×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бесен екшън! Юлиан Вергов преби автоджамбазин, опитал да му задигне колата


08 Януари 2017, Неделя, 18:34 ч.

Грозната сценка се разиграла точно в коледната вечер

Юлиан Вергов преби крадец на коли, опитал да задигне неговата. Навръх Коледа двама апаши се опитаха да разбият колата на актьора, само че той ги спипа на място и залови единия досущ като щатско ченге, пише "Уикенд".
В коледната вечер Юлиан имал покана за гости при свои близки приятели и на път към колата си, видял, че около в нея се суетят двама човека. Без да се изплаши или пък да започне да търси съдействие от органите на реда, популярният актьор решил да вземе нещата в своите ръце, особено след като забелязал, че единият от джамзаците му дърпа с всичка сила радиокасетофона. Юлиан се затичал към тях и докато единият успял да избяга, другият попаднал буквално между юмруците му. Театралът сграбчил за яката апашът и започнал да го налага с все сила. Между ударите шурнала кръв от разбития нос на крадеца и погнусен от ситуацията Вергов го пуснал да избяга.

След екшъна звездата от малкия екран огледал автомобила си и видял, че апашите са разбили шофьорската му ключалка, откъдето влезли. Други щети и липси нямало, макар в жабката на автомобила да имало цифров фотоапарат, както и малка сума пари в евро. За злополуката Вергов не искал да докладва в районното РПУ, разочарован от работата на полицаите по време на предишни дребни кражби. Досега автомобилите му са ставали обект на похищения 4 пъти, а крадци са разбивали и апартамента му два пъти само в рамките на миналата година.

„Не ме е страх да скачам на бой и това е най-голямата ми сила срещу опонент, защото има силни хора, но плашливи. Излизал съм с голи ръце да се бия на магистралата и с две варненски мутри, които изскочиха от джипа си заедно с бухалки и пак аз ги надвих”, разказва лошото момче на театъра.



6
Коментара
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 2
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
6
Коментара по темата
6.
Niki
08.01.2017 23:10:26
6
6
До номер 5:
Само коментираме, поне аз, написаното в статията, от което излиза, че едва ли не господина е попилял две мутри с голи ръце, а после от малко кръв се е погнусил! Отделно от написаното не става ясно бил ли го е, заловил ли го е и изобщо, какво точно е станало! А, относно големите мъжаги - точно статията насажда, че господина е голям "мъжага", от което не виждам, кой точно има полза! Няма да коментирам израза, че не бил се обадил на полицията, защото бил разочарован от действията им! Аз също съм разочарован от действията ми, защото и на мен два пъти са ми разбивали колата, за да крадат и един път самата кола опитваха да откраднат! Това не значи обаче, че не следва да се сезира полицията, защото това и е работата и тя трябва да си я върши! Наше задължение, като граждани, е да оказваме "натиск" върху обществените институции и служби, които следва да се грижат за спазване на обществения ред и законите, а не да ги "освобождаваме" и да им "спестяваме" работа, понеже не сме доволни! Именно, защото не сме доволни, трябва с още по-голямо усърдие да си търсим правата и да искаме, тези органи и институции да си свършат работата, защото с нашите данъци им плащаме техните заплати. Имаме право да изискваме да си свършат работата! Оправдания от типа - "малка ми е заплатата" не вървят! На повечето хора заплатата не е по-голяма, но си я работят работата съвестно. Когато всеки си върши задължеията съвестно, ще има резултат и ще живеем в по-добра държава! Проблема е в "чипа"! А, това, че е набил крадеца, ако е така наистина, си е самоуправство, по смисъла на НК и е наказуемо, не че много хора не го правят, не че сигурно и аз няма да го направя, но в нормална държава не следва да е така! Отделно, ако се случи, няма да го афиширам по медиите и да се бия в гърдите, че съм голям бияч!

п.п.: Извинявам се, но повод за геройство и гордост ли е израза "...Не ме е страх да скачам на бой и това е на-голямата ми сила срещу опонент..." ? Господина е публична личност! Нали все си говорим, че има насилие сред подрастващите, че примера, който им се дава е лош, че има твърде много насилие по улиците и в живота, че трябва да се следва добрия пример ... ? Е, супер пример! Известния актьор Вергов наби крадец, значи аз мога да набия съученика дето ми взе химикала ! Защо той да може, а аз не! Не това е начина в правовата държава!
5.
до 2,3,4
08.01.2017 18:13:02
6
17
вие сте "ГООООЛЕМИ мъжаги". еваллллллла.
4.
Niki
08.01.2017 16:39:35
11
11
В заглавието казвате, че то е пребил. После в текста започвате с думите, че е заловил крадеца, после че го е пребил, а накрая го пуснал да си ходи. Айде уточнете, какво точно е направил. Заловил ли го е, бил ли го е, изпратил го е да си ходи по живо, по здраво ... ;) И като е такъв бияч, дето с голи ръце мутри с бухалки надвива, да го направим министър на вътрешните работи :) ! Мачка мутрите, а от малко кръв се гнуси и пуска крадеца да си ходи ?!!! Айде стига вицове! Сигурно и пари за такси до болницата му е дал ?!
3.
Чък Вергов
08.01.2017 16:11:20
14
14
И като се събудил разбрал че гащите са мокри...
2.
pff
08.01.2017 16:07:09
19
19
И по коя телевизия ще дават филма?
1.
LUDVIG VON MISES
08.01.2017 16:06:03
1
15
Sega razbirate zasto triabva da ima svoboda na orujieto da sis nosim orujie zashtoto policata SPI!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч!
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори