×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мистериозен черен джип преследва родителите на загиналата преди година при съмнителни обстоятелства 19-годишна Веси


09 Юни 2017, Петък, 12:27 ч.

Опитват се да ни сплашат, но аз изгубих най-милото си, сега вече нищо не може да ме уплаши и да ме спре да разплета случая и да докажа истината, категорична е почернената майка


Година след мистериозната смърт на 19-годишната Веселина Тодорова от Габрово родителите и приятелите ѝ още смятат, че тя е убита. Момичето беше открито на 4 юни 2016 г. да лежи мъртво и само по бельо под терасите на блока, в който живее на ул. „Свищовска“, пише днес "Телеграф".

Според близките на Веси тя най-вероятно е била нападната в дома си и изхвърлена през терасата от над 20 метра височина. Според разследващите обаче в кръвта на момичето са открити следи от дрога. Тогава приятели на мъртвата разказаха, че няколко часа преди смъртта си тя им изпратила мистериозни SMS-и с молба да запомнят две имена – на момче и момиче, с които била в заведение преди фаталния 4 юни. Двамата, чиито имена тя посочва, обаче се кълнят, че нямат пръст в смъртта на Веселина. Рано сутринта те се разделили с нея пред заведението и повече не са я виждали.

Междувременно в дните след смъртта на 19-годишната Веси започнаха да се случват странни и загадъчни неща. Майката Магдалена разказа, че е била предупредена да внимава за живота, тъй като бивш полицай разпитвал за нея: къде живее, кога излиза и се връща от работа. Няколко дни по-късно Магдалена Тодорова сподели още, че някой е влизал в тяхно отсъствие в апартамента им, тъй като съседка е видяла вечерта лампата в една от стаите да свети.

Още от първия ден майката твърди, че в жилището, където Веси е била в деня на смъртта си, е имало ясни следи от борба. Сатърът от кухненския шкаф бил изваден и захвърлен на терасата, щипките от простора били пръснати на земята, а саксията с роза, която стояла в единия ъгъл, също била съборена и цветето счупено. Тялото на Веси по бельо лежало на тревата по гръб с лице към блока. Положение, в което то няма как да се озове, ако тя сама е скочила от терасата, както твърдят разследващите. А на всичкото отгоре до тялото имало табуретка, кухненско ножче и клон от роза, които пък въобще не е ясно как са се озовали там.

Освен това на масата в едната от стоите на апартамента биали пръснати в безпорядък личната карта на Веселина и портфейла, в който полицаите открили 220 лв. И бижутата ѝ. Липсвал обаче дневникът, който момичето си водело и записвало случките и преживяванията си. Според майката Магдалена дъщеря ѝ най-вероятно е била изнасилена и изхвърлена през терасата, като преди това може да е била и дрогирана. Доказателства за това били синините и протъркванията по тялото и около гениталиите ѝ, както и следите от душене около врата ѝ. В профила си във Фейсбук пък бившият приятел на Веселина, Мартин, обвини мъжете, намерили тялото на момичето пред блока, че може да са замесени в убийството и дори, че са имали наглостта да присъстват на погребението ѝ. А габровски адвокат заяви, че местните полицаи са подценили и пренебрегнали „горещите следи“ от първите часове на мястото на случилото се.

„Имаме следи от борба и редица др. обстоятелства, които говорят за външна намеса“, твърди юристът. Според близките на Веселина тя била изключително весела, жизнена, пълна с живот и планирала след няколко дни да ходи и работи на морето през лятото. А след като завърши висшето си образование в Стопанската академия в Свищов, искала да работи в банка. „Така ли се държи човек, който смята да слага край на живота си. Това е повече от нелогично“, смятат нейни близки. Майката Магдалена пък е категорична, че след като прокуратурата и полицията вече са се отказали от случая, тя ще продължи собственото си разследване, накрая все пак ще открие истината за случилото се с дъщеря си и ще докаже, че тя е била убита. Че в цялата работа има нещо гнило и съмнително, според майката доказвал и фактът, че около жилището им в селото, където сега живеят, от известно време започнал да се навърта черен джип.

„Опитват се да ни сплашат, но аз изгубих най-милото си, сега вече нищо не може да ме уплаши и да ме спре да разплета случая и да докажа истината, категорична е почернената майка.



В категории: Крими , Животът


Коментари
Цветелина Янева се събра с Галин
Цветелина Янева се събра с Галин 17/06/2024, Понеделник 17:23 0
Флагман.БГ Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи 17/06/2024, Понеделник 14:40 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание! Не си купувайте тази марка вода за уста - може да причини рак Внимание! Не си купувайте тази марка вода за уста - може да причини рак Учените съветват да не се използва Listerine Cool Mint Шофьорка с 2 промила удари 4 коли, задържаха я Шофьорка с 2 промила удари 4 коли, задържаха я Инцидентът е станал в рудоземското село Чепинци Обратното броене започна? Третата световна война избухва до часове?! Обратното броене започна? Третата световна война избухва до часове?! Новият Нострадамус даде ясна дата кога може да започне фаталният конфликт Много важен ден за село Варвара - започва чаканият с години ремонт на ВиК мрежата Много важен ден за село Варвара - започва чаканият с години ремонт на ВиК мрежата Модернизираната инфраструктура ще осигури по-чиста вода и ще намали честотата на прекъсванията на услугата, осигурявайки постоянно и надеждно водоснабдяване Украинецът обирджия не иска да ходи в затвора, щял да празнува днес рд на дъщеря си Украинецът обирджия не иска да ходи в затвора, щял да празнува днес рд на дъщеря си 46-годишният мъж бил професионалист, влязъл в имота на бургаското семейство чрез специални шперцове Преди прайда: Маймунска шарка в София Преди прайда: Маймунска шарка в София Заразеният не е пътувал извън страната Агент Купър от "Туин Пийкс" получи български армагани в Холивуд Агент Купър от "Туин Пийкс" получи български армагани в Холивуд Бургазлията Кирил Евтимон поканил Кайл Маклоклан у нас Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Защо "Величие" обявява война на националните телевизии Започнем ли войната, ще бъде докрай! Единият е излишен, обяви полк. Николай Марков Рачков дири артистични българи Рачков дири артистични българи Актьорът е новият водещ на атрактивното музикално шоу „Пееш или лъжеш“ Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата Наглост! Плащат се по 1700 лв. на търтеи у нас, ето каква е схемата 4664 българи получават средно по 1664 лева обезщетения по европейски регламент в България
Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори