×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пипнаха мутрата на Ценко Чоков


30 Август 2017, Сряда, 16:05 ч.

Районна прокуратура - Бяла Слатина е издала постановление за задържане под под стража за строк от 72 часа бияча на Ценко Чоков, В. Петков. Той е отнесъл обвинение за средна телесна повреда и по хулигански подбуди, става ясно от съобщението на прокуратурата.

Инцидентът станал на 29.08.2017 г. в центъра на с. Галиче, когато по време на сбиване обвиняемият Петков, извършващ охранителни услуги, нанесъл удари с тръба по главата и тялото на Е.М.

На пострадалия била причинена комплексна травма, изразяваща се в нараняване, което прониква в черепната кухина, както и разстройството на здравето, временно опасно за живота.
Разследването на престъплението се води под ръководството на РП - Бяла Слатина.

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Кой
30.08.2017 16:43:31
0
6
А Ценко кога ще го приберат. Само ядове създава на хората. Трайте го още.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Откриха „Златната липа“ 2024, Ели Скорчева не удържа сълзите си с наградата за цялостен принос в киното Откриха „Златната липа“ 2024, Ели Скорчева не удържа сълзите си с наградата за цялостен принос в киното Новото шоу „Скрита самоличност” разочарова публиката, оказа се пълна скука и истинска боза Новото шоу „Скрита самоличност” разочарова публиката, оказа се пълна скука и истинска боза Още на старта шоуто на Геро претърпя провал Царево показа на България и на света възроденото нестинарство (ВИДЕО/СНИМКИ) Царево показа на България и на света възроденото нестинарство (ВИДЕО/СНИМКИ) Мистичното село Българи едва побра на мегдана хилядите, дошли да се потопят в огнения култ Ортопедът доц. Минчев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 8 и 22 юни Ортопедът доц. Минчев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 8 и 22 юни Прегледите са планирани от 11:00 часа до 14:00 часа Кървав ужас: Мъж уби жена си с дървен кол, а след това опита да се самоубие Кървав ужас: Мъж уби жена си с дървен кол, а след това опита да се самоубие Преди това обаче се обадил на сина си да му каже какво е извършил Полицията ще бори джигитите по пътя с мощни БМВ-та и Голфове Полицията ще бори джигитите по пътя с мощни БМВ-та и Голфове Главна дирекция „Национална полиция“ получи 86 нови автомобили Инфарктна среща в здравното министерство - къде са разделителните линии? Инфарктна среща в здравното министерство - къде са разделителните линии? Без постигнато съгласие между работодатели и синдикати завърши поредният опит от преговори за подписването на колективен трудов договор в здравеопазването вчера Скандал с Мис България: Отнеха короната на Елизабет Кравец – красавицата с украински корени Скандал с Мис България: Отнеха короната на Елизабет Кравец – красавицата с украински корени Решението е на Гаел Бонел Санчез, ръководител на „Мис България“ Четирилентовите пътища в Бургаско и обходът на ж.к.“Меден рудник“ – целите на Андрей Рунчев в 50-ото НС Четирилентовите пътища в Бургаско и обходът на ж.к.“Меден рудник“ – целите на Андрей Рунчев в 50-ото НС Общинският председател на ГЕРБ в Бургас бе част от 48-ото и 49-ото НС Голям спад в трафика на мигранти след ударите по бандите в Бургас и София Голям спад в трафика на мигранти след ударите по бандите в Бургас и София Четири пъти е намалял броят им, каза директорът на ГД “Гранична полиция” Антон Златанов
Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа  Стотици на протест пред щабквартирата на израелските въоръжени сили в Тел Авив Съдят сина на Байдън Съдят сина на Байдън Това е първият процес в историята на САЩ срещу дете на настоящ президент  Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Киев се нуждае от ново контранастъпление, коментират американски анализатори Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Той е милиардер и стана младоженец на 93 години Рупърт Мърдок сключи брак с 67-годишната пенсионирана руска молекулярна биоложка Елена Жукова Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Сребърен ланец спаси собственика си от куршум Куршумът се заклещил в бижуто около врата на мъжа и така той се отървал само с дребна драскотина Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет По-често опасно друсане заради промени в климата Първата жена президент на Мексико е с български корени Първата жена президент на Мексико е с български корени Те бягат от България в началото на 1940-те, за да избягат от Холокоста Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Формулата "Борисов и Пеевски във властта" е рецепта за огромен взрив Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня Иванчо към баща си:
- Тате вчера почти правихме тройка с Марийка и Стоянчо.
- Що почти, бе?
- Ами Марийка не дойде.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Демокрация - когато два вълка и агне гласуват какво да е обедното меню.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори