×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Учителите в България активно търсят възможности за допълнително обучение
  • "Кармина Бурана" и "Пахита" на 10 май от 19 часа в залата на Операта
  • Измамиха възрастна жена да си купи от презентация масажор и „подаръци“ за 4390 лв.
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте най-добрите спортисти на Поморие за 2016 г. (СНИМКИ)


Вижте най-добрите спортисти на Поморие за 2016 г. (СНИМКИ)
Те получиха призовете си от кмета на Поморие Иван Алексиев на официална церемония
21 Декември 2016, Сряда, 10:24 ч.
Автор: Флагман.бг

Награди за активното си участие в спортните инициативи на кампанията „Да раздвижим Поморие” получиха и четири от местните училища, както и седем детски градини


Десетте най-добри спортисти на община Поморие за пета поредна година получиха признание за успехите си по време на тържествена церемония в залата на НЧ „Просвета 1888” вчера /20.12.2016 г./.

Церемонията бе своеобразен спектакъл, подготвен под формата на новинарска емисия на живо - с рубрики, горещи репортажи, реклами и прогноза за времето.



Програмата започна с атрактивна демонстрация на видовете спорт на територията на общината. На сцената се качиха представители от общинските клубове и показаха малка част от уменията, придобити по време на ежедневните си тренировки. Водещата и главен организатор на събитието Аделина Чолева бе подготвила филма „365 дни спорт”, който обобщено представи спортните постижения за отминаващата година.



Още в края на месец ноември стартира събирането на номинации, от което станаха ясни основните конкуренти в отделните категории. На база представените предложения от спортните клубове и внимателната преценка на обществения съвет по спорт, почетната десетка бе подредена по азбучен ред:

• Антонио Вражев - Спортен клуб по борба „Спартак” с треньор Георги Вражев
• Борислав Митев - Спортен клуб по борба „Спартак” с треньор Георги Вражев          
• Давид Абрашев и Нанси Панайотова, Клуб по спортни танци „Поморие” с треньор Никола Абрашев
• Десислава Трифонова, Клуб по спортни танци „Поморие” с треньор Никола Абрашев
• Димитър Димитров, Общински футболен клуб „Поморие” с треньор на юноши старша възраст Лазар Тонозлиев
• Емил Илчев, Спортен клуб по канадска борба, „Железни ръце”
• Иван Япаджиев и Марио Георгиев, Общински младежки спортен клуб „Циклон”, с треньори по ветроходство Георги Гуменов и Христо Гърков
• Мария Дерменджиева, Спортен клуб „Атлет 2004” с треньор по лека атлетика Атанас Атанасов 
• Стефани Музакова, Общински младежки спортен клуб „Циклон”, с треньори по ветроходство Георги Гуменов и Христо Гърков
• Тодор Тузлуков, Общински младежки спортен клуб „Циклон”, с треньори по ветроходство Георги Гуменов и Христо Гърков



Специалния приз „Поморийска гордост” получи Елена Севастиянова – състезател в Клуб по спортни танци „Поморие”, а треньорът на клуба Никола Абрашев единодушно бе определен за „Треньор на годината”.

Стефани Музакова спечели приза „Спортен талант на 2016” заради високите си ветроходни успехи, а треньорът Венелин Тальоков получи благодарствен плакет за цялостен принос към изграждането и подготовката на подрастващите футболисти. 



Награди за активното си участие в спортните инициативи на кампанията „Да раздвижим Поморие” получиха и четири от местните училища, както и седем детски градини: ОУ “Христо Ботев” Поморие, СУ “Иван Вазов” Поморие, ОУ “Христо Ботев“ Ахелой, ОУ “Отец Паисий” с. Страцин, ДГ „Детелина” Поморие, ДГ „Веселушко” Поморие, ДГ „Слънчо” Поморие, ДГ „Теменуга” Ахелой, ДГ „Сребърно звънче” и филиал с. Бата, ДГ „Радост” Каблешково, ДГ „Мир” с. Дъбник.

Благодарност беше изразена и към доброволците в кампанията „Да раздвижим Поморие”. Награди получиха: Ивелина Джафарова  - Лицензиран инструктор по Зумба, „Айкидо клуб Поморие 97”, „Спортен клуб Атлет – 2004” , Спортен клуб по борба „Спартак”, Клуб по спортни танци ”Поморие” , ОФК „Поморие”.



Купите на победителите бяха връчени от кмета Иван Алексиев и заместник-кмета Илия Джингов, но за всички клубове и участници в шоуто Община Поморие бе осигурила и кошници с интересни подаръци.
Сред официалните гости на сцената бяха председателят на Общински съвет – Поморие Адам Адамов, Атанас Атанасов – регионален експерт към Министерството на младежта и спорта и Мая Личева – национален координатор на дейността в Сдружение „БГ Бъди Активен”. От името на сдружението Личева връчи на кмета Иван Алексиев плакет за принос към развитието на спорта и благодарност за съвместната работа в кампанията "Да раздвижим Поморие”.

Прогнозата в края на „централната емисия” предвеща проливен дъжд от купи и медали и благоприятен климат за отглеждане на шампиони през цялата 2017 година.



В категории: Поморие


5
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 5
5
Коментара по темата
5.
Estoelio
23.12.2016 17:32:59
0
4
Янко Бадата трябваше да бъде номиниран за най-добър спортист по колоездене на велосипед с щайга.
4.
Колю келепира
22.12.2016 11:27:51
0
2
А наградените знаят ли че са ходили на състезания или още не са им казали?
3.
Пахама
21.12.2016 19:37:39
0
2
И аз съм спортист но в друга насока. Искам признание от съгражданите си.
2.
Таня Колева
21.12.2016 19:34:54
0
1
Всяка година едни и същи!Никакво развитие,нищо ново!
1.
Mitko
21.12.2016 15:47:35
0
4
MI kade e otbora po Mma za kvi sportisti govorim po balet
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Исус от Чукарка сгазен от колата на роднина и затова близките му лъжат, че е паднал от дърво Исус от Чукарка сгазен от колата на роднина и затова близките му лъжат, че е паднал от дърво 3-годишното дете е със счупено ребро и с фрактура на раменна става, каза шефът на „Охранителна полиция“ в РУ Айтос Николай Съботинов Близки и приятели на Пейо Пеев на протест, гневни са заради домашния арест на Габриела Близки и приятели на Пейо Пеев на протест, гневни са заради домашния арест на Габриела Те настояват за справедлив съдебен процес и тежка присъда за убийците на авиоинженера Ритуали срещу болести се изпълняват в Светла сряда Ритуали срещу болести се изпълняват в Светла сряда  Вижте какви са обичаите Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони
Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори