×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Реформаторският блок показа мощ в Бургас, обеща сериозна подкрепа на Трайчо Трайков (ВИДЕО)


Реформаторският блок показа мощ в Бургас, обеща сериозна подкрепа на Трайчо Трайков (ВИДЕО)
Младежите на ДБГ подариха компас на кандидата за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков с пожелание да следва винаги правилната посока
15 Октомври 2016, Събота, 19:43 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

„Имаме нужда от президент, който да съгради отново усещането за справедливост“, каза Трайчо Трайков пред пълната зала на БСУ

Реформаторският блок показа мощ в Бургас. Няколкостотин членове и симпатизанти на партиите от Блока посрещнаха днес кандидата за президент Трайчо Трайков и напомниха за силните години на СДС, когато партията управляваше България. Аулата на БСУ се оказа тясна за желаещите да чуят посланията на автентичния десен кандидат и голяма част от тях останаха навън.

„Вашият ентусиазъм ми вдъхна увереност. В изборния ден Трайчо Трайко и ген.Съби Събев ще усетят силата на бургазлии“, каза от трибуната бургаският депутат от РБ Костадин Марков.

Сред официалните гости бе и шефът на предизборния щаб на Реформаторския блок Найден Зеленогорски, депутатът Димитър Делчев, както и всички местни лидери на партиите от Блока.

Впечатление направи и безупречната организация на една от партиите - „Движение България на гражданите. След лидера на ДБГ в Бургас Живко Табаков тръгна солидна група, която изказа категоричната си подкрепа за кандидат-президентската двойка на Реформаторите.


Организацията на "Движение България на гражданите" бе безупречна. Сериозна група тръгна след бургаския лидер на партията Живко Табаков

Пред пълната зала Трайчо Трайков говори 2 часа говори с бургазлии. „Президентът не е продължение на дадена партия или институция. Ако беше така може да сложим една красива фасада, каквото искат да направят колегите от ГЕРБ, и вътре да се назначат 3-ма души – шофьор, протокол и готвач. Нямаме нужда от това, а ни трябва президент, който се бори за фундамента на България, който трябва да съградим отново и най-важното – да върнем усещането за справедливост“, заяви Трайчо Трайков. Той отбеляза, че за голямо съжаление България значително изостава в сравнение с другите нови членки на Европейския съюз.



Трайков се позова на последния доклад, който показва, че Румъния се доближава до богатите европейски страни два пъти по-бързо от България, Словакия, Литва, Естония – 4 пъти по-бързо. „Това е данъкът, който плащаме – за ДПС, за КТБ, за Белене, обществените поръчки, контрабандата, каналджиите, сбърканата приватизация“, категоричен бе десният кандидат за президент.



Трайчо Трайков и ген.Съби Събев категорично потвърдиха, че ще поддържат евроатлантическия курс на България и страната ни на всяка цена трябва да се възползва от предимствата, които ни дава ЕС и НАТО – двата най-големи икономически и военни блока.


Трайчо Трайков ще продължи евроатлантическия курс на България. Той е сочен за автентичния десен кандидат-президент

„Някога сме искали България да бъде на три морета и тя е била. Смятам, че днес България е на три морета и два океана – Атлантическия и Северния. Както хора живеят днес в Бургас, утре в София, по същият начин могат да отидат в страните от целия Европейски съюз. Не трябва да забравяме, че сме в най-силния икономически съюз в света – ЕС с 550 млн.души население - по-голямо от САЩ и брутен вътрешен продукт задминаващ този на Китай. И НАТО - най-мощният военен съюз в историята на човечеството. Ние сме в тези два съюза и нашата работа е използваме тази сила, за да постигнем националните си интереси. А не да разсъждаваме за тях като за някакви началници – в Берлин, Брюксел и на друго място, където отиваме те ни казват нещо и изпълняваме“, заяви още Трайчо Трайков.

Трайков допълни, че българската нация трябва да е неделима сплав, а да не се ограничават изборните права на сънародниците ни в чужбина. Поводът за думите му са промените в Изборния кодекс и отрязаните секции в чужбина. Трайчо Трайков бе единственият кандидат-президент, който се срещна с българите в чужбина. Преди дни той посети нашата диаспора във Великобритания.

„Те ми поставиха актуалния въпрос с броя на изборните секции – било, за да се предотвратят злоупотреби в Турция. Както видяхте там си ги направиха по конец – 35 секции. Организираха се – имат ги. Нямат ги хората във Великобритания. Там всичко ври и кипи. Онзи ден се срещнах с тях. Не знаят какво се случва с тях – ще има ли Brexit, каква е политиката на България. Те искат нашата страна да вземе отношение“, маркира кандидатът за президент на РБ.

Трайчо Трайков отбеляза, че като президент ще държи на прозрачността и квотата на държавния глава във ВСС, Конституционния съд, БНБ и други институции ще се посочва само след широко обсъждане на имената на кандидатите.

На финал той бе изненадан от младежката организация на ДБГ в Бургас, които му подариха специално изработен компас. Подаръкът бе връчен от Ивелина Крумова и Богоя Колев, едни от най-активните млади хора в партията.  Ивелина пожела на Трайчо Трайков винаги да открива и следва правилната посока както в житейския, така и в професионалния си път. Да отстоява позициите си в подкрепа на българския народ, като не губи ориентир и остане верен като стрелката на компаса.



Всички в залата бурно аплодираха изненадата, а Трайков призна, че младежите са подходили много хитро, защото освен подарък, са задали и поръчение. Когато се роди моята дъщеря, ми подарихте тениска с надпис „Тате президент”, после ходи не ставай президент. Сега ми подарявате компас - спазвай правия път, допълни Трайков и уточни, че независимо какво прави човек, ако вътрешният му компас не е настроен добре, то няма да се случи.



От своя страна лидерът на ДБГ в Бургас Живко Табаков взе думата, за да заяви твърдата си подкрепа към кандидатпрезидентската двойка и да ги увери, че мобилизацията на местните структури е пълна. Ще работим с всички сили за победата Ви на тези избори. Вашите кандидатури са сигурен знак, че имаме силата, волята и отговорността да бъдем свободни, каза още Табаков.




29
Коментара
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 4
29
Коментара по темата
29.
България
17.10.2016 13:45:47
0
1
до 22: Ако не бяхте купени, защо изтриват от купения сайт на селянката от Тополовград коментарите за вас? До един сте подлоги на инвеститори, крали и продавали България след т.н. "демокрация". До един сте с измислени дипломи и неграмотни, назначени на държавна хранилка или по фирмите на крадците от ТНТМ - "комсомол"и заварчиците Диневи. Уродливи сте, другари селяндури, позор е, че селяндури като вас днес са демократи. Ха бакалъм на триенето.
28.
Петър
17.10.2016 07:37:08
2
1
До 22,
ДСБ никога не са били във властта, какво остава да са "имали" цялата власт! Много моля не тиражирайте откровени лъжи на воля! Управлението е на ОДС, а я кажете Кои тогава са били в ОДС!?
И как така нищо не е направило?! Стабилизира Държавата след поредния погром от комунистите, и приватизацията за която господина говори че била сбъркана бе единственото правилно Решение! Извинете но заводите и предприятията преминали в частно управление все още работят, в по голямата си част! Друг е въпроса какви ги върши Комисията за следприватизационен контрол?! И защо някои приватизирани гиганти не изплащат дължимото към Държавата? За което вина не търсете в самата приватизация, тя просто Ви отпусна бримката около врата и благодарение на нея пишеш сега простотии.
27.
Бончо
16.10.2016 15:41:28
1
2
Мачкай лавинаааа! :)
26.
gradski
16.10.2016 14:32:28
5
4
тез реформатори за 5лв и майките си ще продадат
25.
A?
16.10.2016 13:09:44
3
3
Абе нали нямаше да си късате ризите за да останете във властта. Що така не се чува нещо да сте пуснали кокала? :DDD
24.
Трайчо,чети23и22
16.10.2016 11:56:07
1
2
И си трай че голям резил майна.муахахахахахахаха...ъцъц
23.
Да
16.10.2016 11:45:52
6
4
Да, съгласен. На десните хора им омръзна да им пробутват все стари мутри, искат нови хора, така, че в ДБГ аз също виждам свежата кръв, а, СДС искат да са на хоризонта, да се отърсят от марковци, защото много хора избягахме заради тях и скоро ще останат по-малко от един футболен отбор.
22.
Уха
16.10.2016 11:40:28
5
4
До 6: И аз бях там от така наречена "масовка" на ДБГ, но както всички около мен го правя от убеждение и уважение към хората в структурата. Видях и рехавата агитка от 50 човека на СДС и техните производни в Бургас - ДСБ и БЗНС. Познатите крадливи мутри на хранилка при Герб. Знамената им бяха повече от хората. Нещастници. 25 годишна партия, заедно с другите "партньори" на ДБГ не могат да съберат 100 човека. Срам. И не ми разправяйте за ДБГ, че били купени, СДС само знаят да мрънкат и лапат, както и клонинга им ДСБ, имаха цялата власт в България и какво направиха...едно голямо НИЩО! Сега седнали да ми се правят на велики. На предпоследните парламентарни избори Светльо Витков имаше повече % от тях и добре, че бяха ДБГ да ги реанимират, неблагодарници крадливи.
21.
Tanev
16.10.2016 09:25:13
2
1
аз няна да гшасувам за ГЕарБ БСП ДПС и тея другите дето не ги знам. СКАТ пак не щот още си спомням кви панаири ми праиха навремето. Попа и Р Шишарката? Мне. Значи ЦцЦ- областен комисар на БКП в Дупница и Плевен! БСП е сно. Още други двмама четох че и те към ДС са. Вие всички сте малки и не знаете как изтръпваш като чуеш ДС. За кои да гласуваш? А на тоз Събито, ми мога да ви кажа че има солидна автобиография. моята не е тскава, а вашата? Второ, славянин съм , ама Русия не я ща в управата, защоот не знаете за тениска на Санта Есмералда къолко бой се яде. Нищо не знаете.... днано масата не е като вас , защото вие, младите хулиганчета, по нищо не се различавате от гхулиганите на 80. Само че наркотици нямахме тогава. както и да е. моля, гласувайте мъдро! А не по партииност! Аз деуг мъдър не виждам. мислете за сехе си и жлижните
20.
Петър
16.10.2016 07:30:52
3
2
И кое по точно и е сбъркано на приватизацията? Говорите за РМД-та или за последвалата масова приватизация, която беше належаща в онзи момент или за сегашната приватизация? Или като цяло сте против частния капитал?
19.
Мале ле
16.10.2016 03:12:51
5
11
Абе Трайчо ти голям етикет си лепна бре???с този от ляво на теб няма да прокопсъш в Бургас!!!Гласуваш за Трайчо и получаваш бонус крадливото Коце:)))
18.
ViP
16.10.2016 03:04:30
10
7
Тоз пък,плевньо 2,ай марш !!!!
Гербер..подле реформатор,подле скатаджия..фъфлещ шушляк....промит мозък...за ко се бори,и той горкия не знае !!!!
17.
*********
16.10.2016 00:04:27
5
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Луна
15.10.2016 23:59:36
3
11
къде е ония изпечен лъжец Кради Марко
15.
чезаре
15.10.2016 23:57:02
3
8
тоя беше на хранилката в ЕВН
14.
Малко коте
15.10.2016 23:21:49
4
3
Тая става за е...н ще бъда демократичен към нея ще и дам право на избор дали в гъзо или в путо пък ако иска може и в усто неен избор
13.
Радев
15.10.2016 23:14:20
17
9
Радев президент
12.
Жива дане бях живя съм
15.10.2016 23:11:49
6
11
Тези пък се взеха на сериозно ,с 5% на последните избори ,президент щели да избират от къде пари бе , а да от царските конюшни .Е всеки се бори за кокала ама той много оглозган този президентски кокал .
11.
Шейх Мансур
15.10.2016 22:00:58
9
6
Къв компас един електромер от новите наИВИЕН 1каска да не го боли глъвьть кат му бие шамари жена му кат изневерява с пиарки те а най добре 1 ВЕЙперка да си я сложи на гърба кат карлосон кат ходи на инструкции в ЛАБОРАТОРИЯТА на Костов в СОРОСОИДНОТО АОУНСУ-НБУ
10.
ONQ
15.10.2016 21:57:06
7
9
Марков не се спря долен лъжец колко хора изпонаеба
9.
президент Трайчо
15.10.2016 21:52:36
8
8
Муахахахахахахахахахахахахаа....
8.
Младеж
15.10.2016 21:51:53
6
4
Как се казва момичето да я взема в ГЕРБ и после в Дубай
7.
ей живот здравей здравей
15.10.2016 21:49:05
6
6
Е как е плажа в Дубай?
6.
*********
15.10.2016 21:47:41
6
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
15.10.2016 21:43:47
12
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
К.К.
15.10.2016 21:32:02
7
12
Този Трайчо ми прилича малко на сегашното лице, заемащо длъжността президент. и по визия, и по маниери и по приказки. Ама нормално, нали са били колеги в Мин.съвет.
3.
коко
15.10.2016 21:31:56
10
13
Реформаторите работят като организирана престъпна група
2.
Абе ей
15.10.2016 21:24:17
3
14
Нали е регламентерино че във Университетът е забранена зона за политическа дейност, политически действия и агитация.. Ректорът е Президентът на университета да излязат публично пред медиите, да дадат обяснения, защо и какво са получили за да допуснат това.. докога ще се продължава с това, политиката извън университетите
1.
Младеж
15.10.2016 21:17:15
3
5
Как се казва мацката че и аз искам в партията
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори