×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На новогодишно парти в Истанбул: 39 загинаха след въоръжено нападение от „Дядо Коледа“


На новогодишно парти в Истанбул: 39 загинаха след въоръжено нападение от „Дядо Коледа“
Извършителят на атаката не е заловен
31 Януари 2016, Неделя, 00:04 ч.
Автор: Флагман

Атаката е извършена в популярното нощно заведение „Рейна“


При въоръжено нападение в нощен клуб в Истанбул тази нощ загинаха 39 души, включително 16 чужденци, а броят на ранените е 69, от които четири са в тежко състояние. Това съобщи днес турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу, цитиран от Франс прес, информира БТА.

Атаката е била извършена в популярното нощно заведение "Рейна" в квартал Ортакьой от мъж, дегизиран като Дядо Коледа, в момент, когато между 700 и 800 души са празнували вътре Нова година. 

Валията на Истанбул Васип Шахин определи нападението като терористично. То започнало към 1,15 часа местно време, когато нападателят застрелял полицай и цивилен на входа, след което е влязъл вътре и е започнал да стреля безразборно по хората, които са празнували настъпването на 2017 година. За да се спасят, много хора са се гмурнали в ледените води на Босфора, съобщиха местни медии.

Властите съобщиха вчера, че са разположили 17 000 полицаи в Истанбул да отговарят за сигурността по време на новогодишните тържества, някои от които дегизирани като Дядо Коледа или предрешени като улични продавачи.
Нападателят все още е на свобода, но вътрешният министър изрази надежда, че скоро ще бъде заловен. Засега са идентифицирани телата на 21 от загиналите.

В категории: Животът


6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
Бременна е
Бременна е 20/09/2024, Петък 17:40 1
12
Коментара по темата
12.
Opi
01.01.2017 14:06:20
1
0
Мараба сападжани
11.
xXx
01.01.2017 13:19:38
0
7
до този с 8те коментара: човек сериозно трябва да се замислиш за лечение, ако не е късно вече!!! А иначе, да си знаеш, Константинопол никога не е бил български, за една минута даже ;)
10.
попа
01.01.2017 12:24:29
2
1
Трябваше да е облечен като ходжа
9.
Да излеем кенефа на душата си
01.01.2017 11:07:37
2
7
8 коментара на един човек. Явен си, мафренд!
8.
к
01.01.2017 10:43:51
10
11
Най фалшивите и кръвожадни империи Турция и Русия са наследници на монголци и татари боклуци събрали и потиснали милиони народи без свобода без милост.

нищо не са научили от България най старата и мъдра бивша империя настояща демокрация и двигател на Европа
7.
Комунист =престъпник
01.01.2017 10:34:36
5
14
Няма такъв град Истанбул има Константинопол!!!
Вън Турция от НАТО!!!!!!
6.
Ищпю
01.01.2017 10:28:58
4
16
Koнстантинопол е Български!!!!!!
От Белград до Средиземно море!!!!!
5.
Фелис Нахуяд
01.01.2017 10:27:49
14
5
Пратете следващия Дед Мороз в Московското метро.
4.
Иван
01.01.2017 10:19:08
8
7
Всичко е заради диктаторите Ердоган и Путин!
3.
така така
01.01.2017 10:19:00
3
7
Ебаси вече и дядо Коледа не е сигурен :D
2.
Ъ пък тя
01.01.2017 10:16:46
2
8
Никога няма да летим от Истанбул!!!!
1.
Й
01.01.2017 10:11:05
21
15
Хак да им е на Путин-Ердоган сега ги почват. Ще им разпердушинят диктаторските изгъзни маймунски империи от полиция и олигарси.
Фалшиви крадливи страни изкуствено насилени които са крали от Българския народ и писменост и хора.
Двете най ебани империи Турция и Русия тепърва ще се разпадат и ще бъдат наебани.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас Рецепта за паниран праз Рецепта за паниран праз Просто и вкусно есенно-зимно предястие 3 зодии, за които октомври ще бъде любов 3 зодии, за които октомври ще бъде любов Забавления за Козирозите Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо В този сезон в къщата ще живее 16 квартиранти, като ще има изненади относно техния състав по време на шоуто
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори