×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужас! Отнемат децата на българка, защото е бедна (ВИДЕО)


Ужас! Отнемат децата на българка, защото е бедна (ВИДЕО)
Не знам дали ще мога да продължа да живея без децата си, споделя Даниела. Тя разполага само с два месеца, за да докаже, че може да се грижи за тях
30 Ноември 2016, Сряда, 14:41 ч.

Държи ме жива само това, че все още има възможност да си ги взема, споделя Даниела

25-годишна българка остана без трите си деца. Социалните работници й ги отнели заради мизерните условия, в които живее. Сега Даниела от Сливен мечтае за работа и дом, за да може да си върне децата, настанени в приемни семейства. Скоро обаче вероятно те ще бъдат дадени за осиновяване, а пред камерата на бТВ разплаканата жена сподели, че много ги обича и я държи жива само мисълта, че все още има възможност да си ги вземе.
„Даниела е добра майка. Гладувала, за да ядат децата й. Тя бягаше, да не й ги вземат. Това е много грозна постъпка от страна на социалните служители“, каза лелята на самотната майка. 
Не знам дали ще мога да продължа да живея без децата си, добавя Даниела.
Тя е принудена да се справя сама с трудностите в живота си. Няма нито работа, нито подкрепа от близките си. Когато губи бащата на децата си, неговите роднини я прогонват от дома им заедно с децата. Тогава тя отива при своята леля, която живее под наем в две стаи. Жилището обаче не отговаря на необходимите условия за отглеждане на дете, твърдят от отдел „Закрила на детето”.
Сега 25-годишната Даниела живее в склад за мебели в покрайнините на Сливен. Там няма електричество, а единствената „екстра” е стара печка на дърва.
Сега майката разполага само с два месеца, за да докаже, че може да се грижи за тях. Ако няма условия да гледа децата, те ще бъдат дадени за осиновяване.
„Аз си го обяснявам с това, че страшно много харесаха децата ми... Да, и те наистина са хубави, затова ги взеха. Но не мисля, че ако ти харесат децата, трябва да ги вземеш от майка им”, коментира Даниела.
„Бедни сме, това е най-лошият порок в България, и дори на собствените си деца не можем да помогнем”, коментира Галина Стефанова.


В категории: Лична драма


Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
Флагман.БГ Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд 18/04/2024, Четвъртък 10:57 2
15
Коментара по темата
15.
Таня
02.12.2016 21:14:17
0
0
При живи и здрави родители срам как са я изоставили
14.
Велемира Цветкова
01.12.2016 10:51:25
0
1
Моля дайте телефонен номер на Жената . Или някакъв начин да бъде намерена.....
13.
Петя
01.12.2016 00:31:02
1
4
Вместо държавата да и помогне и ги отнема по добре ли ще ги гледа,на какво пришича това,никаде няма такава глупост и такова тъжно майченство исмешни детски
12.
надка похомова
30.11.2016 22:23:33
2
5
Не трябва да се взимат децата от майката а да и се помогне да може сама да продължи да си ги гледа.Като пораснат тези деца няма да са по щастливи като почнат да се търсят.Да се помисли и за майката.Как ще продължи живота си без единствения стимул ДЕЦАТА?Не и ли стига че е загубила съпруга си?Не е ли жестоко всичко това?
11.
кофти
30.11.2016 21:36:47
2
4
и с общинско жилище без близки ,които да я отменят за децата тази жена не може да оцелее.никой няма да я търпи на работа(ако въобще намери нвкаква) ден през ден да отсъства защото с три малки деца все едното ще болно и ще е вкъщи.децата трябва да се правят ако можеш да си ги позволиш, иначе ще раснат като в циганска колиба мизерни ,мръсни и нробразовани
10.
до 3 /към Гошо
30.11.2016 17:20:42
3
6
Не всяка жена в висше образование може да си намери подходяща работа. Всичко е с връзки в тази държава и образованието няма нищо общо.

И като е висшистка защо ще чака на общинско жилище ?!

Защо не си купи сама собствено жилище като е толкова оправна ?!

Вие имате ли си представа колко е трудно жена да си намери рабата в територията наречена България !

Даже и чистачките в България се назначават с връзки.
9.
до 3 към Гошо
30.11.2016 16:14:34
0
8
Не всяка жена в висше образование може да си намери подходяща работа. Всичко е с връзки в тази държава и образованието няма нищо общо. И като е висшистка защо ще чака на общинско жилище ?! Защо не си купи сама собствено жилище като е толкова оправна ?! Вие имате ли си представа колко е трудно жена да си намери в територията наречена България ! Даже и чистачките се назначават с връзки.
8.
А
30.11.2016 15:01:21
0
30
1300 лева за бежанци намират да дават,а на жената не може да се помогне?Толкова проста държава няма!
7.
!!!!!!!
30.11.2016 14:57:52
0
27
Важно е за мангалите и авганците да има нас кучета ни яли
6.
Илия
30.11.2016 13:45:55
1
30
С никой не е редно да постъпват по този начин камоли с балгарски гражданин.Мрасни долни крадци на терористите сумати пари дават че немогат да помогнат на своя народ няма такава измислена крадлива държава Бг.
5.
До 3
30.11.2016 13:31:14
1
25
Прав си за някой работи но не всички са имали възможност и късмет с родителите си да са им финансирали образованието и за това нямат образование.
4.
От 3
30.11.2016 13:18:06
25
6
Искрено се надявам да дадат децата на семейства, които са в състояние да ги отгледат и възпитат за да станат тези деца истински граждани.
3.
Към Гошо
30.11.2016 13:16:31
14
24
Гоше как да й се помогне на тази жена бе човек, да й дадът жилище, ами кой ще я храни, кой ще й обзаведе жилището? Тя няма образование, няма един ден трудов стаж! Няма и шанс да има, кой ще я наеме? Пък дори някой да я сложи някъде чистачка, с тези три малки деца как ще стане? А и с една заплата на чистачка как ще успее да издържа три деца.
Време е да се осъзнаят необразованите и безработните и да се спрът да раждат по много деца.
С две ръце гласувам да дадат по едно общинско жилище на всяка образована с висше майка на три деца, вярвам че образованата майка ще възпита реални граждани, а не зависими от социални помощи хора.
2.
Sd
30.11.2016 12:52:01
4
10
Cvetanovcite da i pomognat ot ktb-to
1.
Гошо
30.11.2016 12:33:09
3
49
Майка ви мръсна да еба докаде докарахте народа.Няма такава държава шибана.Помогнете на жената нали има общински жилища.Иначе на циганите сумати пари им давате за децата.А на една българска майка и взимате животa след като и вземете най милото педераси и курву сте всичките в това правителствo.Нали за това са тези ебани социални грижи да помогнат да си стъпи на краката жената.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" Даваме възможност на българите, за които консервативните ценности са приоритет, да бъдат представлявани в Народното събрание и за нас ПП"Възраждане" не може да е партньор, те са против всичко, което ние подкрепяме Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори