×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изненада: Георги Гергов пое структурите на БСП в Бургас


Изненада: Георги Гергов пое структурите на БСП в Бургас
Николай Тишев и Георги Гергов (вдясно) разговаряха на Конгреса преди 10 дни, едва ли е било случайно
14 Февруари 2017, Сряда, 01:10 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Досегашният отговорник Бриго Аспарухов взима Враца


Ръководството на БСП е определило нов отговорник за структурите в Бургаска област на мястото на Бриго Аспарухов, научи „Флагман”. Промяната е буквално от последните седмици, но не е обявявана публично. 

Както е известно, членовете на Изпълнителното бюро на БСП си имат отговорности по области, като някои поемат по няколко района. Причината е ограниченият брой на червените шефове в тясното ръководство на партията. В момента те са само 16.

От няколко седмици структурите в Бургаско са поверени на пловдивския бизнесмен Георги Гергов. Бриго Аспарухов за сметка на това е поел Враца. Той продължава да отговаря и за Перник.

На Конгреса на БСП на 4 и 5 февруари направи впечатление, че бургаският лидер Николай Тишев разговаря задълбочено с Гергов. И както личи, това едва ли е било случайно.

Любопитното е, че Георги Гергов отговаря за още две области – Пловдив и Ямбол. Ролята му може да е ключова в момент, в който се определят местата в избирателните листи преди вота на 26 март.

Припомняме, че при предишното ръководство на БСП, за Бургас отговаряше Атанас Мерджанов. Той обаче изпадна в немилост, след като Корнелия Нинова оглави партията през май 2016 г.



Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
13
Коментара по темата
13.
Дернев
15.02.2017 22:02:08
1
8
Явно осигуряват на Столетницата по-сериозно финансиране за честните уж избори в Бс. Това с БА не можеше да стане. А най-вероятно идеята да е негово.
12.
Frognews
15.02.2017 17:48:26
1
28
Георги Гергов

”Не е тайна, че съм привърженик на СДС. БСП е нещо, което е приключило”. Познайте кой е казал това:

Оставям ви да помислите над тези думи, а междувременно още един цитат от същия човек:



"Загубих 17 милиона, но съм със СДС... Не съм на страната на СДС, а СДС е на моята страна. СДС подкрепя моите начинания, защото това им е програмата".



Авторът на тези прозрения се нарича Георги Гергов. Думите му са от интервю във вестник "Марица", което е дадено на 19 октомври 2000 година. Не е ли удивително каква политическа страст блика от изявленията, каква убеденост, какъв размах, какъв емоционален огън...



Страничен читател на това интервю едва ли би повярвал, че днес Гергов е член на Изпълнителното бюро на БСП, отговорник по коалиционната политика. Това е историята на една истинска политичиска метаформоза, която символизира всичко отрицателно с което може да ни замери политическият живот на България.



Днес вече "седесарят" Гергов се е превърнал в "социалист". И в двата случая обаче кавичките са наложителни, защото той не е нито едното, нито другото. Този, който се кълнеше в любов на СДС и уверяваше, че завинаги ще е техен, само няколко години по-късно емигрира в левицата, стана председател на БСП в Пловдив, на Пловдив-област и достигна политичиски висини в партията, благодарение на мрежата си от лобистки интереси, схеми за натиск и вродена способност да бъде преследвач на собствените си интереси.



В интервюто в "Марица" преди 17 години обаче има едно изречение, което ни дава ключ за разбиране на поведението на Гергов и ни позволява да изчислим неговите политически маневри. В него той доста иновативно за ония години настоява в България да има закон за лобизма, точно както в САЩ, защото това щяло да позволи да има "открити и ясно очертани лобита и ще се знае кой къде е в схемата".

Той мисли за света в схеми. Схемата е нещо като икономическа пирамида и за Гергов е най-важното той да намери своето място в паричните потоци, за да може да се възползва от всяка една обществена ситуация.



Именно заради схемата вероятно маститият бизнесмен се е махнал от орбитата на СДС, когато синята партия се насочи директно към политическото гробище и си е избрал столетницата, заради гаранциите за по-дълъг живот, просперитет и икономически схеми.



Големият въпрос обаче е как БСП търпи такъв човек в своите редици? Как обикновените социалисти се примиряват с наличието на подобна фигури в партия, която трябва да защитава ударените от прехода, тези, които работят, а едва свързват двата края и се чудят как да си платят сметките за тока. Гергов е от хората, които спечелиха от прехода. Участва активно в безпринципното преразпределение на държавни дълготрайни матреални активи в особено големи размери, ощетявайки милони трудещи се. Днес трябва да е глас на ощетените! Безкраен цинизъм!



Във фигурата на ексседесаря маскирал се като социалист има и друг уникален момент. БСП от много години насам се опитва да бъде алтернатива на ГЕРБ, да очертае друг път на развитие на държавата, друго разбиране за властта, ново отношение към управлението. В същото време Гергов в компания неведнъж е споделял, че за него има само един държавник у нас и това е негвият голям приятел Бойко Борисов. Има много свидетели на тези негови думи. Много хора са го чували как се възторгва от Генерала, как говори за близките си отношения с него. Това дори не е публична тайна, а крилата история, която кара хората с чувствителни стомаси да им се повдига.



Защото заради хора като Гергов политиката у нас се възприема като сделка, като постоянна далавера, като процес при който са важни банковите сметки, а не идеите. Да живее политиката на схемите, и нейният пророк Георги Гергов.

.

Хора като Гергов погрешно биват наричани бизнесмени. Бизнесмен не е мръсна дума. Това са хора, които рискуват, но в крайна сметка създават нещо със собствени усилия и скъсани нерви.

Гергов получава наготово всичко. Хотел "Ленинград" и Панаира в Пловдив, ЦУМ, курорта "Слънчев ден", където строителен работник загина при нерегламентирано събаряне на сграда, трагедия подобна като тази в тунела «Ечемишка»!



И заради това въпросът на живота му е бил в коя партия да са запише, за да може да си подсигури просперитета и милионите.

В началото е СДС, днес е в БСП, но ще се учуди ли някой, ако един ден го види в ГЕРБ? Все пак за него е най-важно да се знае кой, къде е в схемата...
11.
гого
15.02.2017 16:03:45
2
11
НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЛАПАЧИ НАРЕДЕНИ ПАК ОТПРЕД - ОТВРАТ, БКП НРАВАСИ НЕ МЕНИ САМО ИМЕТО,
10.
БУРГ
15.02.2017 15:46:38
3
24
Гергов,поел структорите.Кънев,води листата.Абре тия хора нормални ли са?
Кой ще гласува за тия лапачи?Гласувайте за мажоритарните от БСП!
9.
Бургазлия
15.02.2017 15:42:01
24
14
Тея тъпанари зорлем тикат Бургас пак в крадливите ГЕРБерастки ръчички на момата
8.
Строители на комунизма
15.02.2017 15:00:13
5
24
Строители на капитализма: Георги Гергов – от мръвката до ЦУМ

48
|

41016
|04.10.2013
Строители на капитализма: Георги Гергов – от мръвката до ЦУМ
Георги Гергов - възход без край...

През далечната вече 1956 година във врачанското село Джурилово се ражда Георги Гергов, бъдещ бизнесмен и милионер, червен политик и светска личност в мащабите на постсоциалистическа България. Родното му село от 1950 година носи името Нивянин по поетичния псевдоним на един партизанин, родом от тук, Иван Недков.

Георги Гергов израства в селото, учи тук и естествено започва работа в ТКЗС-то.

Работният младеж е оценен и само след година го правят бригадир, но това едва ли удовлетворява иначе амбициозният Георги. Той иска размах и по-голяма мащаб и едва на 19 години, през 1975 година, решава, че поле за изява ще му бъде един от големите свинекомплекси на соцдържавата ни от онова време – този в Маноле, Пловдивско. Тъй като пътят му в живота е ясно проектиран – земеделието – той се квалифицира като зооспециалист. Силата му обаче е в практиката, а не в науката.



Нисък, подвижен и работар, той скоро започва да прави кариера в свинекомплекса. След 11 години, през 1986, вече е негов директор. Онези, които обичат историите за способните хора, издигнали се от ТКЗС-то до началническия кабинет в голям свинекомплекс само с дарба и труд, ще останат разочаровани. Защото успехът на Гергов в кариерата, колкото и тя да е провинциално-селска, е свъзран с два факта, които нямат нищо общо с предприемаческия дух или мита за работливия българин. Първият е политическата кариера, която той прави, стигайки до поста партиен секретар на комплекса. И то преди да навърши 30 години, което показва, че е



изминал на един дъх пътя от комсомолски активист до партиен другар

и то от отговорните. Вторият – рамото, което получава от свой познат и приятел, оказал се на висок пост във властта точно когато трябва – адашът Георги Танев. Когато е трябвало да се подскаже, кой да стане шеф в свинекомплекса, Танев е начело на ДКМС – младежката организация по времето на социализма, от която се излюпваха висшите ръководители на икономиката и обществения живот в България по времето на Тодор Живков. За него е нищо работа да подхвърли в съответната „шапка”-министерство и стопанско обединение, които определят кой да стане началник в соцвремената едно име. И то скоро ще изплува. Така, точно в годината , когато навършва 30 години, Георги Гергов става директор, макар и на свинекомплекс в провинциално пловдивско село. Според неофициални данни двамата с първия комсомолец на държавата по онова време се познават още от работата на Гергов в родното му село по комсомолска линия, но потвърждение за това днес е трудно да се намери. Вероятно пътищата им са се пресекли и по някоя от редовните бригади, организирани в помощ на селското стопанство по онова време.



Това назначение обаче се оказва онази решителна крачка, която прави само след три-четири години от селското момче богат човек и преуспяващ бизнесмен във вече поелата по пътя на пазарната икономика България. По късно,когато вече е станал човек с пари и влияние, той ще се възползва от едно друго познанство - това с Румен Петков, който като студент в Пловдивския университет е живял под наем в семейството на Гергов. Но това ще е по-късно, когато нещата вече са стигнали дотам, че парите се лепят по пръстите на бившия директор на свинекомплекса в Маноле.



За незапознатите със селскостопанския сектор от времето преди 1989 година трябва да се каже, че оглавения от Гергов комплекс не е нещо малко и незначително, той има над 20 000 свинемайки и в духа на социалистическите мащаби бълва огромна продукция от месо към пазара. Стремежът да се правят грандиозни обекти е типичен за номенклатурата от онова време и дори отглеждането на свине не прави изключение.

Но колкото и да е „обект от национално значение” свинекомплексът и неговия директор вероятно щяха да останат такива още дълги години, ако не бе дошъл 10 ноември и в държавата не бяха се разместили пластовете на властта. Още повече, че малко преди промяната през същата тази 1989 година избухва скандал в свинекомплекса и главен обвиняем е Гергов.


От комбината са изчезнали над 300 хиляди лева, а в размирните времена посредством препоръки от високо скандалът е потулен и директорът се измъква безнаказано. Ако не бе 10 номври, вероятно Гергов щеше да бъде отстранен и пратен в глуха линия, а ако покровителите му не се окажат достатъчно силни, можеше и да бъде и съден. Но това би станало, само при условие, че промяната се бе отложила. Тя обаче идва и късметът на Гергов го измъква от сложната ситуация. Най-важното – той остава директор, а това вече е позиция, която носи дивиденти.



Идва златното време за хората , които промяната е заварила на стратегически места и на които се дава възможност да приватизират /откраднат/ онова, което дотогава са управлявали като представители на държавата. И повечето от тях го правят, къде по-успешно , къде по-неуспешно. От тези именно среди излизат и над 80% от богатите днес българи. Като започнем от задграничните дружества, минем през заводите и комбинатите и завършим с ТКЗС-тата и свинекомплексите, всичко бе опоскано в създаденото безвластие и в годините на първоначално натрупване на капитали, както пишат класиците идеолози.



Първият милион на Гергов идва като по поръчка, твърдят запознати с житието му от онова време. В началото на 90-те Георги Гергов още се води директор, но свинекомплексът на практика е ликвидиран, животните са изклани и изядени или изнесени зад граница. Изведнъж от Гърция се получава съобщение, че идват четири кораба фураж за свинете. Пристигат корабите с фураж, платен от българската държава. Да, но свине вече няма. Гърците казват, той е платен и си е ваш. Само, че соцдържавата, която го е платила, вече я няма. При тази манна небесна за директора, той прави крачката и от държавен директор на несъществуващо предприятие се превръща в милионер, като продава за своя сметка фуража. Неофициално се твърди, че в джоба му са влезли около 10 милиона долара,

ако някой се поразрови, може да разбере и точната сума – корабите носят товар, който е записан някъде по митниците, цените на фуража от периода също могат да се намерят. Стоката е конвертируема, тя се търси и реализацията й е елементарна.



С толкова пари нещата изглеждат по-съвсем различен начин за Гергов, за разлика от милионите българи, ударени от инфлацията, чакащи пред празните магазини и получаващи заплата колкото да не умрат от глад. Сложил солидна основа на богатството си, бившият директор напуска през 1991 година комбината и става съветник в Министерството на Земеделието, а през 1993 година започва да търгува със зърно.


Парите от първите милиони се завъртат, взима и кредити и към джоба му потича пълноводна река. Предвидливо обаче Гергов не харчи само за лични нужди, а инвестира. Първите му покупки са свързани с първите му удари – купува през 1995 година същия свинекомплекс, който на времето е ръководил, добавя към него и фуражни заводи в Стара Загора, Бургас и Пловдив. Така затваря цикъла и сам си произвежда храната за животните, което пък прави произвежданото месо конкурентно на пазара. Но за човек с много пари като Георги Гергов свинете и фермерството явно не са достатъчни. Той прави доста странен завой в инвестициите си, вероятно подсказан му от хора от любимата му червена партия. Насочва се към туристически обекти, но не каквито и да е, а подбрани, предимно от използваните от властта и правоимащите преди 1989 година.


Първата перла в короната на новопоявилия се туристически бос е комплекс на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена”, бивш „Дружба”, прекръстен от него на „Слънчев ден”. През 1999 година за смешните 8 милиона германски марки Гергов придобива собствеността върху шест отделни сгради, огромен парк, прекрасна плажна ивица и почти завършено яхтено пристанище. Използвано от втория ешалон на партията – майка преди промените, в летовището ежегодно минават по няколко хиляди служители на градски, районни, окръжни комитети на БКП. Почивките са евтини, затова пък условията – прекрасни. В комплекса има тенис корт, лятно кино и два огромни паркинга в борова гора. Кой и защо подари на Гергов този комплекс, така и не е съвсем ясно. Ясно е само едно – след тази покупка шефът на свинекомплекса вече е изискан хотелиер с претенции и високопоставени партийни гости. Вероятно някъде по това време изниква и определението за Гергов като хотелиерът на властта. Инвестицията си той избива като довършва и продава на отделни апартаменти сградата на яхтеното пристанище и дори излиза на плюс. Още може да се срещнат обяви за препродажба на тези апартаменти на брега на морето, като цените започват от 2500 евро на квадратен метър.

Оттук нататък ударите му продължават, кой от кой по-печеливши. Гергов е вече човек, ползващ се с доверието и подкрепата на силно влиятелни икономически кръгове в и около БСП. През 2004 година


придобива ЦУМ за 30 милиона евро, както и 47% от “Търговски Дом” във Варна, като закупува акциите от известната “Феста Холдинг” на Петя Славова. И като за капак на всичко придобива Пловдивският Панаир.



Появяват се и първите анализи на това защо и как бившият шеф на свинекомплекс успява да напазарува толкова апетитни и за него евтини части от държавната и партийна баница. Според пловдивския бизнесмен Петър Станчев за успеха на Гергов съществен принос има и


масонска ложа с име Слънце-Ориент, организирана от бившия президент Първанов. Ложата е замислена като център за икономическо и властово влияние по оста Свиленград - Пловдив. Такава ложа наистина е регистрирана като сдружение в Пловдивския Окръжен съд през 2005 г. Самият Станчев твърди, че също е масон, но в друга ложа. Ето как бизнесменът обяснява реализацията на схемата при придобиването на мажоритарен дял в държавния някога Международен панаир Пловдив:

„Значи, тази ложа какво прави? Гергов му трябва сега в момента оценка на стойността на Пловдивския панаир и сградите в него. Той хваща другарчето си по ложа Цацаров и казва: "Искам да си направя оценка на тия имоти". Цацаров вика: "Няма проблеми". Гергов пише официално писмо до съда и иска трима оценители да направят тази оценка, като той сам си предлага трима оценители с оригинален документ до съда. Съдът му приема естествено и тримата оценители. От първата оценка до предложение и т.н. до крайните му оценки, цялата работа се прави за една седмица. Няма тука насрочване на заседание, нормална процедура... всичко се праска, все едно е собствен съд, разбираш ли, по бърза процедура... Оценката се умножава от първия оценител до следващия над сто пъти се завишава...”


Както се вижда от документите, разпространени и в интернет, само в рамките на няколко седмици в края на 2006 г. експертизата е изготвена и Румен Овчаров, тогава министър на икономиката, взема решение да се вкара


апорта на Гергов в Международен панаир.

Бързането си има причина. От 01.01.2007 г. България става член на Европейския съюз и този номер може да бъде засечен като нерегламентирана държавна помощ.



Просто, ясно и много работещо, но не за всички, а само за отделни представители на българския бизнес. Гергов става любимец на властта в периода 2005-2009 година и затова едва ли е учудващо, че отбелязването на неговата 50 годишнина през 2006 година се превръща в бляскаво светско събитие на покровителствани и покровители. В ресторанта на приватизирания от него чрез класическа РМД схема хотел “Ленинград” сега “Санкт Петербург” за мизерните 1.58 млн. долара са всички от върховете, както и тези, на които предстои да се издигнат. Сред именитите гости на юбиляра са президентът на страната Георги Първанов, тогавашния кмет на София Бойко Борисов, медийни гурута като Тошо Тошев и Венелина Гочева. На отделна маса са близките до президента интелектуалци, групирани около издателя Иван Гранитски. Тук са и бившите партийни ръководители от времената на Тодор Живков като Дража Вълчева.



Магистратите са представени от прокурорите Росен Димов (ръководител на Апелативна прокуратура), Димитър Ангелов (ръководител на Районна прокуратура – съпругата му е адвокат на Гергов), Андрей Атанасов (ръководител на Окръжна прокуратура) и много съдии начело със Сотир Цацаров – председател на Окръжен съд.



Естествено, на партито са и представители на МВР- комисар Йордан Кюмюрджиев и комисар Ангел Рангелов – бивш и настоящ за този момент ръководител на полицията в областта. По-късно и двамата се хвърлиха в политиката, спонсорирани от рожденика.

Тук е и групата на верните на Първанов социалисти – Румен Петков, Корнелия Нинова, Петър Мутафчиев.
7.
Трифон
15.02.2017 14:48:58
5
18
Еха, тези по високите етажи на властта доста кинти са прибрали от държавните активи - червените , няма кой, кой да им проверява имуществото придобито по време на управлението им и какви договори са подписвали! Много им е мазен курбана да крадат , брависимос червени барони и патрони знаете ги тези работи как да се краде и си ги знаят мурафетите! Герисан много кюфтенца е лапал
6.
Цвекло
15.02.2017 14:44:45
1
18
До No 3 - Пише се Чукундур - цвекло - тур.
5.
Требор
15.02.2017 13:45:02
10
15
Долу червените крадци и престъпници!
4.
Пипи Чорапчето
15.02.2017 13:41:21
8
33
Честито на бургаските бесепари - вече са свинари;))
3.
Антон
15.02.2017 13:40:34
7
40
Тоя Тишев е такава ненаядна гнида. Въобще повръща ми се от идеята, че ямболски чукондур ще стане депутат от Бургас. Това комунистите колкото и да ги тъпчеш все им е малко и винаги е късно.
2.
Още един милионер
15.02.2017 13:02:59
8
28
Нонсенс - пенсионери и социално слаби гласуват за ей такива ненаядени милионерчата.
1.
Още един милионер
15.02.2017 13:02:59
8
43
Нонсенс - пенсионери и социално слаби гласуват за ей такива ненаядени милионерчата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори