×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще намерите ли своята половинка през септември, или ще останете самотни! Вижте любовния хороскоп на Алена за септември


Ще намерите ли своята половинка през септември, или ще останете самотни! Вижте любовния хороскоп на Алена за септември
Алена Тилкова е най-добрият астролог в България
28 Август 2016, Неделя, 10:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Разберете кои са подходящите дати, за да предложите брак на половинката си

Астрологът Алена Тилкова изготви специално за читателите на Флагман.бг любовен хороскоп за септември 2016 година. Вижте какво ви очаква през следващия месец:


ОВЕН

Несемейните може да решат да обявят годежа си или да създадат семейство, но да не забравяте че са орисани да срещнат половинката си по време на пътуване. Ако сте решили да сключвате брак през този месец, изберете 2 и 16 септември ( петък - ден на Венера) или 11 и 25 септември (неделя - ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните, които имат връзка да не прекаляват с критиката си, а тези, които сега срещат партньора си да са предпазливи и да не бързат с обещания за годеж или брак. Месецът е добър за създаване на семейство сключвате брак, а подходящите дати са 9 септември (петък - ден на Венера) и 4 и 18 септември (неделя - ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните или ще решат да прекратят връзката си, ако са с неподходящ партньор, или ще срещнат нов партньор, който отговаря на интелекта им. Предпазливостта при избора е задължителна. Ако сте решили да създадете семейство през месеца, подходящите дати са 16 и 30 септември (петък - ден на Венера) или 18 и 25 септември (неделя - ден на Слънцето).

РАК

Несемейните може да срещнат половинката си, но ги съветвам каквито и разочорования да са изживели преди това да не се впускат веднага в обещания за бърз брак, особено ако желанието им е да си вземат богат партньор, дори и с цената на не до там щастливо бъдеще. Подходящи за сключване на брак са  2 септември ( петък - ден на Венера) и 11 и 25 септември (неделя - ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните да очакват запознанства и среща с хора, които ги привличат, но със сигурност няма да са щастливи, ако вземат решение за връзка подвластни на емоция. Ако сте решили да сключите брак, месецът не е подходящ за целта, а компромисните дати са 16 и 30 септември (петък - ден на Венера) и 25 септември (неделя - ден на Слънцето).

ДЕВА

Несемейните може да се огледат и да намерят своята половинка, или пък да решат да останат с партньора, с когото са от години, а ако се разбират и са доказали чувствата си, да се решат да създадат семейство. Ако имате намерение да сключвате брак подходящите дни са 2 и 23 септември (петък - ден на Венера) и 4 и 11 септември (неделя - ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните останали самотни и през август, сега може да срещнат подходящ партньор, но не бива да са прибързани с решението си за обвързване. Месецът е добър за създаване на семейство. Ако имате намерение да сключвате брак, подходящите дати са 9 и 23 септември ( петък - ден на Венера) или 11 и 18 септември ( неделя - ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните могат да намерят своята половинка, стига да искат да се сбогуват със самотата си, на която са се обрекли сами заради страховете си. Подходящи за създаването на семейство са 23 и 30 септември (петък - ден на Венера) или 4 септември ( неделя - ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните, които имат сериозна интимна връзка, може да решат да сключат брак, ако са сигурни в чувствата си, или да се влюбят и да я прекратят. Да внимават, защото може тази, която приключват да е с подходящия партньор. Подходящите дати за сватбена церемония са 2 и 16 септември (петък - ден на Венера)  или 4 и 18 септември (неделя - ден на Слънцето)

КОЗИРОГ

Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но да не бързат с обещания за брак, особено ако някой цели да се обвърже с тях заради лична изгода. По-добре е да са още малко самотни, но не и нещастни и да не се поддават на увещанията на роднини и приятели. Подходящите дни за сключване на брак са 23 и 30 септември (петък - ден на Венера) или 4 септември ( неделя - ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните, които имат сериозна интимна връзка, да не сключват брак през този месец, освен ако не е планиран отдавна, защото може изведнъж да прозрат, че отношенията им са изчерпани и е време да ги прекратят. Подходящите дати, за да сключите брак на 16 септември ( петък - ден на Венера) и на 25 септември ( неделя - ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните по-скоро нямат шанса да срещнат подходящ партньор, а ако са убедени, че го имат, през този месец ще установят, че е изтъкан от недостатъци. Не е изключено да се разделят. Ако имате намерение да сключвате брак през септември, може да го сторите компромисно на 2 и 30 септември (петък - ден на Венера) или на 11 септември (неделя - ден на Слънцето).

В категории: Животът


1
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
1
Коментара по темата
1.
516
28.08.2016 21:11:02
0
0
da eba i moshenichkata horoskopagiika
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори