×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Раят е в сърцето на Бургас! Комплекс „Перла” предлага супер лукс на изгодни цени


Раят е в сърцето на Бургас! Комплекс „Перла” предлага супер лукс на изгодни цени
Това е Перлата на Бургас - място да се отдадеш на живота и неговите малки удоволствия
01 Август 2016, Понеделник, 13:15 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Остават само няколко апартамента! Жилищата са двустайни и тристайни с просторни тераси и оптимално вътрешно разпределение

VIP комплекс “Перла” е първата по рода си жилищна зона от затворен тип в Бургас, която съчетава лукс и комфорт на достъпни цени. Това е уникално място за живот, в което можете да вложите своя собствен стил и да осъществите всичките си мечти за собствено жилище и домашен уют.



Комплексът е с уникална локация, намира се само на 15 минути пеш от центъра на града и плажа. От всяка точка на Бургас до адреса в ж.к. „Зорница” се стига буквално за 2-3, до максимум 10 минути с кола. А най-хубавото е, че от “Перла” можете да повървите до Морската градина 150 метра през горичката на Английската гимназия по комфортна и сенчеста алея. Заради изключителната локация и условия за живот, които предлага, комплексът е разпродаден почти изцяло.



Остават само няколко апартамента!

Жилищата са двустайни и тристайни с просторни тераси и оптимално вътрешно разпределение с квадратура от 54 до 140 кв. м и опция – обединение на помещенията. А за тези, които планират да живеят с голямо и задружно семейство, „Перла” предлага просторно жилище с три спални.
За предприемчивите пък се предлагат търговски площи в партера на сградата, които гарантират на находчивите в бизнеса изключително стратегическа позиция.



Ексклузивните цени на имотите варират от 48 000 евро за най-малкия апартамент до 121 000 евро за най-луксозния. Като най-апетитен за инвестиция или бъдещ дом е светъл и просторен тристаен апартамент от 109 кв. м, който разполага с големи стаи и две тераси с различни изложения, а цената му е само 85 000 евро.

„Артстрой” държи на качеството в строителството, което съчетава с уникалния си стил. Част от фасадите на сградите са облицовани с множество малки пластики от травертин, релефна мозайка, която наподобява люспите на риба, намек за това, че се намираме в морски град, а черният мрамор напомня морски дълбини. „Правим и невъзможното, за да осигурим на своите клиенти пълен комфорт, планировките на нашите апартаменти, които продаваме на тапа, предоставят простор, и възможност за вътрешните дизайнери да развихрят фантазията си”, казват от строителната компания.



Комплекс „Перла” е от затворен тип, а за сигурността на жителите се грижи денонощна охрана и видеонаблюдение. Жилищната зона разполага с всички удобства, за да задоволи нуждите и на най-взискателните си  обитатели. Собствениците тук ще ползват плувен басейн, детска площадка и детски кът, кафене, лекарски кабинети, фитнес зала, масажен и фризьорски салон. Осигурен е подземен паркинг и стоянка за велосипеди. Осигурени са и идеални условия за спорт. Тенис корт и няколко модерни футболни игрища в съседство.



Тук децата ще прекарват времето си в безгрижие и игра, а големите ще открият място за среща с приятели след тежкия работен ден, място далеч от всекидневните проблеми като паркиране и пазаруване. „Перла” е рай за дамите, до кафе-барa са разположени фризьорският салон, салон ноктопластика, студио за поставяне и ламиниране на мигли, студио за масаж, спа терапии и грим, солариум, сватбена агенция.

Това е Перлата на Бургас! Това е място да се отдадеш на живота и неговите малки удоволствия! 

От компанията обещават следващият им нов проект „Перла 8” да бъде изключителен хит на пазара. Те ще изненадат бургазлии с качество, невиждано до момента и най-атрактивните цени по морето.




В категории: Лайфстайл , Бургас


България Всички новини
Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори