×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петър Петков: Имигранти закачат жени на „Лъвов мост“, гражданската война може да започне оттам


Петър Петков: Имигранти закачат жени на „Лъвов мост“, гражданската война може да започне оттам
Районът около „Лъвов мост“ се е превърнал в златен триъгълник, защото там полицаите ходят само, за да си прибират рушветите, каза музикалният продуцент Петър Петков
08 Август 2016, Вторник, 01:00 ч.

Ако пострада нечия майка, нечия жена или дъщеря, тогава Динко от Ямбол ще изглежда като първокласник, предупреждава музикалният продуцент

Районът около „Лъвов мост“ се е превърнал в златен триъгълник, защото там полицаите ходят само, за да си прибират рушветите. Положението е нетърпимо, защото там е пълно с имигранти, които закачат жените, бият и тормозят хората. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ музикалният продуцент Петър Петков.
„Ако стане по-сериозен инцидент с някой от живеещите наблизо и започне гражданска война, тя ще тръгне оттам. Представителите на институциите се правят, че не виждат какво се случва там. Хората ги е страх. Не излизат от домовете си“, добавя Петков.
Преди два дни му се наложило да спасява жена, а няколко месеца по-рано дори трябвало да помага на патрул, защото 30 човека обградили полицаите. „Имигрантите бяха много агресивни. Ние се намесихме, за да изравним силите, но щяхме да бъдем арестувани, защото излиза, че се месим в работата на служителите на реда. На метри се намира „Паспортен отдел“ на МВР, а в района е пълно с нелегални таксита. Таксиметровите шофьори ходят по малка и по голяма нужда по улиците. Районът е мръсен. Никой не ги гони“, разказва Петър Петков.
Мигранти са заплашили да убият и 65-годишна шивачка.
„Те са й поръчали дрехи, но естествено не са ги платили и тя е отказала да им шие. Тогава са казали, че ще й прережат гърлото. Всеки път, когато се прибира, жената моли клиент да я изпрати“, добавя музикалният продуцент.
„Познавам мъжете в района. Ако пострада нечия майка, нечия жена или дъщеря, тогава Динко от Ямбол ще изглежда като първокласник. Полицията обича да нарича „Лъвов мост“ златният триъгълник, защото това е границата на три районни управления. Полицаите ходят там само, за да си съберат рушветите. Бият се в гърдите как са заловили 130 човека, но всеки път ги хващат от един и същи хостел. Служителите на реда знаят, че там непрекъснато има нелегални. Защо позволяват той да продължава да работи?“, пита Петков. Трябва на тези хора, които са окупирали „Лъвов мост“ да не им се позволява да се събират на групи, за да се гарантира сигурността, подчерта той.
„Най-вероятно Петър Петков е прав. Това, което се случва в центъра на столицата, го констатираме и ние. На фона на направения анализ, който имаме, сме предвидили и голям брой полицейски сили“, каза началникът на сектор „Охранителна полиция“ в СДВР комисар Борислав Муеров.
Той се опита да обясни причината за това София да се превърне в „Малкият Бейрут“, като изтъкна, че сме демократична страна, а имигрантите имали статут на бежанци.
Пред камерата на бТВ някои от чужденците споделиха, че спели в парковете.
Афганистанецът Абдулла каза, че е дошъл в България, като минал през гората.
„Много беше трудно. Полицията ни хвана. Ритаха ни и ни удряха шамари. После отидохме в затвор и за 30 часа не получихме нито храна, нито вода“, оплаква се мъжът. От няколко нощи той спи в парка зад Министерския съвет. В центъра за бежанци няма нито лекар, нито хубава храна, жалва се негов приятел.
„Искаме по-бързо да тръгнем за Германия. Там има сигурност за семействата ни. Европейците не трябва да се страхуват от нас“, повтарят като развалена плоча Абдулла и аверите му.

В категории: Крими


2
Коментара по темата
2.
Левски
09.08.2016 10:03:59
0
15
ясно е че шибаната ни държава няма никакво намерение да се оправя с тия уроди. Крайно време е всички ултраси в България да се обединят и бранят нашите майки, жени, дъщери, баби, сестри и тн. Дайте да се обединим братя Българи и не допуснем да се случи нещо лошо на някой. Обединение в името На България. Мачкайте тези уроди където ги видите. Никаква милост за тая сган. Пленници няма да взимаме. Да Живее България!!!!!
1.
мигрантин
09.08.2016 09:34:30
1
18
Глупости ! Ограда за над 100млн. Гранична полиция, жандармерия, войската е там. Термокамери. Джиповете на Камеран. Борисов, Ненчев и Бъчварова през ден са на границата а този провокатор разказва за бежанци в София ! ОТКЪДЕ ЩЕ СА СЕ ВЗЕЛИ ? На теб ли да вярвам или на Бойко Борисов ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори