×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Южният плаж в Слънчев бряг закрива парти сезона с грандиозен финал


01 Септември 2016, Четвъртък, 19:53 ч.

Последният  диско уикенд на морския бряг ще приключи с горещ саундтрак, хард рок, взривяващо шоу и енергия – до следващото лято

На 2 септември на Южния плаж в Слънчев бряг за последен път ще избухнат хаус терминаторите DJ Mascota & C-Fusion. Ден по-късно - 3 септември, големият финал ще бъде даден с майсторите на модерния звук Dimo BG и Andrew, които ще ни припомнят саундтрака на лятото и че купона никога не свършва.

Парти Лято 2016 ще бъде закрито със зашеметяваща компилация от саунд, настроение и енергията на мега спектакъла "RockstaR", вдъхновен от неостаряващите хеви метъл и рок динозаври Guns N' Roses, AC/DC, Kiss, Metallica и Aerosmith. Dimo BG и Andrew ще направят традиционното си парти „като за последно”, смесвайки разтърсващ хаус и металически акорди на китари, нажежавайки атмосферата до червено.

Сцената ще се взриви под неустоимия хард рок сексапил на Bedroom Premium Ladies и хореографията на Галя Христова (балет Сатен), а бунтарски костюми с рокендрол, кибер-пънк и прогресив елементи, произведение на дизайнера Донка Боева, ще направят истински фурор.

На 3 септември Bedroom Beach Club за последен път ще остави своите гости без дъх с взривяваща симфония от визуални ефекти, завладяващ звук, светлинно шоу, сценография и впечатляващи перформънси - магия, превърнала се в запазена марка на клуба през годините, заради която всяко лято хиляди посетители се стичат от цяла България и чужбина.

В категории: Несебър


1
Коментара
Рецепта за пилешки пуканки
Рецепта за пилешки пуканки 30/05/2024, Четвъртък 21:00 0
Флагман.БГ Бургас е лидер по строеж на жилища Бургас е лидер по строеж на жилища 30/05/2024, Четвъртък 20:20 0
1
Коментара по темата
1.
Въртележка на пари и плът.
06.09.2016 13:27:15
0
1
Казано с думи прости, сезона на КАКАО завърши , следва заземяване на площите и заведенията. Следва почивка септември и октомври за работниците и секс гърлите. От ноември се насочват към Петрич, Сандански, Банско, Пампорово и Боровец за да подготвят тамошните заведения за зимният сезон. Въртележка на пари и плът.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас ще отбележи най-детския 1 юни, вижте какви забавления са подготвили за малчуганите Бургас ще отбележи най-детския 1 юни, вижте какви забавления са подготвили за малчуганите Съботният ден ще бъде изпълнен с много забавления и игри по повод Деня на детето 6 фрази от мъж, след които жените трябва да внимават 6 фрази от мъж, след които жените трябва да внимават Ето кои са те  7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне 7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне Разберете някои факти, подкрепени от психологията Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Вие от тях ли сте  Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро За плажовете са нужни най-малко 1500-1600 човека - бройка, която е почти невъзможно да се достигне Рецепта за пилешки пуканки Рецепта за пилешки пуканки Идеални за мезе в компанията на чаша студена бира Бургас е лидер по строеж на жилища Бургас е лидер по строеж на жилища В Пловдив пък вдигат най-много палати Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Тя ще е защитник на общините от региона и ще работи по младежките политики Тази бивша министърка е на 46 г. и роди син на наш милионер Тази бивша министърка е на 46 г. и роди син на наш милионер Това е треторо дете на бившата регионална министърка  Лиляна Павлова Корнелия Нинова е БСП принцесата - появи се с обувки Roger Vivier, ето колко е платила за тях Корнелия Нинова е БСП принцесата - появи се с обувки Roger Vivier, ето колко е платила за тях Чипиците на соцлидерката струват близо 900 евро
Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Измамата със социални помощи е една от най-големите във Великобритания Тя не е глупава, просто стана блондинка Тя не е глупава, просто стана блондинка Пълна промяна при Мария след Капките Най-старата стюардеса в света почина Най-старата стюардеса в света почина Издъхна на 88-годишна възраст Рак уби голяма звезда едва на 37 години Рак уби голяма звезда едва на 37 години Чомоглу, която имаше дъщеря на име Пера, почина в сряда Рекордна жега в Индия, живакът достигна до 52,9 градуса в Делхи Рекордна жега в Индия, живакът достигна до 52,9 градуса в Делхи Учените посочват като причина климатичните промени 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник 4 години затвор или пробация и глоба са наказанията, предвидени в закона, за това, в което е обвинен милиардерът, който се надява да се върне в Белия дом Пари и любов за Овена, а Водолеят да внимава с авантюрите Пари и любов за Овена, а Водолеят да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 30 май 2024, четвъртък
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори