×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съветите на Алена: Вижте на какво да заложите, за да ви върви през декември


Съветите на Алена: Вижте на какво да заложите, за да ви върви през декември
Безценната прогноза от топастролога на България
30 Ноември 2016, Сряда, 20:15 ч.

Хороскопът на Светлана Тилкова е изготвен специално за читателите на Флагман.бг



Интересни планетарни аспекти за декември 2016 година.

19 – 31 декември 2016 г.
Меркурий е ретрограден в Козирог
През периода се засилват песимизмът и черногледството. Ако виждаме и говорим само за лошото и негативните черти на хората, ще се сблъскаме с тяхното отчуждение и трудно ще си върнем доверието им в обозримо бъдеще.

1 – 29 декември 2016 г.
Уран е ретрограден в Овен
Заредени сме с хъс за действие. Застоят и скуката в делникът ни изнервят. Дразним се, че околните не са склонни да прогледнат за новото и неизвестното без страх и притеснения.

1 декември 2016 г.
Квадратура на Слънцето с Нептун
Помислете как да промените себе си, ако личният ви живот е пълен с разочарования. Осъзнайте грешките си, за да заживеете в съзвучие с Вселенските закони и постигнете равновесие между материалната и духовната си същност, между професията и личното си добруване. Така отново ще намерите своето вярно място в живота.

2 декември 2016 г.
Тригон на Марс с Юпитер
Нуждаете се от предизвикателства, от цели, за които да се борите с цялата амбиция и инициативност, вплетени във влиянието на двете планети. Не искате да повярвате, че ако оставите нещата на собствен ход, може да се провалите и се плъзгате по течението, без да знаете накъде води то и дали няма коренища, в които да се оплетете необратимо. Тригонът ви помага да развиете прозорливост и чувство за себесъхранение.

3 декември 2016 г.
Секстил на Марс със Сатурн
Дори колебливите ще са напористи и пробивни. Справяте се с всичко, което сте си поставили като цел, и не се притеснявате, че някой може да ви попречи. Напротив, радвате се дори на неочаквана помощ отстрани.

7 декември 2016 г.
Венера преминава
във Водолей
Положението на Венера предполага сдържаност в отношенията, което не бива да ви впечатлява, защото е типично за Водолея, но повлиява и хората от останалите знаци, ако са по-зат¬ворени и не обичат показността в чувствата. Внимавайте какви хора допускате до себе си.

9 декември 2016 г.
Секстил на Слънцето с Юпитер
Не се очертават непреодолими пречки по пътя ви и със сигурност ще достигнете до набелязана цел. Късметът ви съпътства.

9 декември 2016 г.
Квадратура на Марс с Лилит
Здравето ви е уязвимо. Работете само онова, което не ви натоварва с непосилни задължения. В любов¬та се стремите да сте обичани и обичащи, но и да съхраните вашата лична свобода.

10 декември 2016 г.
Съвпад на Слънцето със Сатурн
Ще спечелите, ако бързо и коренно промените отношението си към света и живота. Способни сте в този ден да изкачите житейски връх, а след това за миг да се сринете в мрака на нищото. Започнете да култивирате у себе си упоритост и търпение, които са ви липсвали още от ранното ви детство, но сега вече са задължителна част от вашия живот.

12 декември 2016 г.
Тригон на Слънцето с Уран
Тригонът тласка към отказ от подчинение дори и там, където е задължително. Създавате си проблеми с дълготрайни последици. Мнозина ще се стремят към свободна изява на творческите и интелектуалните си заложби, дори никой да не го иска от тях. Подчинението се възприема като принуда, отнемаща личната свобода.

12 декември 2016 г.
Квадратура на Слънцето
с Хирон
Водите душевна борба за решението, което се налага да вземете: дали да възвеличите егото или да бъдете полезни на обществото. В един момент ще откриете компромиса и равновесието ще бъде възстановено.

14 декември 2016 г.
Пълнолуние в Близнаци
Ще научите тайни, които ви убягваха, но заради пълнолунието ще излязат на бял свят и ще ви помогнат да разберете дали вървите в правилната посока.

25 декември 2016 г.
Тригон на Сатурн с Уран
Отказвате да живеете спокойно и монотонно. Напрегнатата работа ви носи наслада. Ако си почивате, то е с много бурни веселби. Няма да се оплачете, че ви дават допълнителна работа, нито от кратките срокове, за нейното приключване. Мечта сте за вашите началници.

26 декември 2016 г.
Съвпад на Марс с Лунен възел
Време е да дадете израз на истинските емоции и на силата на вашия характер. Оправданието, което се основава на безсилие заради неподходяща социална среда или липса на възможности за изява, не е аргумент и извинение.

28 декември 2016 г.
Съвпад на Слънцето с Меркурий
Днес сте двойнствени и колебаещи се. Вторачени в собственото си его, егоистично отказвате да бъдете полезни на хората, с които живеете, или на обществото. Във ваша полза е днес да мислите не само за вашите лични интереси, а и за тези на обществото. Така ще имате шанс за себеизява, която сами сте блокирали.

29 декември 2016 г.
Пълнолуние в Козирог
Преценете тавана на възможностите си. Ако всичко около вас се е обърнало с главата надолу, не се самодоказвайте инатливо. Мислете за здравето си. Не допускайте да ви изнудват и използват, добротата ви няма да бъде оценена.

30 декември 2016 г.
Квадратура на Луната с Венера
Днес сте бързи в решенията и действията си. Щедро раздавате парите си за удоволствия. Неразумното прахосничество неминуемо ще доведе до сериозни финансови затруднения. Бъдете отговорни към спестяванията си.

31 декември 2016 г.
Секстил на Слънцето
с Нептун
Ако сте страстни по природа, денят ще ви донесе проблем. Не се поддавайте на чувствата и емоциите си. Вслушвайте те се в разума си и денят ви ще премине спокойно.

В категории: Хороскоп


1
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
1
Коментара по темата
1.
Ую
01.12.2016 08:42:05
0
2
"Безценни прогнози"???
Определено сайта ви се превръща в утайката на помията....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май
Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори