×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролог: Пазете се от измами, клевети и интриги!


Астролог: Пазете се от измами, клевети и интриги!
Меркурий и Слънцето са в съвпад и в напрегнат аспект с Плутон. В неблагоприятна комбинация са и Сатурн с Венера и Марс
09 Октомври 2017, Понеделник, 08:53 ч.

Не ходете на тъмни и опасни места, предупреждава Ивелина Пенчева

Меркурий е в квадрат с Плутон и това е период на интелектуални затруднения. Възможни са проблеми с ученето, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.
„Способността за възприемане на знания е отслабена, възможни проблеми с паметта, концентрацията на вниманието, намалява способността за продуктивна умствена дейност. Раздразнителността и саркастичността се увеличават. Възможни са трудности в бизнеса, неприятни известия“, пише астрологът в хороскопа си за novini.bg.
„Като цяло периодът е неблагоприятен за почти всякакъв тип делова и интелектуална дейност, за изследователи, писатели, журналисти, посредници, бизнесмени, мениджъри, търговци и т.н., както и за всяко придвижване. Възможни са протести. Пазете се от измами, мошеничество, фалшификации, клевета, интриги. Увеличава се рискът от пътни инциденти и проблеми с транспорта. Активизират се криминогенните елементи. Не ходете на тъмни и опасни места“, предупреждава Ивелина Пенчева.
Абсолютно неподходящ период за хирургическа интервенция, както и изследвания и за всякакъв вид сканиране, добавя тя.
„Луната e в знак Близнаци. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. По-голямата част от вниманието е насочено към материалните неща, тялото, емоциите (които бяха актуални при Луна в Телец) се насочват вече към думите, мислите, информацията, комуникацията. Тези дни са за интелектуалците. Провеждат се много повече дискусии, пътуване, телефонни разговори. В такива дни трудно се стои на едно място“, обяснява астрологът.
„При Луна в Близнаци хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Пазете вещите и портмонето си. Тези дни са добри и за крадците. Уязвими са ръцете, раменете, дихателната и нервната система“, добавя Ивелина Пенчева.
„19 лунен ден продължава до 21:45 часа. През този ден се отварят каналите, които ни свързват с миналото. Днес трябва да се обърнем назад и да поразмишляваме за тези, с които сме били несправедливи, и за онези, които са ни наранили, да простим на оскърбилите ни и да поискаме прошка от обидените, да поправим грешките направени в миналото, които се отразяват на настоящето и създават нашите проблеми“, съветва астрологът.
„Всеки има спомени, от които не може да избяга - страдание, негодувание, страх, унижение, обиди ... Тези моменти от миналото са свързани с енергийни нишки, по които изтича нашата сила. Днес е специален ден и е по-лесно да се избавим от натрупания негатив“, добавя тя.
„В 19-я лунен ден витае тежка, неблагоприятна енергия. Лесно може да се попадне в капана на дрогата, на мания, под чуждо влияние. Много нечестни хора ще искат да излеят "отрова" в душата ви. Поради това е по-добре да ограничите контактите и да не използвате телефона без сериозна нужда. Опитайте се да не вземате отговорни решения, да не сключвате договори, да не плащате дългове, да не заемате, да не възлагате на другите отговорности“, предупреждава Ивелина Пенчева.
„Внимателно се отнасяйте към чуждите идеи и не изяснявайте отношения с никого. Гледайте да не се ядосвате, да не проклинате, да не показвате гордост, иначе може да попаднете в някаква неприятна история, от която няма да е лесно да се измъкнете“, съветва тя.
„Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката. Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден да няма никакъв секс. Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова“, добавя астрологът.
„Периодът е тежък и за бизнеса. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. За предпочитане е днес да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите“, съветва Ивелина Пенчева.



Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори