×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Корнелия Нинова кани Борисов на преговори, за да вадят заедно мутрите от властта


Корнелия Нинова кани Борисов на преговори, за да вадят заедно мутрите от властта
Лидерката на БСП щяла да каже друг път дали Бойко Борисов е мутра
28 Ноември 2017, Вторник, 10:12 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Лидерката на БСП няма да се подпише под предложението на ГЕРБ за промяна на Конституцията


Лидерът на БСП Корнелия Нинова покани председателите на парламентарно представените партии на лидерска среща за вземане на решение за ревизия на прехода.

Тя обяви, че няма да подпише предложението на ГЕРБ за промяна в Конституцията за премахване на давността за престъпления, свързани с приватизацията. Нинова заяви, че и ДПС са инициирали такава подписка и може да се подпише в нея.

Водачката на БСП коментира на пресконференция на „Позитано”: „Инициирам лидерска среща между председателите на всички парламентарно представени партии. Ще помоля да е след бюджета веднага, кабинетите ни да стиковат времето, в което е удобно на всички, за да стане такава среща. Целта, която си поставяме с такава среща, е да потърсим съгласие за оценката на прехода, за ревизията на прехода. Да не бъде това еднократен акт и пиарска кампания, да не допуснем да излъжем очакванията на хората, че ще има възмездие и справедливост, а накрая да не се получи нищо. Да намерим най-верните законодателни решения и всички да се подпишем под едно общо предложение, като ще предложа на тази среща обема на ревизията да бъде разширен, така както е и решението на нашия Национален съвет, да бъде разширен с масовата приватизация, концесии, реституция, обществени поръчки и ролята на силовите групировки в годините на прехода. Ако ще го направим, да го направим политически отговорно…”

Тя отново повтори искането си: „Мутрите вън от властта”.
След въпрос на „Флагман”: „Мутрите вън от властта” означава ли „Бойко Борисов вън от властта”, Нинова отговори уклончиво: „Ще ви го кажем и това”.
А след питане – кога, Нинова обяви: „На лидерските разговори, които инициираме”.
По идеята на Корнелия Нинова, и Бойко Борисов би следвало да участва в преговорите като председател на ГЕРБ.

Нинова обеща да каже кои са мутрите във властта след разговорите си с Борисов и с останалите лидери на парламентарни партии.

Тя отрече, че БСП стартира национална инициатива за сваляне на санкциите срещу Русия.
Във връзка с решението на Националното събрание на ГЕРБ – да не правят никога коалиция с БСП, Корнелия Нинова обясни, че явно опонентите им са поумнели, след като в началото на мандата на 44-ото Народно събрание те са поискали Деница Златева да остане министър в правителството „Борисов 3”, а самата Нинова да оглави парламента.

„Червените” също били на мнение, че коалиция не трябва да има.
А след въпрос на „Флагман” защо в Германия националистите са неприемливи, а тук – са, Нинова отговори, че това било неточно съждение.

Ние обаче не можело да се месим в политиката на Германия, където отново започват преговори между десницата и левицата само и само да изолират националистическите формации.

Корнелия Нинова поиска втори кръг преговори с ДПС по вота на недоверие срещу правителството с участието на председателя на партията Мустафа Карадайъ. Въпросът бил кога ще е вотът, както и по корупция в коя сфера да е той.

Темата следвало да е корупция и по това БСП нямало да правят отстъпление, тъй като това било решение и на Конгреса.



В категории: Политика


8
Коментара по темата
8.
zaplata.bg
28.11.2017 18:15:05
0
3
И Бойко са уплаши и cа скри под ЧАРШАФА на Шейха на Саудитска Арабия .Днеска Асфалт Пашата е излятял с правителствена делегация за столицата на СА Риад.Господарите от САЩ започват ИЗТЕГЛЯНЕ и ПРИВАТИЗИРАНЕ на ПАРИТЕот Саудитскитеи КАТАРските кувейтСКИТЕ и ДУБАЙСКИТЕ банки който ПАША крие парите там хваща един голям рязан к*р и пие студена горчива вода
7.
куркума
28.11.2017 16:53:17
0
5
до 123
За затвор е този, който вече 9 години води война срещу собствения си народ. След като е започнал геноцид срещу половин българия, ние сме длъжни да се защитим. На към война отиват нещата. Нужна е само една малка искра. Не се трае вече.
6.
KRUM ZARKOV
28.11.2017 16:35:34
1
0
ZARKOV SE PODIGRA S REPRESIVNIA REJIM NA DARJAVNA SIGURNOST,TOVA E MERZOST,TOVA E POZOR,TOVA E CINIZAM,TOVA E SEKTANSKO...
5.
130 000
28.11.2017 16:33:39
3
1
SAPRUGAT NA NINOVA KARA KOLA ZA 130 000 BGN.
4.
4ervena mutra
28.11.2017 16:31:38
2
0
Kurnelia,
nema po goliama mutra ot NINOVA,da si zatvaria PLIOVALNIKA,ZA DA NE RAZKAJEM S KAKVI MUTRI SE E SRE6TALA PREZ 90-te...
3.
123
28.11.2017 16:23:41
4
1
до куркума

Незнам кур ли си кум ли си на си много тъп, как ще зовеш за война . За затвора си с тея приказки
2.
куркума
28.11.2017 15:52:38
0
6
Това е истината!
Целта е постигната. Обезобразена история, съсипани учебници и ликвидирано образование – прост народ най-лесно се претопява. Ислямизмът настъпва. Убийствени здравеопазване, майчинство и пенсионна "реформа". Колкото по-малко - толкова по-добре. Културата и тя е стъпкана в краката Му. Ценностната система е в калта, заедно с народа, който го въргалят в нея като куче. Българите станахме нарицателно, заради "израстването" Му. Късно е. Всичко е негово. Сега само захранва структурите си и с наслада гледа сеир. Ако имахме истински Главен, а не Цацата, поне 90% от проблемите нямаше да ги има, но и рибата е Негова. С приказки не става, но трябва да си го споделим. Единственото решение е погром на системата! Кой, кога, как? Невъзможно, когато всичко е в ръцете Му и е собственик на държавата ни. Това е истинатата, която всички знаем, но малко я изричат. Този страх отнема свободата и бъдещето на децата ни. Опазвайки себе си, залагаме съдбата на децата си. Това е истината!
----->> СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
МИНАВА ЕДИНСТВЕНО ПРЕЗ ВОЙНА. ТОЙ Е ОКУПИРАЛ РОДИНАТА НИ, ПРЕВЗЕЛ Е ВСИЧКИ ВЛАСТОВИ ПОСТОВЕ, МЕДИИТЕ СА НЕГОВИ И НА ПЕЕВСКИ, РАЗДЕЛИЛ Е НАРОДА НА ДВА ВРАЖДУВАЩИ ПОМЕЖДУ СИ ЛАГЕРА, ЕДНИТЕ ЖИВЕЯТ В ОХОЛСТВО, ДРУГИТЕ ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ. ОТ ЕДНА БЪЛГАРИЯ ТОЙ СЪЗДАДЕ ДВЕ. ОБГРИЖВАНАТА ДОНЯКЪДЕ НА ЮГ ОТ СТАРА ПЛАНИНА И ТЪНЕЩАТА В МИЗЕРИЯ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ВОЙНАТА Е СРЕДСТВОТО, НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, ИЗБОРИТЕ СЕ МАНИПУЛИРАТ. НАРОДЕ, ВДИГАЙ СЕ. ТРЯБВА ТОЗИ ЧОВЕК ДА СИ ПЛАТИ. НЕКА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ СТАНЕ СВИДЕТЕЛ НА БОРБЕНОСТТА НИ. СМЪРТ ЗА ДИКТАТОРА И ШАЙКАТА РАЗБОЙНИЦИ. ПОБЕДА НА НАРОДА!!!
1.
тити
28.11.2017 15:19:11
12
4
На тая простакеса няма ли кой да и затвори лайняната уста. Нямала да подпише, защото се облажи от превъртизацията, синът и учи в САЩ с откраднатите пари . Това ако не е лицемерие, наглост и попуплизъм здраве му кажете
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори