×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шок: Щерката на изнасилвача Боньо Фаса иска поне 100 бона от Мария, която го прободе фатално


19 Октомври 2016, Сряда, 16:23 ч.

Семейството на озлочестената девойка е било потресено, след като получило известие, че роднината на Динев е предявила граждански иск


Дъщерята на серийния изнасилвач Богдан Динев - Боньо Фаса Изабела е завела дело срещу последната му жертва Мария Гиздева от Стара Загора, която, за да се спаси от лапите на рецидивиста, го намушка със собствения му нож и го уби, пише "България Днес". Семейството на Мими било потресено, след като получило известие, че роднината на Динев е предявила граждански иск срещу тях, споделя техен близък, помолил за анонимност.

На този етап остава неясен размерът на обезщетението, като за подобен тип престъпление обикновено се искало между 100 и 200 хиляди лева. Според законите няма пречка паралелно с наказателното да се води и гражданско производство. Тази възможност дори често била предпочитана от адвокатите на страната, която нямала големи шансове в наказателния процес. Това е така, тъй като има огромна вероятност Мария да бъде оправдана за смъртта на Боньо Фаса. Ако към нейното дело бъде приобщен и искът за обезщетение и тя бъде намерена за невинна, автоматично ще падне и пледираната сума.

Междувременно стана ясно, че до месец се очаква разследването да приключи и Мария да застане на подсъдимата скамейка.
"Всички експертизи са направени, като в момента чакаме само резултатите. Убеден съм, че заключенията на вещите лица и останалите събрани доказателства ще убедят магистратите, че клиентката ми е действала в условията на неизбежна самоотбрана, тоест тя не е извършила престъпление и ще бъде оправдана", коментира пред вестника защитникът на Мими адвокат Валентин Димитров. Според него единственият й възможен начин да защити своя собствен живот е бил да отнеме друг. Тя е разбрала това и го е направила, което не я прави убиец, а човек, защитаващ себе си, допълва юристът.

По непотвърдена информация за това свидетелствали и десетките синини и наранявания по тялото на 18-годишното момиче. Те били следствие на нападението на Боньо Фаса и доказвали по категоричен начин силата, която 120 кг мъж е приложил, за да изнасили девойчето. В подкрепа на защитната теза били и показанията на втора жертва на Динев.

Жената е разказала в подробности пред ченгетата, че преди години рецидивистът я заключил в дома си в блок и се опитал да злоупотреби с нея. За да се спаси обаче, тя не грабнала нож, а скочила от четвъртия етаж, като и до ден днешен има здравословни проблеми заради инцидента. Фаса действал по същия начин, както и при Мария. Примамил момичето със сълзлива история, след което й опрял нож в гърлото и я накарал да се съблече. Жертвата споделила пред криминалистите, че й минало през ума да го заколи, но не успяла да докопа ножа и затова скочила през прозореца.

Драмата с отличничката Мими се разиграва в края на юли. Тя е примамена от рецидивиста с няколко присъди за изнасилвания Богдан Динев в къщата на му на ул. "Чая 44". Там е повалена на земята, заплашена с нож и насилена. По време на акта девойката се натъква на ножа на душманина си, грабва го и го забива в тялото му. Острието попада в корема и бедрото на изверга. Засегната е феморалната му артерия, следствие на което той издъхва от кръвозагуба.

Момичето избягва, като след ден сама се предава. Първоначално й е повдигнато обвинение за опит за убийство. Прокуратурата събира доказателства и бързо поправя грешката. Решава, че е действала при неизбежна отбрана, от което е последвала непредумишлената смърт на Динев. Ако адвокат Димитров успее да докаже това в съда, Мими ще бъде оправдана.

Отново е редовна ученичка

Мими успешно е започнала обучението си в 12 клас в ново училище, след като старата й класна ръководителка от търговската гимназия "Княз Симеон Търновски" се отказа от нея и я помоли да не се вясва в класа. Девойката била приета от новите си съученици, които и помагали във всичко. Те я подкрепяли изцяло и били убедени, че тя е постъпила по най-правилния начин.

В категории: Крими


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Подкрепящ
19.10.2016 15:58:53
0
5
Цяла България е зад Мария много правилно е постъпила.
Това е заслужавал този изверг грозен търсил си го и го получил.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори