×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицаи в Созопол заловиха брутален наркоман - заклал гаджето си и пребил мъж, след като го возил на стоп


Полицаи в Созопол заловиха брутален наркоман - заклал гаджето си и пребил мъж, след като го возил на стоп
Убиецът имал дъщеричка от предишен брак
26 Юни 2017, Понеделник, 13:10 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Убиецът смятал, че сторил добро, като ликвидирал приятелката си - така спрял пороците й


Директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов изказа специална благодарност на екип от Отдел „Криминална полиция” при ОД на МВР-Бургас, заловили опасен престъпник.

Той даде пресконференция в София заедно с ръководителя на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова, за да съобщят за случая. Той бе коментиран по-рано днес и от главния прокурор Сотир Цацаров.

Става въпрос за извършено убийство в София в петък. 29-годишен мъж убил приятелката си  - студентка на същата възраст.
Жената била бита с метална тръба и ръгана с нож.


Убиецът разкрил пред своя приятелка за стореното. Тя не повярвала, но той я завел в апартамента, за да се увери, че това е така.
Шокираната свидетелка се обадила на гаджето си, който също бил приятел на убиеца. Двамата го поканили у дома си и му казали, че ако той не уведоми полицията, това ще направят те.
Той обаче бил видимо спокоен и им заявил, че ще ходи на парти.

След това те се опитали многократно да се свържат с него по телефона, но той не отговарял. Същата нощ – петък срещу събота, 29-годишният убиец тръгнал с джипа на родителите си към морето. По пътя качил момче и момиче на стоп. В началото бил дружелюбен. Между 3 и 4 ч. обаче спрял колата на магистралата, извадил бокс и започнал да бие момчето, като му нанесъл множество удари. Пострадалият е със спукана околоочна орбита, което било средна телесна повреда.
Апашът му взел портмонето. Приятелката на пострадалия успяла да се измъкне. Насилникът оставил младежите на магистралата.
Полицията била сигнализирана, а в Ямбол започнало досъдебно производство по случая. Междувременно в София вече знаели за убийството.

Станало ясно, че престъпникът е един и същ. Тогава бил сигнализиран главният секретар на МВР Младен Маринов, който поел координацията по случая.

Обявено е общодържавно издирване на лицето. Колата на убиеца била засечена в Созопол, а той бил в заведение.
Шефът на СДВР Ивайло Иванов изрази специална благодарност на колегите си от Созопол и на Отдел „Криминална полиция” при ОД на МВР-Бургас за бързите действия и за залавянето на бруталния насилник. Ако това не се бе случило, можеше да има тежки последствия и за други хора, обясни Иванов.


Убиецът се държал спокойно и не съжалявал за стореното. Даже си мислил, че свършил добро дело, като убил приятелката си. По време на беседите той казал, че така помогнал да се спрат пороците й, свързани с нейни изневери.

Неадекватното поведение на мъжа може да се смята, че е резултат и от употреба на наркотици. Той се дрогирал системно от години, макар че се опитвал да се лекува.
Намерени са хапчета, които вероятно са амфетамини, каза Ивайло Иванов.

Убиецът имал дъщеря от предишен брак. От "Канал 3" публикуваха снимка, която твърдят, че е негова и че е взета от "Фейсбук". 



В категории: Крими , Созопол


7
Коментара по темата
7.
ииии ,, въй
26.06.2017 20:28:45
0
2
споко , ще го изкарат психично болен и край след 7-8г. е навън..
6.
конктетика
26.06.2017 17:49:53
2
5
И само за протокола той не е бил циганин а чисто булгарче.Гордейте се сега.
5.
Ujas
26.06.2017 17:25:43
0
11
Какъв изрод трябва да си да го направиш това престъпление дал ли си живота на това момиче че да го убиеш изрод долен
4.
Getsbi
26.06.2017 16:49:54
1
12
Ytaika narkomanska..qko v pandelata..takiva ytrepki nqmat mqsto navan...
3.
mlad kenef
26.06.2017 16:29:17
4
2
Ami tuk vijdam edni 20000lv za advokata, prokurora i sadiata..... tova e shibanata BALGARIQ
2.
jjj
26.06.2017 15:26:06
2
22
А сега "доживот" в затвора, нали така се полага според НК ?
Или пак "гаранцийки" и корумпирани съдии - хай да видим, какво ще стане ?
1.
e
26.06.2017 15:20:37
3
4
много бавни действия... ужас
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори