×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

19-годишен младеж обвини полицаи, че го ритали в главата и се гаврили с него


19-годишен младеж обвини полицаи, че го ритали в главата и се гаврили с него
Ритаха ме в лицето с ботуши, каза 19-годишният Иван Бишкаров
04 Ноември 2016, Петък, 11:06 ч.

Бяха си хвърлили радиостанцията в тоалетната и ме караха да я вадя с ръце, а след това да оближа антената, каза Иван Бишкаров

Ритаха ме в лицето с ботуши, каза пред камерата на Нова телевизия 19-годишният Иван Бишкаров. Бяха си хвърлили радиостанцията в тоалетната и ме караха да я вадя с ръце, а след това да оближа антената, сподели той.
Младият мъж твърди, че е станал жертва на полицейско насилие и бил принуден да подписва признание, че е пребил бежанци. Междувременно обаче началникът на столичното 5 РПУ комисар Николай Василев каза, че Иван не е пребит, а е паднал сам докато се е опитвал да избяга от преследваща го полицайка. Той дори ударил с юмрук униформена служителка, която получила комоцио.
От МВР заявиха, че задържаният не е бил унижаван, нито бит. 19-годишният младеж и приятелят му били задържани преди ден в района на Сточна гара. След като видели патрулката, момчетата побегнали.
Казаха ни, че ако не напишем това, което ни кажат, знаят къде живеем, заплашваха ни, добавя Иван.
Комисар Николай Василев пък изтъкна, че са пострадали двама афганистанци. „Единият е 11-годишен и е в тежко състояние. Детето има два избити зъба и един, който се клати. Другият афганистанец е пострадал по-малко. Моите колеги са търсили нападателите по описание. Установени са три лица, които отговарят на информацията от гражданите“, заяви шефът на столичното 5 РПУ.
„При опит да избяга Иван се обръща, за да види къде е служителя на МВР. В това време се спъва, пада, а моля колежка се хвърля върху него, опитва се да го задържи, но я удря и в момента тя е в болницата с комоцио“, каза още Василев.

В категории: Крими


13
Коментара по темата
13.
Бишкарова
31.03.2017 15:31:21
0
0
На №8 искам да му кажа.че е тъпо скапано копеле и явно теб не веднъж са те ебали полицаите и го знаеш от личен опит.Аман от боклуци като теб.Гордея се с сина ми който е спортист.шампион и не е измет като теби не ме интересува лъжите на полицаите които много са сгавили и сега се чудят как да си оправят кирливите ризи.
12.
Бишкарова
31.03.2017 15:26:11
0
0
На този дето коментира.че Иван лъже за радиостанията мога само да му кажа че му пожелавам да му се случи лично на него за да разбере дали това е истина.Аз съм майката на Иван и искам да кажа че ми писна от тъпанари като тоя в тая държава които защитават полицаите които си мислят че като са униформени могат да си правят каквото си искат с обикновенните хора и докато ние се чудиме как да издържаме децата си те си мислят че може да се гаврят безнаказано с тях.
11.
До 10
05.11.2016 13:24:38
0
3
Ти си грешка на природата! Нямаш право да се наричаш човек,маймуно дива!
10.
Само така
05.11.2016 00:07:45
3
1
Бой бой и само бой.без значение каква лошотия си направил.няма друго лекарство за човека.демокрацията
Унищожава нации.ако се разреши полицията да бие със закон ,за 7 дни България ще е друга държава.
9.
пешо
04.11.2016 18:09:51
1
3
Заподозреният многократно си блъскаше главата и бъбреците в полицейските ботуши.Сурна се по платното за движение при което си остави кожата по асфалта и удари полицейската кола, на която спука предна броня и ляв фар. Няколко пъти удари кокалчетата по ръцете на полицаите с челюста си , при което се наложи да им се окаже медицинска помощ.
8.
Efendi
04.11.2016 11:41:50
1
3
Защо направо не си признае че са го ебали
7.
До N6
04.11.2016 11:28:46
3
4
И нискочелите са Българи, които правят нещо за защита срещу нашествието на тази паплач - не седят като тебе зад компа.Пък и под фуражките не се вижда височината на челото. Но действията на полицаите показват че и под фуражките има дефицит на височина на челото.
6.
Y
04.11.2016 11:12:53
3
5
5, Ти такава нискочела измет ли ще чакаш да те защитава от имигранти?
5.
...
04.11.2016 10:40:25
2
12
Публична тайна е че примитиви в полицейски униформи, избиващи комплекси за малоценност пребиват задържани в управленията и им поднасят за подпис самопризнания. Чухте ли смешната защита на техния началник- пострадалия се спънал и се ударил на три различни места по лицето и тялото. Друг е въпроса че Държавата тръгва срещу собствения си народ в защита на престъпници-мигранти!
4.
Петрова
04.11.2016 10:03:16
1
4
Много ми се иска, да четем все по-малко подобни издевателства от хора върху хора или по-точно от престъпници върху човеци. Дали ген.Радев би успял да ги елиминира поне наполовина?
3.
Петрова
04.11.2016 09:50:30
3
7
Не се връзвайте на такива манипулатори. Те знаят, че най-добрата защита е нападението и атакуват с обвинения и гадости
2.
MNOGOOSLABO
04.11.2016 09:42:39
3
11
"Бяха си хвърлили радиостанцията в тоалетната и ме караха да я вадя с ръце, а след това да оближа антената" - да Ве точно така ще да е, ще си хвърлят служебната радио станция, която от падането в тоалетната никак няма да се повреди. За кво въобще да хвърлят нещо, можели са да го накарат да пие вода от кефена или нещо по забавно. Този лъже!
1.
Изгрев
04.11.2016 09:08:16
13
8
Да еба майка ви полицейска
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Георги Тончев-Джовани проби като еротичен танцьор и умря едва на 50 години Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за юли и август, 15 униформени ще осъществяват контрол с патрулка и пеша Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Терзиев не пожела да отиде до средата на пътното платно, заради което гражданите започнаха да скандират „Оставка“ Хванали бай Тошо на калъп край морето Хванали бай Тошо на калъп край морето Бившият първи бил хванат от жена си в резиденция Евксиноград
След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори