×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Корнелия Нинова на Бузлуджа: Благодаря, че не позволихте да влезем в управлението на Суджука!


Корнелия Нинова на Бузлуджа: Благодаря, че не позволихте да влезем в управлението на Суджука!
ГЕРБ рекетирал бизнеса със заплахата "или се съгласяваш, или ви убиваме", обясни лидерката на БСП
28 Юли 2017, Събота, 00:31 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Лидерката на БСП предлага президентът да назначава директора на бъдещия орган за борба с корупцията по високите етажи на властта


Лидерът на БСП Корнелия Нинова благодари, че е получила доверие и че вотът на БСП се вдигнал три пъти на последните избори за Народно събрание.
На събора на БСП на Бузлуджа тя заяви, че сега парламентарната им група представлява 1 милион българи.

Дошло обаче изкушение: „И дойде следващото изпитание за вашата мъдрост, за вашия опит, за вашата отдаденост на идеите, а не на властта и парите. Дойде изкушението да се съюзим с ГЕРБ. Благодаря ви, че проявихте онази съществена за социалистите мъдрост, която държи на идеология и на програма, а не на личното облагодетелстване на стотина души в партията!“, обяви Корнелия Нинова, което бе посрещнато с бурни аплодисменти от събора.

„Благодаря ви, че не позволихте днес да бъдем част от управлението на Суджука, да бъдем част от новия дълг на България, да бъдем част от политиката за продажба на земеделските земи“, каза още Нинова и добави: „Тук има малък и среден бизнес от Добрич, който каза – не искаме повече правителството на ГЕРБ да ни рекетира „или се съгласяваш, или ви убиваме“. Управлението на Суджука, в което вашата мъдрост не позволи БСП да влезе, благодаря ви още веднъж“.

Лидерката на БСП припомни, че на Конгреса са направили заявка за борба с "паралелната държава". Според нея пари щяло да има и за пенсии, и за земеделци, и за образование, и за здравеопазване и т.н., ако бъде унищожена „политико-икономическата мафия“, която крадяла по 10 милиарда годишно.
По думите й сега целта трябвало да бъде слагане на край на прехода.
Време било да се премине от думи към дела. 

Корнелия Нинова обясни, че много политици през годините имитирали съдебна реформа. Тя помоли да се отвори дискусията по темата в БСП. Ефективната борба с корупцията можела да се случи с хора, закони и възмездие.

Според нея идеята на ГЕРБ за единен орган за борба с корупцията е имитация. Нинова предложи друго: „Ето защо отварям днес дискусията за единен орган за борба с корупцията по високите етажи на властта, и той да е дирекцията на ДАНС, която е за специално разследване на корупцията по високите етажи на властта – една и единствена, изведена оттам и направена като независим орган.“
Според лидерката на БСП не е удачно кадрите там да се назначават от Бойко Борисов. Тя обясни, че има един човек, избран пряко от народа с над 2 милиона гласа, който не е част от това статукво и който доказал, че е почтен и достоен българин.
„Нека президентът Радев определи директора на това звено за борба с корупцията. И нека неговите членове и колективен орган да избере парламентът с две трети квалифицирано мнозинство, за да се знае, че има парламентарна република и да се знае, че има споделена отговорност от институциите“, предложи Корнелия Нинова.
Тя призова партийните организации по места да обсъдят въпроса със съдебната реформа и БСП от септември да поеме инициативата.

Нинова каза, че на митинга днес имало около 60 000 души, което според някои било рекорд.
Тя разкритикува властта. Според лидерката на БСП, първото правителство на Борисов било белязано от самоубийствата на българи, а последното щяло да бъде белязано от „българи убиват българи“.
Обществото ни е раздирано от омраза и агресия, подчерта още Корнелия Нинова.

В равносметката за изминалата година тя благодари, че са спечелили президентските избори и че президентска двойка са Румен Радев и „нашата Илияна Йотова“.





Флагман.БГ Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха 10/06/2024, Понеделник 01:07 4
14
Коментара по темата
14.
Манафа
30.07.2017 00:34:59
1
2
Много ме възбужда ... искам да и подам Суджука отзад в подножието на Бузлуджа.
13.
така така
29.07.2017 20:31:12
1
5
ти си цял суджук ма
12.
Никола
29.07.2017 16:46:37
6
7
Бсп на власт- сигурен пореден провал.
11.
Zv.
29.07.2017 14:48:58
7
11
Оооо,тая шия не е от туршия-пердаши нашата суджуци,ама яко хапва.Нищо,че пенсионерския електорат и милионерския и ръкопляскат.Още малко и ще започне да се търкаля.
10.
БУНАК В БУРКАН
29.07.2017 14:15:24
13
3
БОГ да убие децата и.АМИН
9.
Месаря
29.07.2017 13:49:54
6
18
Ще сънуваш суджуци Курнелийо боклук пълен си ти.
8.
Факт
29.07.2017 13:47:17
7
12
Корнелия прекрасна си в жалките си опити да си опозиция да ти серем у устенцето.
7.
Колбасар
29.07.2017 13:43:52
7
12
Корнелия съжалява за това, че не влезе в коалиция и изтърва суджука (да го яде или да и го теглят все файда).
6.
демократ
29.07.2017 13:14:05
9
10
Изречи ги нещата с истинските им имена ма Нинова ! : В"демокрация" под контрола на Цветан Цветанов и американското посолство, докогато решат дотогава ще управлява ГЕРБ ! Всякакви определящи решения за съдбата на България са спускат от вън. Никой за нищо не бръсне българския управленски "елит" стига да слушка ! Едно време Волен поне ги изговаряше нещата но после го "обединиха". Сега е мълчалив но не е беден.
5.
Дернев
29.07.2017 13:09:50
10
10
Нинова зацикли. Колкото по-бързо БСП се отърве от нея, по-добре. А ако искат действително да направят нещо за държавата и народа, да сложат К. Паскалев. Така ще им повярваме, че действително търсят и искат промяна. Иначе ще тъпчат по безполезни стари пътеки, както правят сега.
4.
червен манаф
29.07.2017 13:01:27
9
14
Илияна Йотова е бременна маймуна
3.
червени сенки
29.07.2017 12:59:28
9
10
корнелия нинова е манаф
2.
Джон Ленин
29.07.2017 12:46:28
13
19
ДОБРЕ , ЧЕ ТАЯ ******* НЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ , ЗАЩОТО ДОСЕГА ДА Е ПРИВАТИЗИРАЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ДА Я Е ПРОДАЛА НА СССР КАТО 16 РЕПУБЛИКА ...
1.
Червена баба ПатрЕот
29.07.2017 12:37:52
12
14
Ходи да взривяваш църкви
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ракът ще се влюби, а Овенът да обуздае апетита си Ракът ще се влюби, а Овенът да обуздае апетита си Хороскоп за деня – 10 юни 2024, понеделник  Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Изненадващо висок резултат за „Величие“ от градските секции в Бургас – близо 7 % Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Според данните ГЕРБ-СДС печели националните избори с 24,5%, втори са ДПС - 15,8% След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ Според данните на агенцията на база екзит полове ПП-ДБ са запазили едва 79% от избирателите си в сравнение с изборите през април миналата година Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона ГЕРБ дърпа убедително още на старта – с 36,31 %, ДПС -13,99, ПП-ДБ – 8,33 % Вижте кои ще са 17-те български евродепутати Вижте кои ще са 17-те български евродепутати ГЕРБ праща петима в ЕП, ПП-ДБ - 3 или 4-ма Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Хората заслужават ново начало, заяви съпредседятелят на ДПС Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% ГЕРБ ще имат 78 депутати, а ДПС - 43. ПП-ДБ ще са с 42-ма души в НС Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Според данните на "Галъп" партия "Величие" печели - 3,4% от парламентарния вот и 3,4 на сто от евровота Възможните конфигурации след вота - ето какви са Възможните конфигурации след вота - ето какви са Хипотетичен вариант е ГЕРБ да сключи споразумение с ПП-ДБ и отделно да подпише споразумение с ДПС
Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Гласовете от чужбина ще са решаващи Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Заподозреният, за когото се смята, че е испаноговорящо лице от латиноамериканска държава, се издирваше от петък Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори