×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Министърът в оставка Лукарски прави скандални смени в бордове, а Борисов мълчи, алармират от АБВ


Министърът в оставка Лукарски прави скандални смени в бордове, а Борисов мълчи, алармират от АБВ
Божидар Лукарски и Бойко Борисов бяха обвинени в порочни смени във военните заводи
06 Декември 2016, Вторник, 10:51 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: БГНЕС

Рокадите са в държавните военни заводи



В петък целият управляващ борд на „Кинтекс” е сменен по необясними причини. Това алармира зам.-председателят на АБВ Румен Петков на пресконференция в централата на партията.
Държавното дружество е под опеката на икономическото министерство и министър Божидар Лукарски. За готвените промени в бордовете на няколко военни завода предупредиха медии преди дни. От АБВ днес потвърдиха, че смените в „Кинтекс” са вече факт.


Румен Петков (вляво) и Кирил Цочев (вдясно) алармираха за рокадите във военните заводи, снимка: Авторът

Зам.-председателят на парламента от АБВ Кирил Цочев каза, че рокадите са лоша вест, за разлика от новината, че китайски инвеститор е готов да строи АЕЦ „Белене”.
Той алармира, че промени се правят и във ВМЗ „Сопот”. Цочев се похвали, че успял да убеди преди няколко месеца Лукарски да не предлага изваждането на военните заводи от забранителния списък за приватизация. Става въпрос за дружествата ВМЗ „Сопот”, „Кинтекс” и „Нити”. Това се оказало печелившо за държавата, защото военнопромишленият комплекс започнал отново да получава големи поръчки.

Според Румен Петков до края на годината „Кинтекс” ще получи приходи от около 100 млн. лева. А за следващите две години поръчките достигали стойност от 164 млн. евра.
Той обяви за притеснително, че правителство в оставка генерира промените в управлението, което се е доказало като успешно. Според Петков особено притеснително е това, че новите членове на борда на „Кинтекс” били със срочни договори с „безумен срок”за назначение от два месеца и една седмица.

Румен Петков добави, че премиерът Бойко Борисов е лично отговорен, щом не е реагирал до момента, и го призова да изрази становище  по въпроса.
Това не намирисва, а откровено вони,
избухна Петков в типичния си стил.

От АБВ предлагат на Народното събрание декларация за консолидация с няколко точки. Според Петков парламентът е с ниво на доверие от времето на Жан Виденов и предсрочните избори са необходими. От АБВ настояват евентуалните служебни правителства да спазват строга финансова дисциплина.

Те призовават и да не се спекулира по темата с имигрантите и бежанците и да не се насаждат страхове, а да се предприемат реални мерки за справяне с проблемите.

В категории: Политика


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 0
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 0
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
7
Коментара по темата
7.
.....................
06.12.2016 23:00:23
0
2
От Пепино по воняща и смъдяща мъря има ли? Крадлив и гурлив е Руменчо , краде , яде, насра се от крадене , че чак в други държави му замирисаха говната.
6.
Sax
06.12.2016 16:04:02
1
6
Това зализано келеме Лукарски два лафа на кръст не може да закове, но явно усеща че ще се доберат до властта на куково лято и започнаха да се окопават на "сладки" постове и позиции, за да могат да дърпат конците след краха си. Позната ...до повръщане история !!!
5.
ДСБ
06.12.2016 15:23:31
1
7
За това че портБургас и летище Сарафово са основни пунктове откъде сеТОВАРЯТ ОРЪЖИЯ както за ИДИЛ Ирак Саудитска Арабия така и за бандеровска Украйна послушния Чичо-Кмет получава яко СУХ КЕШ от Еврофондовете на ЕСи най-вече фондовете Джесика и Джереми на ЕБВРбанк.Така послушанието му се възнаграждавва с КОМИСИОНИ и неограничен достъп за все възможни проекти Обществени Поръчки с яко лапане
4.
Гарантирано от ГЕРБ
06.12.2016 15:16:08
2
5
1.02.2015 от порт БУРГАС потегля кораба YASAR ABI на Турската корабна агенция Derin ShipingTrading НАТОВАРЕН с 680 ТОНА боеприпаси за Украинската хунта 60000 боеприпаси Тунгуска 20000 ВОГ-25 и 5000 снаряда 152мм .Оръжията са поръчаниотСАЩ наБойко иГЕРб .Оръжията са Бг производство .Доставчика е шиптърския НАРКОбос Даут Кадировски агент на DEA близък рода -брадчед на зетя на Ердоган станал наскоро енергиен турски министър Берат Албайрак -албански евреин сефарид с корени от Албано-Косовската граница.Освен с наркотрафик шиптъра Даут се занимава ис контрабанда НА оръжия за Ирак и Иран.Друг интересен факт за Даут Кадировски е че НЕГОВАТА охрана турски барети бе изпратена поспешност от базата в Текирдаг в Турското консулство във бУРГАС и от там за София да ОХРАНЯВА отлюспения ДПСдепутат Лютви Местан Лютви Местан-.Даут и Албайрак са свързни с Чалик Холдинги Бурган Банк Тюркей-клон на Кувейтската Бурган Банк в която големи суми КЪТА Бойко Борисов 1СЪДРУЖНИК на Ердоган ИДИЛ и САЩ
3.
3210...
06.12.2016 14:07:37
1
2
tik tak tik tak
2.
H.Folmer & co
06.12.2016 13:50:18
2
7
Правителството на ГЕРБ и Бойко СНАБДЯВАТ и продават оръжия и боеприпаси на ИДИЛ.ТУРСКСИЯ блогър Юрук Ишин пише че порт БУРГАСе отправна точка за износ на оръжия за ИДИЛ.Последната пратка С ОРЪЖИЯ за ИДИЛ през порт Бургас е била скоро на 13.11 2016 плаващия под Датски флаг кораб KARINA DANICA натоварен с1300 ТОНА ОРЪЖИЯ маде йн Булгария еотплавалотБУРГАСза Саудитския Порт ДЖЕДА НЕДАЛЕЧ от СТОЛИЦАТА на иСЛЯМА МЕКА .ОтМЕКА със военни самолети на Саудитската Държава оръжията биват доставяни в СИРИЯ и Северен ИРАК или с камиони през Йордано Сирийкската граница заИДИЛ.Така докато чичо Кмет разтяга сладки локуми свелоалеи розови санирани панелки и Началника му бат БОЙКО върти як алъш вериш с главорезите отИДИЛ и манафите на Ердоган
1.
Zapad
06.12.2016 13:33:18
2
3
Румен Петков каква компания си има само, оня от агитките на левски адвокатката...колко много клипчета и снимки има..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори