември 2017, Вторник, 12:15 ч.
Автор: Антония ЧОРЕВА

Филмът за втория лифт на Банско продължава, вече с участието на холивудски актьори

Днес с петиция в защита на Пирин се включи и един от най-големите актьори на Холивуд – Леонардо ди Каприо.

Неговата фондация Di Caprio Foundation пусна в Туитър призив за спасяване на горите на Пирин - "Join us and @World_Wildlife to help save the centuries-old forests of Bulgaria’s Pirin National Park from ski zone expansion and logging"..



Същият призив направи вчера и холивудският актьор Джаред Лето, който обаче се обърна директно към премиера Бойко Борисов.

Войната за втория лифт на Банско определено впечатли Холивуд. Единственият, който не се впечатли обаче е финансистът Владимир Каролев.

Неговата позиция, че трябва да има втори лифт на Банско, както и лифтове в другите планини, е ясна от години. Каролев не остана длъжен и на холивудските актьори. В личния си профил във Фейсбук той е пуснал къщата на Джаред Лето, която според данните на Каролев се намирала в гората, с частна площадка за самолет и голяма колкото Бъндеришка поляна.

Ето и целият му пост във Фейсбук:

„Къщата на загрижения за Пирин американски актьор и музикант Джаред Лето. През туитър подкрепя лъжите на българския офис на WWF, че щяло да има промишлена сеч в Пирин (забранена със закон). Къщата на Лето е в изсечена в Холивудската гора с размера на Бъндеришка поляна - има си дори площадка за частния хеликоптер някъде отзад. За да е още по-“зелен”, Лето е инвестирал парите си в компания за чартърни полети. Какво по-екологично от това цял самолет да бълва хиляди тонове вредни емисии, за да премести един-единствен баровец между лятната му вила и частното му пристанище?", писа Каролев във Фейсбук. 



Сега наред е ди Каприо и неговата къща. Още миналата година, когато спечели първия си и дългоочакван Оскар за най-добър актьор за ролята си в "Завръщането", Леонардо ди Каприо я посвети на климатичните промени и борбата с тях.

"За да заснемем "Завръщането" отидохме толкова на юг, само за да намерим сняг... Промяната в климата е реалност! Случва се точно сега! Това е най-голямата заплаха. Нужно е да работим заедно за промяната. Трябва да подкрепяме световните лидери, които говорят за цялото човечество, милиардите хора по света, които ще имат най-голяма полза от промяна. Трябва да се борим за децата на нашите деца, срещу лакомията на някои политици. Благодаря на всички за тази страхотна награда, нека не приемаме света за даденост. Не приемам и наградата си тази вечер за даденост. Благодаря Ви!", каза ди Каприо в речта си след връчване на Оскара. 

Така че войната за Пирин и Банско продължава, и то вече с участието на холивудски актьори.

В категории: Животът


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
8
Коментара по темата
8.
Zv.
19.12.2017 18:30:51
0
3
А бе,какво общо имате вие с нашата икономика и развитие на туризма,че да давате мнение,че и да ви цитираме???Що не си гледате огромните имения и мангизи,ами сте седнали да ни казвате как да живеем???Гнусна работа на противни,алчняри родоотстъпници,лапачи на чуждестранни капитали.
7.
Пик
19.12.2017 17:16:54
4
4
Педали защитават други зелени педали .
6.
Българин
19.12.2017 16:59:09
3
5
Каролев да не се прави на интересен. И малките деца , че чрез раздухването за втория лифт иска да си продаде фалиралия хотел "3 Планини".А и кредити трябва да връща защото всички дялове във фирмите му са запорирани!
5.
х
19.12.2017 16:59:00
2
8
Давайте, сечете, защото сте алчни, после се давете от наводненията. Вижте реката в Младежко, където е публична тайна че се сече незаконно и още по-буйна ще става.
4.
SS
19.12.2017 16:36:17
1
4
KVI SA TEZ VA ?
3.
Проблем
19.12.2017 15:49:11
2
10
Голям проблем стана втория лифт и тез американски педераси да вземат да видят как циганите изсякаха половината дървета от парк Странджа.Ама нали сме американски подлогии и ще правим свирки сега на Лео.
2.
we
19.12.2017 15:41:14
7
5
Mislia che kmeta na Burgas triabva da izseche gorata ot komunisticheski blokove geta, kato se pochne ot Lazur do getoto Slaveikov. Grozna rabota brate, prosti hora jiveyat tam, na nikoi ne vurshat rabota.
1.
Арагорн
19.12.2017 15:07:57
7
13
Изказвам нецензурни реплики и откровени обиди по отн. на Куролев и женската линия от родословието му.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори