×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сигнал до Флагман.БГ: Строител прегради улицата срещу Пантеона (СНИМКИ)


Сигнал до Флагман.БГ: Строител прегради улицата срещу Пантеона (СНИМКИ)
Изграждането на зданието бе стопирано преди години, очевидно инвеститорът има намерение да го довърши
02 Септември 2016, Петък, 09:14 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимки: Мария С.

Шофьорите нямат видимост, вчера майка и бебето й се разминаха на косъм от трагедия, алармира наш читател

Строител си загради голяма част от пътя на ул. „Адам Мицкевич” в Бургас и сериозно затруднява движението в района. Освен това създава предпоставки и за тежки инциденти. Това алармира наша читателка в рубриката ни „Вашият сигнал до ФЛАГМАН”. Тя ни изпрати снимки, на които се вижда, че новострояща се сграда срещу ресторант „Хепи” е преградена с ламарини, които пък заемат и половината от платното.



Най-кошмарно е обаче за пешеходците и най-вече за майките с колички и трудноподвижните хора. Те рискуват живота си, излизайки на пътя, за да заобиколят ламарините. Шофьорите обаче нямат никаква видимост и въпрос на време е да се случи най-лошото.

„Вчера за малко един шофьор да блъсне майка с количка. Разминаха се на косъм. В случая никой от тях не беше виновен. Трябва да се предприемат мерки, иначе ще стане страшно", оплаква се читателката на Флагман.БГ.

Става въпрос за зданието, което е продължение на тузарския билдинг срещу Панетона – Морска вълна. Строителството му започна преди няколко години, но беше стопирано.

Очевидно дейностите по довършване на сградата са започнали. Най-вероятно инвеститорът има всички разрешения за строеж, но не е ясно колко време ще продължи той и ще затруднява движението в района.


В категории: Бургас


13
Коментара
Символ на злото ли е Дама Пика?
Символ на злото ли е Дама Пика? 13/06/2024, Четвъртък 15:06 1
13
Коментара по темата
13.
знаещ
04.09.2016 12:39:14
1
2
Това е нищо - Данчо Цонев не само загради ул."Колхозна" в жк "Изгрев", но си построи БЛОК ТАМ и сега продава АПАРТАМЕНТИ !!!

Ха, ЧЕСТИТО !!!
12.
До 8
02.09.2016 22:55:13
3
5
До Софийския, вероятно живеещ на 2 туби бензин от центъра на София.

Това ти елементарно обобщение говори колко си тъп в действителност !!!

Някои и така строят в Бургас "Кооперацийки" !
--- http://s3.postimg.org/eo1y60l37/IMG_0739.jpg
11.
1234
02.09.2016 22:43:08
2
15
Първите четири коментара са на хора,които има нужда да излязат зад граница,за да разберат как точно се прави! А не,че сульо и пульо решили да строят и е най-лесно да заградят! Ай вече престанете със селските ви номера.. Джипове карате,много пари имате,а сте нагли и прости хора до няма и къде! Сложете мрежа на цялата сграда и направете тунел с козирка на тротоара! Бахти наглите помияри в тази държава...
10.
бургас
02.09.2016 19:45:40
4
15
на запад на където сме тръгнали ,правят козирка над тротоара и пешеходците не слизат на пътя където не им е мястото.
9.
Сливенски ямболия
02.09.2016 18:38:26
6
7
Голям праз важното е че храбрата АМЕРИКАНСКА АРМИЯ дава пари за ремонт на център на бившите казарми зад бистро ЧАДЪРА в Морската с-у Летния театър за деца с увреждания а защо с увреждания явно чакат много такива такива да са появат след ръсенетона НАТОовските самолети с химични агенти и аерозоли над Бургаски вилает
8.
БургаШки селяндури
02.09.2016 17:49:02
5
18
На бургашките селяндури, коментирали по-долу, които не са излизали по-далеч от айтоския балкан им поствам малко снимки, да видят как в цивилизования свят при строежи се обезопасява тротоар, без да пречи нито на пешеходния поток, нито на автомобилния!

http://media.philly.com/images/600*450/20140620_inq_sky20-a.JPG

http://images.greatergreaterwashington.org/images/201008/151504-1.jpg

http://www.superiorscaffold.com/wp-content/gallery/belgravia-hotel/belgravia-hotel-superior-scaffold-pa-philly-philadelphia-scaffolding-rent-rental-rents-construction-facade-322.jpg

Тази практика я има дори в омразната на всички ви София! Само в Бургас с нашия ВЕЛИК кмет-слънце разни строители си позволяват да пречат на движението на хората с години, докато си строят смешните кооперацийки! Ама акъла на гражданите толкова, та и строителите такива, и законите такива!
7.
Изумен
02.09.2016 17:46:30
3
20
Не не е на Здравко и затова има статия за него,а за здравко,който нон стоп си затваря едното платно на подземната улица на пл.Тройката няма статия.Там дали няма предпоставки за ПТП г-жо "Платени статийки"
6.
вили
02.09.2016 17:12:36
3
4
Вместо в "Бургас" да сложите "Вашият сигнал до ФЛАГМАН" не е новина.
5.
====
02.09.2016 16:59:17
11
5
Ако Здравко е строителя, всичко ще е наред.
4.
Аз
02.09.2016 16:47:46
8
16
Абе тъпанари, не е преградил улицата а тротоара и то правилно. Да не искате да падат тухли по главите на пешеходците...
3.
Kio
02.09.2016 16:33:00
11
21
Тая майка е за убиване значи при положение че тротоара е 10метра вдясно . Тъпа кифла.
2.
Yhhu
02.09.2016 16:30:34
11
23
От другата страна е тротоара,ебати новината ......
1.
Flagman sa golemi jurnalsti
02.09.2016 16:24:39
11
22
toi ne go e napravil da prechi ami da ne padat tuhli.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нинова към членовете на БСП: Приемете оставката ми и не давайте партията на търговците Нинова към членовете на БСП: Приемете оставката ми и не давайте партията на търговците Откритото писмо на Нинова бе разпространето от пресцентъра на партията, след като стана ясно, че има подписка за свикване на Националния съвет на 15 юни и тя е заведена в деловодството на "Позитано" 20 Рядка болест покоси майка на две деца от Бургас, близките се нуждаят от помощ Рядка болест покоси майка на две деца от Бургас, близките се нуждаят от помощ Крисена георгиева е диагностицирана със заболяване, от което са регистриране само 3 случая в света Радев ще обяви в понеделник кога ще свика Народното събрание Радев ще обяви в понеделник кога ще свика Народното събрание Очаквам от изявления да се премине към диалог вежду политическите сили - от тях зависи дали и какво управление ще имаме, каза държавният глава Вижте кои са 240-те нови депутати Вижте кои са 240-те нови депутати Интересни фигури предстои да положат клетва в НС  Символ на злото ли е Дама Пика? Символ на злото ли е Дама Пика? Според една версия този мистериозен и мистичен образ ще помогне да ни се изпълни всяко желание Кметът на Трояново Димитър Николов стана депутат от Ямбол Кметът на Трояново Димитър Николов стана депутат от Ямбол Изненадващата му поява в 31 РИК доведе до нужния резултат и вдигна двойно гласовете за ДПС ВиК-Бургас възстанови водоподаването около къмпинг „Градина” ВиК-Бургас възстанови водоподаването около къмпинг „Градина” Очакванията бяха, че това ще може да се случи чак вечерта Ето как да се отървем от болките в ставите Ето как да се отървем от болките в ставите Конвенционалните лекарства осигуряват само малко облекчение и не решават проблема кардинално Българин на ресторант с Джей Ло в Санта Моника Българин на ресторант с Джей Ло в Санта Моника Папараци нападнаха Кирил Евтимов и световноизвестната певица Почина виден архитект (СНИМКА) Почина виден архитект (СНИМКА) Арх. Валентина Атанасова е автор на околното пространство на НДК  
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори