×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

7-ми блок в ж.к. „Изгрев” грейна като нов, Благоевград в пряка конкуренция с нас за парите от санирането (СНИМКИ)


7-ми блок в ж.к. „Изгрев” грейна като нов, Благоевград в пряка конкуренция с нас за парите от санирането (СНИМКИ)
Министри и кметът на Бургас Димитър Николов откриха обновената сграда
31 Октомври 2016, Понеделник, 09:47 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА, снимки: авторът

Регионалният министър връчи разрешителното за въвеждане в експлоатация на домоуправителя на сградата

7-ми блок в бургаския ж.к. "Изгрев" е първата жилищна сграда, изцяло обновена в комплекса. 80 семейства ще посрещнат зимата на топло и с наполовина сметки за ток. Обновената сграда бе символично открита от двама министри - регионалният Лиляна Павлова и на околната среда и водите Ивелина Василева, както и от кмета на Бургас Димитър Николов.




Регионалният министър Лиляна Павлова връчи разрешителното за въвеждане в експлоатация на домоуправителя на сградата. От думите на министър Павлова стана ясно, че Бургас и Благоевград са в пряка конкуренция за най-много усвояване на средства от Националната програма за енергийна ефективност.

На събитието освен министрите присъстваха и бургаски депутати, председателят на Общинския съвет в Бургас Костантин Луков, както и изпълнителят Павел Бошнаков.



Блокът е построен през 1983 година, а след санирането животът му се удължава, тъй като само на боята срокът на гаранцията е 25 г., а на улуците – 50 г. 

Очаквайте подробности!

В категории: Бургас


49
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
49
Коментара по темата
49.
N 7
02.11.2016 23:18:46
0
0
To kato avtobus stanalo samo kolela da mu slojat i she tragne nomera ne sa vijda neshto sigurno sa iztrila boqta ot dajda
48.
Мина
02.11.2016 20:47:28
0
0
5 причини да гласувам за Цецка Цачева:

1. Цачева е единственият кандидат, който гарантира твърдата прозападна ориентация на България като член на ЕС и НАТО, като едновременно с това няма да застраши сигурността на страната ни с необмислени действия спрямо трети страни.

2. С два мандата като председател на Народното събрание, Цецка Цачева е единственият държавник сред кандидатите за президент. Тя е доказан лидер и човек, който може да носи отговорност в трудни моменти.

3. Подкрепата за Цачева е ясна и категорична – от най-голямата политическа партия в страната. Тя не се крие зад инициативни комитети с неясно финансиране.

4. Цецка Цачева е единственият кандидат, който е доказал, че може да обедини нацията (основната функция на президента). Това нейно качество е многократно признато от всички парламентарни сили в Народното събрание.

5. Професионалният и житейският опит на Цачева съчетават по най-добър начин всички качества, които са нужни на Държавния глава, за да изпълнява успешно функциите, отредени му от Конституцията – познаване на законодателния процес, конституционните норми, отношенията между институциите, държавния протокол и международните отношения.




5 причини да НЕ гласувам за Румен Радев:

1. С Радев като президент България ще върне образа си на „Троянски кон“ на Путин в ЕС, което ни обрича на изолация от западните ни партньори и преориентиране на външнополитическия курс от Европа към Евразия.

2. Начинът, по който Радев напусна Българската армия, показва неуважение към институциите и абдикиране от отговорност, когато трябва да се справи с реален проблем. За сметка на това, начинът, по който дезертира от армията, осребрявайки материалните си бонуси за сметка на данъкоплатците, показва меркантилност, дребнавост и егоизъм.

3. Като кандидат на инициативен комитет, зад който стоят неясни политически субекти и огромни съмнения за скрито финансиране от черни каси, Радев ще бъде зависим от тъмни сили, които ще дърпат конците му задкулисно, подобно на експеримента Орешарски.

4. Радев не може да бъде обединител на нацията, защото първо като генерал разедини армията, а след това като кандидат президент разедини лявото политическо пространство.

5. Биографията на Радев показва, че той няма необходимия опит и знания, за да заеме най-високия пост в държавата.
47.
Браво
02.11.2016 09:46:58
0
4
Не вярвам хората, които живеят в този блок да са недоволни
46.
до 45
02.11.2016 09:43:18
0
3
да а пък по-догодина ще им вземе направо блока и Кмета СЛънце сам ще си живее в него! ай стига глупости...напротив, когато сградата е енергийно ефективно много добре даже това ще се отрази на джобовете на живущите в нея, казвам го от опит!
45.
Ай със здраве
01.11.2016 19:03:29
2
1
Тия със санираните БЕЗплатно блокове даНЕ БЪРЗАТ да са радват догодина алчния и хитрия като цяло стадо канадски лисици кметСлънце им е подготвил капан 200 ПРОЦЕНТНО увеличение на ДАНЪК СГРАДИи такси смет
44.
Мария Стратиева
01.11.2016 14:44:38
1
4
Много хора ги е яд, че ГЕРБ успя да постигне много и точно един такъв саниран блок удря именно по репутацията и рейтинга на точно тези хора, за това ще ги видите под всяка статия да плюят, да подмятат измислени компромати, да злословят... и прочее! За щастие фактите са на лице и хората сами различават фактическата истина от измислените и подхвърлени лъжи в пространството.
Успех на ГЕРБ на изборите сме със вас!
43.
бинго минго
01.11.2016 10:06:31
0
0
Бинго твоя блок санираха ли го?
Или ти ходи да обясняваш на бабите, че ако допуснат саниране, ще им откраднат апартаментите?
42.
Bingo
31.10.2016 22:28:59
0
1
Едно време даваха кебачета за изборите, сега се работи на едро. И сега ако не гласувате за Цеца.
41.
Чичо Пенчо
31.10.2016 20:13:27
1
1
Оставете колко струват блокчетата, а знаете ли, че...

Рудниците продадени за 1 лев от БСП и препродадени за 35 млн. евро!

Мини Бобов дол са били продадени за 1 лев през 2007-ма, когато министър на икономиката в кабинета на Станишев е Румен Овчаров, а заместник му е сегашната червена водачка Корнелия Нинова.
Това обяви в парламента депутатът от ГЕРБ и бивш министър на икономиката и енергетиката в първия кабинет на Бойко Борисов - Делян Добрев.
Бенефициентът е партийният другар на Нинова, Овчаров и Станишев - Красимир Паргов.
В последствие, след като доста от активите изчезват от мината, тя е прехвърлена срещу няколко милиона лева на новия собственик - Христо Ковачки, каза Добрев.
Питаме, когато министърът на енергетиката е бил от БСП, а зам.-министър на енергетиката е бил също от БСП и сегашен председател на партията, как така прехвърлиха акциите за 1 лев, а след това мината се е продала за няколко милиона, допълни той.
С изненада установих, че БСП изличат дивиденти от нещастието на хората и от проблемите, които се създават в една мина, коментира и зам.-председателят на парламентарната комисия по енергетика Красимир Николов.
Установих, че те извличат дивиденти, когато отдават концесията за мината и съответно, когато има проблеми там. Те винаги взимат дивиденти оттам, защото дават една мина срещу 1 лев, която впоследствие е прехвърлена на сегашния собственик срещу милиони. Къде отиват тези пари? - попита Николов.
Отгоре на всичко и бившата им партийна другарка - сега омбудсман Мая Манолова влиза при миньорите и им разправя, че управляващите били виновни за ситуацията във въгледобива, негодуваха от парламентарната група на ГЕРБ.
Изключително съм разочарован от това, което наблюдавам последните дни, коментира в парламента и премиерът Бойко Борисов.
Следобед ще ви изкараме цялата сделка за Мини Бобов дол, как е минала, как е продадена за 1 лв., как е купена за 35 млн. евро, кога, от кои хора и кои депутатите са били там, които сега се опитват да се правят на обществени защитници, каза още премиерът.
40.
Запознат
31.10.2016 17:47:10
1
7
Попаднаха на фирма, случайно или не толкова, не знам! Но работеха бързо и качествено.
39.
do 38
31.10.2016 17:36:06
0
0
мдаа прав си, не е нужно да се изхвърлят толкова много....достатъчно е че е направено те хората сами виждат за какво иде реч. Шест точки си изглежда блокчето и без да му слагат етикет 50г. гаранция
38.
gbghnhb
31.10.2016 17:16:52
1
2
Не се заяждам, нека е хубаво и хората да се радват, но .....Гаранция на боя 25 години и 50 години улуци, това е нечувано и невъзможно.....
В желанието да се "сложите" на началниците се излагате, няма нужда, хубавото си е хубаво, подобни изхвърляния са супер комични
37.
Бургазлия
31.10.2016 16:49:18
0
2
Лилия, а ти секси ли си?
36.
Лилия
31.10.2016 16:35:01
1
1
Хаха, защо сте оставили това дърво забучено на първия етаж --- да не се вижда грозотията?
35.
Браво Браво
31.10.2016 15:58:08
1
2
100% БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА ДОПУСТИМИТЕ СГРАДИ

Министерството на регионалното развитие и благоустройството изготви специална брошура с най-важните моменти на стартиращата Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Брошурата дава информация и отговори на най-важните въпроси, касаещи програмата, която предоставя 100% безвъзмездна финансова помощ за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в допустимите сгради.
В нея потребителите се информират, кой и как може да кандидатства по програмата и какви са стъпките, които трябва да се направят. Поместена е и информация, какви са задълженията на общинските администрации, какви мерки ще се финансират и кое се счита за недопустим разход по програмата.
34.
Ohoh
31.10.2016 15:50:20
1
7
Трябваше да минат и 300 м по-надолу да видят 32 бл. как се санира вече 5 месец. А беше първия блок подписал договор.
Пълно безхаберие и неграмотност от Агафонов, който стои зад кухите фирми спечелили поръчката
33.
Борис Спиридонов
31.10.2016 15:50:10
1
3
КАКВИ МЕРКИ ЩЕ СЕ ФИНАНСИРАТ?

ДЕЙНОСТИ ПО КОНСТРУКТИВНО УКРЕПВАНЕ НА СГРАДАТА;
Обновяване на общите части на сградата (покрив, фасада, стълбищна клетка и др.);
Мерки за енергийна ефективност:
- топлоизолация и подмяна на дограма (прозорци, врати и др.), о ремонт или подмяна на вътрешни инсталации и/или връзки към системите за топлоснабдяване и газоснабдяване в общите части на сградата,
- изграждане на инсталации за ВЕИ - соларни панели,
- ремонт на електроинсталация в общите части на сградата, о енергоефекгивни мерки в асансьорите.
32.
Бай Добри
31.10.2016 15:29:56
2
11
Значи ако китосам и пребоядисам старата лада ще и дам нов живот
31.
Milena
31.10.2016 15:28:53
0
1
Съобщение

16.05.2016 г.

Световна банка

Покана за обществени консултации за Оценка на екологичните и социалните системи към

Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради - Програма за резултати

Групата на Световната банка (СБ), чрез програмата за финансово подпомагане "Програма за резултати", разглежда Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради, стартирана от правителството на Република България. Основната цел на проекта за Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради е да реновира многофамилни сгради, с цел да се допринесе за по-висока степен на енергийна ефективност и намаляване на разходите за енергия, подобряване на експлоатационните характеристики и удължаване на полезния експлоатационен период на сградите и осигуряване на условия за жизнената среда в съответствие с критериите за устойчиво развитие. Проектът ще се координира от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ). За целите на постигане на съответствие на Програмата с екологичните и социални защитни политики на СБ, българското и европейското законодателство и идентифициране и смекчаване на потенциалните рискове за околната среда, Световната банка, извърши цялостна оценка на екологичните и социални системи (ОЕСС). Основната цел на ОЕСС е да се оцени способността на общите национални екологични и социални системни политики и практики и тяхната роля за подпомагане изпълнението на проекта и за постигане на стабилна устойчивост на всички дейности по Програмата. Също така оценката определя пропуски и предлага мерки за тяхното преодоляване. Във връзка с националните изисквания и изискванията на СБ и като част от оценката, СБ ще оповести документът по ОЕСС на интернет страницата на Банката - www.worldbank.org, секция проучвания - и МРРБ – www.mrrb.government.bg - и в печатно копие в офиса на СБ от 16 май 2016 г. до 27май 2016 г., правейки го достъпен за широката общественост, неправителствени организации и други заинтересовани страни за коментари, въпроси и предложения. Моля да ги изпращате на следните адреси:
Електронна поща: [email protected]; Пощенски адрес: СТЦ „Интерпред“, бул. Драган Цанков № 36, бл. А, ет. 5, Световната банка; Факс номер: 029712045
Представяне на ОЕСС и обществени консултации ще бъдат проведени след оповестяването. Заинтересованите страни са поканени да присъстват на представянето и да участват в дискусиите, като предоставят своя значим принос. Обществени консултации ще се проведат на 30 май 2016, от 15 до 17 часа, в зала G3 на СТЦ „Интерпред“, бул. Драган Цанков № 36.
30.
gosho
31.10.2016 15:27:38
9
4
Дано да се продължи санирането на блокове. Аз вярвам, че това ще се случи, ако ГЕРБ е на власт
29.
a3
31.10.2016 15:23:21
0
8
"Блокът е построен през 1953 година, а след санирането животът му се удължава, тъй като само на боята срокът на гаранцията е 25 г., а на улуците – 50 г."
.............................
Това изречение печели наградата за най-дебилно, а авторът му е типичен индивид със "замръзващо" IQ.
28.
Кибик
31.10.2016 15:19:20
0
15
Тъпи Флегмани,през 1953 година на територията на сегашния ж.к.Изгрев се намира село Атанасово.По времето което цитирате най–високото строителство в селото е етаж и половина. Престанете да пишете глупости.
27.
Рунчев
31.10.2016 15:02:04
1
5
Кой е Димитър Николов? - каре


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
26.
ЖЕЛЮ ВАРДУН
31.10.2016 15:00:59
2
8
На снимката се вижда един замацан с боя блок но не й саниран за каква санировка говорите по скелетата висят само цигъни който даже немогат да говорят български кой си казват истината как дават рушвети за да им приемат "майсторлъка"
25.
Сия
31.10.2016 14:38:17
4
11
Смях през сълзи:"Блокът е построен през 1953 година, а след санирането животът му се удължава, тъй като само на боята срокът на гаранцията е 25 г., а на улуците – 50 г." А ако не са оправени заварките, боя и улуци не удължават живота на панелите! :(
24.
Marinero
31.10.2016 14:34:25
3
3
Недей да скверниш името на левски бе, убита курнида такава.
23.
Левски говори
31.10.2016 14:17:02
4
10
Навремето трябваше да се биете срещу руската окупация а вие спахте!!! Убиха ни царя и цялото правителво. Взеха ни Беломорието и Македония а вие спахте и гласувахте като комунисто и не се бихте за България. Какво че Русия имаше 2 окупиращи армии тук, трябваше да се биете срещу комунистите във София във Москва, защо спахте мързеливи! Защо не защитавайте частната собственост и закона!!!! Защо?!!!
Сега защо не се биете срещу Радев, пратеник на руския диктатор или ония убитак Калфин?
22.
Мишо
31.10.2016 14:14:47
2
2
Браво
21.
Левски говори
31.10.2016 14:09:47
9
8
Представи си колко смачкани съдби са живяли във това комунистическо недоумение със ниски тавани и тънки стени.
Ниски чела, ниски духове, смачкани от Москва и София, нечовеци, подложени на комунизъм и липса на частна собственост, излъгани и приютени във Ада, като мравки на комунизма!!!!
20.
Стига глупости!
31.10.2016 14:04:22
1
16
Ама моля ви се, стига глупости! Грейнал като нов! Вие как си представяте един блок да е като "нов" със старите заварки и изгнилите водопроводни щрангове!Смешна работа, това е като 50 г. жена с пластична операция. Отвън-ок, вътре 50 г. амортизиран организъм!
19.
Marinero
31.10.2016 14:03:54
1
14
Добре, санира се, но истината е че това не е саниране а замазване и пребоядисване на фасадата на цената на пълното саниране а разликата в парите "лява ръка десен джоб"
18.
пожарникаря на народа
31.10.2016 14:02:21
1
8
Защо липсва на снимката
17.
Картата
31.10.2016 14:01:43
3
7
Интересно ако Бетовен види тоя блок и го сравни със къщите от преди 200 години които с строили хората със подробностите и завъртулките какво ще каже великия германец. Ще каже от цивилизация към прости тъпаци които строят като руски селяни.
16.
Анна
31.10.2016 13:58:14
4
3
A защо електрическата сграда до него е още сиво комунистическа? Защо градинката е жълта насрана ненапоена и дърветата жалко гледат невидяли вода и напоителна система?
15.
до 4
31.10.2016 13:56:36
0
10
Да обаче там найстина са санирани разбери първо истинския смисъл надумичката "саниране" нищо общо няма с нашето в България в ннашия блок даже няма и да измажят и боядисат стълбищното пространство да неговорим че трябва да се поднови в и к ел.инсталация и т.н.
14.
Добри Тръмп каза
31.10.2016 13:56:13
1
5
Какъвто блока, такива хората.
Какъвто блока такава държавата.
Какъвто блока такова бъдещето.
Какъвто блока такива инвеститорите.
Какъвто блока такова летището.
13.
Кмета
31.10.2016 13:54:19
6
7
Жалки криви гета. Вижте колко е КРИВ блока той дори математически няма права линия!!!!!!!
12.
FREE BULGARIA
31.10.2016 13:52:32
7
7
Тъпани, поне да си бяхте поливали градинката пред блока вижте колко е жълта и нещастна. Вземете една компания да полива градинките да си подрязва да прави храстчетата. Вижте колко грозно едни имат балкони другите остъклили без закон без нищо! Нищо! Селяния! Срам ме е! Добре цвета е много свеж! Ама само цвета!
11.
На черното бяло не мога да кажа
31.10.2016 13:50:09
2
6
Аааа много ми харесва как изглежда, свежо, ново.....със здраве да си го носят
10.
пешо кура
31.10.2016 13:48:36
4
15
На това облепяне със стиреопор ако му казвате "саниране" аз съм хеликоптер ,Това е чиста кражба на пари има много опций още докато се каже че е станало саниране сега са гроб на власт и никой нетърси сметка на чичо кмет но един като ни пойскат технически паспорт както е в Чехия например ще си биете "мечки" и ще ви стане ясно на всичко какво точно е трябвало да се извърши и какво е извършено в действителност-нищо
9.
марго
31.10.2016 13:43:30
1
12
искам блоковете в целият град да са във такива хубави цветове много по-приятно ми е да ги гледам от колкото тъпото и депресиращо сиво
8.
чичо митко
31.10.2016 13:41:40
2
4
Аа шшшш много добре изглежда...СВЕЖАРКА ИМ ВИКАМ АЗ НА ТАКИЯ РАОТИ ;) БРАВО ВПЕЧАТЕЛН СЪМ
7.
FREE BULGARIA
31.10.2016 13:40:24
6
5
Цяло село са вдигнали във тази грозна гето сграда!!! Да го гледаме нависоко! Простотия на комунистите! Затова хората спряха да се грожат за градинките си защото общата собственост кучета я еб.....сега интересно като свърши Европа как този блок ще си плаща всноските да си подържа общата собственост и боята???? Има ли договори между хората и манаджмент фирма която да подържа сградата и да я чисти? Такива общи глупости трябва да се събарят и да има закони за растояние между сградите? Кога ще има закони? Хората искат независимост и частна собственост не да се гъчат като говеда. Сега е момента да си продадете тЕзи апартаменти и тая сграда да стане необитаема и тъпа, защото следващата година като се срути Европа, ще е късно.
6.
До 4
31.10.2016 13:36:45
3
10
Какви климатици в Германия бе,алоооо? Знаеш ли лятото какви са температурите там? А зимата масово се отопляват с газ.
По света климатиците масово се използват за охлаждане,обаче ние сме уникални-ползваме ги и за отопление и за охлаждане.
5.
Виктория
31.10.2016 13:29:20
2
15
Завиждам им на хората, ние в нашият блок не можахме да се разберем със съседите
4.
Градски
31.10.2016 13:17:45
7
10
Въобще изобщо как може да има негативни коментари под тази статия!
В германия бях преди 10 години хората отдавна бяха санирали блоковете по подобна програма и даже не можах да разбера, че не са нови докато мой приятел не ми каза. Тогава впечатление ми направи също, че нямаше климатици отвън на стените а всичко беше вкарано вътре, не знам как бяха го направили но
със сигурност е по-добре да се санират блоковете
3.
НТСхема
31.10.2016 13:15:18
9
19
Кой е Димитър Николов? - каре


Оказва се, че той е крупен контрабандист от близкото мафиотско минало на България. Кандидатът за Кмет е държал години наред добре разработен канал за нелегален внос у нас на сухо мляко от Молдова и ОНД през Дунав мост. Публикации за това вече се появиха в някои национални медии. Заради тази си престъпна дейност Николов е осъден с присъда на Бургаския районен съд и дори в момента срещу неговата Еднолична фирма “Бове – 1” има действащи следствени дела и прокурорски преписки. Николов е разкрит от Митническите власти да представя подправени фактури и да подменя истинските. Във въпросните фактури има различни доставчици и различни фирмени адреси на “Бове – 1”, нито един от които действителния по съдебно решение. Така той е укривал десетки хиляди килограми сухо мляко, което е вкарвал с ТИР-ове през Дунав мост. Заради престъпленията срещу Николов са съставени Митнически Актове, Наказателни постановления, Съдебни решения и Изпълнителни дела от Агенцията за държавни вземания за принудително събиране на сумите, с които е ощетил държавния бюджет. “Уикенд” разполага с документи, доказващи, че Кандидат – Кметът е измамил държавата с над половин милион лева, което за момента на престъплението са били страшно много пари. Източници от кухнята на подобни далавери са категорични, че никой вносител не би действал в продължителен период толкова смело в престъпна дейност, без да има сигурен гръб и протекции на политическо и държавно равнище. Добре покриван като Областен Председател на СДС, докато бе в управление, и настоящ водач на синята листа в Общинския съвет на Бургас, един изпечен стопански престъпник /признат от съда/ застава зад друг актуален политически чадър, за да се спаси от заслуженото наказание, което трябва да понесе за престъпленията си.. Ако разбира се България беше нормална законова държава по европейски стандарти и корупцията в страната не превръщаше вчерашните престъпници в настоящи управници, с власт да се разпореждат със съдбите на милионите българи.
2.
Хахо
31.10.2016 13:01:37
0
26
А аматурата и заварките на панелите.И те ли им се удължава живота заради новите улуци.
1.
така така
31.10.2016 12:55:28
2
17
бай манго майстора явно добре е работил... ебах аз тази гаранция
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо
Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори