×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рачков издържа децата на брат си - актьорът продал апартамента си, за да плати свободата на Петър


Рачков издържа децата на брат си - актьорът продал апартамента си, за да плати свободата на Петър
Само за последната година актьорът профукал по брат си над 100 хиляди лева
01 Декември 2017, Събота, 01:38 ч.

За пръв път черната овца на семейство Рачкови се провини в началото на 2017 г., когато го хванаха в подвижна нарколаборатория


Братът на Димитър Рачков отново бе осъден, този път по делото му за шофиране без книжка.

Както Флагман.бг вече съобщи, по време на заседанието в Бургаския съд Петър обяви несъстоятелност и сподели преди магистратите, че преживява с минимална заплата от 460 лева, с които не можел да издържа двете си деца. Запознати разкриват, че именно известният му брат напоследък се грижел за финансовите му разходи, твърди Пик.

За сметка на тв водещия били и адвокатските разноски, гарантиращи свободата на Петър по двете дела, които му бяха повдигнати в последната една година. За пръв път черната овца на семейство Рачкови се провини в началото на 2017 г., когато го хванаха в подвижна нарколаборатория (ВИЖ ТУК), а вторият му гаф беше шофирането без документ. Глобите, назначени му от съда, възлизащи на по около 1000 лева всяка, му идвали непосилни за плащане и затова адвокатът му пледира да бъдат намалени до минимални.

Разочарованият от родственика си водещ на „Господари на ефира“ споделил пред близки, че само за последната година е профукал по брат си над 100 хиляди лева. Актьорът е известен със своята пестеливост и е лоялен клиент на една от най-големите български банки, където служители споделят, че разполагал с чутовни суми във влога си, които се топели. Върху неговите плещи легнали и родителите му, от които Петър не се интересувал. Комикът построил огромната им къща в Твърдица и ежемесечно им пращал пари, с които да си позволяват охолности. Издръжка плащал и на сина си от сценаристката Христина Апостолова, с която били в добри отношения, но въпреки това тя настоявала да подкрепя детето им и финансово.

Близки до звездата разкриват, че не раздялата с Мария Игнатова го принудила да продаде апартамента от 855 квадрата, където живееха, а изскочилите неочаквани разходи покрай арестите на брат му. От имотната сделка Рачков взел 264 000 лв., с които си избил част от харчовете. Новият собственик на жилището бил негов колега от екипа на Маги Халваджиян, който работел като режисьор в „Господари на ефира“ и „Х Фактор“. Тв водещият пък се преместил в по-малка и функционална къща, отново част от затворен комплекс в Панчарево.

В категории: Крими


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Цуни
03.12.2017 18:13:25
0
1
Значи фалщивите банкноти с които беше спипан преди време не се брои
11.
От 10 г никаква промяна
03.12.2017 10:00:23
0
1
Помня преди 10-тина или повече години тоя брат на Рачков, как стоеше до обяд в тогавашната дискотека Ароганс... още тогава говореха, че брат му постоянно му праща пари и му оправя бакиите, така че това не му е, както сте писали, първото провинение с наркотици. Просто преди не се шумеше, май брат му си плащаше да го скатават като направи издънка. Тия наркотици колко народ прецакаха. Защото нямаме полиция и съд
10.
*********
03.12.2017 02:57:03
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
9.
Chechi
02.12.2017 21:19:53
1
2
Gorkiat. Az zachto niamam brat ?
8.
Що бе?
02.12.2017 20:37:34
0
6
Митко, като ползваш апартамент от почти декар, защо не отстъпи на братчето 100-тина квадрата за наркофабрика вместо сега да стигаш до крайности сега.
7.
Преписали не дописали
02.12.2017 20:18:54
0
11
Какъв е този апартамент 855 кв. той докато отиде в хола и ще стане време да става .
6.
Брях
02.12.2017 19:43:28
0
11
Апартамента от 855 квадрата? То цял блок бре.
5.
jjj
02.12.2017 19:40:35
1
11
oт 855 квадрата - като преписвате или пишете, поне да е вярно !
4.
DO GDBOP
02.12.2017 18:43:59
4
6
V QMBOL POLICAI U4ASTVAT V POKROVITELSTVOTO MA MARIHUANA I METAAMFETAMINI V GRADA I V OBLASTA.VSI4KI SA NAZNA4ENI PO VREMETO NA BSP I PO VREMETO NA ORE6ARSKI.BLAGODARIA.
3.
Ваня
02.12.2017 17:27:52
5
24
Горкия човечец издържа безделник .Всички го гледат усмихнат на екрана радва хората но от сърцето му кръв капе.Все едно е написана точно за него песента на Васил Найденов"Клоунът винаги е тъжен".
2.
Ааааааа
02.12.2017 17:10:54
2
17
Адвоката му - едно бивше ченге - Радослав Николов трябва здраво да му е одрал кожата. Предполагам, че му е искал крупни суми за разни "разходи" по делото. Но 100 000 е силно преувеличено и нереално.
1.
*********
02.12.2017 17:03:48
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали 
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори