×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На вниманието на МВР и прокуратура: Ако не предприемете мерки, този мъж ще убие човек


На вниманието на МВР и прокуратура: Ако не предприемете мерки, този мъж ще убие човек
Самозванецът Красимир се е настанил в жилището на болна жена, чака я да почине
13 Септември 2016, Вторник, 15:03 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Архив на Флагман.бг

Жената е болна и прикована на легло, а преди месец преживява тежката загуба на единствения си близък човек

Покъртителната история на 69-годишната Калинка Неделчева, която има тежка форма на диабет и е неподвижна след усложнения на зравословното си състояние, е на път да повтори случая с учителката от Бургас Веселина Гинева, която остави съпруга си да умре от глад и липса на грижи, а след това захвърли трупа му в кофа за боклук.

Жената е болна и прикована на легло, а преди месец преживява тежката загуба на единствения си близък човек – съпруга си. Тя няма братя и сестри, няма близки и далечни роднини и остава сам-сама на този свят, на произвола на съдбата…

Заради благородните си сърца и вярата в доброто у хората и поради това, че нямат свои деца, в края на 2012 година възрастното семейство прибира от улицата лицето Красимир Рашков Димитров. Двамата започват да се грижат за него като истински родители. Три години и половина живеят заедно, а 61-годишният Красимир, който преди това просел пред църквата „Св. Иван Рилски” и не е знаел дали ще доживее утрешния ден, просто удря кьоравото. Възрастното семейство го издържа, храни го, дори му дава пари, защото той така и не може да си намери работа, а всяка стотинка, която има – пропилява по игралните зали. 

Всичко уж върви добре, докато през юни месец тази година умира съпругът на Калинка. Тогава лъсва цялата лъжа на Красимир… Става ясно, че единствената му цел е измами семейството и да присвои имота им. С ловки хватки той принуждава жената да му разреши да се регистрира като постоянно пребиваващ в жилището й.

Мошеникът е известен на разследващите органи като мним психолог, мамил хора на територията на Варна, а през 2009 г. е бил издирван от полицията за тези престъпления и буквално прогонен от морската столица.

Красимир дори стига дотам, че опитва да принуди Калинка да му завещае тристайния си апартамент на суперцентъра на Бургас - на ул."Константин Фотинов". Там той вече се чувства като у дома си. Един ден решава, че вече няма нужда от старата и болна жена и спира да се грижи за нея. Оставя я неподвижна, с отворени рани и цялата в урина и фекалии. Не й разрешава да разговаря с никого, заключва я и започва ежедневно да я принуждава да му припише жилището.

Накрая се стига до намесата на адвокат, който прави всичко възможно по законов път да изведе самозвания син от жилището на жената.

В момента тя е настанена в болница, където се полагат денонощни грижи за нея, обработват раните й и поддържат живота й, но това й струва скъпо. А в жилището на ул. „Константин Фотинов” 1 живее мнимият син, който явно смята, че никоя сила на света не може да го изведе от там. Калинка иска да се прибере, но Красимир отказва да напусне апартамента. Вчера дори се е стигнало дотам тя да бъде докарана с линейка пред дома си, а самозванецът да откаже да напусне жилището й.

Очаквайте разтърсващия разказ на измамената Калинка Неделчева, чиято единствена надежда, е да се прибере у дома си и Красимир да го няма.

В категории: Лична драма


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 0
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
9
Коментара по темата
9.
*********
26.01.2023 22:18:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
морски
09.11.2021 12:32:10
0
1
Бургас е наситен с подобни мушеници Особенно през летния сезон Отделно клошари От година гледам един с едно столче и триколка по Александровска срещу била с надпис на врата моли за помощ .Такива е задължително да се въдворят взатворен тип приют да не грозят града .
7.
*********
11.10.2018 01:18:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
някой от Варна
08.12.2016 11:36:04
0
3
За лицето Красимир Рашков Димитров тук:

http://www.psihologia.net/forum/viewtopic.php?t=7271

има достатъчно информация и доказателства.
5.
анонимен
16.09.2016 05:15:02
0
3
Крайно време е подлезите да се освободят от просяци и клошари, които тормозят и притесняват преминаващите граждани - редовната, общинската или прочие полиция
4.
съд за наглеца!
14.09.2016 23:50:09
0
4
Това не е ли същият мошеник, който се правеше на ослепяващ, на който му се налагало уж операция на очите и събираше пари пред "Св.Иван Рилски" Имаше репортаж за него по СКАТ как го изгонил синът му от апартамента във Варна и той обикалял немил-недраг. И аз съм му давала пари и храна от съжаление.
Грях да му е!
После как да помагаш и как да съжаляваш!
Мошеникът трябва да бъде съден и осъден, но в затвора да работи и да си изплаща и храната и спането, а не пак ние да го храним, а той да лешперства!
3.
до 2
13.09.2016 22:12:34
1
8
че и философи и много духовно извисени стават..делата, по делата ще ги познаете
2.
мдааа
13.09.2016 18:43:33
0
26
Такива бездомници вече има много! По принцип са много мазни, лъжат, замазват, мънкат, правят се на жертви, но дълбоко в себе си са крадливи, подмолни и много нагли! Бягайте далече, защото после ще е късно!
1.
идея
13.09.2016 18:23:54
6
29
пуснете му бопаджии и ще изчезне като дъндито след като изгърмяха мечков и кюфтето :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори