×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето истината за починалото кученце в Бургас. Кой е виновен - клиниката или стопаните?


Ето истината за починалото кученце в Бургас. Кой е виновен - клиниката или стопаните?
Д-р Николай Митев твърди, че екипът му е направил всичко, за да спаси кученцето, но вече било късно
09 Януари 2017, Понеделник, 17:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Стопаните на животинчето не приеха назначеното от нас лечение на сериозно, категоричен е д-р Митев

"Лекарска немарливост или злощастно развитие? Бургаско семейство изгуби най-добрия си приятел".

Този материал публикува Флагман.бг тази сутрин. Позовахме се на читателски сигнал на Людмила и Атанас Недялкови, които не могат да преживеят загубата на домашния си любимец - 3-месечно кученце. Те имаха подозрения, че това е станало заради лекарска немарливост, защото са видели как медик поставя осем инжекции на малкото кученце, след което той издъхва буквално на масата във ветеринарната лечебница.

Запазихме името на клиниката в тайна, защото това бяха твърденията само на едната страна, не успяхме да открием оторизирано лице от другата, което да заеме официална позиция.

В свободните коментари на Флагман.бг обаче името веднага се появи, след което на редакционната ни поща получихме няколко писма от бургазлии, доволни от работата на клиниката. Става въпрос за клиниката "Вет Лайф", която се намира в бургаския ж.к."Зорница".

"Д-р Николай Митев (управителят на клиниката) спаси котката ми два пъти. Направи чудеса, най-вече втория път, когато животинчето изобщо не беше добре", написа наша читателка. Друг пък ни разказа как д-р Митев извършил уникална операция и спасил куче, нападнато от глиган. 

Сутринта не открихме д-р Митев, заради което го потърсихме отново няколко часа по-късно. Пред репортер на Флагман.бг той даде пълен отчет на събитията довели до фаталния край на 3-месечния Йорки.

„Кученцето за първи път постъпи в клиниката на 18 декември м.г. То беше записано под номер 2852. Собствениците забелязали, че е паднало на една страна и не реагира. Когато извършихме преглед установихме, че температурата на кучето е 36.9 градуса, като трябва да се има предвид, че долната граница на температурата при кучетата от тази порода е 37.5. От изследванията на кръвната картина установихме още, че Чарли има ниски стойности на еритроцити, хемоглобина и хематокрита. Това ни даде информацията за налична при животинчето анемия”, започва разказа си д-р Митев.

Оказва се, че 90-дневният Йорки страда от 3 различни, често срещани при малките кучета заболявания, всяко от които е животозастрашаващо – парвовироза, коронна вероза и диардем. Резултатите от проведените тестове са предоставени на собствениците още тогава.

„Кучето е било ваксинирано на 16 декември при друг колега ветеринар. Това означава, че то е прието при нас в едно коматозно състояние с 3 изключително тежки и опасни заболявания. При прегледа дори открихме въшки. Започнахме лечение, което продължи от 18-ти до 21-ви на същия месец и през този период кучето се е чувствало по-добре, започнало е да се храни и е било по-енергично”, коментира докторът.

Стопаните му обаче прекратяват лечението предварително, защото трябва да заминат за почивка. От клиниката им осигуряват всички необходими средства за продължаване на лечението в домашни условия и дават препоръка между Коледа и Нова година да се извърши контролен преглед. Това посещение така и не се осъществява, според протоколите в клиниката.

На 1 януари Людмила Недялкова звъни на колежка на д-р Митев, защото кучто се чувства зле. Поради влошените метеорологични условия е невъзможно кучето да бъде прегледано, но от клиниката й предоставят номерата на други 2 бургаски ветеринаря, откъдето също й отказват.

„В неделя (вчера) към 10 сутринта, г-жа Неделчева ми се обади отново по телефона и ми каза, че кучето не се чувства добре. Трябва да се има предвид, че неделя е неработен за клиниката ден. Препратих я на колежката д-р Лешева с идеята Чарли да бъде прегледан, независимо, че е извън работно време. По думите на собственичката кучето не е яло от 12 часа, когато пристига в клиниката, както и със констатирани хрипове. Сутринта е залитало и е имало разстройство с кръв”, обяснява Митев.

Д-р Митев отбелязва, че кученцето тежи едва 500 грама са приложени венозно глюкоза и глюкокофеин. Направена е рентгенова снимка и е констатирана бронхо-пневмония в начален стадий.

Стопанката е поискала да се направи топла клизма на кучето, която е извършена от д-р Лешева. Кучето колабира и започва реанимация с цел подържане на сърдечната дейност, но в крайна сметка почива.

„Кучето е с 4 поставени диагнози! В никакъв случай не е било „здраво и право”, както го описва госпожата под въздействие на емоциите си. На всичкото отгоре към това куче стопаните са се отнесли изключително безотговорно! Не само, че съм крайно афектиран от случилото се, но и в момента водя консултации с адвокат за евентуален съдебен иск за клевета. Искам да подчертая, че помощта оказана на това куче е извън работно време.  Много важно в случая е гражданите сами да преценят кой не е постъпил правилно в този случай с трагичен край”, категоричен е ветеринаря с над 20-годишен стаж.



В категории: Здраве , Животът


122
Коментара по темата
122.
анонимен
08.07.2021 15:23:14
0
2
бе те и за Байрон казват лоши думи ама всички там ходят. За всеки лекар, клиника ще има и добри и лоши мнениея. за съжаление собствениците как са тръгнали на почивка като знаят, че не е добре... и то на 3месеца. Жалко за милата душичка
121.
Ванеса
22.03.2021 16:38:54
1
1
Ако се нуждаете от кастрация и обезпаразитяване, евентуално от лека хирургична намеса на крайниците (бъдете мн предпазливи все пак)
.. може би някой доктор от Бургас ще се справи’ Но за по- специални случай пълен абсурт , отивайте навън. Тук само ти взимат парите напразно .. но какви хора ни управлявать че какви да са ни докторите и ветеринарите.. Все пак тук култура към животните няма / тъжно много тъжно .. Бъдете здрави и дано не ви се налага да посещавате тези измамници “ветеринари” !! А колкото до делото , спечелено дело срещу лекар , ветеринар няма .. Тук няма закони , това не е Америка , нека не забравяме .. а този Д-р Митев дано се вземе в ръце и когато неможе и не разбира от даден случай нека не се заема с него а да продължва да правя кастрация защото поне за това може би го бива))
120.
Доволен
23.05.2020 00:40:44
1
0
Аз пък съм много доволен от Ветеринарна клиника Д-р Пух която се намира в ж.к. Лазур зад блок Краставицата до спортната площадка.
119.
Димитър Стойков
25.03.2020 08:38:28
0
0
Благодаря на тези прекрасни лекари. Те спасиха моето куче. Истински професионалисти. Благодарности.
118.
Да
04.01.2019 17:51:15
2
2
Митев не е никакъв доктор
117.
Истината
17.01.2017 14:27:41
8
8
Стига сте се надлъгвали-в Бургас няма нито един добър ветеринарен лекар-само скъпи клиники и печалбари. Колко невинни животни и невинни хора си отидоха заради медицината в Бургас....не ми се говори...
116.
Недоволен
12.01.2017 17:01:18
8
7
Този доктор постави хиляда невярни диагнози на нашето куче. Биеше му по 7-8 инжекции на ден, изследванията бяха нелогични. Смених клиниката и ги повторих, оказа се че ни е лъгал, от 4 поставени диагнози имаше само 1 вярна. Не му се доверявайте сляпо, когато ви покаже лоши изследвания на вашия домашен любимиц се консултирайте и с друга клиника и ако е вярно, чак тогава правете лечението, което Митев ви е казал. Иначе е бог като лекар, но стана алчен и само гледа как да постави някоя нова доагноза за да капят парички. Жалко беше голям човек и специялист !
115.
Журналистически правопис
12.01.2017 15:00:49
0
6
"Те имаха подозрения, че това е станало заради лекарска немарливост, защото са видели как медик поставя осем инжекции на малкото кученце, след което той издъхва буквално на масата във ветеринарната лечебница."
Той, то или кой е издъхнал все пак?
Внимавайте.
114.
Недоволен клиент
12.01.2017 09:43:22
6
8
Доктор Митев да спре да си пише реклами, не го ли заболя ръката
113.
Димитър Тодоров
12.01.2017 03:06:24
6
10
Съжалявам за кученцето, но за мен в тази клиника работят изключително добри професионалисти!
112.
доволен стопанин
11.01.2017 22:03:17
5
12
аз също мога да кажа само добри думи за д-р Н.Митев.Спаси котатака ни, а предишният ни ветеринар предложи да го приспим.Само благодарности към този 1овек и екипа му!
111.
Пациент
11.01.2017 16:46:48
6
12
Когато водя кучето си в кабинета на д-р Митев, съжалявам че хуманната ни медицина не е на неговото ниво! Да, звучи като реклама,но е факт!
110.
Кучето Арчи
11.01.2017 16:45:57
1
16
Как така ще прекратиш лечението за да отидеш на почивка. Това малумен човек може да го направи. Определено вина имат собствениците. Когато детето ти е тежко болно отиваш ли на почивка!
109.
do 105
11.01.2017 16:07:47
2
8
ти да не си роднна на д-р Калудов кожодера -за смяна на една проста марля 5 на 5 см и един анкерпласт отгоре ми взе 50лева( петдесет лева)като работеше в Лайфа а сега май отишъл в прави цици или да оправя ерекции в Он-клиниката май-Гарван гарвано око не вади
108.
.,,.
11.01.2017 16:00:20
5
10
тез пишман доктори само $$$$$$$$$$$$$$$$$ виждат в животинките $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
107.
Николай Велев
11.01.2017 14:57:47
0
12
Случайно следя случая и не смятах да се включвам в коментарите, но нещата доста се разводниха и дори започва да намирисва на реклама. Искам само да напомня, че се касае за конкретен случай и това не е състезание за по- по- най. Има обвинен лекар в лекарска небрежност и моля коментиращите да се придържат към конкретния случай. Точните въпроси според мен ( без да съм лекар, но като дългогодишен съвестен собственик на кучета ) са: защо това куче с много диагнози не е хоспитализирано още първия път. Имал съм няколко пъти животни с парвовироза и до колкото знам единствения начин да се лекуват качественно е да са 24 часа на системи и да се наблюдават непрекъснато. Ако това не е обяснено правилно на собствениците вина носи лекаря, защото за всичко случило се след това е виновен той. Ако е обяснено, но собствениците са отказали хоспитализация са виновни те.
Другото което е странно е "топлата клизма" на умиращо животно и то по желание на собственика :) , въпроса ми е: ако собственичката беше поискала педикюр дали щеше да го получи. За първи път чувам тези заболявания да се лекуват така.
106.
123
11.01.2017 14:40:07
1
11
Безкрайно съм възмутена от част от коментарите по-долу. От статията става ясно, че собствениците на кученцето са предпочели да отидат на почивка вместо да го излекуват. Това си е тяхно решение с трагичен край, за който обаче само те носят отговорност, а не докторите направили и невъзможното за да им помогнат. Имаме много животни и всичките се лекуват при д-р Митев. За мен д-р Митев и целия му екип са невероятни професионалисти. Винаги са помагали, когато е било възможно. Не очаквайте чудо от лекарите, нима е възможно винаги да бъде спасен някой, независимо дали е животно или човек. Благодарение на екипа на д-р Митев и на него самия мога да кажа, че имах късмета кучето ми да доживее до 18 г. въпреки многобройните му болести, които лекувахме през годините. Считам, че злобните коментари по-долу са на хора, които или не познават клиниката изобщо, или не са си направили труда да се обърнат навреме към тях. И не разбирам, ако на някой му е скъпо да не ходи там. То има много места с некадърни доктори, където ще ви вземат по-малко пари. Но когато става въпрос за живота и здравето на някой, който би трябвало да обичате, това дали има значение. Всеки трябва да си носи отговорността за собствените решения. И ако ви е по-важно да отидете на почивка вместо да лекувате домашния си любимец, последствията са си за ваша сметка. Жалко за кученцето, че е попаднало на такива безотговорни и злобни стопани, ако беше при някой, който да го е грижа очевидно щеше да е още живо.
105.
Петя Калудова
11.01.2017 13:01:07
4
11
За мен клиника Вет Лайф е най-добрата. Д-р Митев, с колегите му са спасявали много кратно котето ми. Котето ми не е живо вече, защото страдаше от бъбречна недостатъчност. Но тези лекари направиха всичко по силите си. Преди всичко са човеци!Прекланям се пред тях и им благодаря! Много добри професионалисти, а не печалбари като други техни колеги!
104.
Гергана
11.01.2017 12:14:47
5
8
д-р Митев и екипът на болницата лекуваха котката ни. Много съм им благодарна за всеотдайността им.
В тази болница бе направена операция на кучето, за което се грижат съпругът ми и колегите му. То бе ударено от лека кола. Кракът му буквално висеше, може би се държеше само на кожа, гледката беше ужасна. Оперираха кучето в клиниката на д-р Митев. Сега една година по-късно няма и следа от счупването.
Д-р Митев, благодаря на Вас и екипът на клиниката за всеотдайността и грижата за любимците ни!
103.
Казах!
11.01.2017 11:07:10
5
10
Стига сте го разпъвали на кръст д-р Митев, той е най-добрият ветеринарен лекар в Бургас и сега всеки злобар и завистник се възползва от темата, за да хвърля кал по него. И хората и животните не сме безсмъртни, но му свалям шапка на д-р Митев за професионализма и го съветвам да не чете анонимни коментари...просто човешка злоба...но тя не го прави по-малко добър професионалист! Казах!
102.
Петя
11.01.2017 02:13:36
2
11
Моето куче почина от старост на 16 години през декември 2016 !През всичките тези години съм използвала изцяло и само услугите на д-р Митев и екипът му!Кучето ми беше блъснато от кола когато беше едва на 4 -5 месеца(лошо счупване на задните крачета) Беше делничен ден след 8 вечерта(НЕ РАБОТНО ВРЕМЕ)-мометално се свързах с него и той го прие на следващият ден беше насрочена операцията!Сложи му метални шини(пирони) и благодарение на този лекар и златните му ръце кучето ми ОЖИВЯ ТОГАВА! Така,че не мисля че лекарят е виновен в случая!Колкото и пъти да сме посещавали неговият кабинет винаги се е отнасял много добре!А отностно това че гледа като касичка на кучетата -специално към нас никога!Даже напротив-след няколко посещения за инжекции-ми даваше лекраства за в къщи (леченията не са евтини също както при хората) Изобщо с две ръце съм за ТОЗИ ЛЕКАР!
101.
didko
10.01.2017 20:50:14
1
4
Тоз пияния Стойнов още ли се смучи кучкарите
100.
до д-р Митев
10.01.2017 20:40:25
10
10
д-р Митев касовия апарат да не си го Скрил в мазето , нещо се все него намираш
99.
до д-р Митев
10.01.2017 20:33:37
13
7
д-р Митев кажи какво ги правиш толкова много мангизи, 1 000 на ден удряш ли , колко клиники отвори 3 -5-10 -20 международна верига ................... Велик Бизнес МЕН син Евала
98.
Валя Ташева.
10.01.2017 20:16:02
6
14
Абсолютни професионалисти в работата си- това е моето мнение за целият екип на д-р Митев. Помогнаха на кучето ми и продължават да го правят. А за д-р Албена Лешева нямам думи- щом моето куче е влюбено в нея!Така че спрете да клеветите хората, които ни подават ръка!
97.
Някоя си
10.01.2017 19:44:19
3
12
Да! Бях доволна от д-р Митев преди да отвори клиниката си в "Зорница". Откакто я откри гледа на животните като на касички. Да! Спасявал ми е животно, но това беше в доброто старо време когато работеше в клиниката си ул. "Карлово". Но...С чиста съвест мога да кажа, че точно той умори кучето ми. След като диагностицира раково заболяване ни караше всеки ден да ходим в клиниката за да ни постявя инжекции. 20 лева на визита. Така цеели 15 дни, докато кучето една нощ започна да повръща кръв. Звънях му. Вдигна и репликата му беше: "Мога да отворя само за да евтаназирам". Това може ли да е вет? Настоявам да му бъде отнето правото да лекува животни!!! Не е морално да си играеш с живота им... Няма значение, че не са хора!
96.
aliz
10.01.2017 19:12:24
7
10
Благодаря на д-р Митев

Благодарение на неговите грижи, въпреки многото здравословни проблеми, кучето ми доживя до достойни старини в добра форма

Изключителен специалист
95.
Миглена П.
10.01.2017 18:41:53
3
9
Виновни са стопаните! Ползвам услугите на тази клиника и съм категорично на нейна страна! ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!! А на безотговорните мърлячи им е най- лесно да си измият ръцете с клиниката!!!
94.
...
10.01.2017 17:57:32
3
8
Кастрирахме си кучето там без никакви усложнения всичко беше наред. Имаше и фалшива бременност и докторът отново за 1 седмица ни изписа антибиотици и всичко беше наред.
93.
НИК
10.01.2017 17:52:53
2
2
УТРЕ /11.01.2017/ В БУРГАС Е НЕУЧЕБЕН ДЕН!!!
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2395
92.
ДО КМЕТА Д.НИКОЛОВ
10.01.2017 17:19:39
4
4
КМЕТЕ, ПРИЗОВАВАМ ВИ СПЕШНО ДА УДЪЛЖИТЕ ВАКАНЦИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ С НЯКОЛКО ДНИ!!!
*ЦЯЛА БУРГАСКА ОБЛАСТ Е ПАРАЛИЗИРАНА С БЛОКИРАНИ И НЕПРОХОДИМИ И ОБЛЕДЕНЕНИ ПЪТИЩА!
*ВСИЧКИТЕ МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА СА НЕПОЧИСТЕНИ И ОБЛЕДЕНЕНИ!
*АКО, ВИЕ НЕ УДЪЛЖИТЕ ВАКАНЦИЯТА ЩЕ ИМА И ЛАВИНА ОТ ПТП-А В БУРГАС И ОБЛАСТТА ,ПОРАДИ ОБЛЕДЕНЕНИТЕ УЛИЦИ В КОМБИНАЦИЯ С НЕОПИТНИ И НЕПОДГОТВЕНИ ЗА ТЕЗИ УСЛОВИЯ МАЙКИ С ДЕЦА, КОИТО ЩЕ ТРЪГНАТ СУТРИН РАНО С КОЛИТЕ!!!
*А, СНЕГОВАЛЕЖА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И В ЧЕТВЪРТЪК ВКЛЮЧИТЕЛНО!!!

***МОЛЯ ВИ ДА ВЗЕМЕТЕ ПРАВИЛНОТО И НАЙ-РАЗУМНО РЕШЕНИЕ!!!
91.
ana
10.01.2017 16:59:49
14
7
Айде махайте таз статия да не му гледаме грозната мутра на тоз печелбар
90.
Чубиса
10.01.2017 15:48:05
4
4
Само Чубиса от Шуменския пазар ще ви обясни има ли кучето панкреас или няма. И то безплатно!
89.
Mimi
10.01.2017 15:39:00
5
14
Най-добрите ветеринари които познавам
88.
K_IVANOV
10.01.2017 15:33:08
4
16
Защо не пишете колко хора умориха бургаските лекари, ами се нахвърлихте върху най-известния ветеринарен лекар в града.... От 15 години водя кучето си при Митев и виждам как непрекъснато инвестира в модерна техника и обучава екипи от млади и можещи ветеринари! най-искрено му се възхищавам на професионализма и го поздравявам за това, което прави!
87.
ЪРЪМЪНУРКУР
10.01.2017 13:59:27
12
16
КОЛКО ПРОСТ, МАЛОУМЕН И УМСТВЕНО ДЕГРАДИРАЛ НАРОД ИМА В БУРГАС, ЩОМ НАЙ-КОМЕНТИРАНАТА И ОЧЕВИДНО НАЙ-ВАЖНА ТЕМА В БУРГАС Е ЗА УМРЯЛО КУЧЕ!!!!!!!!!
НЕ Е ИСТИНА...............???!!!А, БУРГАСКИТЕ ЦЕНТРАЛНИ УЛИЦИ ТЪНАТ ЛИ ТЪНАТ В КУЧЕШКИ ГОВНА ЗА КОЕТО СА СИ ОТГОВОРНИ ИЗЦЯЛО ЗГОВНЯНИТЕ ИМ СОБСТВЕНИЦИ ,КОИТО НЕ ЧИСТЯТ СЛЕД КУЧЕПОДОБНИЯ СИ ДОБИТЪК!!!!!!!!!!!!!!!!
86.
До 78 и 72
10.01.2017 13:46:12
9
9
Имам 2 големи кучета и двете са пациенти на Митев и съм страшно доволен от него и мога да ти кажа,че въобще не е комерсиален, загрижен е за животните и винаги прави намаления на редовни посетители а да не говорим ,че е най-добрия в Бургас.Относно д-р Дулитъл може да са добри хора,но определено не стават за ветеринари.Умориха кучето на жена ми и знам още много простотии от тяхна страна.
85.
Винаги ще има ЗА и ПРОТИВ
10.01.2017 12:17:43
4
11
Винаги ще има ЗА и ПРОТИВ лекари и това е нормално. Има случаи, в които и най-добрите специалисти не могат да помогнат.
Когато женската ни немска овчарка имаше сърдечни проблеми след раждане, Д-р Митев беше единствения, който се нае да я оперира. Не сам разбира се, а с един кардиолог. Спаси кучето ми от сигурна смърт. Виждала съм как от котка вади камъни с големина на орех. Невероятен специалист и обича животните.
Преди две години точно д-р Митев и екипът му спасиха котката на моя мъж.
Относно заплащането: Всеки решава колко струва труда му.
84.
Мнение
10.01.2017 12:12:08
3
12
Изключителен професионалист е д-р Митев! Няколко пъти спасява живота на кучето ми! Не се нахвърляйте върху толкова добър лекар с омраза или завист! Грозно е!
83.
Собственичка на куче
10.01.2017 12:06:11
5
11
Д-р Николай Митев е най-добрият ветеринарен лекар в Бургас-знам от опит,защото имам куче и съм посещавала и др. клиники. Това е голям професионалист и човек,който истински обича животните. А относно описания случай-има много психично болни собственици на домашни животни, които не се грижат за тях и това вече е често явление и за съжаление животните не са защитени по никакъв начин от това в България...жалко
82.
Миша до 81
10.01.2017 11:41:30
4
10
Останах с впечатлението че сте завели на преглед кръстоска между медуза и бенгалски тигър. Хем гнус, хем страх.
А сега по същество. В тази клиника работят отлични специалисти. Нямам никакво съмнение, че повода за кончината на горкото кученце е по-скоро в неспазването на указанията по лечението. А те се дават за да се се спазват стриктно. Не може да ходиш да почиваш, като имаш такъв проблем. Несериозно е.
81.
fifo
10.01.2017 11:03:27
3
12
Личен опит с въпросната клиника. Взехме си коте от улицата и понеже е близо го заведохме там. Установиха, че е с кожно заболяване и едва ли не е прокажено. Имах чувството, че направо ги е гнус и страх, нас ни наплашиха. Бяхме на косъм да го хвърлим пак, но отидохме при други доктори - професионалисти, успокоиха ни и набързо го излекуваха.
80.
До 79
10.01.2017 10:37:52
5
6
Ей тъпа кука гнусна..онучено куче в митницитр няма ве проста куко !!! Пушим трева В ЛЕТИЩЕТО, КУЧЕТО ИМ МИНАВА И НИЩО. Ебаси малоумнитр дето са в МВР-СВИНЕ
79.
@@@@@
10.01.2017 10:07:09
13
6
Голяма драма покрай едно куче. Ще се разплача всеки момент. В гръмко преименуваните УМБАЛ в Бургас хуманните, а може би ветеринари с дипломи за доктори ежемесечно "излекуват" по няколко пациента ВОВЕКИ. Обичайна практика е да ги пратят за домашно лечение за да не им берат гайлето в самата УМБАЛ. Не че мразя животните, но това вече е прекалено да занимавате хората с кученце на 3 месеца. Поне да беше някакво обучено служебно куче от митниците или гранични, а така ?!
78.
Симона
10.01.2017 10:06:18
11
11
Миналата година преди коледните празници, късно вечерта кученцето ми (йорки) се почувства много зле и не можеше да диша. Телефона на д-р Митев в Интернет беше оставен като денонощен и си позволих да му звънна, за да искам помощ, тъй като в нашия прекрасен град се оказва в последствие, че няма нито една денонощна клиника! За съжаление държанието му беше отвратително нагло и неуместно! В крайна сметка се свързан с клиника в Стара Загора и бях готова да пътувам веднага през нощта до там само и само да го спасят. В последствие се свързан с докторите от клиника "доктор Дулитъл", които го спасиха. Оказа се с остър ларенгит! Всички доктори в клиника "доктор Дулитъл" са преди всичко, хора обичащи животните, компетентни и заинтересовани за стстоянието на животинките! Безкрайно съм им благодарна! А, Митев не искам да го чувам до края на живота си!
77.
ПАВЛИНА
10.01.2017 10:06:01
3
15
ТОЗИ НЕЩАСТНИК МИ УМОРИ МОПСА.
76.
3
10.01.2017 10:05:34
1
9
Усещате ли как двете страни са наспамили коментари
75.
miko
10.01.2017 09:43:45
10
3
Този доктор Митев на снимката има клиника но в Лазур.
В Зорница също има доктор Митев но е друг човек.
Объркахте пак нещо Флагман.
74.
Гошо
10.01.2017 09:43:15
6
7
Голяма работа умрели няколко лкучета и доктора виновен.Митев все пак не е господ нормално е като не спазвате указанията който ви е дал или като ги карате в последния момент.
73.
Бургас 2
10.01.2017 09:37:27
6
14
Преди повече от 18 години се сдобихме с първото си куче. Нямахме никакъв опит и се доверихме на лекаря, който ни препоръча собственика на майката, от когото го взехме. Оказа се д-р Николай Митев. И за ден не сме съжалявали. Винаги е бил отзивчив и ни е помагал и благодарение на него и на грижите на колежките от екипа му, както в Лазур, така и в Зорница, първото ни куче живя 16 години. Когато имаше сериозен проблем около 10-тата си година, го оперира по спешност по Коледа, за което сме му много благодарни. В тази клиника обслужваха и второто ми куче. То също живя щастливо и в добро здраве цели 15 години. Малкият, когото имам отскоро, пак е пациент на Vet Life.
А за семейството - съчувствам им за загубата, наистина е тежко. Но когато някой е част от семейството ти и го обичаш, не чакаш да започне да пада от болест и слабост преди да потърсиш помощ и не се правиш на по-голям доктор от лекарите.
Така че:
БЛАГОДАРЯ, д-р Митев, на Вас и на екипа ВИ!
72.
Мопс
10.01.2017 09:14:54
5
15
Познавам го много комерсиален. Интересува го как да ви прибере парите. Много мазен. Само НАП ще го оправят.
71.
Пепо
10.01.2017 08:43:26
6
13
Не си карайте животните при тоя и на един приятел кучето уби тоя
70.
aphex
10.01.2017 06:44:06
6
10
Не зная за д-р Митев, но една млада жена там ни изписа скъп и неефективен шампоан за нашият померан. Бяхме чували добти неща за клиниката, отидохне защото кучето бе с обриви по корема. Жената направи впечатление, ме знае за какво става дума-говори ни 20 мин. Изписа един турски шампоан за 25лв + преглед . От него стана още по-зле. Отидохме на друг ветеринар-изписа ни подобен шампоан по-евтин с 10лв и каза, че турският е боклук. След две измивания проблема изчезна.
69.
До 59
10.01.2017 01:10:27
7
15
Явна е антипатията ви към доктор Митев, но истината е че той знае и може да работи! Помагал е много пъти на животинките ми и без намесата на някой друг ! Доктор Митев винаги е реагирал изключително адекватно на всяка ситуация!!! Аз също се занимавам с медицина , така че мога да направя изводи за него и екипа му! А те са само положителни!!!
68.
Ринго
10.01.2017 00:50:11
5
11
Абсолютни новаци в гледането на куче(джак ръсел териер)бяхме и се доверихме на д-р Митев.Голяма грешка.
На коремчето му се появи подутина,която той определи като недоразвит тестис...
Оказа се, че това е забил се осил преди време и кучето само си изгриза корема да се освободи от болката.Когато го заведох по спешност,имах късмет,че имаше специалист от Стара Загора.Той взе нужните действия и спаси моето куче.
Митев стоеше до доктора като ученик-гузен.
Не знам на докторчето от Стара Загора името,но съм му много благодарен.
67.
Qa
10.01.2017 00:35:28
0
2
Ааааааа Реджеб
66.
Байрон
10.01.2017 00:18:05
4
10
Байрон са номер едно в това до окупират от рано сутрин улица Екзарх Йосиф с разни идиоти дето си носят животните там и заемат целия тротоар. Много интересно що няма паяк за тях????? И майките с количките от де да минават като от едната страна е синя зона без тротоар а от другата страна по тротоара е пълно с коли на клиенти на Байрона????!?!?!?!?!??!
65.
Анонимна!!!
10.01.2017 00:12:23
4
10
Не искам да си спомням за кошмара който преживях с моето кученце,но не може един човек който се пише за ,,витеринар,, да лекува животното за проблеми със ставите,татой дори не и направи снимка за да види какво и има,а всъщност животинчето да е със бъбречна недостатъчност!Този лекар ,,ветеринар за мене не е ветеринар,,
64.
благодарен
10.01.2017 00:05:11
8
12
Престанете с глупостите! Д- р митев е невероятен специалист, търсен не само от бургазлии, а и от много хора от областта, спасявал е множество животни, а е помагал и на много от стопаните да осъзнаят отговорността и любовта към питомците им. Болно ми е да се говорят лоши неща за този страхотен човек и то от злобни и дребнави хора. Докторе бъдете над тези завистливи хора от! Прекланям се пред вас и вашия екип!
63.
IZMAMNICI
09.01.2017 23:32:40
3
13
ot vsi4ko kazano na " d-r " Mitev , razbiram samo , che negovoto rabotno vreme e mnogo po cenno i vajno ot jivota na negovite pacienti ili po skoro za nego BANKOMATI , s tezi ceni na koito raboti se sravnqvat na cenite v USA , NO NE I UMENIQTA MU, MOLQ VI RABOTETE PO SAVESTNO , PAK SHTE IMATE DA LAPATE MANGIZI NO PRAVETE HORATA I JIVOTNITE IM PO SHTASTLIVI KATO PORABOTITE VARHU RABOTATA SI I CENORASPISA SI ! NE VSI4KO E RABOTNO VREME I PARI
62.
So
09.01.2017 23:26:59
2
1
Da gradskiq kenef e 50stinki
61.
&#&#&%@%@%@%&@&
09.01.2017 23:26:08
1
1
¢€<€<€££€¢€€¢¢€¥€¥€£€£€£¥¥¥¥£}€£€££€££€£€£€£€¢£€ω€⊙€⊙€¤€€ω€⊙€℉€℃€§€§§€§€§§€§€℃€℃℃€℃€℃§§ω§®§ω§ω§ω§§ω|ω|®|®|®||®°®°®|®°||ω|ω||°ω°ω°®°°°ω°℃ω||||||°®°®°®°®°®°°®°®°®|®°°®°®°®°°ω°ω°ω°°ω°ω°®°®|®°®°®°®°®°®°ω°ω°°ω°
60.
burgas
09.01.2017 23:07:50
4
7
tezi hora lekuvat kucheto mi ot 12 godini i vinagi sa bili na nivo
59.
До 57
09.01.2017 22:02:43
3
1
А гостуващ старозагорец имаше ли за операциите?
58.
az
09.01.2017 21:57:47
0
2
abe moje da se pomogne na po-mladi jiwotni.na moita kotka na 15 godini ni6to ne pomognaha.doide li mu wremeto na jiwotnoto,nqma spasenie
57.
Нели
09.01.2017 21:55:10
9
17
Доктор Митев е един от малкото добри специалисти останали в България!! Спрете да го опоручавате с грозните си коментари!!! Спаси и двете ми кученца , имам питбул и английски булдог , като операциите бяха успешни!! Благодаря на доктор Митев че го има!!! Пожелавам му спорна работа, благодарности у на целият му екип , всички са страхотни там !!!!
56.
####
09.01.2017 21:38:41
8
18
Скубач на пари не сме доволни от услугите му злоупотребява много за пари е цялата работа
55.
####
09.01.2017 21:38:41
4
12
Скубач на пари не сме доволни от услугите му злоупотребява много за пари е цялата работа
54.
####
09.01.2017 21:38:41
5
9
Скубач на пари не сме доволни от услугите му злоупотребява много за пари е цялата работа
53.
Д
09.01.2017 21:38:21
1
6
Даниела добре че нямаш мопс
52.
благодарна
09.01.2017 21:38:21
7
10
клиниката спаси немската ми овчарка, приеха ни посред нощите,по спешност -ухапване от пепелянка.. овчарката ми издъхваше , но благодарение на няколко часова антишокова терапия кучето ми беше изписано в добра кондиция.продължихме лечението в къщи стриктно според препоръките и слава на Бога кучето ми е живо и здраво.цената на лечението беше повече от приемлива имайки предвид среднощния прием и инжекциите за 5 дена напред.благодаря на др.Митев и младата лекарка , която се погрижи за Крюгер
51.
Даниела Сливовска
09.01.2017 21:34:20
6
10
Ползвам услугите на тази клиника и съм много доволна. Винаги са били много мили и адекватни с нас. Продължавам да им имам доверие и да им вярвам!
50.
Az
09.01.2017 21:33:46
1
8
А тоз не е ли Реджеб веждата е цяла
49.
шуша
09.01.2017 21:33:19
7
7
моята булонка на 11години е на абонамент при митев ,няколко пъти е лекувал кучето ми и съм много доволна .последния път беше преди няколко месеца имахме проблеми с анални жлези ,болките са ужасни ,кучето виеше от болки ,веднага по спешност при митев и само след минути кучето ми живна ,удари му три инжекции наведнъж.Някога може и да грешат докторите ,но досега 11години сме доволни
48.
И аз съм с вас
09.01.2017 21:30:17
17
9
Ще се консултира с адвокат. Хахахаха насра се ветеринарчето. Алчен много алчен.
47.
e
09.01.2017 21:05:12
7
21
Могат хората и го правят.Учили са за това,инвестирали са за това,работят...А ти мечтателю защо не направиш милиони,ами пишеш тук като жалка писарушка,А?Нямаш дупе за това...
46.
.,,,,,,,,
09.01.2017 20:57:42
10
4
Познавам доктори,зъболекари,ветеринари с имоти за няколко милиона хотели,вили,апартаменти, с по 1000 декара ниви !!!!!!!!!!1
45.
недоволна
09.01.2017 20:56:38
13
17
Този Митев да си затваря клиниката по-добре, и без това не си разбира от работата и само умаря животните!! Беше вкарал страшна инфекция след операция проведена от него..на котката ми, а бяхме дали чувал с пари, след това реши,че трябва да се ампутира!! Айде малко по-сериозно!!
44.
...,,.
09.01.2017 20:53:50
4
16
Най-много укрити данъци в България правят "Докторите","Адвокатите" и Нотариусите. Някой да е ходил при тях и да са му дали касова бележка ???????????
43.
ей
09.01.2017 20:51:31
6
8
Клиника Анимо е пълен ФАЛШ.Не подвеждайте хората.Срамота е!!!
42.
Цв.
09.01.2017 20:51:10
1
4
Цветелина в гооляма грешка си попитайте кой може да направи ехокардиография
41.
Цветелина
09.01.2017 20:47:48
7
7
Клиника Анимо няма толкова големи специалисти Байрон когато беше Роза там оперира всички кучета на Бургас и половината измряха чувала съм само добри отзиви за Митев никога не съм ходила при него за мене ветеринарният доктор и човек е Стоян Георгиев специалист и човек
40.
до 37
09.01.2017 20:34:17
1
8
Опааа Ако се видиш в Огледалото ще видиш един АЛЧЕН подъл ПОМИЯР на 2 крака
39.
до НАП- ДАНЪЧНИТЕ
09.01.2017 20:31:41
3
13
До НАП-ДАНЪЧНИТЕ направете РЕВИЗИЯ на Всички Ветеринари,Хуманни Доктори и Зъболекари -и техните семейства в Бургас и България-ще откриете милиони укрити мангизи
38.
do 37
09.01.2017 20:31:35
11
10
Ти и помиярите ти къде се лекувате бе цървул? На Марс ли?Да,ще плащаш като поп.Хората са учили за това и са инвестирали за това,а ти какво си направил? Дребна жалка писарушка...
37.
сдсф
09.01.2017 20:29:14
10
11
Всички Ветеринари и Хуманни "Доктори ,Докторки и Зъболекари-ки" в Бургас са Алчни и Подли Говеда
36.
до 32
09.01.2017 20:25:14
0
3
Ей ,кой е този д-р Георги Митев бе? Или сега ставаш от сън!!!
35.
до д-р Стоян Георгиев
09.01.2017 20:24:26
3
4
д-р Стоян Георгиев научи се ,че Ерлихиоза се лекува с Доксициклин а не с "Химиотерапия" !
34.
до 30
09.01.2017 20:22:56
2
3
Ти ветеринар ли си,или чичко гугъл ти помогна в "перфектната си" препоръка,А?
33.
pitam
09.01.2017 20:22:38
5
3
куче в дрешки куче ли е ?
32.
до д-р Георги Митев
09.01.2017 20:22:09
4
6
д-р Георги Митев от Агенцията по Храните ,научи се ,че ухапване от кърлеж се лекува с ДОКСИЦИКЛИН а не с АУГМЕНТИН !!!
31.
Читател
09.01.2017 20:19:52
2
1
Работата тука е, гузен негонен бяга. В предния репортаж не се споменава имена.
30.
д0 Д-р Митев
09.01.2017 20:19:47
4
9
д-р Митев- научи се ,че трихофития се лекува с къпане с разтвор на варова-сяра ,а не с безполезните ти ваксините !!! варовата-сяра е стотинки а безполезните "ваксини" сумати мангизи !!!
29.
Gocho
09.01.2017 20:17:06
22
19
Хората умират от студ и глад те ни занимават с някакво куче.Тоя народ полудя.
28.
брей
09.01.2017 20:16:43
12
36
Ама то голяма драма стана с този помияр.Ами цървули,като ви е болно месоядното,не ходете на почивка и да усложнявате с дни положението му,а вземете отрано адекватни мерки.Ако детето ви беше болно,пак ли щяхте да ходите на почивка и после да обвинявате лекарите,че е станало проблем?И второ,доктора се е отзовал в извънработно време за да помогне и вие пак недоволни,ами цървули сте си бе хора това си е!Аман от недоволници!!!
27.
Олеандър
09.01.2017 20:10:44
3
4
Питайте и Байрон за булдог по спешност.
26.
w
09.01.2017 20:09:57
15
7
Невероятен специалист е Д-р Митев.И едно малко уточнение...клиниката е в Лазур,а не в Зорница.
25.
пенс
09.01.2017 20:08:21
6
2
Абе, питона ми нещо на лежане го удари, посочете ми добър лекар или направо да му търся магьосник!
24.
.
09.01.2017 20:07:40
9
9
БАЙРОН СА НОМЕР ЕДНО.НЕ КАЗВАТЕ НИЩО ЗА БАЙРОН ЗАЩОТО ВИ Е СКЪПО И НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ОТНОШЕНИЕ И МЕДИЦИНА.ПРИ МИТЕВ СМЕ КАРАЛИ МНОГО КУЧЕТА И САМО ЛАПА ПАРАТА.А ЧЕ ЩЯХА ДА ГО ТРЕПЯТ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЖИВОТНИ ИЗТЪРВА.
23.
Oleandar
09.01.2017 20:06:53
6
4
Силно казано комптентен, направете теста с булдог по спешност
22.
D.M.
09.01.2017 20:04:00
7
15
Изключително добър професионалист.Компетентен и отзивчив!Взима всеки случай присърце!
21.
Mega mega
09.01.2017 20:00:42
9
10
Как може да допуснат да умре ???Горкото кученце!Боко Борисов къде беше,защо не помогна?Утре национален ден на траур!
20.
Haha
09.01.2017 19:57:41
9
8
Надя, Георги не губете време следващия път , само клиника Анимо в центъра, всичко друго е знахар. Поне погледнете с какво оборудване работят!
19.
Надя
09.01.2017 19:51:02
7
17
Д-р Митев единствен постави точна диагноза на моето чихуахуа, което беше в много лошо състояние, след като бях обиколила целия град и дадох една торба пари! Само той успя да го спаси!
18.
Георги
09.01.2017 19:47:46
8
11
Тия в клиниките са повече търговци от колкото лекари ,а който не е доволен от тукашните ветеринари на час и половина е стара загора идете в унивеситетската клиника да видите за какво става въпрос като обслужване и професионализъм не един доктор всичколог а профилирани по специалности.А за Бургас единствения който само лекува без да продава храни и аксесоари на ул.Сливница между Калоян и Дебелт.
17.
Доктор Дулитъл
09.01.2017 19:46:56
7
2
░░░░░▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄░░░░░
░░░░█░░░░░░░░░░░░░█░░░░
░░░█░░░░░░░░░░▄▄▄░░█░░░
░░░█░░▄▄▄░░▄░░███░░█░░░
░░░▄█░▄░░░▀▀▀░░░▄░█▄░░░
░░░█░░▀█▀█▀█▀█▀█▀░░█░░░
░░░▄██▄▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄██▄░░░
░▄█░█▀▀█▀▀▀█▀▀▀█▀▀█░█▄░
Да ама не
16.
Иван
09.01.2017 19:45:10
7
14
Много добър доктор кучето ми беше много зле сас анемия и той го оправи
15.
Караман
09.01.2017 19:44:31
5
10
Като доктора е толкова добър попитайте го дали може да оперира булдог по спешност
14.
Сиси
09.01.2017 19:44:08
12
19
Най-добрия ветеринар е до Бакарди ! Митев е алчен и е повече прехвален, от колкото е нужно
13.
АРКАН
09.01.2017 19:40:25
35
14
Мама ви дайба малоумна тъпа това са жовотни не казвам да се отнасяте с тях зле,кой живот тежи повече на човека или на кучето?Ко са препалосвате вразумете се малоуници,майка не ви е раждала вас а кучка.Майка ви дайба хорта в България умират вий з акучето милеете.Утре вий същите дето коментирате ще се мъчите,а докторите ще спасяват кучета.
12.
Внимание
09.01.2017 19:36:53
17
15
В БУРГАС ,А И В РАДИУС НА 400 км ИМА САМО ЕДИН ВЕТ И ТОВА Е КЛИНИКАТА НА ИЗХОДА НА КИНО СЕПТЕМВРИ. ВСИЧКИ ИЗПРАЩАТ КРИТИЧНИТЕ СИ ПАЦИЕНТИ ТАМ.
11.
тодор
09.01.2017 19:32:32
9
19
Най добрия доктор
10.
Доктор с една вежда
09.01.2017 19:30:20
1
7
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
9.
Недоволна
09.01.2017 19:27:38
7
13
А моята котка я умори !
8.
Димитър
09.01.2017 19:21:02
7
18
Откакто имам куче го водя там за абс. всичко и не съм имал оплакване нито от доктора, нито от екипа му.
7.
Бацко Ясна Поляна
09.01.2017 19:15:22
7
27
Аз пък съм много доволен oт д-р Митев. Спаси ми овчарката. Беше се подул Батман и си заминаваше. Да е жив и здрав доктора и докториците край него :)
6.
*********
09.01.2017 19:14:06
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
09.01.2017 19:11:10
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Didi
09.01.2017 19:10:01
7
22
На мен ми помогна за котката ми. Доволна съм. Благодаря.
3.
Тревога
09.01.2017 19:08:03
30
25
Нищо ново за Митев Боклук мръсен
2.
So
09.01.2017 19:05:07
2
2
Dae vzeh technost za chistachki
1.
+&%&+$%&$&
09.01.2017 19:04:33
2
5
@$&%%#+#&#&+@+#&+#+#%+@%#%#+@$&@+@%#+#+#&+#+#%#+@&%#&#&#&#&#&&#&#+#&#+#&+#&#&#&#&%#+#$@&$@+%#&#+#%#&#&%@+@%#&#&&#+#%#&#%#&#&#&#%&#&#&#&#&#&#&#&#&+#&#%#&#&&#&#&#%&@$@&&#%#%#+&#&#+#%#&#+%#%#&@%%@%@%@%@%%@%#&#&#&#&&@%%%@%!%#&+#+#&#%&#&#&#%!%&@&#&&@%@&!%&@&@%@&@%%@%@&@&@%%@&@&_&@&%_%@$%@&@%@%%@%@%@&@&&@%@&@&@
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори