×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зверство в Поморийско! 53-годишен изнасили малко момче в мазето на кметството в с. Порой


Зверство в Поморийско! 53-годишен изнасили малко момче в мазето на кметството в с. Порой
Йовита Григорова, Калоян Калоянов, Любомир Петров и Генчо Иванов дадоха пресконференция, на която съобщиха извънредните новини
09 Май 2017, Вторник, 12:41 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимка: Петър ПЕТРОВ

Изнасилвачът е криминално проявен



Извратеняк е блудствал с 12-годишно момче в поморийското село Порой. Това съобщиха току-що на извънреден брифинг с участието на председателя на Апелативната прокуратура в Бургас Любомир Петров, заместника му Йовита Григорова, директора на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, директора на ОД на МВР-Ямбол Генчо Иванов, предава репортер на Флагман.бг.

Задържаният е 53-годишният Фазлъ Ахмед. Детето, което е с психични проблеми, е изнасилено от криминално проявения мъж. Хомопедофилът закарал жертвата си в мазе на постройка към кметството и там блудствал с него. Той е задържан от полицията.

На извънредния брифинг съобщиха и за задържан за опит за убийство в Ямбол. 36-годишният Михаил Георгиев е пребил 8-годишната си жертва брутално и го е хвърлил от 2-рия етаж. В момента жертвата е в много тежко състояние, в кома е, лекарите се борят за живота му.

Мотивът на Михаил бил, че неговите деца имали конфликт с жертвата и затова го е направил.

От Прокуратурата и ОД на МВР-Бургас съобщиха още една извънредна новина. Четирима криминално проявени за притежание на наркотици са пребили жестоко 16-годишен бургазлия. Нападението е станало в горичката край кв. Банево. Пребитото момче има телесни повреди. 

Очаквайте подробности във Флагман.бг!

В категории: Крими


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
хайл
10.05.2017 08:50:10
0
2
дайте снимка на шибания педофил дайте снимка на шибания педофил!!!!!!
13.
Райчо
10.05.2017 00:01:22
0
0
TOZI SHIBAN GEY NAPRAVO DAGO VARJAT NA KKIYATA II SAMO BOI BOI POSLE HUYI DA UMRE TAKA DAMO EBAM MAIKATA UMRQLA KAK NQMA SRAM BE BASI PROSTAKA ZNACHI
12.
Petko
09.05.2017 20:18:55
1
1
Ако не беше 9 май още щеше да чакаш "Европа"
11.
До 8
09.05.2017 19:05:35
0
1
Едното е по-приемливо ли ??? ГЛУПАК
10.
ДО КОГА
09.05.2017 17:32:51
1
2
АК-47 (5.45)
9.
убийте ги
09.05.2017 16:59:44
2
10
Смърт за такива изроди. Няма да ги хрантути данъкоплатеца докато са в затвора.
8.
Неа
09.05.2017 16:49:18
4
3
Изнасили или блудства?
7.
Кфнфкф
09.05.2017 16:40:59
3
12
В Бургас да търси и да си плати на прокурор Ангел Георгиев. Онзи ще пише че сам се е изнасилил.
6.
Читател
09.05.2017 16:17:56
4
0
Мигрант?
5.
Комунист =престъпник
09.05.2017 16:06:40
5
5
Вече ходих, ще ме пратят в карлуково за лечение.
4.
kerPICHA
09.05.2017 15:18:33
6
18
До 1-ви коментатор:к'ва е таз помия дет си е написал?иди са прегледай!!!!
3.
ЕЕЕ
09.05.2017 15:14:52
9
7
Най-добрия град за живеене!???
2.
Амиго
09.05.2017 15:09:30
2
23
Разстрел за такива.
1.
Комунист =престъпник
09.05.2017 14:46:45
26
9
През 1945 г. за нас победа нямаше, срещу нас се водеше безмилостна война, страната бе окупирана

Александър Йорданов, специално за Faktor.bg

Вчера, 8 май, ние, европейците, отбелязахме Деня на победата над нацизма и фашизма. А днес, 9 май, празнуваме най-хубавия европейски ден: Денят на Европа. 72 години в Европа има мир. Благодарение на Германия и Франция, на западната цивилизация, имаме обединена Европа. Нека поне на този ден прочетем с български и европейски, а не с руски очи, очи своята история.
Втората световна война. Започват я нацистка Германия и болшевишкият Съветски съюз. Чрез тайно споразумение (договорът „Рибентроп – Молотов”) решават да си поделят Европа. В този период Царство България и СССР поддържат нормални дипломатически отношения. През пролеттта на 1941 г. България е изправена пред съдбовен избор: накъде, с кого ? Най-мощната армия по това време в Европа – германската, приближава българската граница. През Първата световна война германците са наши съюзници. Възможно ли е било да тръгнем срещу тях през 1941 г. при положение, че през 1939 г. техен съюзник става дори „великият Съветски съюз”? Че СССР подпомага с горива и зърно окупиралата половин Европа Германия. Че СССР ни предлага „съюз” и присъединяване към държавите от Оста – Германия, Италия, Япония. Отстоявайки само и единствено националните интереси Цар Борис III и българското правителство отклоняват дълго време поканите за включване във войната.
Да се опитаме да видим предвоенната действителност не чрез думите на политиците, а с очите и мислите на обикновените хора. Какво са искали хората на България в това страшно време? Да воюват срещу Германия? Категорично не. Да воюват срещу СССР? Категорично не. Българският народ не е искал да воюва нито с Германия, нито със СССР. Защото

българският народ не е народ самоубиец

Българските граждани са били наясно, че и нацистка Германия, и болшевишкият СССР са заплаха за българската национална сигурност. Тяхната идеология, агресивност, мания за величие и завладяване на чужди територии, господарски манталитет и антихуманни политически практики, са органично чужди на нашия народ.
Цар Борис III и българските политици вземат най-трудното, но единствено вярно решение –
да съхранят живота на българските граждани
Защото са знаели, че няма нищо по-ценно от човешкия живот. Защото са мислили като нормални хора, а не като нацистки или болшевишки фанатици, военнолюбци, за които човешкият живот няма стойност. Те са искали да запазят живота на българите. Да запазят целостта на държавата, нейната територия. И успяват. Нещо повече. България е единствената държава в това зловещо време, която спасява от лагерите на смъртта всички свои сънародници от еврейски произход.

България избира живота, а не смъртта

Това е българският избор по време на Втората световна война. Чрез политиката на „неутралитет” този си избор Царство България успява да удържи до пролетта на 1941 година. Опитва да го продължи чрез включване в „Тристранния пакт” – след 1 март 1941 г. Така България остава до началото на септември 1944 г. самостоятелна и независима държава, направила е сама своя избор и не допуска да бъде окупирана от чужд завоевател. На 13 декември 1941 г. обявяваме т.н. „символична“ война на САЩ и Великобритания. Това също е част от политиката на „оцеляване”. На 5 юли 1942 г. САЩ ни обявяват война. В един момент тя става реална. Но проговорилите архиви разкриват, че американските въздушни нападения срещу българската столица са били съгласувани с Москва. В Кремъл са смятали, че една „ударена” и „окървавена” България по-лесно ще падне в техни ръце, в ръцете на „техните хора” – Георги Димитров и Васил Коларов, подготвящи се в Москва за своята бъдеща мисия.
На 1 март 1941 г. Царство България се присъединява към „Тристранния пакт” – Германия, Италия, Япония, но България не скъсва дипломатическите си отношения със СССР. Понятието „дипломатически отношения” включва в себе си понятието „дружески отношения”. Съветските пълномощни министри Анатолий Лаврентьев (1939-1940) и Александър Лаврищев (1940-1944) работят спокойно в София, а българският пълномощен министър Иван Стаменов в Москва представлява не само България, но и Германия.
Царство България никога не е било и през цялата Втора световна война не е

„монархо-фашистка държава”

Тази нагла комунистическа лъжа трябва да бъде категорично опровергана. Царство България е държава, която успешно преодолява трудностите след военната катастрофа в Първата световна война. В края на 30-те години държавата ни е вече лидер в Югоизточна Европа. Това е държава с ярък духовно-творчески и достоен политически и военен елит. Българският лев е конвертируем без да го крепи МВФ. Българският паспорт е отварял границите на европейските държави със силата, с която днес го прави и личната ни карта (45 години комунистическия паспорт не можеше да направи това). Културата, науката, образованието, религията са били на почит, част от живота на народа. В края на 30-те години армията ни наброява 450 000 войници и офицери, с много добро въоръжение. И в града, и на село, хората не са си заключвали домовете нито през деня, нито през нощта. Нямало е решетки на прозорците и на вратите на магазините. Не са издигали около къщите си високи бетонни дувари. Българските политици не са се криели в „сараи” охранявани за сметка на държавата. Българското трудолюбие и предприемачески дух в условията на нормалната капиталистическа икономическа система, опряна на частната собственост, са били направили чудеса за краткото време след Първата световна война. Законността и реда в страната, вярата в Бога, в семейно-родовите и националните традиции и ценности, са били превърнали България в държава, с която предците ни с основание са се гордеели.
Имала ли е тази държава врагове. Имала е.

Това са били комунистите,

обслужващи чужда на българския народ и държава, политика. Тяхната дейност е била финансирана от Москва. Те са били нелегално въоръжавани от Москва. Техни са всички опити за дестабилизиране на България – въоръжени метежи, опит за гражданска война, терористични атентати, нелегално навлизане в страната на въоръжени в СССР терористи, създаване на паравоенни организации, включително и „военен отдел” към тяхната партия – нещо недопустимо за една политическа партия. Като нормална държава Царство България е преследвало такива терористи, чужди агенти, лица преминали незаконно българската граница, участници в паравоенни организации.
Време е да се преодолее лъжата, че през Втората световна война комунистите са се борили срещу фашизма
Борили са се срещу България, срещу своята държава в интерес на чужда държава. Понятието „партизанин”, което от години наред те експлоатират, означава въоръжено лице осъществяващо индивидуални или организирани бойни действия срещу чужда държава окупирала националната територия чуждестранен агресор, „враг”. Партизанска война се води в СССР, в Югославия, във Франция, защото тези държави са окупирани от нацистка Германия. До началото на септември 1944 г. България не е окупирана държава. Нейните институции функционират нормално. Впрочем, това обяснява дори Уикипедия, където четем, че само у нас „партизанското движение” е „действия срещу държавната власт...включително терористични нападения”.
Ако т.нар. „партизани” се бяха борили срещу фашизма, то след капитулацията на нацистка Германия те и тяхната комунистическа партия би трябвало да съдействат за едно нормално демократично развитие на България, каквото наблюдаваме след войната в Германия. Вместо това те налагат абсолютно чуждата на традиците на българския народ и напълно сходна с нацисткия режим преди войната в Германия, съветска еднопартийна тоталитарна политическа система. Налагат и крайно неефективната, и съсипваща националната икономика, съветска икономическа система. Комунистите ликвидират основните права и свободи на гражданите, демокрацията, частната собственост, пазарната икономика. Отхвърлят демократичната Търновска конституция и я заменят с основен закон, който още в чл.1 определя, че те са „ръководната сила” в държавата и обществото, от което следва, че всички останали граждани са само изпълнители на тази им „ръководна сила”. Членството в БКП се превръща в участие в „ръководната сила” с всички произтичащи от това привилегии. Така България бе разделена: на комунисти и народ. Така комунистите лишиха българите от всичко, което за по-малко от две десетилетия след Втората световна война, доведе до благоденствие народите на Западна Европа. България се превърна в колония на СССР и дори два пъти Българската комунистическа партия прави опит да заличи държавата ни като я направи република на Съветския съюз. Инициатор на това национално предателство е лидерът на тази партия Тодор Живков.
На 5 септември 1944 г. СССР къса едностранно дипломатическите отношения с България и ни обявява война.

По-голяма подлост от това българската история не познава

Въпреки това армията ни не изстрелва и един куршум срещу съветската армия, защото още на 26 август българското правителство е обявявило неутралитет. То продължава да се води от основната си политическа стратегия през войната: да запази живота на българските граждани. Да запази мира и спокойствието в страната. Но това не спира СССР да окупира България. Започва т.нар. от комунистическата пропаганда „ второ освобождение”. Избит е или жестоко репресиран, политическият, военен, стопански, научен, културен и духовен елит на страната. Наложената тоталитарна икономическа и политическа система постепенно съсипва държавата ни. В края на т.нар. „социализъм” България бе изостанала трагично от нормално развивалите се след войната западноевропейски държави . А те не са имали никакво друго предимство пред нас освен едно: в тях съветската армия не е стъпвала, марионетно просъветско правителство не е налагано, комунисти на власт не са допуснати. „Системата” им не е била сменяна. Свободите и демокрацията не са били ограничавани, а разширявани. Човешките права бяха ценност, а не повод за репресия от страна на милиционерските и ДС охранители на БКП. Истината е, че

Победата над нацизма не донесе свобода за българския народ

Случи се точно обратното. За нас тоталитаризма, „червения нацизъм”, властта на една партия, на един партиен и държавен „вожд”, на една идеология, започна след Втората световна война. И тази власт на комунистическата идеология и практика, другото лице на фашизма, продължи близо половин век – от есента на 1944 година до 1990 г. , когато Седмото Велико народно събрание прие днешната българска конституция.
Затова и на 9 май ние не празнуваме „Денят на победата”, а честваме „Денят на Европа”.
Това е нашият ден. За нас Втората световна война приключи с капитулацията на Германия на 8 май 1945 г. На 9 май 1945 г. за нас победа нямаше. През май 1945 г. срещу България вече се водеше безмилостна война. Страната бе окупирана, десетки хиляди български граждани бяха избити. Нашето освобождение закъсня трагично. Близо половин век ние живеехме в несвобода, в затвор, изолирани от нормалния свят, зад „желязна завеса”. 45 години бяхме водени от „ръководната партия” в грешна посока. 45 години е много време. Това са 16 425 дни. Милиони погубени съдби, неживяни нормално животи. Огромно време през което се движехме в обратната на нормалността посока. Живяхме в безвремие. И когато най-после разбрахме тази трагична истина за себе си, когато трудно хванахме верния път, би било престъпление , ако допуснем да бъдем отклонени от него, от нашата обединена Европа, от нашия евроатлантически свят. А още по-голямо би било това престъпление , ако отново започнем да правим „мили очи” на наследниците на държавата, която ни окупира през 1944 година и ни наложи тогавашната си антихуманна политическа и икономическа система. Затова като българи и европейци, нека имаме достойството и самочувствието на нация, която след дълга изолация и лутане, е намерила верния път и вече върви в правилната посока. Нека вярваме в себе си като народ, за да не допуснем отново до съзнанието си комунистическата пропаганда. Да отстояваме своята независимост и интереси като стоим далеч от тези, които ни отнеха свободата след края на Втората световна война. Да ценим своя европейски дом. Да работим за него. Да бъдем българи и европейци. За да е жива и утре България.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Преди концерта, в Манастир „Свети Георги” – Поморие ще бъде отслужена Света литургия Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката В последните месеци Йорданка Фандъкова ръководеше сдружение ГЕРБ – гражданска организация, от която тръгна всъщност партията на Борисов В този български град почерня от полиция В този български град почерня от полиция Полицейските действия по опазване на обществения ред и сигурността на гражданите стартираха рано сутринта на 30 април в областния град Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Поиска да излезе от ареста, но Софийският апелативен съд го остави зад решетките „Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово „Лукойл Нефтохим Бургас” АД дари 300 000 лв. на Община Бургас, изграждат детска площадка в кв. Сарафово Значителният принос към социалното и икономическо развитие на региона, в който оперираме, е в самото ДНК на нашето дружество, каза председателят на Управителния съвет на компанията Евгений Маняхин Емблематично бургаско училище ще празнува 155 години, вижте програмата Емблематично бургаско училище ще празнува 155 години, вижте програмата 155 години творим!“ е слоганът на събитието Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ Празничен концерт на Михаела Маринова на външната сцена в квартал „Свети Георги“ От 19.30 часа обичаната поп певица Михаела Маринова ще забавлява аудиторията с най-новите си хитове Купуват климатици за властта за 50 бона Купуват климатици за властта за 50 бона Ще се оборудват резиденция Бояна и резиденция Евксиновград  Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Посрещаме Възкресение с концерти, изложба базар и Великденски хорà Програмата за светлия християнски празник Великден на 05.05.2024 г. /неделя/ ще започне в 10.00 часа, в градинката пред ресторант „Свети Георги” Норвежците ни дадоха пари, за да открием затвор без решетки Норвежците ни дадоха пари, за да открием затвор без решетки В модерния комплекс, разположен върху обща площ от 150 дка, са изградени още нов арест, мултифукционална сграда включваща фитнес-център, медицински център, кухненски блок, зали за занимания в свободното време
Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори