×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Войната за паркоместа в ж. к. „Възраждане” загрубя, вижте какви кални номера си въртят съседи


Войната за паркоместа в ж. к. „Възраждане” загрубя, вижте какви кални номера си въртят съседи
Незаконен знак поникна на ул. „Иван Шишман 46” точно преди кръстовището с ул. „Ивайло”
12 Октомври 2016, Сряда, 20:13 ч.
Автор: Флагман.бг

Бургазлия очертал общинската маркировка на своя глава и викал паяк да вдига колите

Заядлив съсед спретна калташки номер на млада жена в бургаския ж. к. „Възраждане”. Мъжът поставил пътен знак за забрана на спирането и паркирането пред гаража на жената.
Тя се свърза с Флагман.бг, за да изрази възмущението си от "добросъвестния" съсед от отсрещната кооперация. Вижте цялото й писмо:

„На своя глава той е решил, че моят гараж му пречи изключително много и не можел да си вкарвал колата, това естествено е пълна глупост. Решил да сложи в средата на улицата знак, с който забранява паркирането и престоя пред моя гараж и съседния. Очертал и с черна линия, маркировката от общината, като наглостта му вече ми идва в повече.

Миналата седмица се обадил дори и на паяк и е вдигнал кола на близък познат, паркирана пред моя гараж, с моето съгласие естествено беше престоят, но този съсед е решил, че колата му пречи, като пак казвам – има достатъчно много място за влизане и излизане от гаража му.

Докога ще продължат тези своеволия се питам?

Когато нещо на някой не му е угодно, решава и си издейства един фалшив незаконен знак и всичко става според неговите желания. Да ама не, не живее в село и е длъжен да се съобразява и със закона, и със съседите си, в случая аз по никакъв начин не възпрепятствам влизането и излизането му от неговия гараж.

В понеделник се констатира, че знакът е незаконно поставен, но все още си стои на мястото и никой все още не го е премахнал.

Всичко това се случва на ул. „Иван Шишман 46” точно преди кръстовището с ул. „Ивайло” в ж. к. „Възраждане”.

Елате и снимайте поредното българско своеволие и потърсете Общината, за да чуете какво ще ви отговорят и те, защото не само това касае мен, а много други граждани като мен, които живеят в съседство с такива хора, мислещи се за Господ”,
пише ни жената.



51
Коментара по темата
51.
dd
15.10.2016 22:29:51
1
3
Крайно време е да се спре практиката като влезнеш в синя зона и да спреш-запушиш някой гараж само и само да не платиш 1 лев !!! Разберете НИКОЙ няма право да спира пред гаражите ! В синя зона до 15 минута е БЕЗПЛАТНО !!!
50.
Пълен резил
15.10.2016 04:17:50
3
0
Че е неграмотна си личи от далеч, но и тези нейни коментари от едно изречение с 200 думи го доказва категорично.
Твоя съсед да ти подари учебник по български за 2-ри клас.
Пълна трагедия е тази жена.
Амин
49.
drr
14.10.2016 08:14:24
1
2
" 39.
До 32
13.10.2016 10:13:09
8
2
Знака е неодобрен проверила съм доста преди вие да решите да се правите на следовател развиващ теории,тази сутрин дойдоха от общината и премахнаха знака заедно със стълба и си начертаха отново маркировката,спрете да пишете глупости.Когато има наши и ваши и някой стар познат реши,да ти даде един знак без одобрението на общината да си го сложиш някъде,където ти прецениш всичко е възможно,г-на по такъв начин именно е поставил въпросния знак,само той единствен от цяла кооперация има затруднения с паркирането явно защото шофьорските му умения са сведени до минимум и решил,че ние два-три гаража му пречим,защото той е некадърен да вкара един автомобил при свободни няколко метра.
Хубав ден на всички !

Като ти гледам "голямата уста", си те представям какво представляваш!
Поредната кифла с голяма такава!
Изреченията се завършват с точка, удивителен и т.н.. Eдин български език до 3 клас не сте научила! Изречение от 50 думи!
48.
Така ще е
13.10.2016 16:55:52
1
4
На тази улица в края точно до гаража на жената винаги има паркирани коли на фирми и от сота,колите им са пръснати по цялата улица и редовно са или пред гаража на жената или до съседния,то и нейния гараж от такива глупаци е запушен,ама не си слага знаци и забрани.Надолу по улицата пък е фул с коли по тротоарите и пред гаражите,там що не разчистят,подкрепям госпожата да си търси правата,а не да си затваря очите.
47.
...
13.10.2016 16:43:19
1
2
Честно казано там спират коли и от доста и от близките фирми,какво ви е виновна жената,че се наехте така като стадо овце,аз чета чета и жената е подала сигнала за незаконно поставените знак и маркировка,не за това че не може да паркира пред гаража,типипния български манталитет,само да обиждате и да говорите повече от необходимото.Един не каза ,що е такъв тоя съсед и как злоупотреба с позицията си в общината,а ми всички юруш нападнахте дамата.То затова толкова години сме на тва дередже,щото имаме страх от чиновниците,а пък си отваряме устите пред обикновенитв хора без правомощия,затова и избягах от тъпата България,заради тоя ваш селски манталитет
46.
До 43
13.10.2016 16:17:51
1
4
Ще лая, щото ми писна от овце.
Имаш си гараж прибираш си таралясника вътре. Мястото пред него НЕ Е твое и по закон не трябва да се спира там, дори и след твоето разрешение. Като гледам на снимките гаража на въпросния е първия до дръвчето и като гледам колко е засрано в очертаното парко място е ясно колко често има паркиран тарлясник там и се вижда колко място му остава да си паркира в неговия гараж.
45.
от Селянин от Града ДО 43
13.10.2016 15:17:06
1
5
Госпожо разбираме че вие сте потърпевшата която се оплаква.
Разберете.....НЯМАТЕ ПРАВО ДА СИ ПАРКИРАТЕ/ПРЕСТОЙ БЕЗ ШОФьОР ПРЕД ГАРАЖА ВИ С ПРЕЗУМЦИЯТА ЧЕ НЕ ПРЕЧИТЕ НА СЕБЕ СИ ИЛИ НЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВАТЕ ВХОД/ИЗХОД КЪМ ГАРАЖА ВИ. Изкарайте си Бурканите от гаража и го използвайте по предназначение. Единственото което е направил съседа ви отсреща е че накарал Общината да заличи 1 парко място от синята зона понеже явно е трудно или невъзможно използването по предназначение гаражите на коперацията. Както казаха по-надолу, пуснете сигнал към Общината и да направят замервания дали пречи или не въпросното парко-място. Просто и ясно. А когато ви идват гости, нека не спират пак пред ВАШИЯ гараж че живея 100м надолу от вас и лично ще се обадя на Паяка да идват да дига колата че ми пречи да използвам гаража. После вие се оплаквайте че гаража е ваш и вие сте дали пълномощно да си спират....оффффф...20 години се опитвам от СЕлянин да стана Гражданин но явно има и други от 50г Селяндурството не го забравят.
44.
patrul
13.10.2016 13:40:24
1
4
Съветвам ви да заведете искова жалба до общината,с която да се направи повторен оглед на мястото,да се измерят по закон необходимите метри за влизане и излизане от гаража му и ако се установи,че мястото е достатъчно на вашия съсед,то тогава той е подсъдим за всички тези лайна,които изсипва.Тая маркировка е напълно неподходяща за пред гараж,ами да бяха маркирали и колите зад вас тогава,че и те да не спират,определено някой си плаща за да му е удобно на него,права сте че нещата стават с връзки,явно и вашия съсед действа с такива,обаче ще загази някъде и ще повлече и други със себе си ,то крайно време е вече да спрат тия шуробаджанащини и на някой като не му е удобно нещо да ходи да си издейства знаци,маркировки и т.н.Търсете си правата,недейте да слушате разни педалчета тука от коментиращите,които хал хабер си нямат от къде изгрява слънцето
43.
До42
13.10.2016 13:04:31
3
4
Недей много да лаеш и да се превземаш,въпросния съсед е чиновник към общината и е напълно възможно и лесно за него да си издейства какъвто и да било знак и маркировка дори и в разрез със закона,поредната смешна бг реалност,дойдоха и си начертаха маркировка жълта на зиг заг,т.е аз нямам право да пресека линиите и да си вляза вече в гаража според общината и всичко това заради някой си чичка,който се помисли за най-важния от цялата улица,но определено корупцията и все още действащите схеми"наши и ваши"си остават.Казуса не беше за паркиране пред гаража ми,а за своеволията на въпросния съсед,който явно възнамерява чрез връзки в общината да нарисува цялата улица,че най-накрая да може да паркира надлъж и на шир.
42.
Като на село...
13.10.2016 11:53:37
3
4
Поредния гражданин решил, че тротоара и пътя пред гаража му са негова лична собственост... даже дава разрешения и съгласия кой може и кой не да спира там... въпреки закона.

На човека явно му е писнало от близките и познатите на тая госпожа.
41.
до 39
13.10.2016 11:45:49
1
5
Казах, че ми се струва абсурдно, а не невъзможно.
Всякакви индивиди има, напълно съм съгласен, че съседите могат да ти превърнат животът в ад.
Най-добре е една къща и да не си зависим от тези индивиди съседите.
40.
Ако тротоарите
13.10.2016 10:48:35
0
3
бяха с една идея по-тесни, този проблем нямаше да съществува.
39.
До 32
13.10.2016 10:13:09
2
9
Знака е неодобрен проверила съм доста преди вие да решите да се правите на следовател развиващ теории,тази сутрин дойдоха от общината и премахнаха знака заедно със стълба и си начертаха отново маркировката,спрете да пишете глупости.Когато има наши и ваши и някой стар познат реши,да ти даде един знак без одобрението на общината да си го сложиш някъде,където ти прецениш всичко е възможно,г-на по такъв начин именно е поставил въпросния знак,само той единствен от цяла кооперация има затруднения с паркирането явно защото шофьорските му умения са сведени до минимум и решил,че ние два-три гаража му пречим,защото той е некадърен да вкара един автомобил при свободни няколко метра.
Хубав ден на всички !
38.
Leedsa
13.10.2016 09:54:11
1
5
Elate v k.s,,bratq miladinovi,, pred blok 66 da vidite kakva ludnica zaburka maloumniq i al4en nikolov,mesta za parkirane ot sutrinta 0,pred bloka e kato magistrala,a samo na 100 metra e sinq zona i tam nqma dvijenie,vav vseki kvartal ima q ofis na banka ili ne6to podobno naglo e da se 4ertae grada sas sinq boq,v tozi slu4ai nai normalnoto ne6to i nie da poiskame sinq zona pone da se razredqt kolite pred bloka i taka do kade ,do izhoda za sofia li,nagul kmet,no nie sme si vinovni ostavqme go da si pravi kakvoto si poiska...
37.
До 8
13.10.2016 09:30:28
1
5
Закон за движение по пътищата
Чл. 98 (2) Освен в посочените в ал. 1 случаи паркирането е забранено:

1. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) пред входовете на паркове, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства;

2. на платното за движение и на тротоара непосредствено пред входовете на жилищни сгради и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях;
36.
do 28
13.10.2016 09:24:46
4
4
Дам, в Изгрев имате други проблеми ...
Като например да ти построят "блокче" в градинката с детските люлки на 5м разстояние от панелката ти и като отидеш в общината да протестираш кметчето да ти каже .. "Ама всичко е законно, нищо не можем да направим .. виновни са тези дето през 199х са възстановили земята на наследниците"
35.
до 34
13.10.2016 09:22:07
5
6
Ей заради такива шматки като вас кмета ще ни превърне в най-платения град за живеене ...
34.
До кмета
13.10.2016 09:15:28
3
11
Искаме синята зона по Патриарха да стигне до Македония. Помислете и за нас, майките с бебешки колички!
33.
Искахте синя зона и си я получихте
13.10.2016 09:14:06
1
9
Въпросната улица е включена в синята зона преди 3-4 месеца. Преди това се паркираше там безразборно. На празният участък, който сега е боядисан в черно имаше поне 3 автомобила, въпреки, че там има и други гаражи. Сега гледам, че доста по-малко коли паркират по цялата улица. Преди се паркираше от двете страни на улицата и по тротоарите. Т.е. синята зона е наложила някакви правила, като заради тях вече паркират най-малко двойно по-малко коли от преди. Проблема е, че кооперациите не са станали по-малки и място за всички няма! Сега хората плащат за венетки, но пак няма къде да паркират и започват спорове и маймунджилъци. ДА ИМ Е ЧЕСТИТА СИНЯТА ЗОНА.
Казано по-просто, натискате се да Ви включат във синя зона, а после като наложат правила за паркирането установявате, че място за вашата кола пак няма. Само дето вече ще плащате годишна такса за правото да се чудите къде да паркирате.
32.
нещо
13.10.2016 08:59:54
3
7
От цялата история най-абсурдно ми се струва "лошият" съсед да е бучнал знака.
Какво, премахнал е знак от друго място, после е излял бетон да го закрепи на това място ли?
И на всичкото отгоре общинските паяци да идват по сигнал и да вдигат коли по знака му.
А относно идването по сигнал на общинския паяк, опитайте се да звъните на паяк. Веднъж бързах за София и ми бяха паркирали пред гаража - чаках почти ден и звъннах около 10 пъти. Накрая служителката обясни че по сигнал не идвали.
31.
Чук
13.10.2016 08:52:46
3
4
Кой е тоз шибаняк да дойда да му нацепя кофата,от къде на къде ще слага знаци без да са одобрени от общината,мама му и педал мръсен,г-жо аз лично ще дойда да махна знака,и ще го зачукам на челото на комшията ви,да се научи как да паркира в гаража си без да ви създава ядове
30.
Овце
13.10.2016 08:48:07
3
9
Аве хора в случая жената се оплаква от това,че някой си малоумен съсед е решил да сложи незаконно знак ,не че и пречи на нея да си държи колата пред гаража,пак пишете като стадо овце без даже да четете внимателно,никой няма право да поставя неодобрени пътни знаци и маркировка,това е подсъдимо
29.
щг
13.10.2016 08:39:36
6
3
vsashtnost vsichki problemi doidoha ot siniata zona.. do predi tova imashe i mesta i vsichko,
28.
Изгрев
13.10.2016 08:30:36
4
6
В Изгрев нямаме такива проблеми. Купувайте си имоти там в "центъра". Глупаци
27.
Никито
13.10.2016 08:21:01
2
13
Да ви обясня сега за гаражите - първо тия гаражи дето ги имаме в суперцентъра не са ни дадени бадева от общината подарък ами сме ги платили по 20 хиляди евра и второ плащаме всяка божа година за тях данък сгради по около 140лв. На всичкото отгоре тези които имаме гаражи нямаме право на стикер за паркиране по местоживеене макар че същите ми съседи които нямат гараж имат това право което е дискриминационно!Това че аз имам пари и съм си купил гараж и плащам за него данък ми отнема правата които се дават на другия сульо. На това отгоре сульото има право и на стикер за втора кола.
26.
Въпрос към знаещите
13.10.2016 08:20:16
0
2
Когато сградата е на 6 7 метра отстояниеотпътното платно и спреш пред гаража си остават 1.4 метраа отстояние от платното и колата аджеба това какво нарушение е
25.
Xaxaa
13.10.2016 08:18:59
2
7
Не знам за големите граждани, ама дори от снимките е видно, че и С класа ще влезе в гаража отсреща, дори и при паркиран Ленд Круизер в очертаното място, примерно.... Ама смях сте, ама много голям... Играчи и катили, слагат знаци, пък не могат си паркират Корсата с 15 маневри, хахахахаа
24.
Drrr
13.10.2016 07:46:11
2
8
Много просто е. Данъци за всички в 5 рен размер за това че колата им е паркирана пред блока а не в собствения им гараж . Да плащат по 1000лв годишно че не си ползват гаража по предназначение , като така затрудняват движението и паркиране на други които нямат гаражи!
23.
До 19
13.10.2016 07:45:31
1
4
И като спре някой пред гаража, да викам паяка нали? Съгласен съм. +50 Ти пиша за коментара.
22.
Тротоарно място
13.10.2016 06:11:08
4
21
Ако гаража е с лице към улица, мястото пред него е тротоарно място, е не е собственост запомнете го! Все едно на етажа пред входната ми врата да сложа да си слагам квото си искам, а съседите, че не могат да си влязат в жилището...майната им! Аман от селяни в тва възраждане!
21.
Желю Войвода
13.10.2016 01:59:51
1
11
Синя зона дооооо Камено
20.
Kiro
13.10.2016 00:59:49
3
8
Давам гараж под наем за 60лв на месец, не си струва главоболията.
За контакти търсете бай Киро ебача от Възраждане. Ако нищо не ви говори питайте жените си - те знаят
19.
Тъпо
13.10.2016 00:56:34
5
11
Тоз селски чук, как му е скимнало да си монтира собствен знак, това е тотален абсурд и от де го има знака, най - вероятно е каден от другаде.
По другия въпрос, крайно време е Възраждане да стане синя зона, не щото синята зона е много яка, ами щото ще принуди всички селяндури да си приберат бракмите в гаражите, а не вътре да държат компотите, а за по лесно бръкмичките да заемат места отвън. Кат в някви американски къщи, всеки си прави квото иска, има гараж, ама колата му виси пред гаража, вместо в него.
18.
Х
13.10.2016 00:11:49
9
24
Това,че имате гараж не означава че може да си спирате пред него и колата да си седи там цял ден.Това не е безплатно парко място.
17.
без коментар
13.10.2016 00:09:48
1
20
Никакви оплаквания не трябва да има. Живеем в най-добрия град за живеене и кмета ни е избран с 86%.
16.
Мама ви
12.10.2016 23:52:13
2
21
Що направихте Патриарх Евтимий синя зона като една цялата с дупки по 10 см дълбоки ви мама ви мръсна нагала за пари дейба!??!?!??!
15.
Цървуланов мъдрец
12.10.2016 23:04:58
7
8
Аве шматка знака не е одобрен от общината ве охлюв,иди изчисти на г-жата бурканите вместо да ръсиш само хуморески и вицове тука
14.
ама вие тъпанари ли сте?
12.10.2016 22:37:45
11
9
Значи само аз не мога да си паркирам колата пред собствения гараж,а всеки сульо и пульо може да стои там часове,само и само да не плаща Синя зона или защото така му е удобно.И крайно време е да се реши нещо за местата пред гаражите-ами те и служителите на Синята зона си упътват познатите къде има гараж ,та да си паркират.А паякът-има да го чаааакаш.И това за престоя в колата си е добре измислено,но кой ли го спазва?То излиза,че да имаш гараж си е направо неудобство.Затова-прави магазинче,складче и-паркирай по улиците,та да се задръсти максимално.
13.
Мъдрец
12.10.2016 22:35:01
9
13
Блейки вижте хубаво снимките,знака е 20 метра преди следващато кръстовище,а от другата страна е в началото на улицата.Сигурно и този знак той го е сложил.Пачаврата да си изкара компотите и натуриите от гаража и да паркира вътре вместо да се оплаква след като е видно,че по закон няма право да паркира там и знака очевадно е сложен от общината.
12.
гражданин
12.10.2016 22:28:46
5
17
Този който е сложил знака,да отиде на съседната пресечка -хан крум 37, и да види,че това разтояние е напълно достатъчно ежедневно 11 паркирали коли във вътрешен гараж да влизат и излизат без проблем.
Верно с една маневра повече,не от раз.
Простите и нагли хора трябва да ги мачкаме,защото горко ни.
П.С.
Лично ще махна знака до няколко дни ако не бъде отстранен,а ако собственика му се покаже да го брани,с голямо удоволствие и него ще напердаша.
11.
Pravo
12.10.2016 22:05:01
14
4
Jenata shte spira kadeto iska,shtom e mein garaja,vie mishki deto tolkova mnogo znaete,shto ne vzemete da si udarite Po Edna chikiq za leka nosht I da sprete da balvate.G-jo evala,az ako Sam Na vasheto mqsto shtqh da go sasipq toq vash sased
10.
Komentar
12.10.2016 21:52:33
6
16
Се тоя комшия иска един як бой и сам ще си демонтира знака,от къде на къде му скимва и забива един знак,то ако беше така всеки щеше да си наслага където си реши,пускайте жалби г-жо в правото сте
9.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
12.10.2016 21:47:31
2
13
А знаете ли,че поставянето на знак е наказуемо и противозаконно.Обадете се в общината и комшията ще духа парчока.
8.
До 5/6
12.10.2016 21:33:40
13
8
Къде в закона има, че е забранено да си спираш пред собствения гараж? Дай го този закон да го прочета. 7 правилно ви го каза. Такъв знак в населено място се слага в напалото на дадено кръстовище, а 20 метра преди следващото такова. Този знак е напълно незаконен. А каквато и кола да има паркирана на черно очертаната вече зона, то тя и кола с У на тавана не попречила да се паркира в който и да от гаражите отсреща.
7.
До 1,2,3
12.10.2016 21:26:05
5
14
То като не можеш да шофираш и една кола да вкараш и кооперацията ще ти пречи ,не само чуждите гаражи,знака е нерегламентирано поставен според снимката,знаци се поставят в началото и в края на улицата,а не там където на някой некадърен шофьор му пречи
6.
Гражданин от село до 4
12.10.2016 21:25:57
4
11
Аз съм селянин но ти си селяндур явно. Госпожата се жалва и заради това че не може да си паркира на самия вход на гаража, демек си запушва гаража. Тя като Крава няма право да паркира/запушва нечий гараж, даже и своя с мисълта че не пречи на никой щот си е неин гаража. Да така е, но няма право да си оставя на ул. платно колата а да паркира вътре. Но вътре сигурно е пълно с дърва или буркани и е решила че може да си оставя колата така. Съответно и пречи на комшиите отсреща, видно е че е тясно и ако някоя Крава си остави колата става сложно.
5.
До 3
12.10.2016 21:25:04
4
15
Аз съм селянин но ти си селяндур явно. Госпожата се жалва и заради това че не може да си паркира на самия вход на гаража, демек си запушва гаража. Тя като Крава няма право да паркира/запушва нечий гараж, даже и своя с мисълта че не пречи на никой щот си е неин гаража. Да така е, но няма право да си оставя на ул. платно колата а да паркира вътре. Но вътре сигурно е пълно с дърва или буркани и е решила че може да си оставя колата така. Съответно и пречи на комшиите отсреща, видно е че е тясно и ако някоя Крава си остави колата става сложно.
4.
До 3
12.10.2016 21:11:48
28
7
Много си прост като гъз. Всеки има право да си спира пред собствения гараж. Знак за забранено паркиране в населено място се слага в началото на улицата, а някъде към края, защото нс някой му пречи. Първо научете законите и кой какви права има. Щом от паркираната насреща кола има разстояние 6 метра до гаража, до нарушение на закона няма. А както се вижда от опертаната зона в черно, която е била синя зона, до гаража зад дръвчето има дори над 6 метра.
Малоумници прости коментират тук.
3.
Гражданин от село
12.10.2016 21:00:16
3
22
И вашия гараж не му пречи, пречи му когато като Крава си оставите колата на входа на гаража му и съответно той е затруднен със маневрите .
2.
МАЛОУМНИЦИ
12.10.2016 20:58:54
8
9
"Бургазлии" - да бе , да , и вие сте от селата , като мене , а се мислите за "НЕЩО" .
1.
Гражданин от село
12.10.2016 20:58:51
5
45
Госпожо, не сте права. Това че имате гараж, не ви дава право да можете да паркирате пред входа. Само престой можете и то ако сте в колата. Крайно време е общината да вземе да дига всички коли паркирани пред гаражите които и заемат и голяма част от общинските тротоари.Другия моя съселянин и той не е в правото да боядисва или да премахва маркировката, видно е че му пречи точно това място при излизане и влизане в гаражите отсреща, но затова трябва да пусне молба до Общината и да се реши проблема.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори