×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутат от ГЕРБ: В парламента действат чужди агенти – крайно време е да решим този въпрос!


Депутат от ГЕРБ: В парламента действат чужди агенти – крайно време е да решим този въпрос!
В Народното събрание някои май работят за чужди интереси
05 Септември 2016, Понеделник, 15:38 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Владимир Тошев обявил това в Комисията по отбраната



Трябва да се вземат адекватни мерки, защото в Народното събрание вероятно действат агенти на чужди държави. Такова мнение има депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев, който е  полковник от резерва на Българската армия.


Владимир Тошев

Становището си народният представител е изказал на едно от последните заседания на Комисията по отбрана в парламента, показа справка на „Флагман“.

Повод за думите му става дебат по проекта на Закона за противодействие на тероризма, предложен от Министерския съвет. Някои от текстовете предизвикаха спор в Народното събрание.

От публикуваната стенограма от заседанието на Комисията по отбрана от 14 юли става ясно, че според Владимир Тошев в парламента вероятно действат агенти под прикритие и държавата трябва да реагира адекватно. Повод за думите на депутата вероятно е изказване на Велизар Енчев, който роптае срещу възможността за използването на агенти от ДАНС за антитерористични дейности.

„По отношение на изказали се колеги преди мен за агентите под прикритие, аз мисля, че вече е крайно време да вземем адекватно решение и по този въпрос, защото тогава, когато чужди държави използват агенти под прикритие на наша територия, включително, може би и в Народното събрание, ние трябва да можем да реагираме адекватно, така че да защитим националните интереси на България – и като Комисия по отбрана и като Народно събрание.
Не мисля, че този проблем касае обикновения български гражданин, чийто живот обаче е застрашен от терористите“, заявява Владимир Тошев.

Припомняме, че въпреки протестите на част от опозицията антитерористичният закон бе приет на първо четене от Народното събрание малко преди лятната ваканция. Предстои окончателното гласуване на текстовете идните седмици.

В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
М да...
06.09.2016 17:10:49
0
0
Еврофондове ще има до 2020г. След това всяка държава трябва да се оправя сама! Икономика се прави с работещи предприятия,мини,стоки,селско стопанство,образовани,можещи кадри, РЕАЛНО ПРОИЗВОДСТВО! А при нас всичко се руши,за съжаление! Освен това сегашните " фондове " не са
даром,държавата ни внася годишно по 900-950 млн.евро в общата европейска каса.
16.
до 10
06.09.2016 16:55:16
0
1
От 9 - аз съм ЗА "ловенето" им, нещо не си зацепил, сигурно имаш малки мозъчни гънки...
15.
1+2+3
06.09.2016 09:34:59
1
0
RiP, донякъде си прав. Но т.нар. средства от еврофондовете са само 2,7% от БВП. Ако икономиката ни работеше - тези "останали" 97,3%, тогава нямаше да сме на това дередже. Турция и други държави и без еврофондове имат магистрали, по-добра заетост на стоката работна сила и по-висок жизнен стандарт.
14.
Ууу
06.09.2016 02:02:28
0
3
Като гледам общественото мнение и нагласа,ми става Гот..за мен,моето семейство и България !
В деня който (боко-бароко) сдаде власта,живота в нашта "прекрасна" старана ще тръгнат по съвсем различен начин.
Искате ли една бърза дефиниция на ГерБ :
Грабим
Европа
Рушим
България
Съединете главните букви :)
13.
RiP
06.09.2016 01:54:18
0
4
Последен опит към герберастията /макар знам, че еобречен-в техните глави мисъл няма/.
Вие осъзнавате ли, че икономиката се дотира в момента отвън, както по съветско време? Тогава със тсоки и петрол на цени под себестойност, сега директно с пресна валута?

И осъзнавате ли, че след като свършат ЕС фондовете БГ я чака същото, което стана след като свърши дотацията от СССР? Вечно ли мислите европейците ще наливат пари? Защо?

Вдявате ли, че сега е най-доброро възможно, и че УЖАСЪТ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ?
12.
?
06.09.2016 01:44:40
0
4
ИЗБОРИ !!!
Но Парламентарни !!!!
11.
Зз
05.09.2016 23:58:22
1
5
Какво означава ГерБ !!!
Грабим
Европа
Рушим
България
Ай гласувайте пак за бойко
10.
До 9
05.09.2016 23:50:17
1
5
На теб всичко ли ти ок !?
Скапан гербер,кьорав ли си ???
Излови ги ти,шушляк..
9.
wer
05.09.2016 21:45:27
1
4
Ами изловете ги! Някой да ви пречи? Цв. Цветанов може да е шеф на групата ловци!
8.
...
05.09.2016 21:11:25
0
8
Имайте впредвид,че бойко ако се махне още от другия ден нещата в България ще се нормализират !!!
7.
АЗ
05.09.2016 20:55:51
0
4
Ами махайте се и ще се реши въпроса
6.
ViP
05.09.2016 20:54:26
1
4
"Роденият да пълзи,не умее да лети"-Руска поговорка!Така е др ББ.
Време разделно стана...време е да си ходите,максимално се изчерпахте !!!
5.
Гаден
05.09.2016 19:41:58
2
4
Пълно е с храненици на ШОРОШ, И ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ.БИВШ БСП-ар, сега ГЕРБЕРИСТ. НАКАЗАНИЕ ЗА ЧУЖДИТЕ АГЕНТИ.
4.
Gochooff
05.09.2016 19:37:09
0
7
Az predlagam vseki Balgarin da e dupetat !
6 miliona dupetati v parlamenta !
... i vsichkite - shpioni !
Na niakogo !
Togava se vrashtam v ,,maika Balgaria" !
3.
българин
05.09.2016 19:35:24
1
13
на мен ми е интересно дали изобщо има българи в тоя парламент. едните са агенти на руснаците, други на турците, а трети на американците. някой защитава ли българските интереси.
2.
Smith
05.09.2016 19:00:38
13
8
Всички бесепари, атакисти и първановисти са руски агенти! За пробита копейка са готови да продадат националния интерес и това е ясно дори за децата!
1.
Свелозар Опосумов
05.09.2016 18:56:51
4
2
Лисицов, като почнеш в неделя да ръсиш "новини" изсмукани от пръстите само и само да има нещо в сайта, ми идва да ви флуудна сървъра и да се спре това мъчение. Няква офсъ се оплаква от разхождано куче, ти пишеш едни врели-некипели, другото копи-пейст от близачите...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това беше - те се разделиха Това беше - те се разделиха Каква точно е драмата, не е ясно, известно е само, че Валерия е в Гърция със свои близки Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори