×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Кола се преобърна в Шуменско, шофьорката – с 1,91 промила и положителен тест за метамфетамин
  • Митничари откриха контрабандно злато за над 80 бона на "Лесово"
  • Росен Желязков се отказва от европарламента
  • 15-годишно момиче се удави след падане в напоителен канал
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЦСКА отнесе Несебър с 4:1 (ВИДЕО)


19 Септември 2017, Вторник, 23:24 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Спортал

Кубемба с хеттрик 

ЦСКА победи Несебър с 4:1 като гост в мач от 1/16-финалите за Купата на България.  Кевин Кубемба (13,30,60) вкара хеттрик, а Кирил Десподов реализира четвъртото попадение. В продължението на срещата Николай Бодуров си вкара автогол. 

Тимът на Стамен Белчев владееше инициативата през цялата среща и пропусна да си тръгне от морето с по-изразителен резултат. Домакините също имаха своите възможности, като на два пъти Иван Колев бе близо до попадение.

Първото полувреме премина изцяло под диктовката на ЦСКА. "Червените" организираха няколко много опасни атаки по левия фланг, където домакините нямаха отговор на пробивиха на Кевин Меркадо и Александър Георгиев. В 10-ата минута играчите на Стамен Белчев бяха близо до гол, но Кубемба от точката за дузпата среля в бранител в "синьо".  Малко след това Несебър пропусна отлична възможност да открие резултата. Защитата на гостите не се намеси добре и топката попадна в Иван Колев. Нападателят нанесе удар, но с обща намеса Китанов и Чорбаджийски избиха в корнер.
В 15-ата минута ЦСКА поведе. След поредната си атака отляво, Меркадо напредна и пусна успореден пас към Кубемба, който засече топката във вратата за 0:1.

Офанзивата на "червените" отляво доведе и до второ попадение. След половин час игра Александър Георгиев отне топката от Костов и пусна отличен пас за Кевин Кубемба в наказателното поле. Конгоанецът без проблеми заби кълбото за втори път във вратата на Стамен Бояджиев.

До края на първото полувреме, играчите на Стамен Белчев пропуснаха още две добри възможности за гол. Първа в 39-ата минута Енрике се освободи от Стоян Вълчев и се опита да прехвърли Бояджиев, но ударът му бе слаб и стражът улови. В продължението на първата част Меркадо бе изведен от дълбочина сам срещу вратаря на Несебър, но си поведе лошо и не успя да го преодолее.

Втората част започна с голям пропуск за домакините. Георги Китанов не успя да улови центриране от корнер и изпусна топката, която попадна в Иван Колев. Нападателят стреля с глава, но Кристиян Малинов изби от голлинията. В 60-ата минута ЦСКА реши всичко в мача с трети гол. Раул Лое напредна и изведе Кубемба, който мушна топката в близкия ъгъл на Бояджиев за 0:3.

След гола двата тима намалиха темпото. В 76-ата минута резервата Жак Пехливанов опита удар извън наказателното поле, който не представляваше трудност за Китанов. В 82-ата минута Александър Георгиев направи поредения си пробив отляво и центрира в наказателното поле към Милчо Ангелов. Нападателят обаче се забави и Пюскюлю му изби топката.

В 90-ата минута Кирил Десподов направи резултата 0:4. Националът бе изведен отлично от Александър Георгиев. Крайното 1:4 оформи Николай Бодуров. Бранителят си заби автогол след центриране на Костов.



В категории: Несебър


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задължение от 61 хил. лв. остави без вода кв. Инцараки в Свети Влас, хората са бесни Задължение от 61 хил. лв. остави без вода кв. Инцараки в Свети Влас, хората са бесни В момента е летен сезон, няма капка вода, дори да си измиеш ръцете, жалват се жителите Гардове от НСО ранени при стрелба с картечни пистолети Гардове от НСО ранени при стрелба с картечни пистолети Индустриалният парк в Бургас ще получи над 25 милиона по плана за устойчивост и развитие Индустриалният парк в Бургас ще получи над 25 милиона по плана за устойчивост и развитие По процедурата са кандидаствали 20 проекта, но са одобрени 11, сред тях и бургаският Борислав Сарафов поиска промени в Наказателния кодекс Борислав Сарафов поиска промени в Наказателния кодекс Нужна е промяна по отношение на вещите лица - да има база данни, да се помисли и за методите за обучение, каза то Бургаски митничари с пореден удар Бургаски митничари с пореден удар Контрабандни златни накити за над 80 000 лева задържаха на пункт Лесово Пеевски призова Борисов към преговори за правителство с всички евроатлантически лидери Пеевски призова Борисов към преговори за правителство с всички евроатлантически лидери Съпредседателят на ДПС нападна президента Румен Радев Държавата пое нов дълг -защо това е проблем? Държавата пое нов дълг -защо това е проблем? Нашият дълг е най-бързо растящият в ЕС „Хоро край поморийския бряг“ отбелязва своята 15-годишнина с концерти в Поморие и Бургас „Хоро край поморийския бряг“ отбелязва своята 15-годишнина с концерти в Поморие и Бургас Празникът на българската музика и танц ще започне още на 13.06.2024 г. /четвъртък/ от 20:00 ч. в Летен театър – Бургас с тържествен концерт Вижте градушката като орех, която удари сунгурларското село Везенково Вижте градушката като орех, която удари сунгурларското село Везенково Бурята снощни съсипа продукцията на местните жители Ивка Бейбе се натиска за „Биг Брадър“, ама май не я искат Ивка Бейбе се натиска за „Биг Брадър“, ама май не я искат Варненката беше една от любицмите в Къщата на инфлуенсърите
Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори