×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голямата любов на Радев го остави без дом


15 Юни 2017, Четвъртък, 22:29 ч.

Президентът Румен Радев, който след дни – на 18 юни, навършва 54 години, е изправен пред имотна драма,  твърди вестник „Ретро”. Оказва се, че държавният глава няма един квадратен метър недвижима собственост на свое име. Причината е, че апартаментът, в който живеел заедно с бившата си съпруга и майка на двете му деца Гинка, останал за нея и наследниците им. Така голямата му любов го оставила без дом и той тепърва ще трябва да мисли за свиване на ново гнездо.

Общият семеен имот бил отстъпен от страна на президента и той не проявил никакви съдебни претенции при развода преди 3 години. Жилището, в което пък живееше заедно с настоящата си съпруга Десислава, било под наем. Двамата го освободили, след като се нанесли във вила „Калина”.

Първото семейство на България, и по-точно президентшата, направи мащабен ремонт на държавната вила, за да може тя и съпругът й да се чувстват добре идните 5 години от мандата на президента. Там навсякъде го следват охранители, за да подсигурят неговата безопасност. Дори и да иска, той не може да се откаже от охраната.

"Там има постоянна охрана. Това е един ограничен периметър за достъп от граждани. Има съответен пропускателен режим", разказват от НСО. В резиденцията са живели президентите Желев, Първанов и Стоянов. Изключение прави Росен Плевнелиев, който предпочете да остане в собствения си дом.

Той превърнал вилата в Бояна в работно помещение с приемни, зали за срещи и интервюта, а сега съпругата на Радев Десислава я ремонтира по свой вкус, за да бъде уютен дом.

След като приключи службата на Радев като президент обаче, двамата ще трябва отново да си търсят жилище под наем. Според запознати те обмисляли да си закупят жилище, защото не искали вече да се занимават с хазяи, и затова вече спестявали пари още отпреди година. Предпочитан район за тях бил центърът. Двамата доскоро живееха в „Слатина“, където се чувствали много добре и по всяка вероятност отново ще потърсят имот в един от най-предпочитаните за столичани район. Десислава имала имоти в Бургас, откъдето е родом, но в София тепърва щяла да гради семейно гнездо с Радев, след като се събрали за втори и за двамата брак.

Радев и бившата му съпруга Гинка, която е и голямата любов на живота му и жената, родила му син Георги и дъщеря Дарина, подписват бракоразводните документи още през 2014 г. Оттогава той живее под наем, като след това се събира с Десислава, която по онова време още не беше негова официална половинка, а колежка и подчинена във Военновъздушните сили. Двамата сключиха брак едва на 12 август 2016 г., след като той вече беше кандидат за президент. Сега, след като са се подписали според закона, бившата Генчева, вече Радева, държала да имат общо жилище.

За момента обаче семейство Радеви са се разположили удобно във вила „Калина”и чак след 4 години ще трябва да се заемат с покупката на дом. Освен това след изтичане на мандата Радев ще получи и имот, както и предшественикът му Плевнелиев. Възможно е първото семейство да изчака именно държавния подарък и тогава да прецени с какво недвижимо имущество да се сдобие.

В категории: Политика


12
Коментара
Флагман.БГ Тя стана кожа и кости. Какво стопи тази миска Тя стана кожа и кости. Какво стопи тази миска 10/06/2024, Понеделник 17:40 3
12
Коментара по темата
12.
Бетина
16.06.2017 09:03:03
0
3
Браво!младите баботещи с по- 600-700лв.теглят заеми за жилище,а на всеки президент му се подарява имот,затова,че 5 год.живеят без да плащат нищо. Ами да си събират заплатите и да си купят жилище,като всеки българин.Махнаха единия „комунизъм”,и го заместиха с новия „Европейски комунизъм”-още по-лош.
11.
11
16.06.2017 09:01:36
1
1
Споко, Путин му е купил 1000.
10.
Gocho
16.06.2017 00:57:58
37
5
Аве ...
Опитва се да е истински...
Ама тия , крадливите...
Ще му турят хомот !
Тая територия , отдавна вече не е Дьржава !
Само Хамериканска площатка !
Всички на запад знаят Кой е Боце...
Ама той им требе !
За това сте обречени !
Няма да мине без крьв , ако Наистина искате промяна !
За това народе мой ... !
Няма що да губите !
Загубихме Родителите си ...
Загубихме и децата си по тази тугина - чужбина...
Що още спиме?!
Да додат орките и да ни вземат земите , дедовските ни ?!
9.
Даа
16.06.2017 00:21:14
28
9
Да е жив и Здрав,мъжкарче е :)
8.
Gocho
16.06.2017 00:04:29
7
4
А Цецко...
От кьде има 6 апартамента?!
Ами от тьщатата , браточка ... !
Тьщатааа... !
Като направиш тьщатата щаслива , и имотите идват !
Нема да се плашиш копеле...!
Рьгай чушки в боба !
7.
С крак вьв времиту
16.06.2017 00:02:00
0
30
На Летището в Сарафово има доста стари самльоти ще му дадат от Фрапорт 1 вътре е просторно Деси може да приюти стотина котки
6.
Йосиф Брос Тито
15.06.2017 23:35:21
4
34
Направила голям ремонт.С чужда пита помен прави.Щели да пестят пари,ами те в момента за нищо не плащат.Ей така се пести.
5.
Малин
15.06.2017 22:44:30
4
28
Голяма новина! Пестят още от сега затова Деси се облича с рокли по 12000 лева. Разбира се ,че първата му жена ще остане в жилището с децата!
4.
hhgg
15.06.2017 22:33:10
1
26
може сега да хване някоя от президенството !!!!
3.
даааа
15.06.2017 22:23:48
2
2
Нямааа само се плющи.
2.
GSN43
15.06.2017 22:23:04
1
14
Горката ни държавица, много прост народ живее в нея.
1.
Морга
15.06.2017 20:57:11
13
10
Флагман да ви еба майката. Кво ви интересува Президента какво има бе боклуци. Я вижте тая яловата която не прилича на човек Касабова дали има деца
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва   Храни, които да ядем редовно за по-добро цялостно здраве Храни, които да ядем редовно за по-добро цялостно здраве Ето кои са те  ЦСКА поиска 1,5 години за изграждане на нов отбор ЦСКА поиска 1,5 години за изграждане на нов отбор За това са нужни три трансферни прозореца, обявиха "червените" Извънредно! Голямо наводнение в Бургас Извънредно! Голямо наводнение в Бургас Комлука заприлича на Венеция
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори