×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кучки - ръководство за разпознаване


Кучки - ръководство за разпознаване
Обикновено след тях с изплезени езици тичат мъже, които се надпреварват да ѝ угаждат и да им се харесат
10 Май 2017, Сряда, 23:31 ч.

Всъщност жената-кучка, поради богатия си арсенал, умее да заблуждава народонаселението, че се дели на много подвидове


Всяка жена е кучка. Може да не е постоянно или да е само за определени хора, но като принцип – всяка жена е кучка за някого.

Поради тази причина кучката, като подвид на жената, е екземпляр, срещан от всеки в определен период от живота си. Дали като съперница, дали като съпруга или като опит за приятелка, няма значение. Дотолкова е позната в ежедневието и литературата, че всеки има различно определение за нея. Всъщност жената-кучка, поради богатия си арсенал, умее да заблуждава народонаселението, че се дели на много подвидове, пише една.бг.

По какво ще познаете кучките? Обикновено след тях с изплезени езици тичат мъже, които се надпреварват да ѝ угаждат и да им се харесат. Методите са различни: от покупка на бижута в северните страни до „улази у голфо“ сред някои представители на мъжкото население в Западна България.

Естествени врагове: жените-еснафи, умните жени, посредствените жени, другите кучки и въобще всички жени. В редки случаи и умни захапани и/или препикани от тях умни мъже, но поради факта, че се срещат рядко (умните мъже), случаите наистина са единични.

Естествени съюзници: глупавите мъже, които, поради преобладаващия си брой от мъжкото население, означава почти всички мъже.

Начини за противодействие: Литературата познава много опити за борба с кучката, но за съжаление успешната стратегия се свежда до едно: срещу нея да се изправи по-голяма и по-злобна кучка.

Някои от видовете могат и да имат подвидове, но това е тема на сериозна изследователска работа, по която смятам да защитя докторат и поради тази причина тук ще карам накратко.

Но ето и кратката класификация по отделни видове:

Кучка-мастия

Стандартно е облечена в провокативно облекло, което не оставя място на съмнение за целите, които си е поставила в живота. В модно отношение предпочитанията са към ярките цветове, обикновено в странни комбинации. Клинът и ултра късата пола са сред основния и арсенал, както и яркия грим и бомбастична прическа.

Типичен представител на този вид е кварталната ку*ва. Спала е с всички мъже в квартала с основно образование или най-много СПТУ. За връх в кариерата ѝ се счита среднист или пропаднал пияница-висшист.

Ненавиждана силно от съпругите, мъжете само под сурдинка или на много чашки ракия ще се съгласят да признаят бивши полови отношения с нея. Често нямат желание и за бъдещи, поради все по-високата цена на антибиотиците в България и силната резистентност на част от полово-предаваните болести към тях.

Обикновено не е омъжена, но се срещат и случаи на заблудени нещастници, които са казали заветното „да“ и са дали възможност на мастията да направи пребиваването си в квартала легитимно. Те обикновено разбират последни за природата на съпругата, поради факта, че не е в интерес на кучката да разкрива истинската си същност пред легитимиращия. В момента, в който съпругът стане ненужен (т.е. намерил се е нов , по-богат баламурник), му се вменява вина за „изтормозеното“ състояние на мастията и същият бива отсвирен.

Обхванатата територия се ограничава обикновено в един квартал или село.

Основна цел на мастията: да е център на внимание. Опиянява се от общественото внимание. Втора основна цел е да намери платежоспособен спонсор, който да поддържа нивото ѝ. Поради ниското такова, обикновено претенциите не са големи, но винаги се оглежда за нещо по-добро.

Забележка: Моля да не се бърка с жени, представителки на най-древната професия, които доброволно или не работят и изкарват прехраната си.
Интелигентност: не особено висока
Комбинативност: висока
Работа: синекурна
Кариерно израстване: всяка мастия иска да бъде мелез

Кучка мелез

Това е най-разнообразната категория и поради тази причина описанието им е най-проблемно. Има представителки, които се доближават както до мастията, така и до следващата подкатегория. В общия случай, е прилично образована.

Следи модните тенденции, макар и не винаги се съобразява с тях. Облеклото ѝ често придизвиква завист в женското обкръжение и замислени, до събличащи погледи от мъжкото. Макар и не винаги красиви, имат характерен чар, който в комбинация с друго положително качество, на което умеят да наблягат, им спечелва възхищението на мъжете.

Кучката-мелез е добре информирана, лингвистично подготвена, арсеналът ѝ е по-точно и конкретно насочен. Целевата ѝ група са заможни представители на средния бизнес и/ или добре платени служители. В голямата си част са омъжени, стандартен брой на децата – едно. Съпругът обикновено е наивник или глупак, или и двете, но не чак толкова, че да не може да изкарва пари.

Обхванатата територия варира от голям квартал до малък град.

Основна цел на мелезът е да намери по-богат съпруг, в краен случай любовник.
Причина: тя винаги заслужава повече, от колкото получава.
Интелигентност: обикновено над средното ниво
Комбинативност: много висока
Работа: синекурна
Кариерно израстване: всеки мелез иска да бъде расова кучка

Расова кучка

Много добре образована и поддържана, модерно облечена жена. Често доста красива, никога дебела, фанатично посещаваща фитнеса, курса по бойни изкуства или нещо подобно, представителка на семейство Lupus. Усмивката ѝ е обезоръжаваща, арсеналът - разнообразен.

Обикновено има доста приличен личен доход и е много добър професионалист в избраната професия. Рядко са омъжени, в общия случай нямат деца или максимум едно. Осъзнава в пълна степен силните и слабите си страни и умее идеално да прикрива едните и да засилва другите. В целевата ѝ група рядко влиза екземплярът "съпруг".

Огромната разлика с другите кучки е, че расовата е способна да изпитва чувства. Когато реши да създаде семейство, тя е всеотдайна и търпелива майка.

Територията, която може да контролира, особено при истински расовите кучки, може да е и една държава.

Основната цел на расовата кучка е да се доминира и да побеждава другите кучки.

Интелигентност: изключително висока
Комбинативност: изключително висока
Работа: много добър професионалист
Кариерно израстване: Уелска принцеса



В категории: Животът


3
Коментара
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
3
Коментара по темата
3.
ss vermacht
11.05.2017 00:58:23
1
0
obache nemakvo da skachate kato dresirani michki na pa diu diu v baletnas stapka chtoto flagman i katia vi praviat gusto maina no vie ste basi shibanite kombinezoni ...fuck.....
2.
ss vermacht
11.05.2017 00:44:24
2
2
basi shibanata statia,i ne skachaite na kasabova chtoto ego publikuvala saglasieto na niakvav shiban sait det sa go izmislili kato izvanzemnite kat videli delio haidutin da se bie s dart veidar v zvezdni voini i nachia ...ai sia kvo stanalo posle ...ti da vidich.
1.
Div prych
11.05.2017 00:03:43
1
5
Касабова ни стига за пример как да ги разпознаваме
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас Неделина Роселинова и Десислава Минчева-Тодорова спечелиха награди от Международен фестивал за млада публика "Вълшебната завеса" Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Знаете ли кои са ОМО „Илинден” и как реагират нашите управляващи на новоизбраните управляващи в РСМ Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет
Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори