×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нинова: Борисов си нанесе поражение, спира да е лидер (ВИДЕО)


Нинова: Борисов си нанесе поражение, спира да е лидер (ВИДЕО)
Борисов призна, че е употребил народа си и вместо да увеличи заплатите на учителите, прахосал парите за избори, коментира Корнелия Нинова
01 Август 2017, Вторник, 08:38 ч.

Заради това, че не може да приеме загубата на вота, той каза, че е хвърлил страната в криза, за да си погъделичка егото, каза лидерът на БСП

С твърдението, че са загубили президентските избори, защото не искали да ги спечелят, премиерът Бойко Борисов си нанесе такова поражение, каквото никой не може да му нанесе. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия Нинова.
Когато една партия е спечелила и президентската, и парламентарната, и изпълнителната, и местната власт, това не е добре за демокрацията, заяви Борисов.
„Не е вярно. Това му беше първата голяма загуба и не може да я преживее“, коментира Нинова.
„Цветанов знаел ли е, че е играл за загуба? Какво казва по този начин на хората от партията си Борисов? Казва им „Аз ви употребих. Вие работехте напразно. Цял месец въртяхте пари, ходехте на обиколки, но аз задкулисно бях решил да загубя“. Когато един председател каже такова нещо на партията си, спира да е лидер“, подчерта Нинова.
„Аз съм председател и за нищо на света не бих направила такова нещо с партията си.
Какво казва на симпатизантите? Казва им „Употребихме ви гласа, но задкулисно, си направихме сметките да не спечелим“. Какво казва на народа си - „Загубихме изборите, за да хвърлим страната си в политическа криза през зимата, за да си погъделичкам егото“. Употребил е народа си. Колко милиона е дал за избори вместо да ги предостави на учителите?“, попита червеният лидер.
„Борисов издигна Цецка Цачева с унижение. През цялата кампания тя беше подложена на много груба атака и издържа. Сега тя е може би най-важния министър. Аз ако съм на мястото на Цецка Цачева, ще му хвърля всичко”, сподели Нинова.
Нинова не пожела да коментира снимката, на която президентът Румен Радев е бос в двора на резиденция „Бояна”. „Лято е. Ваканция е. Няма да коментирам разголени мъже”, заяви тя. Относно снимката, на която премиерът Бойко Борисов е гол от кръста нагоре, Нинова каза само: „Лято е. Всеки прави ваканцията си, както намери за добре”.
Премиерът пък заяви, че Корнелия Нинова не е спечелила президентски избори.
„Те (б.а. БСП) нямаха кандидат, а подкрепиха независим. Да не подскача толкова от Бузлуджа. Веднага след президентските избори бяха парламентарните, където бяхме аз и тя. Резултатът беше категоричен. Аз знам какво правя. Тя да се беше явила на президентските избори. Ръстът на икономиката е 3,9%, няма безработица, излишъкът е 2 млрд. лева. Те с какво могат да се похвалят? Че събориха КТБ? Стига с това двуличие”, каза още Бойко Борисов.


В категории: Политика


Стойте далеч от тези хора!
Стойте далеч от тези хора! 15/06/2024, Събота 21:20 0
Флагман.БГ Къпана питка от бабиния тефтер Къпана питка от бабиния тефтер 15/06/2024, Събота 20:20 0
4
Коментара по темата
4.
Div
01.08.2017 17:25:12
0
5
Всички мислещи и качествени хора напуснаха страната, останаха нискочели и с промити мозъци, те гласуват за боко и цвъко, като прибавим и манипулациите и фалшификациите и...ГЕРБ "пичели"!
3.
2
01.08.2017 17:08:24
5
2
Тоз миндил не спря да лае всеки божи ден, ГЕРБ губели позиции, разцепвали се, сега Бойко не бил лидер, не знам си какво, не знам си що. Ами защо тогава от сума години хората гласуват за него и ги пердаши на всички избори? Демек - народа прост, а комунягите и шепата драскачи тук - най -умните.Нека първо да спечели, да поуправлява, но не като комунягите преди нея и чак тогава да да се перчи толкова. БСП винаги са били най- знаещи, когато са в опозиция, изключвам времето на Тато, което си беше червен фашизъм.
2.
.лъжи,лъжи...
01.08.2017 17:04:47
0
5
Толкова лъжи изсипва тоя човек, не е за вярване- ръст на икономиката, няма безработица, излишък в бюджета...
ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ!!! НЕ,НЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ЧОВЕК ДА Е ПРЕМИЕР!
1.
Фрас Прас Тряс
01.08.2017 15:33:31
0
7
Ако беше спечелил така ли пак щеше да говори? Не нямаше! Щеше да се бие в гърдите като Кинг Конг. Какво става в татковината ? Тато плащаше да му измислят вицове, а Бако сам си ги измисля. Надарен е нали.! Т.к. името "Стършел" вече е заето,трябва да има друго хумористично издание -например "Кърлеж" с известен гл.редактор
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Общо с най-малко три коли е „забогатял“ автопаркът на бургаската полиция през последните няколко дни, предстои да бъдат пуснати на търг Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Най-тежка изглежда е ситуацията във великотърновското село Шереметя Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Негласуващите не наказват политическия език, а всички нас с това, че не заявяват своята позиция, смята той Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Георги Парцалев бил стеснителен, дискретен и сдържан човек, доста различен от образите си на екрана БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място Това каза новоизбраният председател на парламентарната група Борислав Гуцанов Влакът Варна-Русе удари джип Влакът Варна-Русе удари джип 32-годишният водач от Ясеновец успял да излезе, преди влакът да връхлети БСП има нов лидер - бургазлия е БСП има нов лидер - бургазлия е Със 104 гласа „за” и 3 „въздържал се”, Националният съвет (НС) на БСП избра Атанас Зафиров за изпълняващ функциите на председател на партията От ОДМВР-Бургас с подробности за среднощната гонка, завършила с ранен полицай От ОДМВР-Бургас с подробности за среднощната гонка, завършила с ранен полицай Извършителят се издрива, но самоличността му е установена – 24-годишен криминално проявен софиянец Извънредно! Полицай под прикрите пострада тежко в Бургас след преследване на заподозрян Извънредно! Полицай под прикрите пострада тежко в Бургас след преследване на заподозрян Униформеният е командир на отделение в Пето РУ, ранен е тежко и е в болница „Славееви нощи“ за пореден път превърна Айтос в столица на фолклора (СНИМКИ/ВИДЕО) „Славееви нощи“ за пореден път превърна Айтос в столица на фолклора (СНИМКИ/ВИДЕО) Фестивалът е организира за 55-и път в парк „Славеева река“ и е второто най-значимо събитие за българския фолклор в страната
Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО По-късно двойката, която купила имота през 2020 г., узнала, че няколко от съседите й също имат подобни тунели под домовете си 60-годишният Брад Пит иска още деца 60-годишният Брад Пит иска още деца Въпреки нарастващия разрив с децата му от Анджелина Джоли „Г-7“ размаха пръст на Изток „Г-7“ размаха пръст на Изток „Великолепната седморка“ поиска с декларация примирие за Олимпиадата в Париж Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Отиде си вратарят на черногорския национален отбор „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” През изминалата година бяха регистрирани рекордни температури Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Джей Ло се хваща за всяка възможност, която би й позволила да поправи отношенията си с любимия Какво ще променят крайнодесните от "Национален сбор" във Франция Какво ще променят крайнодесните от "Национален сбор" във Франция Социологическо проучване на “Харис” от понеделник сочи, че антимиграционният и евроскептичен “Национален сбор” ще стане най-голямата сила след изборите, но може да не получи достатъчно депутатски места за мнозинство Ориенталски лукс: Пентхаусът за $100 000 на нощ, в който отсяда Бионсе (СНИМКИ) Ориенталски лукс: Пентхаусът за $100 000 на нощ, в който отсяда Бионсе (СНИМКИ) Той се намира в хотелски комплекс с 90 басейна, СПА процедури със злато и целодневен сервиз на шампанско В Гърция било евтино... Прочетете това и преценете дали е така В Гърция било евтино... Прочетете това и преценете дали е така 4 евро струва топка сладолед Съдът на ЕС глоби Унгария с 200 млн. евро за неспазване на миграционните политики Съдът на ЕС глоби Унгария с 200 млн. евро за неспазване на миграционните политики Това е възмутително и неприемливо, отсече Виктор Орбан
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори