×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Меката на демокрацията ни показа как да действаме срещу соросоидите (ВИДЕО)


Меката на демокрацията ни показа как да действаме срещу соросоидите (ВИДЕО)
От днес само Америка ще бъде преди всичко, обеща президентът Доналд Тръмп
21 Януари 2017, Събота, 16:34 ч.
Автор: Флагман.БГ

При шествията на противниците на Тръмп се стигна до безредици и сблъсъци с органите на реда

Общо 217 души са задържани и обвинени в нарушаване на обществения ред при протести срещу Доналд Тръмп във Вашингтон. Леко ранени са шестима полицаи, съобщи полицията в окръг Колумбия, цитирана от Асошиейтед прес, БТА и Дарик.

При шествията на противниците на Тръмп се стигна до безредици и сблъсъци с органите на реда, съобщи CNN. Протестиращи с маски на лицата чупиха витрини на магазини и стъклата на паркирани по улиците коли.

„Противопоставяй се на Тръмп“

Полицията употреби срещу демонстрантите сълзотворен газ и други специални средства. Протестиращите изразиха гнева си срещу Тръмп чрез хаотични сблъсъци с полицията, която използва лютив спрей и шокови гранати при ожесточените стълкновения само на няколко пресечки от тържествения парад по случай встъпването в длъжност на новия президент.

Няколко демонстрации протекоха мирно край различни контролни пунктове близо до Капитолия.
Властите във Вашингтон няма да търпят насилие от страна на участници в протестите срещу Доналд Тръмп, заяви кметът на столицата Мюриъл Баузър, цитирана от ТАСС.

„Уважаваме правота на хората да се ползват от Първата поправка (в конституцията на САЩ, гарантираща правото на свобода на словото), но няма да търпим насилие и разрушения“, писа в профила си в Туитър Баузър.


Уважавам правото ви на мирен протест, но нанесените щети във Вашингтон са недопустими, подчерта тя.

Демонстранти в черни дрехи чупиха прозорци на магазини и коли в центъра на Вашингтон и влязоха в сблъсък с полицията.


ОТ ФОРУМИТЕ:

Либералите за пореден път показват истинското си лице – „дайте ни права и социални помощи, без да даваме нищо насреща, или ще трошим всеки път когато не ни дадете, или се опитате да ни ги отнемете“. Но тръмп ще им види сметката много скоро. Квичете либерали, пищете толерасти, пенете се леви женчовци! Няма спасение вече за вас, достатъчно паразитирахте на наш гръб!
Боже ,боже и това ли е демокрацията за която скачахме през 90-те ???САЩ тотална изперка при демонократите клинтън и обама!Дано има сили Тръмп да постигне връщане на равновесието в обществото!И да метне някой милион на холивуд че от страх че ще останат без субсидии много се изложиха,те и без това вече само калпави филми правят!


Дарик, Нюз Бг, БГНЕС



5
Коментара
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 2
5
Коментара по темата
5.
антисоросоиден
22.01.2017 20:53:38
0
2
БХК, ЛГБТ (организацийката на мръсните спинозни педали и лезбийки), Отворено общество-членовете им и всичката либерастка помия- незабавно по урановите мини! България няма нужда от изроди със сбъркано мислене и липса на ценностна система, боклуци долни!!!! Заради такива като вас и ценностите, които се опитахте да наложите, в момента в България са почти тотално унищожени подрастващите.
4.
Жълтото паве
22.01.2017 15:32:56
0
1
Пълни глупости, народе, дойдат ли комунягите-продавайте активи и купувайте с левчетата

злато. Сорос направи милиарди по времето на Виденов.
3.
Разликата
21.01.2017 15:39:25
0
7
Вярно, но полицията в САЩ така действа срещу всички нарушители на законите - убийци, крадци, измамници, грабители, автоталибани и всякаква паплач включително и тези с голямо богатство и високи постове.
Когато и нашите полицаи станат защитници на закона а не на власта подобни призиви ще бъдат приветствани. За сега те си чакат пенсионирането и нито едното вършат нито другото.
2.
_nib_
21.01.2017 15:10:57
0
12
Соросоидите да бъдат обявени за терористи и само трепане ги оправя.По-твърди и капсуловани им са кратуните от на комунистите.
1.
НАБЛЮДАТЕЛ
21.01.2017 14:38:16
0
17
Точно така трябва да се действа срещу паразитите либерали и толеристи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури
Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик 
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори