×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ревнив любовник преряза въжетата на яхта, в която гаджето му правеше секс с богат женен дебелак и настана екшън (СНИМКИ)


12 Септември 2017, Вторник, 22:17 ч.

Ревнив любовник призна вината си в причиняване на големи щети на яхта, в която той спипал приятелката си в компрометираща поза със собственика на същата яхта – женен милионер. 54-годишният подсъдим Дейв Тейлър отишъл на яхтата на Майкъл Хей и заварил там26-годишната си приятелка Хана Брукс да прави секс със собственика на плавателния съд.

Заради гледката дива ярост обхванала Тейлър и той прерязал въжетата на яхтата, която била швартована на кея в Нюкясъл, пише Daily Mail, цитиран от Блиц. Това му се сторило малко и той прерязал въжетата и на друга моторница, която също била собственост на Хей.



Течението понесло двата съда и те се удряли няколко пъти в пристана, докато не се заклещили в метален понтон на около 1 км. от мястото на прелюбодеянието.  На помощ на милионера се притекли пожарникари, полицаи и служители на бреговата охрана. Тейлър бил признат за виновен в умишленото нанасяне на вреди на стойност 10 000 паунда. Хей от своя страна отрича да е имал роман с девойката, която е два пъти по-млада от него. Той казва, че ако наистина е имал сексуални отношения с нея, това значи, че много му е провървяло.



Той и Тейлър се познават от няколко години, защото и двамата са собственици на яхти. Тейлър обаче твърди, че историята е съвсем друга. Той се скарал с Хана и тя казала, че отива в казино. След 15 минути Тейлър забелязал как колата ѝ спира до кея. Той започнал да надзърта през илюминаторите на яхтата и видял как Хана се е обтегнала на дивана, а Хей е пред нея по време на полов акт. Тейлър отдавна подозирал, че между Хана и съперника му има интимна връзка, тай като девойката няколко пъти не пренощувала у дома и си разменяла съобщения с Хей. 






В категории: Темида


4
Коментара
Флагман.БГ Тя стана кожа и кости. Какво стопи тази миска Тя стана кожа и кости. Какво стопи тази миска 10/06/2024, Понеделник 17:40 2
4
Коментара по темата
4.
!!!
13.09.2017 06:51:22
2
5
123, това ли са според теб "жените"? За съжаление, мъжете НЕ смятат РАБОТЕЩИТЕ ЖЕНИ за жени и самите мъже си падат по боклуци. После "жените" са виновни. Откъде накъде? И как реши, че всички жени са като тази в статията?
3.
Xaxax
13.09.2017 01:28:48
3
3
ПЕдал номер 123, това ли са жените бе, чалгаджийки и плеймейтки, каквото и да е това. Що не си намериш други критерии???? Като искаш такива, получаваш ги с екстрите
2.
наблюдател
12.09.2017 21:13:45
0
2
Има грешка в името на любовника. Не е г-н Хей, а Хой.
1.
123
12.09.2017 19:46:49
0
36
За пореден път се доказа че за жените ИМАШ ЛИ ПАРИ И НА ГРОЗНА СВИНЯ ДА ПРИЛИЧАШ НЕ ИМ ПУКА....
Доказателство за това са нашите чалгаджийки и плеймеитки....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва   Храни, които да ядем редовно за по-добро цялостно здраве Храни, които да ядем редовно за по-добро цялостно здраве Ето кои са те  ЦСКА поиска 1,5 години за изграждане на нов отбор ЦСКА поиска 1,5 години за изграждане на нов отбор За това са нужни три трансферни прозореца, обявиха "червените" Извънредно! Голямо наводнение в Бургас Извънредно! Голямо наводнение в Бургас Комлука заприлича на Венеция
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори