×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Феноменът Стефка Добрева: Носете райе и бягайте от червеното, за да Ви върви в годината на петела


Феноменът Стефка Добрева: Носете райе и бягайте от червеното, за да Ви върви в годината на петела
Ще има напрежение и между политическите партии, няма да бъде изключена агресията, смята нумерологът и астролог
26 Януари 2017, Четвъртък, 21:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Пазете сърцето, огненият петел ще донесе големи промени в живота на зодиите – вижте какви ще са те

- Г-жо Добрева, с какво се характеризира Годината на червения огнен петел, на 28 януари влизаме в нея, докога продължава тя?

- На 28 януари 2017 г. се сбогуваме с Годината на маймуната. Всички видяхме какви неща преживяхме и в политиката, и в природните бедствия. Сега навлизаме в Годината на червения огнен петел, който е символ на гордо вдигната глава и на високо самочувствие. Петелът е събирателен символ – кокошките винаги се събират около него. Тази година продължава до 15 февруари 2018 г.
Петелът символизира слънцето, зората, новото начало, пробуждането – той кукурига, събужда ни и влива сили в нас.

- Какво трябва да правим и какво трябва да носим, за да ни върви през тази година?

- Добра поличба е носенето на райе. То ще бъде много на мода – добре е да се носи на поли, на рокли и костюми. Цветът на тази година ще бъде розово, жълто, кафяво. Червеният цвят трябва да се избягва, защото той няма да носи доброта през годината. Там се получава огледален образ, затова трябва да избягваме червеното.

При бижутата трябва да носим злато. То се явява като защита.

- За какви житейски промени е идеална Годината на огнения петел? Върху кое да се концентрираме – сватба, раждане на бебе или кариерно развитие, например?

- 2017 година е година на успехите. Не е случайно, че избирахме президент. Годината е подчинена на елемента огън, който носи топлина и много любов. Това не говори, че тези неща ще се постигнат лесно.

Успешна е годината за психолози, художници и хора на изкуството. Те се зареждат с огнена енергия, с червена енергия от първа чакра, където е пробуждането от застоя.

Децата, които са родени в Годината на петела, ще са много самоуверени, независими, уравновесени и най-важното – ще имат високо самочувствие. Това не е случайно, защото те ще усещат силата в себе си.

С лични успехи ще бъдат наградени хората с дати 8, 10, 17, 20. Хората, родени на тези дати, ще имат възможност за добро начало. На тях им се дава ново начало с нови връзки и начинания в професионален план. Те може да си позволят и промени на местожителството.

-  Каква ще бъде Годината на червения огнен петел за различните зодии?

- Ще има големи промени в живота на зодиите. Почти на всички се дава нещо добро. Петелът ще ни зареди с хубава огнена енергия от първа чакра, където са всички заложени информации. Затова и се дава шансове на отделните зодии.

За Овена има един девиз – „Довършете това, което сте започнали, и наистина ще имате големи успехи!”

Телецът тази година има нужда от много емоция, затова трябва да отдаде по-голямо значение на личния си живот, а не на професионалния или нещо, което трябва да гони като цел. Той трябва да обърне внимание на живота и емоциите си, защото много негативна енергия има в него.

За Близнаците годината е изпълнена с много успехи.

При Рака има спокойствие и успехи.

Лъвът трябва да вика „Ура!” Той е на върха. Годината му е добра и ще жъне много големи успехи.

Девите трябва да бъдат по-решителни, защото по пътя им през тази година ще има много изпитания. Те обаче ще им дадат добри уроци, които ще им бъдат в полза за в бъдеще.

Везните имат много големи шансове, но трябва да обърнат много голямо внимание на всеки от тях, за да не изпуснат възможности. Те трябва много да слушат интуитивния си глас.

Скорпионите също ги очаква голяма промяна, но при тях има два пътя. Те трябва да следват интуицията, за да не отидат на грешния път. Те обаче имат силна интуиция и ако я слушат, и при тях годината ще е много добра.

При Стрелеца има много силна енергия и девизът му е „Само напред!” Тази енергия, която се дава на Стрелците за годината, е една огнена енергия. При тях много неща могат да се развият добре и в личен, и в професионален план.

На Козирозите се дава шанс за още по-добра реализация.

Водолеите са хора с творчески характер, затова хоризонтът на годината им е отворен. Водолеите, които са художници, артисти – при тях се открива много добър и светъл хоризонт.

Рибите ще почувстват невероятен прилив на енергия и ще се радват на голям късмет.

- В здравословен план какво трябва да правим през тази година?

- Много трябва да си пазим сърцата. Петелът е много емоционален, действа на момента. Затова хората с високо кръвно налягане трябва да обръщат двойно повече внимание на проблема си. Много хора ще започнат да вдигат кръвно налягане. Огънят е топлина и разбиране, затова годината е за преосмисляне на живота. Всички, които се стремят, но обмислят живота, ще бъдат с гордо вдигнати глави така, както виждаме петела сред кокошките.

- Казахте, че червеният цвят няма да носи много голямо щастие, но в България предстои политическа промяна, най-вероятно червените ще дойдат на власт.

- При мен не се дава така. През 2017 г. в съотношението на Меркурий и Плутон се стига до политически споразумения, но не се изключва и агресията. Изборите ще минат спокойно, но аз не виждам червените за победители, поне според моите изчисления.
Петелът ни учи да бъдем добри, смели в личните си цели. Той носи буйна енергия и не обича лъжата.

- Ще има ли политически кризи, природни катаклизми или други бедствия през този период?

- Не се изключват природни катаклизми. Това създава напрежение към месеците май и октомври. Не се знае дали това ще са дъждове, земетресения или друго.
Ще има напрежение и между политическите партии. Няма да бъде изключена агресията, защото там ще има лицемерие и неразбирателство между лидерите.

В края на краищата в годината на петела ще стигнем до споразумения – било то лицемерни или наложени от горе, където всичко е записано. Няма да се стигне до много лош край.
Кой ще победи, не мога да кажа. Петелът на червените дава и специфична и много силна агресия, тъй като се получава нещо като огледален образ. Това няма да им помогне да се вдигнат, а да паднат долу.

- Какво показват Вашите изчисления за новия президент Румен Радев?

- Като петлите на село, които са герести, с вдигнати крила и покрай тях се събират кокошките. Ето такъв президент и ръководител ни трябва и на нас – да обединява всички. Това го виждам в новия президент. Точно като петела той трябва да разпери крила и да събере при себе си различните партии.

- Какъв трябва да бъде следващият премиер, за да отговаря на Годината на червения огнен петел и има ли шанс да бъде жена?

- Ако Мая Манолова се кандидатира, има шанс да спечели. Тя ще повлече народа напред. При Корнелия Нинова не виждам такъв успех. При Мая е 80% по моите изчисления, при Корнелия – 40%.
Когато знаем кандидатите обаче, тогава мога да изчисля кой отговаря на петела.

Важно е да следваме пътя на петела и да сме толкова огнени. В първа чакра е заложено цялото знание, любовта, мъдростта и всичко. Нека се вглъбим в тази червена светлина и да бъдем щастливи през годината.

В категории: Бургас , Хороскоп


10 съвета за по-бързо зачеване
10 съвета за по-бързо зачеване 11/06/2024, Вторник 20:41 1
Флагман.БГ Кобрата влиза в култово риалити Кобрата влиза в култово риалити 11/06/2024, Вторник 19:00 0
10
Коментара по темата
10.
Габриела
04.02.2017 19:51:54
0
0
Моля , само с извинение "дъртите селяни" да не се обаждат . Това , че няма какво да правите , не означава , че трябва да си изказвате селското мнение , благодаря ;)
9.
Георги
27.01.2017 18:25:39
0
2
Ето това е интервю на Флагман с тази жена за 2016 г.

http://www.flagman.bg/article/92971

Четете. Да е познала нещо феноменката?
8.
66
27.01.2017 08:42:14
2
9
"2017 година е година на успехите. Не е случайно, че избирахме президент."
Нито в годината на петела го избрахме, нито в годината на петела встъпи в длъжност.
И..да случайно е, защото се избира периодично на всеки 5год и това не е подвластно на годината в която сме.
7.
Ot dr
27.01.2017 07:24:04
0
25
Много бих се радвал да видя всички червени от преди и след 89 (т.е. Всички партии) в раие още тази година.
6.
!
27.01.2017 01:47:42
6
14
Нумеролагията и астрологията завличат душите на тези които им дават внимание в ада, защото това са бесовски и окултни заблуди.
Исус Христос е Истината, която води в правилния Път, към вечен Живот.
5.
пророк ставри
26.01.2017 23:29:07
1
8
Пийте ракията само със стабилна салатка за да ви върви!
4.
Георги
26.01.2017 22:38:57
3
13
Не знам какъв феномен е кака Чефи, но е попаднала на феноменален фризьор. Како Чефи, в годината на Петела да смениш червената боя и да махнеш засуканото бретонче, че иначе големи нещастия те чакат.
3.
o==)====>
26.01.2017 22:10:13
5
6
Докога ще давате трибуна на всякакви откачалки.
2.
Чичо Митко
26.01.2017 21:02:30
4
6
Я кажи кога чичо ще гръмне с пищова.
1.
Цр
26.01.2017 20:45:13
4
5
Лп ми кайш и кои числа да задраскам на фиша
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бившият пандизчия Зенел си хвана такси за Поморие, а после избяга без да си плати Бившият пандизчия Зенел си хвана такси за Поморие, а после избяга без да си плати Няколко дни по-рано 24-годишният Зенел задигнал чантичката на софиянец от плажен бар до к-с "Сънсет Ризорт" Бургазлията Стоил от наркосдружението криел дрогата в черно Ауди, а сделките правел на паркинга на Лидъл и Метро Бургазлията Стоил от наркосдружението криел дрогата в черно Ауди, а сделките правел на паркинга на Лидъл и Метро 35-годишният мъж често отивал на уговорените срещи със семейството си, било перфектният параван Реакциите след оставката на Нинова: "Това е поредното шоу" Реакциите след оставката на Нинова: "Това е поредното шоу" Бившият лидер на партията Сергей Станишев обяви, че стъпката с оставката на лидера на БСП е била неизбежна Кобрата влиза в култово риалити Кобрата влиза в култово риалити Информацията идва от запалени фенове на риалити шоуто, според които той ще бъде големият коз на продуцентите, с който ще си гарантират голяма гледаемост Чалгари ли станаха тези рапъри Чалгари ли станаха тези рапъри С този сингъл момчетата ясно заявяват, че за тях няма граници в създаването на музика и стремежът им винаги е бил да я споделят с максимално широка аудитория Преместиха концерта на Black Metallica Tribute Преместиха концерта на Black Metallica Tribute Концертът ще се състои от 20:30 часа в бургаския клуб "DOC 5" Извънредно! Избухна първи голям пожар, гори житен блок край Русокастро Извънредно! Избухна първи голям пожар, гори житен блок край Русокастро Днес започна жътвата НАП проверява фирми, свързани с Ивелин Михайлов от "Величие" НАП проверява фирми, свързани с Ивелин Михайлов от "Величие" Изпълнителният директор на НАП поясни, че фирмите на Михайлов имат натрупани данъчни задължения Българин изуми света – хвърли 265 000 лева за бутилка уиски Българин изуми света – хвърли 265 000 лева за бутилка уиски Напитката е в декантера, изработена от духано горещо стъкло и поставена върху бронзова скулптура на три ръце Клавирно трио представя Шарвенка и Брамс в Созопол Клавирно трио представя Шарвенка и Брамс в Созопол На сцената ще се качат: Рада Чомакова (пиано), Лидия Радионова - Кантарджиева (цигулка), Магдалена Далчева (виолончело)
Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори