×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията Атанас извърши жестоко убийство, а след това си изпусна личната карта на местопрестъплението


Бургазлията Атанас извърши жестоко убийство, а след това си изпусна личната карта на местопрестъплението
Това е Атанас Михайлов, той е издирван за убийството в село Бяла река
16 Декември 2016, Петък, 09:05 ч.
Източник: 24часа

Дирят го в цялата страна, изчезнал е от няколко дни

Полицията в Шумен обяви за издирване 41-годишният Атанас Манолов Михайлов от Бургас, заподозрян, че е убиецът на Хюсеин Реджеб от върбишкото село Бяла река.

Убийството е станало в село Златар, община Велики Преслав, където само преди няколко дни двамата били наети за пастири. Чорбаджията им осигурил подслон в една негова наследствена къща, цанил ги срещу 10 лв. на ден и храна да пасат овцете.

Никой не ги е познавал в селото. Жертвата е била многократно намушкана с нож по тялото, най-много прободни рани попаднали в ключицата в ляво. Удрян е по лицето до посиняване.

Тройната аутопсия ще уточни кои от раните са били фатални. Но според непотвърдена информация намерили го с прерязано гърло. Най-вероятно убийството е станало след пиянска свада в нощта срещу сряда. Убиецът е изчезнал веднага. Местни хора го видели някъде между 8 и 10 часа да напуска селото с две чанти багаж. Обяснил, че се мести, намерил си друга работа. В бързината обаче изпуснал под леглото калъфче с документи, включително и личната си карта, която криминалистите намерили.

Закланият е намерен в стаята от фермера. След като двамата пастири заранта в сряда не изкарали овцете на паша, той отишъл да ти търси и намерил мъртвото тяло на Хюсеин на леглото. От предполагаемия убиец нямало и следа. Няма го и ножът. Според местни хора от родното му село Бяла река Хюсеин рядко се вясвал там.

Работел като строител някъде из Бургаско, откъдето пък е убиецът. Според неофициална информация и двамата са лежали по затворите и от там се познавали. Как са се озовали заедно в селото не е ясно, но се предполага, че фермерът ги е цанил двамата едновременно. Жертвата никога не се е женил, били трима братя, но сега е жив само по-малкият, 45-годишният Неджат Реджеб. Той живеел в Шумен и работел като общински чиновник, разказва местни. Имал брат близнак, който починал преди години.

Сега пък Хюсеин е убит и това много го разстроило. Атанас Манолов Михайлов се издирва във връзка с извършено криминално престъпление, писаха в прес съобщение от полицията от Шумен . За последно мъжът е бил видян в село Златар, община Велики Преслав в сряда между 8 и 10 часа сутринта. Бил облечен с тънко яке на каре с преобладаващ червен цвят. Носил е светъл бяло - розов панталон, бил е обут с кафяви обувки.

Възможно е да е облечен и в работни кафяви дрехи. Атанас Михайлов е висок около 175 см, с нормално телосложение, слаб, с къса коса с леко челно оплешивяване. Умоляват се всички, които имат информация за него да се обадят в най-близкото полицейско управление или на телефон 112 при гарантирана анонимност.


В категории: Бургас


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
donka
18.12.2016 19:47:01
0
0
уникално среdство ,което намалява апетита,помогна ми да огранича сладкото,препоръчвам го http://goo.gl/lWRRaO
7.
xa......
18.12.2016 00:04:17
0
0
I v Orlici itam ima rodnini toi e Mizernik.nikoi ot rodninite nego iska Sestramu jivee v ahtopol kazvase Radka
6.
anonimen
17.12.2016 23:58:15
0
0
Tarsetego v Ahtopol ili M tarnovo tam ima rodnini
5.
edinchitatel
16.12.2016 17:57:42
1
1
tozi go vidqh predi okolo 2 chasa
sashtiq beshe na 100%
varveshe po ulica debelt posoka kam avtogara zapad
beshe oblechen s kafenikav pantalon
4erno dalgo qke do kolenata dolu gore
shapka s papulka kafenikava sashto
darjeshe i nqkakva malka 4asnta pod raka i taka varveshe zabarzano no izglejdasje 4e mu e i studeno
4ovekat e sashtiq ot posta
4.
Eu
16.12.2016 12:55:06
1
6
Туй е Джейсън Стейтъм dark edition
3.
.
16.12.2016 12:43:49
0
21
Пак жалък мангал убиец.За стотен път казвам,че тези плъхове,трябва да се трепят още в зародиш,а останалите д се кастрират.Долни примати и изроди гнусни.
2.
До 1
16.12.2016 12:08:57
2
21
И го зарови по дълбоко !
1.
хаха
16.12.2016 11:50:23
0
27
къв бургазлия бе, това си е мангал, ако го намеря, ще го пръсна от бой, ще го режа кожичка по кожичка, така че няма да ви се обаждам...смърт за такива
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа
Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори